Jaksoseurantaa 3 Suomen tahtiin 2017

Kesätauonjälkeen

Sarja jatkuu jaksolla nro 7660, joka esitettiin Briteissä 3.11.2016. James Bartonin osuus farmista jakautui 4 pojalle ja Emmalle. Emma Bartonin perheen vaikeudet näyttävät jatkuvan. Ross käyttäytyy typerästi ja haastaa riitaa. Finn käy sairaalassa tuntemattoman koomamiehen luona. Emman paljastumista joudutaan odottamaan kauan. Asleyn ja Emman video keskustelu jää nauhalle unohduksiin. Moirallakaan ei mene hyvin,ryypiskelee,ilkeilee.
Toinen sekoileva perhe Whitet: Kyläläläiset ja poliisi sai tietää ja Lucky joutuu oikeuteen Lawrencen ampumisesta.
Joulupäivää Dinglen tapaan vietetään 20.9 esitettävässä jaksossa.

83

2621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kivaa_kun

      Emmerdale jatkuu taas.

    • Tänääntulimieleen

      Eilisessä jakossa Diane Sugden syytti taas Chrissietä helikopterionnettomuudesta syksyllä 2015. Ärsyttävää ihan kuin katsojat olisivat tyhmiä hölmöjä. Chrissie ei tiennyt Pete Bartonin tilanneen helikopterin häihinsä juuri silloin saapuvaksi kun Chrissie sytytti Robertin auton palamaan.
      Erick Pollard syytti vaimonsa kuolemasta Chrissietä vaikka ihan itse Erick lukitsi Valin ja Dianen peilihuoneeseen ulkopuolelta eivätkä he päässeet ulos. Uskomatonta oman syyllisyyden kieltämistä.
      Dianen mielestä kaikki mitä käenpojalle tapahtui on Robertin syytä. Jatkossa toivoisin ettei Robert auta heitä kiittämätöntä ja röyhkeän tyhmää perhettä enää mitenkään. Chrissie muistutti myös Andyn tekemistä rikoksista ja vankilatuomioista mm. tuhopoltti Sarahin ja on yrittänyt murhata Jackin ja Robertin useita kertoja. Eikä Dianelle mene perille. Diane ei ole osoittanut mitään kiinnostusta,empatiaa kun Robert oli kuolla Andyn järjestämän murhayritykseen 2015 ja äskettäin järveen lokakuussa kolarin seurauksena. Eikä D ole huomioinut kihlausta Aaronin kanssa vaan pian haukkuu taas Sarahin haudalla Robertia. Tekopyhiin lurjuksiin kuuluu myös Paddy joka petti vaimoaan ja sitten kehtaa aukoa päätään Robertille.
      Rakeshi turhake jäi sitten vielä roikkumaan sarjaan. Typerin juoni koko perhe ja Vanessan lapsi. Kerrykin ihan holtiton evvk. kuten Sharman liiketoimet. Enkä pidä Frankista jotenkin väkinäistä lorvailua ja kun piti tehdä Tracystä ja Vanessasta sisarpuolia.

    • Emmestiina

      Missä jaksoissa Ashleyn tarina jatkuu?
      Seuraan Emmeä ainoastaan Ashleyn takia. Nuo muut käänteet eivät enää hetkauta.

      • rbnf

        Asleyn erikoisjakso esitettiin Briteissä 20.12.2016 ja jakson nro 7699 joka esitetään meillä 15.9. Jaksossa nähdään ihmiset ja ympäristö sellaisena kuin Asley sen näkee. Hieno toteus.
        Emmerdale Wikia niminen englanninkielisesta sivustosta löytää tietoja hahmoista,jaksojen numerointi ja sisältö kuvauksia yms tietoja.


    • okos

      Kieltämättä tämä Emmerdale on menny iha naurettavaksi. Tappoja murhia ja jatkuvaa sekoilua jokaisen taholta. Eniten alko ärsyttää tämä että kerry:n loukaantuminen joka on menossa oikeuteen. Tarjotaan korvauksia lakimiehiä ja edellee kukaan ei kysy lääkärin lausuntoa... Haluan vanhan emmen takasin jota oikee innolla odotti alkavan. sarja meni pilalle andyn alettua vaimon hakkaajaksi. Miksi maalaiskylän sarjasta on tehty pahanen kriminaali keskus. Missä on lampaat ja zetorit ja farmarit :/

      • eiolemaataloussarja

        Kerryn tyhmät toilailut voi jättää huomioitta. Lucky meni sitten itse poliisille kertomaan mutta kun tarinassa on aukkoja joutuu oikeuteen jne. Menneen haikailut voi jättää ei ole paluuta farmiaikoihin monestakin syystä. Katsojilla on nähtävää on paljon sarjassa: ulkoilma,maisema,metsät,kukat kuvauksia jos vertaa muihin saippuasarjoihin jotka tapahtuu tunkkaisisa kaupunki ympäristössä. ED asukkaat ovat myös paremmin pukeutuneita,värit selkeitä,meikit,tukat hyvin,miellyttävämpi katsoa.


      • ppppppppppppppppp

        Kerry-sekoilut voi jättää täysin huomiotta, naurettavia sekoiluja


    • ppppppppppppppp

      Emmerdale on ollut hieman tylsähkössä väli-/ sivuvaiheessa kesälomalta paluun jälkeen. Erityisesti kevätkauden upeiden ja isojen tapahtumien jälkeen. Onneksi nyt alkaa vähitellen taas tahti kiihtyä nyt syyskuussa, kun pääsee lähemmäs uudenvuoden jaksoja, alkaa uusi suuri tarinakuvio siitä, joka kantaa pitkälle talveen.

      • mielenkiintoistatulee

        Tuottaja vaihtui v2016 alussa mutta sarjan jaksot,linjat juonet on suunniteltu ja käsikirjoitettukin aina pitkälle eteenpäin 6kk -12kk. Näyttelijä vaihdoksia ei tapahdu vielä kovin paljon ja aloitetut ja kesken olevat tarinat on vietävä loppuun. Ja uusia tulee tilalle. Emma näyttelijä olisi halunnut lopettaa mutta jatkoi sopimusta vielä tämän vuoden. Chas näyttelijän vähän yllättävä äitiysloma alkoi keväällä on voinut vaikuttaa jotenkin, Liv ja Gabby tytöt poissa opiskelutauolla samaan aikaan kuin Chas,joka on juuri palannut takaisin kuvauksiin. Uusia lyhytaikaisia hyviä hahmoja on nähty jo talvijaksoissa. Tänä syksynä tulee enemmän näyttelijä muutoksia.
        Joulujakso tulee pian sitä ennen Asleyn jakso.


    • Mollaki

      Kyllä valitet tavasti Emmerdalen taso on huonontunut huomattavasti sen 20-vuoden aikana. Alkaa olla jo "jenkkipaskaa"! Juonitteluita ym ...... :( :(

      • Emmerdaleonhyväsarja

        Parhaan sarjan voitot viimeisen vuoden aikana osoittavat Emmerdalen tulleen yhä paremmaksi jatkuvien ja saippuasarjojen palkinto luokassa. ED sarjaa on tehty 45v tänä syksynä eikä tälläistä palkintoputkea ole ollut aikaisemmin. Hyvä kehitys alkoi syksyllä 2014 kun Aaron Dingle palasi 2 vuoden tauon jälkeen sarjaan ja Robert Sugden palasi uudistuneena sarjaan. Asleyn dementia juoni on ollut hyvä samoin Moira ja Holly. Emman ja Rhonan juonet jatkuu vielä. Hieman vaikea tapaus katsojille on ohuesti kirjoitettu hahmo Rebecca White,joka aiheuttaa harmia perheelleen ja Robertille ja Aaronille kuten jo nähdään.
        Pitäiskö arvostelijoiden perehtyä jatkuvien saippuasarjojen tyyppiin enemmän ettei olisi vääriä odotuksia. ED esitetään alkuillasta klo 19. ja se on koko perheelle sopivaa sisältöä.


      • rbnf

        Eilen 4.9.2017 TV Choice lehden katsoja äänestyksen tulokset julkistettiin Lontoossa pidetyssä juhlassa.
        Emmerdale voitti kaikki saippuasarjojen mahdolliset palkinnot yht 4kpl. ED sarja paras sarja.
        Ryan Hawley paras miesnäyttelijä Robert Sugden roolista.
        Charlotte Bellamy (Lauren) paras naisnäyttelijä.
        Sally Dexter vuoden tulokas Faith Dinglen roolista.
        Huomatkaa, Inside Soap lehden katsoja äänestys on nyt käynnissä 2.10 asti ja jossa äänestettäviä luokkia on enemmän ja Partnerchip eli Kumppanuus palkinto jaetaan jossa Robert ja Aaron ehdolla. Hawley on ehdolla myös Villain eli hieman pahis luokassa ja tietysti paras näyttelijä luokassa Millerin lisäksi.


    • okos

      Siksipä minua ihmetyttää miksi ihmeessä ihmiset rakastaa kahtoa murhia,tappoja pahoinpitelyjä jatkuvaa sekoilua ja juonimista ja jatkuvia oireilu kohtauksia. Kieltämättä ihmettelen asiaa,miten ihmiset on voinu muuttua niin paljon 20v aikana. Olin ala-asteella ku emme alko näkymään ja minusta sarja oli sillon tyylikkäämpää. Välissä oli paljon saman moista,mutta myös iha tavallista ja mahdollista elämää. Nyt kaikki kyläläiset melkeen on yrittäny tappaa jonkun ja selvinny siittä ilman rangaistusta. Alkaa jo mennä koomiseksi. Gingien yritys touhuja oli ilo seurata. Katsomista en lopeta koska toivon että vielä sarjaan tulisi uutta tuulta ja uusia ihmisiä,ilman että he yrittää tappaa ketään

      • Emmestiina

        Koko kylä on täynnä rikollisuuteen taipuvia ihmisiä.
        Tuli mieleeni se Ericin poika, mikähänennimensänyton, jolla oli syöpä. Miten se on parantunut, vaiko sairastaako yhä?
        Hänellä on myös poikapuoli Jacob, joka paneutui hyvin osaansa. Näkyykö häntä vielä sarjassa?
        Minä ymmärrän, että näyttelijät tekevät vain määräaikaisia sopimuksia, heillä voi olla sitoumuksia muualle, mutta eikö juonet silti voisi olla vähän normaalimpia, ettei poistuvia aina tarvitsisi tappaa.

        Me katsojat olemme eläneet vuosikymmeniä ihan tavallista elämää, harva meistä on joutunut murhanhimoisten sukulaisten vainoamaksi, silti saattaa elämämme olla mielenkiintoista.
        Joskus jopa hauskaa. Ihan tavallisessakin arjessamme voi olla käänteitä, josta välillä sanoo, että on kuin saippuasarjasta!
        Kunpa Emmenkin käsikirjoittajat tapaisivat tavallisia ihmisiä ja seuraisivat tavallisten ihmisten arkea. Kyllä sieltäkin draamaa löytyisi.


    • rbnf

      Aaronin,Livin ja Robertin asumisasia tuli viimein esille. Ainoa sopiva on kahteen asuntoon jaettu MILL Cottage siis Myllytalo jonka pankki myy huutokaupalla ja joka vaatii ensin sisäosien remontin. Aaronille tuottaa suuria vaikeuksia Gordonin rahojen, jotka ovat siis Livin säätiötilillä, käyttö talon ostoon. Robertin rahat on sijoitettu,ei vapaana. Robert saa remontti rahat avustaessaan Rebeccaa Kartanon liikeasioiden hoidossa. Aaron alkaa olla mustasukkainen ja epäluuloinen Rebeccan takia.
      Millin remontti valmistuu vasta toukokuussa 2017. Erillisessä Myllytupa spoileri ketjussa on kerrottu tarkemmin miltä se näyttää nyt toisen asunnon kohdalta.

      • englkesksivultaluettua

        Lisättään vielä, että Mill talo on asumiskelvoton lahon puun ja tulipalo vaurioiden takia ja pankista ei saa tälläisiin tapauksiin 30v kiinnelainaa. Talo on valmistuessaan velaton,oletan. Raha ja omistus asioiden käsittely sarjassa on usein huolimatonta.


    • jotainuuttakiitos

      Miten tuo Jimmy on noin tyhmä, jotenkin en jaksa katsoa tuota Jimmyn ja Nicolan alituista kouhkaamista ja typeryyttä.

    • okos

      Kieltämättä Jimmy on muuttunu iha erilaiseksi vähä nallekarhumaiseksi reppanaksi Sadie ajoista. Sillonki Jimmy oli ns pahis liikemies ja uraohjus. Sinäänsä outoa että heidän nykynen kuljetusliike on yhden auton yritys. Loppuko Englannista kuorma-autot ja kuskit ku ei toiminta kasva samoihin mittoihin kun Tom kingin aikaan.

      • Eräs_sivustaseuraaja

        Kingien taloudellinen alamäki alkoi, kun suurliikemies Donald De Souza ajoi Kingien kuljetusliikkeen konkurssiin. Vaikuttaisi siltä, että Jimmyllä ei vain ole riittävästi pääomaa toiminnan laajentamiseksi.

        Jimmy on aina ollut hieman hölmö, mutta silti hänellä oli kunnianhimoa, vaikka isä Tom aina mollasikin tätä tilaisuuden tullen. Itse kuitenkin pidän siitä, että Jimmystä on tehty selvästi nallekarhumainen symppis. Jimmyn ja Nicolan saattaminen yhteen on myös ollut järkevä päätös, koska pari tuntuu täydentävän toisiaan ja Nicola tuntuu siedettävämmältä. Mutta Jimmyn ja Nicolan avioliiton ei tarvitsisi olla tällaista kriisistä toiseen siirtymistä, vaikka hotellin tapahtumat olivatkin hulvattomia ja osoittivat, että niin Jimmyn, Bernicen kuin Nicolankin näyttelijät ovat myös taitavia koomikkoja.


      • oiotaanväärinläsityksiä

        Onko jäänyt huomaamatta, että toukokuussa 2016 Robert Sugden osti puolet James Home Haulagesta Charity Dingleltä? Nicola sanoi silloin, että Robert sijoittaa yhtiöön eli liiketoiminta on laajentunut eikä yhtiö ole todellakaan ole ollut eikä ole vain yhden auton firma ja sillä on ollut ja on muita palkattuja kuskeja ja rekkoja. Robert hankki lisää kuljetus sopimuksia kesän aikana. Jimmy ajaa edelleen joitain tärkeitä pienkuljetuksia sillä nähdyllä autolla. Eihän kuvitteellisessa sarjassa voida näyttää kaikkea kuten tosi tv tai tosielämässä. Katsojan pitää kuunnella mitä kerrotaan ja osata päätellä asioita itse.
        Nicola saa piakkoin konttori pomon töitä Sharman tehtaalla ja lapset ovat koulussa ja hoidossa.
        Ja Haulage on vain vuokralla siinä Holy Scrapin eli Romuttamon parakissa. Romuttamon omistavat Aaron ja Adam, Eric saa pientä 5% korvausta haitasta.
        Robert saa nyt lisätuloja Rebeccan auttamisesta,konsultaatiosta Kartanon liikeasioissa lähi aikoina. Rahat Robert käyttää Mill talon remontoimiseen.


      • batmani
        oiotaanväärinläsityksiä kirjoitti:

        Onko jäänyt huomaamatta, että toukokuussa 2016 Robert Sugden osti puolet James Home Haulagesta Charity Dingleltä? Nicola sanoi silloin, että Robert sijoittaa yhtiöön eli liiketoiminta on laajentunut eikä yhtiö ole todellakaan ole ollut eikä ole vain yhden auton firma ja sillä on ollut ja on muita palkattuja kuskeja ja rekkoja. Robert hankki lisää kuljetus sopimuksia kesän aikana. Jimmy ajaa edelleen joitain tärkeitä pienkuljetuksia sillä nähdyllä autolla. Eihän kuvitteellisessa sarjassa voida näyttää kaikkea kuten tosi tv tai tosielämässä. Katsojan pitää kuunnella mitä kerrotaan ja osata päätellä asioita itse.
        Nicola saa piakkoin konttori pomon töitä Sharman tehtaalla ja lapset ovat koulussa ja hoidossa.
        Ja Haulage on vain vuokralla siinä Holy Scrapin eli Romuttamon parakissa. Romuttamon omistavat Aaron ja Adam, Eric saa pientä 5% korvausta haitasta.
        Robert saa nyt lisätuloja Rebeccan auttamisesta,konsultaatiosta Kartanon liikeasioissa lähi aikoina. Rahat Robert käyttää Mill talon remontoimiseen.

        Jos katsoja kerta saa päätellä asioita, niin en minä pysty kuvittelemaan Jimmyn ja Robertin kuljetusyritystä miksikään suuryritykseksi. Ei suurta kuljetusyritystä johdeta minkään romuttamon "konttorista". Kyllä niitä autoja ja kuskeja pitäisi jossain näkyäkin. Eikä ne Jimmyn ulkomaankeikat vaikuta miltään "tärkeiltä pienkuljetuksilta" vaan ihan normiajoilta.
        Mutta jokainen katsojahan saa itse päätellä asioita, eli mitä tässä kinastelemaan
        Itsellä aika monen vuoden kokemus kuljetusliikkeistä


      • Anglismit
        oiotaanväärinläsityksiä kirjoitti:

        Onko jäänyt huomaamatta, että toukokuussa 2016 Robert Sugden osti puolet James Home Haulagesta Charity Dingleltä? Nicola sanoi silloin, että Robert sijoittaa yhtiöön eli liiketoiminta on laajentunut eikä yhtiö ole todellakaan ole ollut eikä ole vain yhden auton firma ja sillä on ollut ja on muita palkattuja kuskeja ja rekkoja. Robert hankki lisää kuljetus sopimuksia kesän aikana. Jimmy ajaa edelleen joitain tärkeitä pienkuljetuksia sillä nähdyllä autolla. Eihän kuvitteellisessa sarjassa voida näyttää kaikkea kuten tosi tv tai tosielämässä. Katsojan pitää kuunnella mitä kerrotaan ja osata päätellä asioita itse.
        Nicola saa piakkoin konttori pomon töitä Sharman tehtaalla ja lapset ovat koulussa ja hoidossa.
        Ja Haulage on vain vuokralla siinä Holy Scrapin eli Romuttamon parakissa. Romuttamon omistavat Aaron ja Adam, Eric saa pientä 5% korvausta haitasta.
        Robert saa nyt lisätuloja Rebeccan auttamisesta,konsultaatiosta Kartanon liikeasioissa lähi aikoina. Rahat Robert käyttää Mill talon remontoimiseen.

        On jäänyt huomaamatta Robertin vähäpätöinen osuus kuten sinultakin se, että ''Millin'' suomennos on Mylly.


      • voiteitämitätöijiä
        batmani kirjoitti:

        Jos katsoja kerta saa päätellä asioita, niin en minä pysty kuvittelemaan Jimmyn ja Robertin kuljetusyritystä miksikään suuryritykseksi. Ei suurta kuljetusyritystä johdeta minkään romuttamon "konttorista". Kyllä niitä autoja ja kuskeja pitäisi jossain näkyäkin. Eikä ne Jimmyn ulkomaankeikat vaikuta miltään "tärkeiltä pienkuljetuksilta" vaan ihan normiajoilta.
        Mutta jokainen katsojahan saa itse päätellä asioita, eli mitä tässä kinastelemaan
        Itsellä aika monen vuoden kokemus kuljetusliikkeistä

        Eihän txt väitettä,kerrota Haulagen olevan suuryritys mutta se ei ole yhden auton yritys kuten yritätte väittää. Nykyään asioita hoidetaan tietokoneella ja netissä. Asiakas tapaamisissa käydään muualla. Autoilla on tietysti eri säilytyspaikka muualla. Näytetäänkö sarjassa Williksen ja Bobin kahvilan kaikki asiakkaat joka päivä ja paljonko Sharman tehtaalla tehdään töitä? Kingit saa olla kiitollisia että Robert on tullut mukaan.


    • rbnf

      Viimein Aaronin,Livin ja Robertin asumisasia etenee. Talon hinta oli edullinen korkeintaan 100.000 puntaa mutta vaatii sisäpuolen remonttia jonka Robert rahoittaa ja hoitaa. Gordon ja menneisyyden asiat aiheuttaa edelleen Aaronille vaikeuksia. Aaron tarvitsisi kunnon terapiaa ongelmiinsa mm. vihanhallintaan. Rebecca aiheuttaa myös vaikeata oloa käytöksellään ja pelkoja ettei hän riitä Robertille. Moira kylvi jo epäilyksiä. Rebecca on katsojalle vaikea ja ärsyttävä tapaus. Hän on juonen välikappale,joka aiheuttaa säröä Robertin ja Aaronin välille.
      Kartanon koira Dog nähtiin eilen ja toivottavasti hauska reipas koira jää kylään vaikka kartanon asukkaat vaihtuvat.

    • Dinglenjouluanähdään

      Asleyn erikoisjakso esitettiin viime perjantaina. Ilmeisesti kaikki katsojat ymmärsivät miten se oli toteutettu ja mitä tapahtui. Asley ei tunnistanut tuttuja kasvoja,paikkoja eikä rahaa. Käytettiin Laurelia,Aaronia,Dougia,Chasia muistuttavia näyttelijöitä. Undertones punkrockbändi on olemassa jos kiinnostaa musiikki.
      Joulupäivänjakso tulee huomenna 19.9? Kylään oli satanut todella paljon lunta marraskuussa jolloin tekivät ulkokuvauksia.

      • OpettavainenJakso

        Tähän nyt ei tarvitse vastata millään "Torilla tavataan"-kommentilla, mutta minusta on mukavaa kun Suomi mainitaan ulkomaalaisissa sarjoissa. Ashleyn ja Laurenin puhuessa suomea heidän aksenttinsakin oli mukavan selkeä, mikä ei ole aina sanottu asia. Jakso oli muutenkin opettavainen, en esim. itse tiennyt että tuo sairaus vie rahojen/numeroiden hahmotuskyvyn. Kaiken kaikkiaan hienosti toteutettu erikoisjakso, palkintojen arvoinen taatusti! Pari Undertonesin kappalettakin tuli kuunneltua jakson innoittamana.


      • Glub

        Jakso oli hieno, niin oli upeampi myös onnettomuusviikko, joten oletan että tästäkin valitetaan.


    • kiinnostunutpp

      Antakaas linkki ossa siihe yotubessa missä puhutaa Suomea

      • 7699

        Löytyy youtubesta kun laittaa hakukenttään "Emmerdale Special - Ashley Thomas' Dementia Episode" Alunperin Briteissä esitetty 20.12.2016 ja jakson virallinen numeron on 7699. Suomea Ashley puhuu kun saapuu "Aaronin" kanssa kylään sanoessaan "hauska tavata" ja myöhemin pubissa Laurel sanoo suhteellisen selvällä ensimmäisellä kotimaisella "minä rakastan sinua" miehelleen. Suomea kuullaan vielä molempien suusta vielä tulevissakin jaksoissa muistaakseni lauseen tai parin verran.


    • Joulunvietosta2016

      Moira Bartonin holtiton käytös jatkuu ja on ollut petipuuhissa kahden eri miehen kanssa samoihin aikoihin ensin Peten ja sitten myös eilen Cainin kanssa. Kesällä Charity teki samoin Cainin ja Rossin kanssa. Tätä tapahtuu usein sarjoissa kuten syrjähyppyjä. Joskus sitten arvaillaan kuka on isukki.
      Hassua tässä on, että Moiran kohdalla jotkut katsojat alkoivat luulla Moiran olevan raskaana ja synnyttävän yllätylapsen näihin aikoihin. Todellako jo 3 lasta tehnyt ei huomaisi olevansa raskaana, vaikka mitään siihen viittaavaa ei ole kuultu eikä nähty eikä mahaa ole.
      Joulupäivästä on pussailu video YouTubessa video jota ei näytetä jaksossa. Williksen asukkaat hilpeissä tunnelmissa ennen lähtöään Dinglen jouluaterialle.

    • Jawline

      Debbie palasi Ranskasta lapsineen. Sarah on vaihdettu kypsempään ja parempaan lapsinäyttelijään. Debbie on siis sotkenut asiansa ja jo tuhlannut talosta ja korjaamosta saadut rahat elämiseeensä ja syöpälapseensa jonka ennuste on huono ja pitää sitten vielä saada kalllis protonihoito ulkomailta vaikka syövän hoidon saa omassa maassa. Debbie jätti 50k autoon ja sitten koko sakki varastamaan Whiteilta rahaa. Typerä juoni. Mikä prinsessa tämä kiittämätön nyrpeä huolimaton teiniäiti kuvittelee olevansa. Ja pian on rahan keräys Sarahille Prahan matkaa varten.
      Chas näyttelijän yllättävä raskaus vaikuttaa juoniin ja jotain asioita on täytynyt muuttaa se näkyy hahmojen käytöksessä ja jatkuvuuden puutteena ym. kevään mittaan. Chas jää pois huhtikuun puolenvälin jaksoissa ja paluu nyt lokakuun lopulla. 10 jaksoa viikossa meillä on hyvä juttu koska juonet etenee nopeammin.
      Nicola pääsi töihin Sharmalle ja se on hyvä juttu. Bartonien sekoilu jatkuu. Victorialla on ärsyttävä beibikuume. Saippuassa yleensä pari joka haluaa lasta niin ei sitä saa mutta vahinko lapsia syntyy.
      Faith Chasin ja Cainin äiti saapuu aivan pian sarjaan ja katsojat ovat ottaneet hänet hyvin vastaan.

    • ykskatsoja

      Joanien poistaminen sarjasta oli kyllä tökerösti tehty.
      Aslhey saisi jo poistua, hänelle on jo tarpeeksi naurettu.

    • OutoperheWhite

      Lucky sai sitten 5kk nuorisovankila tuomion. Sellikaveri Gerryn näemme vielä myöhemmin Kartanossa ja kylässä kun Lucky vapautuu alkukesästä. Toivottavasti saamme tietää enemmäm miksi Rebeccaa syrjitään perheessä. Miksi Lawrence on suosinut manipuloivaa Chrissiestä joka ei ole hänen tyttärensä. Äiti suosi tietysti Chrissietä koska oli rakastunut hänen isäänsä.
      Asleyn tarinaa on pitkitetty samoin Emman ja tietysti Whitetkin ovat pitempään kuin joskus luultiin. Alkavat tehdä tämän vuoden joulukuvauksia lähiaikoina ja käyttävät tekolunta. Jaksoja tehdään näin syksyllä 8vk etukäteen koska pitävät kaikki 2vk joulutauon.

    • jussinpunssi

      Tulin vaan ihmettelemään tämänpäiväistä autonpolttamista, miksi sarjoissa tuhopoltot pitää aina sytyttää Zippo-tyylisellä sytyttimellä? Luulisi kiinnijäämisen olevan helpompaa. Tulitikut tuntuvat olevan kovin harvinaisia tuhovälineitä.

      • Stidei

        Samaa olen ihmetellyt näissä enkkusarjoissa. Tuhopolton sytyttäminen tapahtuu (aina) sytkärillä, ei tulitikulla. Mm. Sydämen asialla -sarjassa näin tehtiin useamman kerran, silloinkin ihmettelin.


      • batmani

        Nykyään ihmisillä vain tahtoo se sytkäri olla taskussa useimmin kuin tulitikut. Itsekin käytän tikkuja vain saunan lämmityksessä, sytkärillä sytyttelen tupakit ja hautakynttilät yms.
        Tuhopolttoja en ole kyllä harrastanut, mutta tuskinpa tikkuja alkaisin etsimään, kun kerran taskusta löytyy sytkäri


      • helmikuunPuoliväliä

        Finnin piti sitten mennä sotkemaan Kasimin asunto ja sitten palasi vielä rikospaikalle ärsyttävän vinkuvan Tracyn kanssa siivoamaan ja jäi kiinni. Emma poltti taksin ja vaikeuttaa näin edelleen perheen raha tilannetta. Moiraankaan elämä ei näytä hyvältä. Voi olla että Bartonit poistuvat sarjasta kokonaan vuoden kuluessa. Epäkiinnostava perhe ja näyttelijät ja kaikki jo nähty.
        Faith sitten saapui viimein ja eikä todellakaan ole kiinnostunut Zakin rutjakkeesta. Faith on kiinnostavampi ja miellyttävämpi hahmo kuin Chas.
        Aaron joutuu vankilaan ja ensi viikolla tapahtuu muutakin. Joulun aikaan esitetään jo toukokuun 2017 jaksoja.


      • Näyttävämpääkö
        Stidei kirjoitti:

        Samaa olen ihmetellyt näissä enkkusarjoissa. Tuhopolton sytyttäminen tapahtuu (aina) sytkärillä, ei tulitikulla. Mm. Sydämen asialla -sarjassa näin tehtiin useamman kerran, silloinkin ihmettelin.

        Toinen, mikä näissä tuhopoltoissa ihmetyttää, on bensan loiskuttelu. Luulisi bensan valuvan alaspäin, kun kanisteria kaataa.


    • dingetärsyttäätaas

      Dinglet vietti eilen näyttävästi herkutellen Lisan syntymäpäiviä mutta Livin 15v syntypäivä unohdettiin. Julmaa. Onkohan tuottajalla ja kirjoittajilla hieman vinoutunut käsitys hauskasta? Aaronin syntymäpäiväksi 5.1 myös typerä käsikirjoitus. Rolo karkki juttu oli outo kun Chas ikäänkuin odotti Robertin ottavan taskustaan Rolex kellon lahjana Aaronille. Joku asia alkaa hyvin mutta lopulta katsojalle jää paska turhautunut kiusattu olo nolosta lopusta.

      • dingletärsyttääAINA

        Se rollo-karkki oli viittaus vanhaan 1980-luvulla pyörineeseen suosittuun mainokseen. "my last rolo" mainokset voi halutessaan youtubesta katsoa. Ne ovat aika herttaisia ja romanttisia, vähän niinkuin Robertin elekin.


    • vaikeitaaikoja

      Robert tapasi kärsivän,tuskaisen ja hällä väliä Aaronin joka pisti välit poikki. Robert oli hyvin pettynyt koska Aaron vaarantaa huumekäytöllään vetoomuksensa päästä aikaisemmin pois vankilasta. Robert joi wiskiä ja päätyi Rebeccan kanssa sänkyyn.
      Zakin ja Lisan ällöttävä sika juttu oli vastenmielinen ja pilasi jakson joka oli Robertin ja Aaronin kannalta merkittävä. Häiritsevää kun hypitään asiasta toiseen ja miksi pitää toiletti asioita tunkea ruutuun vähän väliä. Jos katsoo YouTubesta Robertin ja Aaronin jaksoja koosteena saa paremman käsityksen asioista.

    • Niisseo

      Robert tässä oli sika. Mikään ei oikeuta pettämään.

      • harmaaalue

        Ei se ole mikään laki ja oikeus asia. Joskus epätoivotusta asiasta voi seurata jotain todella hyvää.


    • Jawline

      Viime perjantain jaksossa Chas ja Liv lähtivät Mauritiukselle 31.3.2017 Livin äidin Sandran onnettomuuden takia. Kumpikin on poissa kuukausia: Liv palaa sarjaan Irlannista koulun alkaessa syyskuun alussa ja Chas myöhemmin lokakuun lopun jaksoissa. Ensi viikolla ollaan jo huhtikuun alussa jolloin Aaron pääsee kotiin ja Asley tuodaan kotiinsa kuolemaan. Näemme myös Myllyn, Mill Cottagen uutta sisustustyyliä alakerran osalta. Sitä mh tyyliä mikä nähtiin 16.3 tapahtuneessa jaksossa Adam, Robert ja Rebecca ei nähdä enää. Makuuhuoneita lavastetaan sarjassa tarpeen mukaan, pysyvä lavastettu mh on vain Moiran farmin alakerrassa.

    • Robronista

      3 vuotta sitten 19.11.2014 Robert ja Aaron tapasivat 1 kerran kun Ross varasti Robertin valkoisen auton ja vei sen Moiran farmin latoon purettavaksi ja Aaron oli mukana. Autossa oli paikannin ja Robert tuli perässä aikoen ilmoittaa poliisille. Ross sanoi kuitenkin, että jos tarvitset joskus jotain apua tai jotakin someone, he voisivat auttaa. Siitä se Robron alkoi.
      Kun Rossin rooliin haettiin näyttelijää Hawley osallistui siihen ensin ja myöhemmin oli sitten Robertin rooli haku ja Hawley tuli valituksi rooliin ylivoimaisesti parhaana.
      Digital Spyn palstalla esitetään yhä vääriä tietoja, että olisi hakenut muka Peten rooliin, No ei todellakaan vaan Rossin.

      • DaleEmmer

        -En neuvottele idioottien kanssa.
        -No hyvä, neuvottele sitten minun kanssani.
        Ja siitä se tarina sitten alkoi. Tarina, joka on on tehnyt Aaronista ja Robertista yhden saippuhistorian suosituimmista pareista. Muistan lukeneeni joskus alkuaikoina, että kaikki muut miesnäyttelijät sarjassa olivat kateellisia Ryan Hawleylle, koska tämä pääsi ajamaan roolinsa puolesta juuri kyseisellä Audi R8:lla. Ja itsekin olen ihmetellyt mistä tämä Pete juttu oikein tulee, Rossin rooliahan Hawley alunperin havitteli. Nyt jälkikäteen on hyvä sanoa, että onneksi ei sitä saanut...


    • joulutaukotuleetaas

      Joulutauko tulee taas 18.12.2017 lähtien ja Selvityjät k31 alkaa. 1/2 t jakso em. merkitty ko. päivälle.
      Pe 15.12 jäädään jaksoon nro 7828/29 joka esitettiin Briteissä 18.5.2017.

    • Jawline

      Rebecca White on siis raskaana. Rossilla on jo Moses lapsi Charityn kanssa niin olisko todennäköistä, että hänelle annettaisiin toinenkin poika Bartonien perhe tilanteessa? Ei ole.
      Huomisessa jaksossa Robert ja Aaron lähtevät Mauritiukselle 6 viikoksi. Paluu jakso nro 7831 jossa ollaan jo toukokuun lopulla esitetään meillä joulutauon jälkeen.

      • Jawline

        Aika outoa oli kun Rebecca kertoi ettei aborttia voinut tehdä heti vaan pitää odottaa kk onko raskaana tjn. Kerryn tapauksessa tehtiin pillereillä keskeytys heti.
        Rebecca ei ole varma haluaako edes keskeyttää. Tämä raskaus asia jää auki moneksi viikoksi kunnes Robert ja Aaron palaavat Mauritiukselta.
        Robron fanit suuttuivat tästä R&R yhden yön jutusta tuottajalle ja se näkyi some kommenteissa, palstoilla kauan.
        Tuottaja IMcLeod vielä puolusti luomaansa Rebecca hahmonaan typerästi ja sanomalla että Rebecca on viaton uhri,sydän kultaa ja josta kaikki pitävät vaikka hän pettäisi silti hänestä pidettäisiin ja Robert on muka lapsesta lähtien ollut paha!! Oliko tarpeen keksiä juttua aborttiin pakottamisesta. Jos nainen ei käytä ehkäisyä niin oma vika. Se mitä IM kuvitellut omassa päässään Rebeccasta ei ole sitä mitä katsoja on nähnyt ja kuullut itse sarjassa. Rebeccasta tuli vihattu hahmo oikeammin juonen välikappale joka on aiheuttanut ongelmia Robertille ja Aaronille alusta lähtien. Katsojat eivät ole pitäneet näyttelijästä ja se oli selvää alusta lähtien kun kehno Emily Head tungettiin kahden suositun ja parhaan näyttelijän väliin.


      • batmani
        Jawline kirjoitti:

        Aika outoa oli kun Rebecca kertoi ettei aborttia voinut tehdä heti vaan pitää odottaa kk onko raskaana tjn. Kerryn tapauksessa tehtiin pillereillä keskeytys heti.
        Rebecca ei ole varma haluaako edes keskeyttää. Tämä raskaus asia jää auki moneksi viikoksi kunnes Robert ja Aaron palaavat Mauritiukselta.
        Robron fanit suuttuivat tästä R&R yhden yön jutusta tuottajalle ja se näkyi some kommenteissa, palstoilla kauan.
        Tuottaja IMcLeod vielä puolusti luomaansa Rebecca hahmonaan typerästi ja sanomalla että Rebecca on viaton uhri,sydän kultaa ja josta kaikki pitävät vaikka hän pettäisi silti hänestä pidettäisiin ja Robert on muka lapsesta lähtien ollut paha!! Oliko tarpeen keksiä juttua aborttiin pakottamisesta. Jos nainen ei käytä ehkäisyä niin oma vika. Se mitä IM kuvitellut omassa päässään Rebeccasta ei ole sitä mitä katsoja on nähnyt ja kuullut itse sarjassa. Rebeccasta tuli vihattu hahmo oikeammin juonen välikappale joka on aiheuttanut ongelmia Robertille ja Aaronille alusta lähtien. Katsojat eivät ole pitäneet näyttelijästä ja se oli selvää alusta lähtien kun kehno Emily Head tungettiin kahden suositun ja parhaan näyttelijän väliin.

        Mä ainakin tykkään enemmän Rebecasta kuin Robronista


      • ppppppppppppppppppppppp
        batmani kirjoitti:

        Mä ainakin tykkään enemmän Rebecasta kuin Robronista

        Ja? Tämähän oli jo tiedossa?


      • rebecca.on.hyvä
        batmani kirjoitti:

        Mä ainakin tykkään enemmän Rebecasta kuin Robronista

        Minäkin tykkään Rebeccasta. Tuota Robron-fanien Rebecca-vihaa on vaikea ymmärtää. Rakasta Robertiaan ne fanit aina jaksaa puolustaa, teki tämä ketku sitten mitä hyvänsä. Aina kun Robert tekee jotain pahaa niin se on fanien mielestä jonkun toisen syytä. Katien tappaminenkin on jo unohdettu ja ketku pääsi siitä ilman mitään rangaistusta. Ja ehkäisykö on sitten kokonaan naisen vastuulla ja aborttiin pakottaminen oikein? No tottakai kun kysessä on pyhä-Robert.


      • ppppppppppppppppp
        rebecca.on.hyvä kirjoitti:

        Minäkin tykkään Rebeccasta. Tuota Robron-fanien Rebecca-vihaa on vaikea ymmärtää. Rakasta Robertiaan ne fanit aina jaksaa puolustaa, teki tämä ketku sitten mitä hyvänsä. Aina kun Robert tekee jotain pahaa niin se on fanien mielestä jonkun toisen syytä. Katien tappaminenkin on jo unohdettu ja ketku pääsi siitä ilman mitään rangaistusta. Ja ehkäisykö on sitten kokonaan naisen vastuulla ja aborttiin pakottaminen oikein? No tottakai kun kysessä on pyhä-Robert.

        lol päinvastoin Rebecallahan oli selkeä tarkoitus, hän toimii synnytyskoneena Robronin lapselle. : ) Kun tämä tarkoitus on täytetty, hän kyllä häipyy aikanaan. Ei hän mikään uhka kenellekään ole : D


    • Kakkosmies

      Paljon moititaan, että Emmerdale on mennyt huonommaksi. Onko se? No oikeastaan ei ole.

      Olen seurannut sarjaa parikymmentä vuotta ja tuohon aikaväliin on mahtunut niin hyviä kuin huonojakin jaksoja. Myös 2000-luvun eka vuosikymmenellä sukellettiin välillä melkoisiin pohjamutiin ja turhanpäiväisiä jaksoja oli paljon. Nyt Suomessa nähdyt jaksot ovat olleet huomattavasti keskitason yläpuolella, joten en menisi moittimaan. Ehkä vanhimmat katsojat kaipaavat vanhoja hahmoja, mutta eipä näissä nykyisissäkän mitään vikaa ole. Esimerkiksi Zoe Henry Rhonana ja Jonathan Wrather Piercenä tekevät hyvää työtä muutamista muista puhumattakaan. Aivan kelvollista katsottavaa kaikin puolin.

      http://digitalspyuk.cdnds.net/17/17/980x490/landscape-1493143384-soaps-emmerdale-rhona-pierce-aftermath-1.png

    • exfani

      En ole tyytymätön näyttelijöiden työskentelyyn, enkä kaipaa vanhoja hahmoja, vaan välillä tosi typerät ja huonosti toteutetut juonikuviot ärsyttää. Turhaa on myös kerätä tarpeetonta ja tylsää täyteporukkaa viemään aikaa kiinnostavammilta hahmoilta.

    • samasamaeri

      Täysin hömpäksi on mennyt hävettää jo katsoa moista sekoilua , miten tyhmiksi roolihahmot on tehty,ei mitään laatua enää, vaan huonoa saippuasarjaa ei tolkkua..

    • Jouluksi.tauolle

      Viime vuosina tälläistä joulutaukoa ei ole tainnutkaan olla. Se on ihan hyvä, ettei arkisia päivitäis-saippuasarjoja tule jouluvalmisteluiden ja juhlapyhien aikaan.
      Rhonan ja Piercen juttu jäi nyt vähän vaiheeseen. Toivottavasti Rhona pysyy erossa, luonnevikaisesta Piercestä. Tätä miestä on kuvattu kovin mustasukkaisena ja omistushaluisena. Ehkä hän ei sitten rakastanut edellistä vaimoaan Tessiä, koska Tess oli ystävättärensä kanssa yökerhossa, silloin kun tapasi Paddyn. Muutenkin Tess sai olla ilman miehensä seuraa mielinmäärin. Saako juuri se Piercen sekoamaan, kun epäilee nykyisen vaimonsa olevan kiinnostunut samasta miehestä, kuten entinenkin vaimo. Ihme ettei Pierce kohdista mustasukkaista vihaansa Paddyyn.

    • Purkkapurkki

      Ärsyttää kun tulee moinen joulutauko. Vaikka ihmisillä on joulu kiireensä, niin sarja voisi siitä huolimatta näkyä normaalisti, kun on myös meitä joilla ei niin paljoa niitä kiireitä ole. Näkeväthän nämä kiireelliset ihmiset jaksonsa katsomosta, tai on jo paljon laitteita johon voi tallentaa tv-ohjelmia. Ja uusintojakin tulee. Hyvä tv-sarja, jota on ilo ja mielenkiinto seurata.

      • kuukaudentaukoNyt

        Näytetty meillä 10 jaksoa viikossa ja Briteissä tehdään 6 jaksoa viikossa ympäri vuoden.
        Siirryttävä yhteen jaksoon päivässä. Nyt oltiin toukokuun puolenvälin jaksoissa. Suorat jaksot näkee vain Briteissä ja Irlannissa. Usassa ja Kanadassa näkee Brittiboxilla seuraavana aamuna. Viive kaikissa muissa maissa NS,Aus useita viikkoja.


    • pppppppppppppppppppppp

      Taas oli leikattu pois yhdestä jaksosta tällä viikolla. Jai ja Priya juttelivat Nellistä pöydän ääressä, ja heti Jai ja Nell olivat puhumassa keskenään. Välissä olisi ollut kohtaus, jossa Lachlan antaa Victorialle Zakin palkan maksettavaksi pöydän alta, ja Victoria palkkaa Zakin töihin. Turha kohtaus siis, mutta ei ole tuotantoyhtiön asia sensuroida kohtauksia. Jos asia on jo esitetty Iso-Britanniassa, tulee se esittää myös joka paikassa muuallakin.

    • Joakim54

      Eikö tuota p.....een noita-akka Emmaa kukaan saa kuriin??? Sotkee ja sekoittaa ja yrittää riitauttaa muiden elämää minkä ehtii!!! Kuitenkin piti omaa miestään vankina ja lopuksi tappoi tämän työntämällä alas sillalta, aiheuttaen samalla masiivisen onnettomuussuman ja jälleen viattomien ihmisten kuolemia moottoritiellä! Ja nyt leikkii kirkossa uskovaista!! Voi pyhä Sylvi sitä akkaa, tehkää sille jotain!!

      • Ohjaajatmyös

        Käsikirjoittajat tekevät koko ajan...


      • jatkuvaaodotusta

        Jatkuvan sarjan katsominen vaatii katsojalta kärsivällisyyttä. Emman tarinaa katsotaan vielä kuukausia. Pitäähän tärkeän hahmon poistumisesta tehdä näyttävä tapahtuma. Sitten Whitien pariin ja sekin kestää aikansa tämän vuoden puolelle.
        Uusia kasvoja nähdään lyhytaikaisesti kesän jaksoissa kuten Carlyn ex Matt. Luckyn sellikaveri Gerry tulee käymään lähiaikoina kesäkuun alussa.


    • Jawline

      Joulutauko pidetty ja jatketaan 25.5.2017 esitetystä jaksosta jossa Robert ja Aaron muuttivat uuteen kotiinsa Myllyyn mutta vaikeita asioita tuli heti käsittelyyn. Rebecca on raskaana ja Aaron on vihainen. Heikosti kirjoitetun hahmon Lawrencen viha ja jatkuva Robertin haukkuminen syntipukiksi heidän omiin tekoihinsa ja typeryyksiinsä on toistuvaa,outoa ja ärsyttävää. Käsis olisi pitänyt olla parempi. Rebeccaa kohdellaan torjuvasti perheessä ja Robron ns fanit olivat hurjana raskaudesta ja näyttelijää haukuttiin somessa.
      Robert on paljon tekemisissä Whitien kanssa jatkossa kun heitä kirjoitetaan ulos Kartanosta ja sarjasta. Sarja käyttää komediallisia aineksia ikävienkin ja vaikeiden asioiden yhteydessä. Sarjassa on useita hyviä näyttelijöitä. Siinä se suosio ja menestys viime vuosina.

    • SamjaLydiaHyväPari

      Lydia näyttää kotiutuvan sarjaan. Sam on kiinnostunut hänestä. Sam näyttelijä Hooton on ollut sarjassa jo 23v. Näyttelijänä on todella parempi ja hyödyllisempi kuin onneksi jo lähtenyt kyvytön ja lahjaton Andy hahmo. Seuraavina toivon kenkää myös Bartonin Finnille Emman lisäksi ja jaffa Adamille. Marlonin ilmeily on vaivaannuttavaa ja se kersa. Debbietäkään ei jaksa. Moirasta en pidä enää.

      • ErzupHotel

        Tulihan se taas sieltä, antihahmojen luettelu.


      • ppppppppppppppppp

        Lydia on kummallisimpia hahmoja koko sarjassa, ja sehän onkin aika paljon sanottu.


    • jaksojenlaskeskelija

      Kun esitetään yksi jakso päivässä niin 15.6 olemme jaksossa nro 7940 joka esitettiin 19.9.2017. Jos jatkettaisiin ilman kesätaukoa 20 vk eteenpäin se on 100 jaksoa ja nro 8040,joka esitetty Englannissa 11.1.2018 niin se olisi meillä marraskuun alussa. Jäisimme jälkeen vähitellen yhdellä jaksolla/pv.
      Jos pidetään kesätaukoa niin 2 jaksoon pv on palattava välillä koska viive kasvaisi liikaa.

      • tynkkitunkiollemänee

        henkilöautojan bussien ja kylttien lasku ennätys tuli 8 x10 piti tökkiä!
        tapah ei toimi joskus oikein kuvat katoaa nopeasti ja tökkimään grrrr ggrrr..


      • kxft
        tynkkitunkiollemänee kirjoitti:

        henkilöautojan bussien ja kylttien lasku ennätys tuli 8 x10 piti tökkiä!
        tapah ei toimi joskus oikein kuvat katoaa nopeasti ja tökkimään grrrr ggrrr..

        AIvan, tätä olen puhunut jo vuosia, aivan käsittämätöntä tuo typerä ritirimpsu, kun pitää 30 kertaa painella postauksen tekemiseen.


    • kxft

      No niin, onneksi tuo kaamea suttura viimein lähti.

      • gerryaodotanhauskatyyppi

        Suttura määritelmä sopii Kerryyn,Tracyyn,Leylaan ja Moiraan, Chasiin. Charity ja Debbie vähän em yläpuolella. Gemma on hienostuneempi luonnollinen naistyyppi ja Carlyna itsenäinen vahvempi hahmo josta ei saa sutturaa tekemälläkään. Gemma halusi lähteä itse,oli jo aloittanut Mancher radiossa aamujuontajana, pitkä työmatka ja eihän roolikaan ollut Marlonin kanssa kovin helppo,kamalaa junnausta. Gemma osallistui viime syksynä bbc tanssiohjelmaan. Haluaa tehdä muutakin eikä jumittua saippuaan. Marlon on kyllä sarjan tylsin väkikäisin pelle tyyppi kuten Paddykin,kumpikin tosi tylsiä ja sais painua hiiteen.


    • tykkäsinsiitä

      Ikävää kun sarjan kaunein nainen lähti!
      Jäljelle jäi vanhoja keski-ikäisiä akkoja Belle jolle ohjaaja on sanonut, että joka kuvassa pitää huulia törröttäää, se on seksikästä. Not.

    • kxft

      Tämä Rakesh kuvio on kyllä hölmö. Tämän viikon jaksot ovat olleet aikamoisia sivuhenkilöistä koostuvia taas.

    • ihmeporukkaa

      Miksi Emmerdalen porukat ei pidä oviaan lukossa, aina joku vaan ilmestyy jonkun kotiin, varsinkin kartanoon marssii milloin kukakin sisään ihan noin vaan, kuten viime jaksossakin Rakesh ja Priya. Luulisi, että talossa on arvotavaraa, jota kuva vaan voi varastaa, kun sinne tullaan sisään noin vaan. Mistä tuo ihme hiipparikin ilmestyi tuonne kartanoon asumaan?

      • koomistajavähänmuutakin

        Tarkoitatko Gerryä, joka oli Luckyn sellikaveri? Hän tuli ensin Willapakkaan jossa oli silloin Lucky ja Belle asiakkaana josta sitten lähti HF Kartanolle. Gerryhän on aidosti hauska tyyppi toisinkuin esim. MoronPaddyDavid ja jututtaa, flirttailee vanhempien naisten kanssa ja tutustuu muihinkin kyläläisiin.


      • Väsynyt.sattumakatsoja

        . . . ja miksi eivät vedä verhoja ikkunoiden eteen, kun elävät provaattielämäänsä kuin näyteikkunassa.
        Ja miksi eivät katso kuuleeko kukaan, kun kertovat eteenpäin juuri kuulemansa salaisuuden, jonka vannoivat 5 min. sitten säilyttävänsä.


    • hassukundionkin

      No onpa todella "älykäs" juonikuvio ottaa joku tuntematon rikollinen asumaan kartanoon, ei edes ole mikään Lachlanin kaveri.

      • katsellaannytvaan

        Tuntematon? Et ole seurannut sarjaa näköjään. Gerry ja Lachlan ovat viettäneet monta kuukautta samassa sellissä nuorisovankilassa. L halusi äitinsä Chrissie uskovan että häntä pahoinpidellään vankilassa niin pyysi Gerryä lyömään itseään ja C sitten osti jopa Porchen pojalleen lahjaksi joka sitten kortittomana ajoi auton Dinglen sikalan aitaan ja antoi heille. Lachlan manipuloi perhettään vielä enemmän jatkossa..
        Hyvä juoni kuvio Gerryllä.


    • eiedeskuukausia

      Täysin tuntematon tapaus, pari jaksoo on jäänyt vähemmälle katsomiselle, ei ole tämä tyyppi ollut montaa vuotta tässä sarjassa. Miksi tyyppi asuu kartanossa, miten se liittyy mihinkään.

    • plotdale

      Kuten meillä juuri nähtiin 13.7.2017 tapahtui R& A ero. Aaron antoi sormuksensa pois ja lähti lomalle Irlantiin. Hän tarvitsee omaa aikaa tervehtyäkseen. Gordonin juttu rasittaa yhä ja eikä A kestänyt että Robert saa lapsen Rebeccan kanssa. Robert tietysti kärsii erosta ja mutta juoni vaatii häntä ajamaan Whiteja pois kylästä seuraavat kuukaudet. R ja A ovat puheväleissä mutta yhteen paluuta saadaan odottaa.

    • Robertkokeekovia

      Ryan Hawley on nimetty Robertin roolista ehdolle British Soap Awards 2018 katsoja äänestykseen paras näyttelijä luokassa. Sivusto ja ohjeet äänestämiseen löytyy googlaamalla.
      Meillä on juuri nähty Robertin välirikko Aaronin kanssa ja muutto Victorian taloon asumaan. Robert tulee seuraavien kuukausien aikana viettämään paljon aikaa Kartanossa ja keskittymään Whitien asioihin.
      Joten R.Hawley saa esitellä monipuolisia kykyjään näyttelijänä ja on ollut paljon esillä kuluneena vuonna.
      Elokuun 2017 jaksot alkavat meillä ensi viikolla. Emman tapauksen käsittely etenee hitaasti ja Whitien ja Kartanon kohtaloa saa odotella.

    • Jawline

      Syyskuun loppupuolta v.2017. Robert, Home Farm ja Whitet. Ryan Hawleyn näyttelemistä on aina kiinnostava ja kiva katsella. Mutta ärsyttävää kun Tuottaja IM on huonontanut Robertin hahmokuvaa omia tarkoituksiaan varten sekä tyhmentänyt Robertia niin ettei hän huomaa miten vaaralliseksi Lucky muuttuu. Muutkin hahmot on kirjoitettu käyttäytymään eri lailla mitä aikaisemmin olemme nähneet. Nyt kaikki on pelkkää juonta ja tapahtumien hidastelua.
      Parisuhteita rikotaan,pettämistä,tehdään köyhäksi,toilet fiksaatio ja muita hassuja juttuja.
      Lokakuun Barton tapahtumat alkavat meillä heinäkuun alussa.
      Aaron yrittää teeskennellä ettei välitä Robertista ja alkaa muiden mieliksi tapailla Alexia.
      Robert on sarjan piinatuin hahmo jota syyllistetään.
      Kukaan näyttelijä ei ole kehunut IM tuottajana, joka on jo siirtynyt Corrieen. Myöhemmin tänä myöhäis syksynä nähdään mitä muutoksia ED sarjassa tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe