Potkitaan kunnanjohtaja pois!

veteraanina

Tällainen lopputulos ja alennustila kriisikunnassa on yhä vain lahjattomamman päättäjäjoukon korjausliike, joka saakin maksaa, mutta joka ei muuta tosiasioita miksikään.

24

945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teervuomankulkuri

      Äänestäjien syy.

    • entäänestäjä

      Heillä on kaikki valta taivaassa ja Pellossa.

    • 1234567890N

      Vois useampikin yrittäjä tulla Ritavalkealle. Voitais vaikka lasi-iglut rakentaa kans.

    • hyväajatus

      Ehottomasti, monipuolistaa ja laajentaa niin että saadaan lisää matkailijoita.

    • slalomSetti

      Kylläpä se vain niin on, että Ritavaarassa on potentiaalia pieneen ja sievään matkailuun, joka hyvin hoidettuna mahdollistaa pitkäaikaisen yrittämisen ja työllistää paikkakuntalaisia. Leviä tai Yllästä ei Ritiksestä ikinä tule, mutta ei ole varmaan tarkoituskaan. Täytyy myös muistaa, ettei satoa korjata heti kylvön jälkeen. Tässä alkuvaiheessa olisi suotavaa, että paikkakuntalaiset itse käyttäisivät Ritavaaralla tarjolla olevia palveluita ja antaisivat rakentavaa palautetta yrittäjälle ja kunnalle - asiattomista pölinöistä ja irvistelyistä kannattaa pidättäytyä. Puskaradiomarkkinointikin toimii kunhan sen kohdistaa oikeaan kohteeseen. Ritis on erinomainen paikka aloitella lasketteluharrastusta joten markkinoikaapa eteläsuomessa asuville lapsiperheille paikkaa. Pitäkää paikat kunnossa ja palvelu huipussaan niin varmasti löytyy kävijöitä.

    • Hra65

      Joopatijoo...kertokaa mulle yksiki muu paikka johon Pellon kunta olis satsannut noin paljon kuin Ritavaaraan. Kyllä tappi on laitettava reikhään ja näyttöjä on nyt tultava toisinkin päin. Niin se vain mennee, ei verovaroila voi hommaa pyörittää. Muitaki rahareikiä luulis vissiin olevan.

      Sitä paitsi laskettelupaikkanahan Ritis on aivan naurettava. Turha sitä on kiistää. Ylläs on nurkan takana myös etelästä tuleville. Hiihtopaikkana RItis olisi ilmeisesti ihan hyvä mutta ylläpito tökkii jos on ees olemassa, ladut ajamatta ja kelkkailijoilla vapaa pääsy

      • SalomonSetti

        Mihin muuhun Pellon olisi pitänyt satsata kuin Ritavaaraan? Ei kai hommaa ole tarkoitus verorahoilla koko ajan pyörittää vai onko? Lähtösatsauksen tulee olla kuitenkin riittävä ettei hyydy suunnitelmat heti alkuunsa. On täysin mahdollista, että pyörien pyörähtäessä kunnolla eteenpäin voi kyseinen paikka työllistää useita ja tuoda yrittäjälle leivän pöytään.

        On täysin totta, että Ritis on kokeneemmalle laskettelijalle liian helppo, liian vähän rinteitä, eikä paikalla ole edes "nimeä". Tästä syystä onkin erittäin tärkeää kohdentaa markkinointia sellaisille joille Ritis on paljonkin Yllästä parempi vaihtoehto - esimerkkinä lapsiperheet jossa haetaan tuntumaa uuteen lajiin. On Ritiksellä ollut useita ulkomaalaisia aikuisiakin laskettelusukset jalassa joille laavun alla oleva lastenrinnekin on liian hankala.


      • uttelias

        Kerroppa mitä kunta on hankkinut verorahoilla Ritavaarale? Paljonko ja mihin?


      • EiSoleMikhänRitis

        kaavoitus ja valaisinpylhväät...


      • ekköhoksaa
        EiSoleMikhänRitis kirjoitti:

        kaavoitus ja valaisinpylhväät...

        Onko sinun tonttisi kunnan kaavoittama ja onko tiesi varrella valaisinpylväät? Kunnan toimialaan kuuluu kaavoitus jo lain mukaan ja kunnallista palvelua on myös katujen valaistus.


      • HokkoExxä
        ekköhoksaa kirjoitti:

        Onko sinun tonttisi kunnan kaavoittama ja onko tiesi varrella valaisinpylväät? Kunnan toimialaan kuuluu kaavoitus jo lain mukaan ja kunnallista palvelua on myös katujen valaistus.

        ...ekköhoksaa taitaa olla provo...tai lukemisen ymmärtäminen erittäin heikkoa.
        nimimerkki..."EiSoleMikhänRitis" nimenomaan vastaa utteliaalle mitä kunta on hankkinut Ritavaaralle...


    • ritavalkea

      On ihmisiä jotka eivät halua mennä sellaiseen paikkaan jotka ovat täynnä räkälöitä, karaokea ja massaturismia. He haluavat luonnonrauhaa ja nauttia hiljaisuudesta. Ritis on sellainen paikka jossa myös näkyvät revontulet kuten muuallakin.

    • Hra65

      Fakta on että kunta on rakentanut kaiken perusinfran Ritavaaralle ja lahjottanut sen yhdelle yrittäjälle: vesi, viemäri, pumppaamot, tiet, sähköt, valaistus. Ei noin ole tavattu Pellossa toimia paitti Pellopuun kähminnöissä. "Ritis" ei kestä päivänvaloa. Shekki on ollut niin s. avoin.

      • MikäTavoite

        Tämä voi olla täysin totta, en tiedä. Toisaalta perimmäisenä ajatuksena on ollut rakentaa tukijalkaa tulevaisuudelle. Pienissä kunnissa kaikkein varmin tapa tappaa kunta on olla investoimasta mihinkään. Pellossa lähes ainoa tapa hakea kasvua ja lisätuloa on matkailun lisääminen.


      • hyvätavoite

        Teollisuusalueelle on rakennettu vieläkin enemmän ja se loi paljon työpaikkoja. On se kummaa että huudetaan ettei Pellossa ole mitään. Sitten kun joku yrittäjä uskaltaa tehdä jotakin ja kunta on mukana mikä sille kuuluu, niin sekään ole hyvä. Hyvä että Ritis sai yrittäjän! Vai olisiko se ollut parempi että hiihtokeskus ja rinne saisivat näivettyä kaikessa rauhassa.


    • meikäman

      JOS RItistä haluttais vahvuuksilla kehittää luulis että hiihtoladut vähintään piettäis moitteettomina. Vai? Se on hiljasuutta ja rauhallisuutta korostava laji johon "luonnonrauha " liittyy. Nyt ladut on ilmeisesti poikki ja vieläpä koiravaljakoiden ja moottorikellkailijoiden ansiosta. Eli ensin kunta rakensi ladut kaikille ja sitte se tuhosi ne yhden rojektin vuoksi. Verorahat hoi!

    • Reikäman

      Kyllä Ritavaarala on ollut yrittäjä jo pitkään ja se on ollut Pellon kunta itte, mitä nyt nuoret ovat avustanheet ilmaiseksi. SItä ennen vastaavanlaista yrittämistä nähtiin muuten Lupovaaralla ja ruottinki puolella on yritelty, Pullingissa. Varsinaisia kultakaivoksia.

      Kuka tahansa voi olla mitä tahansa mieltä, mutta jos verovaroista kustannethaan niin kyllä vastinettakin pitää saada.

    • val-keasoon

      Kerätkää adressi ja vaatikaa että Ritavalkea on suljettava ja entisöitävä kunnan metsäpalstaksi. Sillä siitä pääsee.

    • Onnellinentähti

      Salomonsetti yllä kyseli että mihin ois pitäny satsata. No tietenki Onnellisten Saareen Jolmanputaalla. Siinä vasta turistipyydys ja näyttö Pellon matkailuosaamisesta! Ihan tosissaan se tehtiin, hel......moinen saari keskelle Jolmanpudasta ja siihen jäi pajukiitumhaan. Miksi Pellon Kehitys ei tuota mainosta?

    • saapimitätilaa

      Kiitos vanhalle haallitukselle töppäilystä. Uudella henki päällä.

      • Parlamentintrumppi

        Jos uudessa valtuustossa vanhoja valtuutettuja jotka ollu päättämässä kunnanjohtajan valinnassa sais laittaa toimenpide kieltoon uudessa valtuustossa tai laittaa uudet varavaltuutetut päättään kunnan asioista heidän tilalle,Ei ole oikein että saavat jatkaa samaa meininkiä saastuttavat uudet samanlaisiksi,kun luottamuksensa pilanneet.Aamun parlamentin kokouksessa mietittiin naisen laittamista kj virkaan,siinä pahiksillakin menis paheet kun katselisivat kaunista missiluokan posliini päätä missä haava otsalla.on ne niin persoja posliineihin


      • ennus-merkki

        On sielä semmonen henki päällä kun puheenjohtajakin on täysi utami. Tästä ei hyvä seuraa.


    • hiihtäjät

      On näköjään Pellossa meininki, että mitään ei saa yrittää ei sitten mitään. Jos jotain joku yrittää munille tulee ja kateus syö kaiken. Jovain on sisään sikiävää porukkaa.

    • Joskusvaltuutettuollu

      Tyhmähän se joka yrittää asukkaiden kustannuksella rikastua.Ylläkselle ja muualle lappiin menevät turistit se pitää putsata rahasta,ne firmat pärjää ja sellaiset jotka myy tuotteita ja muualle kuin pelloon,se on tosi asia.Täällä ei tarvita kuin s-kauppa,k-kaupat,alko,terveyskeskus.Moottorikerho ja maatalous näyttely tapahtuma jotka tuo rahaa pelloon.Siinäpä tämän kylän anti asukkaille ja kauppiaille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe