Meedio Maria Petala

Etsinmeediota

Etsin hyvää meediota /näkijää johon ottaa yhteyttä. Olisin kiinnostunut saamaan tietoa Meedio Maria Petalasta.
Siis oikeita omakohtaisia kokemuksia, eikä toisen käden tietoa tai "olen kuullut" tyyppisesti. Kiinnostuin kun löysin tämän facebookista hänen omilta sivuiltaan.

https://www.pihlak.fi/single-post/2017/08/15/meedio-soittaa

27

4000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chicach

      Suosittelen! Todella empaattinen selvänäkijä. Hyvin kertoi minusta ja elämästäni, eikä kysellyt mitään taustatietoja kuten jotkut "selvänäkijät" tekee. Jotkut asiat ovat menneet jo aivan niin kuin sanoi. Meedio -viestejä henkimaailmasta en halunnut joten siitä en tiedä...

      • Anonyymi

        "Ennustaa" tarotkorteilla! Ei kyllä ollut vakuuttavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ennustaa" tarotkorteilla! Ei kyllä ollut vakuuttavaa.

        Se pitää itse kokea ja itse arvioida. Toinen tykkää ja toinen ei tykkää. Niinhän se on kaikessa.


    • Timsuboy

      Miten ihmeessä huuhaa jengi jaksaa kysellä jotain tietoja väsyneistä meedioista tällaisilta palstoilta ja oikeesti luottaa noihin "neuvoihin". 😂😂😂

      • Timsulle

        Ja miten sä ite jaksat myös olla kommentoimassa niitä toisten kommentointeja???? 🙄


    • oikeenakija

      jos ensin kysytään ja samana päivänä parin tunnin viiveellä tulee kehuva vastaus, kyseessä on todennäköisimmin ikioma mainos. Terv. Näkijä

      • Oikeenakijako

        Oikeenakija, Sulla taitaa olla vaikeuksia uskoo positiiviseen palautteeseen ihmisistä? Rivien välistä paistoi negatiivisuutesi. Työksesi taidat tehdä täällä ihmisten kirjoitusten ajankohtien selvittämisiä ja näihin kommentointia. Odota vaan ja väijy kohteitasi kyllä niitä toivomiasi negatiivisiakin kommentointeja tänne ilmaantuu, vaikket itse niitä kirjoittasikaan. On se tämäkin kanava monelle purkaa pahaa oloa ja päteä.


    • Buffalos

      "oikeenakija" samaa mietin...monet varmasti kehuja itsekin kirjoittavat... tai sitten joku ystävä voi olla myös asialla... mutta voivat nuo kilpailijatkin kirjotella kaikkee kakkaa ja mustamaalata tänne nettiin.... niin tätä päivää...mee ja tiedä...

      • sullebuffalos

        Ilkeä kommentointi on netissä yleisempää kun positiivinen ja sehän on monesti tahallistakin kiusaamista jotain tiettyä henkilöä kohtaan. Ärsyttävää ja samalla surullista.


    • Uskokaa_itseenne

      Näin tämän keskustelun palstalla, ja sanon nyt jotakin oikein positiivista.
      Maria Petala on todella kaunis ja upea nainen. Häntä on aina ilo katsella tv:sta. Käyttäytyy tyynesti. Eikä riehu ja ole esiintymisessään yliampuva, nk. "jotkut". Tällä tarkoitan Stiina Saharia. Hillitympi tyyli ja tasaisempi puhetyyli olisi uskottavampaa. Stiina näyttää joka kerta siltä, kuin olisi teatterin lavalla.

      Mutta rehellisyyden nimessä en usko, että juuri kenelläkään, joka on Astral tv:ssa on mitään oikeita näkijänkykyjä ja lahjoja.

      Olen niin pitkään tehnyt tutkivaa journalistista havainnointia ja huomannut tästäkin ohjelmaformaatista yhtä sun toista. Ja ilmiselvää ihmisten vedätystä.

      Samat ihmiset tuntuvat myös aika usein soittavan tuohon ohjelmaan. Se vaan herättää sellaisen johtopäätelmän, että ihmisillä tuntuu olevan kummallinen tarve saada tietää tulevaisuuteen. Osa taas kyselee milloin mitäkin: " Löydänkö uuden rakkauden", tai "missä on minun kadonnut esineeni", onnistuuko minun matkani", tai tuleeko minulle se kirje, jota odotan", miten lapsillani menee nyt?", Näetkö edesmenneen läheiseni?"
      Osaan noista edellä kuvatuista tilanteista on olemassa täysin looginen tai vastaus.
      Sitäpaitsi, miksi ihmisten pitäisi ylipäätään saada tietää tulevaisuuteen. Elämä on itsetehtyjä valintoja ja omia tekemiä päätöksiä. Jos oma mies, tai vaimo alkaa ärsyttää, ja on yhteiseloon tympiintynyt niin senkun heivaa sen tyypin pellolle. Kadonneet esineet löytyy, jos siivoaa, ja tulevat vastaan sitten aikanaan. Ja jos eivät tule, ostaa tilalle uuden. Kirje, jota niin kovasti odottaa, tulee, tai sitten ei tule. Jos itseä askarruttaa, miten omat lapset kenties voivat, ottaa sitten luurin korvaan ja soittaa heille Näin loogista ja yksinkertaista se on.
      Miksi siis ylipäätään soitella millekään selvänäkijöille?

      Suurimpaan osaan kaikista ihmisen elämässä olevista ongelmista ja vaikeuksista, on ihmisen itsensä selvitettävissä ja ratkaistavissa. Ei siihen mitään ennustajia ja meedioita tarvita. Herran tähden! Miksi maksaa maltaita ja suuria ja syytää suuria summia rahaa palveluista, joiden rehellisyydestä ja tai aitoudesta ei ole olemassa mitään varmuutta ja takeita.

      Uskokaa nyt, sillä puhun omien kokemusteni syvällä rintaäänellä, ja totuudellisesti, että kaikki ne, jotka väittävät olevansa jotain ennustajia, tai meedioita, he vain valehtelevat. Kyse on uskottavasta esiintymisestä, mainostamisesta ja kunkin asiakkaan kohdalla tarvittavien tietojen taitavasta utvimisesta, ja kyseisten tietojen käyttämisestä "ennustusta" laadittaessa. Ihmiset eivät vain tule huomanneeksi, että ovat lipsauttaneet joitain olennaisia tietoja jo puhelun aikana. Jos olemassakin selvänäkijöitä, niin heitä ei todellakaan ole kuin vain muutaman prosentin verran koko väestöstä. Niin, että mieluummin on parempi, ettei soita ollenkaan, jotta ei menetä rahojaan todennäköisimmin vain huijareiden omiin liiviin. Ja muuten vielä yksi aiheellinen kysymys, miksi ne, jotka sitten edelleen soittelevat näille ennustusalalla oleville, miksi he muuten elättävät näitä ihmisiä? Koska näinhän se asianlaita oikeasti on.
      Tämä on tosiasia.

    • Sincerely_1

      Stiinakin on oikein vetävän näköinen ja hyvin laittautunut. Meikannut ja laittanut hiuksensa nätisti. On varmaan siviilissäkin oikein mukava ja rempseä ihminen.
      Jos nyt jotain positiivista palautetta tänne toivotaan laitettavan.

      Se ei silti muuta sitä tosiasiaa, ettei kumpikaan heistä ole mikään oikea näkijä.

      Eikä ihmisten pitäisi kyllä suuttua, jos joku kertoo tosiasiat, tai tuo esille omia kokemuksiaan.
      Se ei ole mitään ilkeilyä, eikä tässä ei ole kyse mistään henkilökohtaisesta.
      Puhumattakaan mistään vihasta.
      Rehellisesti sanotut asiat voivat suututtaa ja saada aikaan erilaisia reaktioita ainakin niiden kohdalla, jotka alalla ovat, tai heidän piiriään.

      Asiat on minusta sanottava ja myönnettävä sillä tavalla, kuin ne oikeasti ovat, eikä lakaistava maton alle, tai oltava näkemättä niitä, ja kiistettävä totuuksia. Se ei hyödytä, eikä auta ainakaan millään tavalla selvänäköbisnekseen rahojaan jo menettäneitä ja toteutumattomia ennustuksia saaneita ihmisiä.

      Mitä tulee siihen, että kannattaako soitella mihinkään ennustuspalveluihin saadakseen tietää tulevaisuutensa, niin sanon silti suoraan, että ei kannata. Enkä suosittele.

      Olen melko varma, että näiden tosiasioiden toteamisten jälkeen alkaa taas tuo sama ennustusalaa esille tuoneiden ihmisten parjaaminen ja nimitteleminen, mutta se kertookin vain jotain heistä itsestään, ja siitä, että he ovat huolissaan omien kokemusten esilletulemisesta ja sen vaikutuksista. Ilmeisesti he pelkäävät tulojen menetystä. Toisaalta se on ymmärrettävää, mutta minä olisin kyllä enemmän huolissani siitä, että miten pitkään tuon kyseisen epärehellisen bisneksen harjoittamista ja uusien uhrien tulemista oikein annetaan sallia ja jatkua.

      • MaxRenn

        Samaa mieltä! Stiina kaunis ja kuumottava, upeanuhkea ja naisellinen
        nainen, onkohan luonnossa yhtä viehättävä?
        Elli Rothista minulle tulee mieleen Hostel-ohjaaja Eli Roth.


    • minunnäkemykseni

      Olen laittanut tämän viestin muihinkin keskusteluihin ja jaan tamän myös nyt täällä.

      Tamä on minun henkilökohtainen totuuteni ja näkemykseni.

      Selvänäkijät/ meediot kaikkien muiden tavoin toimivat kanavina. Jokainen heistäkin kanavoi omalta henkiseltä tasoltaan, koska meillä kaikilla ihmisillä on tämä sama luonnollinen kyky vaistota asioita intuitiolla ja toimia kanavana.
      Kukaan ei ole täydellinen eikä se, että toimii selvänäkijänä tai meediona kerro, että tämä henkilö olisi jotain toista parempi tai korkeampi henkiseltä tasoltaan.
      Ne jotka eivät usko henkisyyteen ja pitävät näitä kykyjä mahdottomina sekä meedioita ja näkijöitä vain huijauksena, ovat omalla sieluntasoltaan valitsemallaan elämän polullaan ja se on heille aivan oikea! Suosittelisin aivan kaikkia ja kaikessa kuuntelemaan omaa intuitiotaan ja luottamaan siihen!
      Meedioistunto ja selvänäköisyys tulkinnat sekä muut kanavoinnit tukevat parhaillaan henkilön omaa kasvua. Voi myös itse meditoida ja etsiä vastauksia itselleen jota kaikille suosittelen.

      Edellä mainitut Maria Petala ja Stiina Sahari tekevät varmasti sielutasoltaan valitsemaansa ja toivomaansa työtä (kuten kaikki muutkin henkilöt maailmassa). Hekin kanavoivat omalta sielutasoltaan muille sieluiltaan saman tasoisille. Kaikella on tarkoituksensa.

      • Henkinenkehitys

        Omassa tuttavapiirissäni tämä henkisyyden käyttäminen kaupalliseen tarkoitukseen jopa hieman hämmentää nykyään. Yleensä henkinen ihminen ei pyri tavoittelemaan tuolla henkisyydellään voittoa, olen itse ymmärtänyt myös tuon henkisyyden merkityksen toisin. Ymmärtääkseni henkinen ihminen auttaa pyytettömästi ihmisiä, tuntuu aika oudolta, että sillä rahastetaan ihmisiä. Mutta ehkä tämä henkisyys on jonkinlainen myyntivaltti, ainakin ehkä niiden kohdalla, jotka eivät ole asiaan perehtyneitä eivätkä henkisyydestä muutoin kiinnostuneita.


      • Tosiasioita

        Nimimerkille minun näkemykseni: Väität, että "Ne, jotka eivät usko henkisyyteen, pitävät näitä kykyjä mahdottomana, sekä meedioita ja näkijöitä huijauksena, olisivat omalla sieluntasollaan valitsemallaan elämänpolulla ja se on heille aivan oikea." Omat mielipiteeni eivät ole mitään valittua polkua, vaan ne pohjautuvat kyllä ihan pelkästään omakohtaisiin kokemuksiini. Joita (kokemuksia) tuli esim. Rajatieto organisaation palveluksista, ja siellä aiemmin olleen Jaana Gesellen osalta. Joka valehteli minulle peräti kaksi vuotta putkeen. Sain vastikkeetonta palvelua. Rahanmenetys ei minua niinkään kirvellyt, mutta se kylläkin, että koko elämä meni pilalle ja tuhoutui, koska valitsin ennustajan minulle viitoittaman väärän tien. Itse asiassa kyseinen henkilö on kadonnut kyseisestä yrityksestä, tai ottanut taas uuden identiteetin. Itse asiassa epäilinkin, että hän toimi feikkipersoonalla. Tämäkin muuten kuuluu yhtenä olennaisena osana huijaamista. Jaana Geselle on kas kummaa häipynyt myös facebookistakin. Tämä on tapahtunut melko pian sen jälkeen, kun tulin kertomaan omista kokemuksistani, johon minulla on kyllä muuten kaiken oikeudenmukaisuuden nimessä täysi oikeus. Joko hän on lähtenyt toiseen firmaan, muuttanut ulkomaille (siitäkin pieniä viitteitä oli facebookin viimeisissä viesteissä), tai vaihtanut taas identiteettiä. En ole enää soitellut noin viiteen vuoteen.
        Enkä suosittele ketään muutakaan soittamaan ja menettämään rahoja vain pelkkiin satuiluihin.

        Jotkut näyttävät ottaneen sydämenasiakseen asioiden päälaelleen kääntämisen, tai tarkoitusperäisen hämärtämisen. Oma valittu elämänpolku ja mielipiteet eivät todellakaan ole sama asia. Sama koskee myös muita vihjaavia loukkauksia edellisessä kommentissa.

        Olen edellä kirjoittaneen henkinenkehitys hänen kanssaan samaa mieltä hänen esille ottamiensa näkökohtien suhteen. Väitetyllä henkisyydellä voidaan ratsastaa ja rahastaa ihmisiä.
        Se mielikuva on tullut näistä "ennustajista", on kyllä se, että he pitkittävät puheluita tahallaan, keksivät päästään ennustuksia, puhuvat ympäripyöreitä ja tarjoavat aika katteettomia, tai hyödyttömiä ennustuksia. Ovatko muut panneet muuten merkille, että nämä ennustajat sanovat kaikille soittajille lähes samat asiat, että "Kyllä sinä löydät vielä uuden kumppanin". "Taloudessasi tulee menemään hyvin." Aikarajaa pannaan lähes aina "sinne puolen vuoden päähän." Ja kaikille sanotaan jotain oikein yltiöpositiivista, niin että asiakas ei ainakaan voi tulla jälkeenpäin valittamaan, että hänelle ennustettiin erittäin synkkää ja yksinäisyyttä etc. Ja jos ennustus menee pieleen, ja asiakas antaa palautetta ennustajalle, siihenkin löydetään aina jokin syy. Useimmiten vihjataan, että vika on ollut itse soittajassa. Näin pestään kädet kaikesta vastuusta.

        Eivät kaikki suinkaan löydä elämässään kumppaneita. Eikä taloudessa mene hyvin. Sehän on täysi ja sula mahdottomuus.

        Aika kallista keskustelua ja vieläpä vastikkeettomasta palvelusta.
        Rahat kyllä kelpaa. Tottakai.


      • Viestiontärkeä

        En ymmärrä mitä tarkoitat.. Mielestäsi jos on henkinen ei voi ottaa siitä, että on käytettävissä, taloudellista korvausta vastaan? Mehän kaikki täällä fyysisessä maailmassa elämme näiden lakien mukaisesti, vaikka henkimaailmassa pn toisin. Sehän toimii niin että syömme, juomme, vaatetamme itsemme, teemme monenlaisia töitä missä toinen toisiamme autamme ja saamme siitä korvauksen. Ja kaikkihan meistä ihmisistä ovat henkisiä! Jopa eläimillä ja kasveillakin oma henkensä. Jokaisella on myös oma polkunsa. Se joka on sinun polkusi ei ole jonkun toisen. Jos joku saa viestin/ apua selvänäkijän kautta ja toinen tuntemattomalta vastaantulijalta, se viestihän on itsessään tärkeä, eikä se mitä kautta se tulee. Näin minä sen näen.


      • Henkinenkehitys

        Olen tehnyt sen jopa kummalisen havainnon, että mitä korkeampi minuuttihinta on sitä huonommin nähdään. Osuneimmat näkemiset olen saanut henkilöltä, joka ottaa pienen korvauksen näkemisestään. Tämä sama asia koskee sekä soittoja että käyntejä. Aikonaan muistan erään näkijän jolle soitin parikymmentä vuotta sitten, todenneen, että minulle jäi maksettua aikaa jäljelle joten voisin soittaa hänelle tarpeen vaatiessa ja käyttää tuon ajan myöhemmin. Ja on pakko sanoa että kyseinen näkijä näki erittäin hyvin ja pitkälle. Mitä kovempi minuuttitaksa sen varmemmin ei myöskään nähdä olen todennut jo kauan sitten. Mutta selitykset ovat kovinkin henkisyyspitoisia. Kävin joskus vuosia sitten todella kalliilla näkijällä, pois lähtiessäni tunsin todella kamalaa oloa. Jos tuon näkijän neuvoihin olin uskonut, luutavasti olisin jo päässyt hengestänikin. Mutta onneksi oma intuitio varoitti uskomasta. Kummasti nämäkin pinempää korvausta perivät ovat pärjänneet, mutta luulen asiakkaita on kuitenkin riittänyt. Se, että osoittaa näkevänsä oikein on kai paras tae asiakkaiden pysyvyydestä. Se korkea minuutitaksa ei ainakaan itselleni ole mitenkään osoitus näkijän kyvyistä tai auttamishalusta. Puhumattakaan näkijän henkisyydestä, alan kirjallisuutta on paljon saatavissa.


      • hintaeivaikuta

        Minulla myös on omakohtaista kokemusta monenlaisista tulkinnoista erilaisin hinnoin, niin korkeisiin ja mataliin hintoihin. Joissakin en ole tarvinnut edes maksaa. Minä en ole huomannut hinnan vaikuttavan mitenkään kykyyn nähdä asioita. On tullut vastaan tavallasi korkeahintaisia selvänäkijöitä jotka ovat nähneet minulle ja toisia taas jotka eivät ole nähneet. Samoin matalahintaisissa ja ilmaisissa tulkinnoissa. Jotkut saattaa tehdä töitä myös "pimeenä" ja siksi maksu on edullisempi...


      • Henkinenkehitys

        En oikein usko että kukaan voi tehdä töitä pimeästi vuosia, jotkut jopa vuosikymmeniä samalla nimellä. Eiköhän kysymys ole aidosta auttamisen halusta eli ei haluta rahastaa asiakkaita saadulla lahjalla. Tänä päivänä ei enää taida olla kovin montaa niitä joilla tuo maksu on vapaaehtoinen eli auttoivat ihan omasta tahdostaan ilman rahastusta. Sillä ei tietenkään elä, mutta osoittaa kuitenkin sen, että haluaa auttaa saamallaan lahjalla. Näitä tähden lentoja aina ilmestyy säännöllisin väliajoin joita kovasti kehutaan heti alussa, joskus on tullut mieleen siinä kohtaa, että ilmeiseti rahat pois meininkin. Ja kun lahjoja ei ole niin nimikin häipyy jonkin ajan kuluttua.


      • Henkinenkehitys

        Onhan se myös niinkin, että jos nyt edes jonkinlaiset näkijän lahjat omaa niin myöskin ymmärtää että vuosien pimeä työ tuo varmasti verottajan kimppuun......


    • Törmäsin

      Tällaiseen mm. törmäsin ja vieläpä täällä suomi24 :ssä. Positiivisia negatiivisten mielipiteiden vastapainoksi tästäkin ko. henkilöstä löytyy siis myös muualtakin todistettavasti. Joten kaikenlaista löytyy.

      "Onneksi vastaan on tullut myös hyviä ja aitoja näkijöitä, jotka ovat osanneet kertoa asioista ilman mitään suurempia kyselyjä ja kertomansa asiat ovat myös tapahtuneet. Tälläisiä ovat Laura Roine, Maria Petala, Anne Nevantausta, Elli Roth ja Kaarina Makkonen."

    • sonots

      maria petala ei onnistunut minulle, mutta moni muu kyllä on onnistunut.. elikkä kaikille eivät kaikki näe. Mutta kuitenkin pari muuta yksityistä on ollut mulle niitä hyviä, aitoja.

    • Youtubesta
    • Youtubesta

      Mutta onks tää Maria Nylgun nykyään sit tuo Meedio Maria Petala vai onks se joku muu?? Kuvat ainakin näyttää täsmäävän. (Tossa toi youtube linkki)

      https://youtu.be/kmOqSBIl5GM

    • gidit

      mainosketju.. selkeesti

      • Arvostelu

        Varsinkin noi arvostelut 😂


    • Tuskin_arvosteluissa

      Aloituksen suhteen ehkä on mainostamista, mutta ei niinkään enää ketjun loppupuolella. Ainakin yhden mielipiteissä sanotaan suoraan, ettei kannata soitella mihinkään yrityksiin, eikä kenellekään ennustajalle. Siis jos on yhtään lukutaitoinen ja hallitsee myös luetunymmärtämisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe