Jeesus Israelin Juutalaisuudesta on hyvää!

Raamatussa_Jeesuksesta

Oman syntymämaani esivallasta en ole lainkaan enää varma sen hyvyydestä ja sen perusteella kuinka on minua kohdellut!

12

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan_rehellisesti

      Ihan rehellisesti esitettynä Suomen esivalta on Saatanasta eikä Jumalasta!

    • Toki_ymmärrän

      tässä maailmassa pahimmat yhteiskunnat Jeesusta vastaan historiallisesti:
      1) Egypti, Israelin miespuolisten esikoisten Niiliin heittämisen suhteen. Käsittämäntö pahuutta!!!
      2) Assyyria eli Syyria, ja julmia ihmisiä olivat juutalaisia ja muita kohtaan. Nykyinen Syyria, sama meno jatkuu omia kansalaisia kohtaan.
      3) Babylon eli Irak ja sen herra ja nimestään 666 laskettavissa, ja Sadam on S=60 a=1 d=4 a=1 loppu-m=600, ja yhteensä 666.
      4 ) Persia ja Iran nykyään ja uhonnut tuhoavansa Israelin vaikka ei itse sotisi sitä vastaan sillä toimittanut sata tuhatta rakettia Libanonin Hizbollahille ja samoin tahtoo auttaa Gazan Hamasia, joka tahtoo Israelin juutalaisvaltion tuhota ja rakentaa hyökkäystunneleita Israeliin jihadinsa kannattajille. Hyvin keskeinen on neljäs valtakunta Raamatun mukaan esitettynä.
      5) Kreikka ja ortodoksinen maailma Venäjä mukaanluettuna ja ydinteknologian Iranille toimittaneena.
      6) Rooma ja koko EU toimii rooman sopimuksen mukaan ja kuten natsisaksi tahtoi juutalaiset koko Euroopasta tuhota on EU:n keskeinen mahti Ranskan ja Italian ja muiden suurten kansakuntien kanssa. Britania vetäytyy viisaudessa Jeesuksen suhteen.

      7) Seitsemäs peto on pahin ja kymmenvaltio liitto ja 200 miljoonainen on armeijansa!

    • vm41

      Kun noin useat yhteisöt ovat ottaneet kielteisen, sekä vastenmielisen kannan juutalaisuuteen, ei voi muuta todeta kuin että, >Israelissa haisee <.
      Aloittaja on luultavasti jälleen yksi pölvästeistä, joka sekoittaa juutalaisuuden kristinuskoon.
      Asioilla ei muuta yhteistä ole, kuin että tappoivat maailman ensimmäisen kommunistin.

    • "Kun noin useat yhteisöt ovat ottaneet kielteisen, sekä vastenmielisen kannan juutalaisuuteen, ei voi muuta todeta kuin että, >Israelissa haisee <."

      Vastakkainasettelun aika on ohi.

      • vm41

        Kumpa olisiki !!
        Juutalaiset vain >kaivelevat verta nenästään<, saaden pian jonkun toisen "aatun" niskaansa.
        Tyytyisivät vain jo saatuun, ettei käy kuin suomalaisille, kun Suur-Suomea olivat hamuilemassa.


      • vm41 kirjoitti:

        Kumpa olisiki !!
        Juutalaiset vain >kaivelevat verta nenästään<, saaden pian jonkun toisen "aatun" niskaansa.
        Tyytyisivät vain jo saatuun, ettei käy kuin suomalaisille, kun Suur-Suomea olivat hamuilemassa.

        Poistetaan ensin se Jeesus/ Juudas vastakkainasettelu, sen tarkoitushan oli vain kuvata maailmaa vastakohtien kautta, mutta se oli paha idea.

        Asiasta toiseen mennäkseni, luin Haaretzista että ovat kaivaneet Kapernauminkin esiin, joten sinne vaan sitten häitä viettämään. Kaikki jeesuksen tai roomanvallan aikainen kun on syvällä maan alla, että jos se haju sieltä tulee, niin kyllä se haihtuu ilmakehään.

        Sitten voi laulaa; ' Kapernaumissa jälleen häitä vietetään....'

        " Tyytyisivät vain jo saatuun " ......Eipä sitä voi saaduksi sanoa, kyllä se on verellä lunastettu.


    • Avioparit haluavat nykyisin erilaisia teemahäitä ja usein myös erikoisia paikkoja avionsa sinetöimiseen.
      Kapernaum olisi juuri sopivan erikoinen hääpaikka ja jos vielä rabbi olisi vihkimässä kun ei jeesuskaan niin papeista välittänyt..... Wau !

      Aina se Las Vegasin edelle menee , jos haluaa hengellistä sisältöä juhlaansa.

      Minulla oli taas niiiiin hyvä idea ja ihan lennosta...... vai mistä lie tullutkaan ..yläilmoista.

    • Raamatussa_totuus

      Jumalan on tuomiot ja tuntee sekä hyvän että pahan. Kaikki kansakunnat ja ihmiset samoin yksilöinä tuomitaan ajallaan. Tietysti ihmisinä on hyvä oppia erottamaan hyvä ja huono, ja ihmisestä oleva on Raamatun mukaan myös Saatanasta, kuten Jeesus Pietarille myös opettaa, kun Pietari alkaa Jeesusta opettamaan, kun Jeesus alkaa puhumaan ristiinnaulitsemisestaan Jerusalemissa minne olivat menossa. Tässä maailmassa Jeesus on Jumalasta ja Pyhän Hengen vaikuttamat asiat hyvänä Hengen hedelmänä ja samoin moninaisina armolahjoina ja Jumalan seurakunnassa Pyhässä Hengessä toimivat ihmiset ovat myös Jumalasta hyvää, mutta voivat myös langeta huonoon ja silloin on ihmisestä eli Saatanasta sen Jumalan Hengen sijaan heidän lähtökohtansa myös. Jumalan hyvyys ihmisiä kohtaan on evankeliumissa, joka Raamatussa esitetty. Kuten Israelissa, oli sekä hyviä että huonoja kuninkaita, ja Daavid on yksi esimerkki Jumalan mielen mukaisesta kuninkaasta ja hyvä ja oli myös Herran Hengessä toimiva profeetta, joka todisti Jeesuksesta runsaasti ja psalmeissa on näitä Jumalan antamia profetioita Daavidin kautta. Yleensä Israelin kuninkaat eivät palvelleet Pyhässä Hengessä Jumalaansa vaan etsivät enemmän omaansa tai alkoivat yhteiskunnassa suosia Jumalan tahdon vastaisia asioita, ja näin myös meidän ajassa on varmuudella, kuten moninaisesti nähdään tätä Jumalan tahdon vastaista ja toki laajemmin myös tietysti maailmanlaajuisesti, kuten myös Jumalan profetioissa on edeltä kerrottu. Jokaisen ihmisen hyvä tehdä parannusta sen pahastumisen sijaan.

    • Voimme_ymmärtää

      Esivalta Suomessa on ihmisiä ja kuinka suuri osuus on uudestisyntynyt vedestä ja Hengestä ja tätä kautta myös Jumalan hyvyyttä voisi edistää siinä omassa asemassaan? Tietysti ihmiset tahtovat yleensä tehdä parhaansa työssään mutta arvopohja voi olla hyvin erilainen kuin Jumalan antama Pyhässä Hengessä, kuten Jeesus opettaa seuraajiaan tekemään hyvää ja näin voi sairaat parantua ja riivatut vapautua pahuuden henkivaltojen vaikutuksista ja samoin hyvät sanat edistävät hyvää maan päällä ja pahat sanat vain tuottavat huonompaa ja teoilla samat ominaisuudet myös ihmisten yhteiskunnissa. Tässä ajassa voidaan nähdä moninaisia asioita eri yhteiskunnissa ja Jumalan tahdon mukaiset ja vastaiset näiden mukaan myös joko menestyvät tai vähenevät, ja tietysti jokaisella ihmisellä on se vastuunsa näissä asioissa myös omakohtaisesti.

    • Jumalan_tahto_Suomessa

      Jumalan tahto Suomessa, kuten myös kaikissa kansoissa on se, että Jeesus Pyhän Hengen kautta voi vaikuttaa sitä hyvää Israelin Herran opetuslapseutta sekä Suomen esivallassa että myös kaikissa kansalaisissa, sillä Jeesus opetti apostoleilleen "menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni", ja tietysti vesikasteen lisäksi tässä tarkoitetaan uudestisyntymistä vedestä ja Hengestä, ja kaiken sen Jeesuksen opetuksen käytäntöön pistämistä jokaisen suomalaisen kohdalla myös totuudellisesti eli Pyhässä Hengessä, ei siis ulkokultaisessa uskonnollisuudessa tai maallistuneessa maailmallisuudessa tai missään muussakaan Jumalan tahdon vastaisessa arvopohjassa. Jeesus on jokaiselle opetuslapselleen se hyvä esimerkki ja Pyhässä Hengessä Jeesus myös elää ihmisessä ja hyvää vaikuttaa kuten kerrottu Raamatussa ja Pyhän Hengen teoista ihmisten keskuudessa sen kaikkien eri vaikutusten kautta ja moninaisuudessa. Lähiajassa Jumalan vuodattaa myös Henkeään ja tietysti tämä näkyy sitä vastaanottaneiden puiden hedelmissä ja Jumalan armolahjoissa ja toivotaan että Suomessa on paljon vastaanottavia sydämiä näissä pyhissä asioissa, ja näin monet pääsee Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan myös, kun palaa takaisin ja lähettää enkelinsä neljältä ilmansuunnalta noutamaan valittunsa, jotka ovat maailman voittaneet, kuten on kirjoitettu edeltä myös meille suomalaisille ja olemme Jerusalemista pohjoiseen olevaa kansakuntaa ja Jumala rakkaudessaan tahtoo meidän uudistuvan hyvään kaikesta huonosta ja rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri. Daavid hyvin tämän asian myös esittää Jumalan Hengessä "älä suo rikkautta etten sinua kieltäisi ja älä suo puutetta etten sinua vastaan rikkoisi varastamalla". Määräosa riittää hyvin ja apostoleiltaan Jeesus myös kysyi "puuttuiko teiltä mitään", kun oli lähettänyt heidät ilman kukkaroa tekemään Jumalan tekoja ihmisten keskuudessa ja evankeliumia ja todistusta Jeesuksesta, sillä profetian henki on todistus Jeesuksesta ja monet sairaat paranivat ja riivatut vapautuivat, ja näin on myös nykyään näissä asioissa, sillä Jeesus on sama eilen ja tänään ja tulevaisuudessa myös, toki Jumalan iankaikkisen evankeliumin sanat on tärkeä tuntea Ilmestyskirjasta ettei kukaan ihmisenä olisi oman ymmärryksensä varassa sen suhteen missä ja millaisessa ajassa me elämme, kun Herran suuri päivä on lähellä ja ne suuret asiat tapahtuvat mistä kerrottu Ilmestyskirjassa.

    • Totuus_Raamatussa

      Kuinka Rooman esivalta kohteli tai tahtoi kohdella Jeesusta? Mitä Beetlehemissä tapahtui ja entäs holokaustissa myöhemmin? Mitä Jerusalemissa tapahtui ja jokaisen hyvä tuntea nämä asiat ihan konkreettisesti eikä vain ihmisten kuulopuheiden mukaan. Raamatussa esitetty Jeesuksesta ja meidän historiassa kerrotaan myös natsisaksasta.

      Raamatussa myös kerrotaan mitä tapahtuu pian lähitulevaisuudessa, sillä Jerusalem nostetaan väkikiveksi pakanakansoille, ja sitä Rooma ollut ja samoin Saksa myös, ja Suomikin Saksan liittolainen ja EU:ssa liittynyt Rooman sopimukseen, kuten jokainen voi tämän asian tutkia ja ymmärtää.

    • Raamatussa_myös

      Mitä tapahtui Israelin kansalle Egyptissä ja Assyyrian ja Babylonian ja Persian kautta historiassa, ja miten Egyptissä ja Syyriassa ja Irakissa ja Iranissa tässä nykyisessä lähihistoriassa kansakunnat ovat toimineet Jumalan kansaa Israelia vastaan ja lähitulevaisuudessa vielä paljon pahempaa, ja jokainen voi nämä edeltä lukea ja tutkia ja uskoa ja ymmärtää Jeesuksen nimessä Totuuden Hengessä ja Isässä Jumalassa, eikä ole ihmisestä vaan ainoasta Luojasta, joka tahtoo hyvää jokaiselle juutalaisuudesta eli Jeesus Nasaretilaisesta, kuten uuden liiton pyhät kirjoitukset meille todistavat Jumalan evankeliumista ja Ilmestyskirjassa kerrotaan hyvin selvään ja tarkasti ja vastaanotettavasti näistä asioista ja sen tärkeydestä, että ihmisen viisaus saa aikaan öljyn astiassaan Jeesuksessa ja viisi on viisasta ja viisi on tyhmää, eli ero on selvä viisaiden ja tyhmien välillä, ja tärkeä ymmärtää tämä jokaisen ihmisen, sillä koskee nimenomaan häntä itseään myös, kuten henkien erottamisen armolahja myös ihan konkreettisesti eikä vain sympoolisesti. "Älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee".

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe