Tykkääkö poikaihastuksesi sinusta? (Pojille)

ImNoobJudgeMe

Ota selvää, jos poikaihastuksesi on kiinnostunut sinusta. Seuraavat merkit on tarkoitettu vain pojille:

Etkö saa silmiäsi pois tuosta toisesta pojasta? Etkö ole varma, pitääkö hän sinusta samalla tavalla kuin sinä hänestä? Jonkun samaa sukupuolta olevan henkilön kiinnostuksen kohteen selvittäminen on hankalaa ja hieman pelottavaa, mutta jos katsot näitä seuraavia merkkejä, voit selvittää sen.

1. Varmista, että hän matkii kehon eleitäsi
Kun ihmiset kuuntelevat toisiaan tarkkaavaisesti, heillä on alitajuisesti tapana jäljitellä toistensa kehon eleitä. Seuraavan kerran kun olette hyvässä keskustelussa, laita kätesi ristiin, laita toinen käsistäsi leukasi alle, nojaa eteenpäin jne. Jos hän matkii joitain noista eleistä, hän on todella keskittynyt sinuun.

Älä käytä tätä menetelmää tylsissä jutustelussa; jos hänen mielensä ei ole täysin mukana keskustelussa, se ei todennäköisesti toimi.

2. Katso, jos hän hymyilee ja pitää katsekontaktia yllä
Tuttavallisessa kaveriseurassa on tavallista hymyillä toisille. Kaveriseurassa esiintyy myös paljon katsekontaktia. Mutta jos ihastuksesi tekee pitkiä katsekontakteja ja vilauttaa samalla virnettä kasvoillaan, hän haluaa olla paljon läheisempi kanssasi kuin useimmat muut heteroseksuaaliset pojat keskenään.

3. Huomaa, jos hän katsoo sinua salaa
Okei, ehkei hän täysin tuijota syvälle silmiisi, mutta jos huomaat hänen kääntävän katseensa yhtäkkiä pois kun käännät itse kasvosi häneen, se tarkoittaa että hän katselee sinua silloin kun sinä et katso. Tämä voi tarkoittaa, että hän on hyvin kiinnostunut sinusta, ellei poskessasi ole viime lounaasta jääneitä leivänmuruja.

4. Ota huomioon, jos hän haluaa tietää kaiken sinusta
Poikia ei yleisesti ottaen tunneta kyvystä (tai halusta) kuunnella poika kavereidensa henkilökohtaista elämää. Jos ihastuksesi haluaa tietää enemmän elämästäsi, kiinnostuksistasi, harrastuksistasi, ystävistäsi, ja mikä tärkeintä, tunteistasi, häntä ei tyydytä mitkään rupattelut vaan hän haluaa tutustua sinuun syvemmällä tasolla. Tai, olet hänen paras ystävänsä.

5. Katso, jos hän koskettelee sinua tarpeettomasti
Heteropojat saattavat antaa keskenään ylävitosen, pelleillä ympäriinsä tai jopa läimäistä toistensa peppuja leikkimielellä, mutta monet kokevat kosketukset epämiellyttävinä jos se ei juurikaan liity peliin. Jos ihastuksesi antaa kätensä koskettaa sinun kättäsi, asettaa kätensä olkapäillesi seisoen takanasi, antaa lukuisia haleja tai keksii jonkun tekosyyn koskettaakseen hiuksiasi, hän luultavasti yrittää saada asiat mielenkiintoisemmaksi - tai yrittää edes testata, miten reagoit hänen edistymiseensä.

6. Tiedä, jos hän on hermostunut ympärilläsi
Onko hänellä hikiset kämmenet, nauraako hän kiusaantuneesti vai meneekö hänellä kieli solmuun kun olet paikalla? Siinä tapauksessa hän on hermostunut siitä, mitä ajattelet hänestä - mikä tarkoittaa sitä, että hän yrittää tehdä vaikutuksen sinuun.

7. Kiinnitä huomiota siihen, jos hän antaa sinulle lempinimen
Kaveriporukassa annetaan usein lempinimi sille ystävälle, joka tekee jotain unohtumatonta. Mutta jos ihastuksesi itse keksii sinulle oman lempinimen, etenkin jos et ole tehnyt mitään merkittävää ansaitaksesi sen, hän haluaa osoittaa sinulle, miten tärkeää suhteenne on.

8. Mieti, yrittääkö hän saada sinut nauramaan
Jokaisella on joku poika kaveri, joka toimii jatkuvasti porukan "jokerina" ja rakastaa saada väkijoukon huomion, mutta jos ihastuksesi tekee erityisiä ponnisteluja saadakseen sinut nauramaan, hän yrittää joko piristää sinua (oletko ollut allapäin viime aikoina?) tai flirttailla kanssasi voimakkaasti.

9. Kohteleeko hän sinua eri tavalla kuin muita kavereita?
Noh, ehkä kaikki pojat eivät puhu avoimemmin tunteistaan. Erityisesti homoseksuaaliset pojat pitävät tunteensa sisällään ennen kuin tietävät, että on turvallista puhua. Jos ihastuksesi ei näytä antavan sinulle yhtään vihjeitä, etsi päinvastaista. Välttääkö hän katsekontaktia? Puhuuko hän sinulle nopeasti, lyhyesti tai yksiselitteisesti? Yrittääkö hän olla koskematta sinuun? Oletko ainoa, jolle hän tekee tämän? Siinä tapauksessa hän joko inhoaa sinua (jos hän ei löydä syitä olla poissa sieltä, missä sinä pyörit, se ei todellisuudessa pidä paikkansa) tai hän pitää tunteensa sisällään.

Suomennettu lähteestä: http://m.wikihow.com/Tell-If-a-Guy-Likes-You-(Guys)

3

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • StraightAndProudOfIt

      Vtu pojat ei ihaastu poikiin...siis ihan oikeesti. Jos joku villkuilis mua sillein homosti niin se tyyppi menis sinä päivänä sairaalan kautta kotiin.

      • GayAndProudOfIt

        Ah eli sä tykkäät rajusta seksistä


    • LukioBoy

      Kiitos tosi paljon! Tästä oli paljon apuu lukios!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3654
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      577
      3425
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3279
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      50
      2141
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2061
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1918
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      152
      1599
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1341
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe