Miten saisin kuvaan "c" merkin (siis c ympyrässä)

neuvoa kiitos!

.??

35

28811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkemmin kiitos!

      Vaikkapa tavallisella kuulakärkikynällä!

      • alkuper.

        tarkoitin lähinnä sitä, jos julkaisen kuviani netissä, että jokaisessa kuvassa lukisi "c" copyright nimeni, ettei niitä voisi käyttää ilman lupaa muuhun takoitukseen.


      • kuvankäsittelyohjelmassa
        alkuper. kirjoitti:

        tarkoitin lähinnä sitä, jos julkaisen kuviani netissä, että jokaisessa kuvassa lukisi "c" copyright nimeni, ettei niitä voisi käyttää ilman lupaa muuhun takoitukseen.

        on mahdollisuus laittaa vesileima. ©-merkin saat pitämällä alt-näppäintä alhaalla ja kirjoittamalla erillisillä numeronäppäimillä numeron 0169.


      • jou
        kuvankäsittelyohjelmassa kirjoitti:

        on mahdollisuus laittaa vesileima. ©-merkin saat pitämällä alt-näppäintä alhaalla ja kirjoittamalla erillisillä numeronäppäimillä numeron 0169.

        laittaa "c" -merkkiä. Toisen omaa kuvaa ei saa missään tapauksessa käyttää. Oli siellä c tai ei...


    • hörhelö2

      tuota,tuota se lienee vain niin että pitää Cävellä "c" Cauppaan ostamaan "c" Camera,Calsarti,Cello ym tilpehöörit ja ruvettava Cutsumaan itceään Canonistiksi.

      • Hepe

        Esim photoshopissa näin

        Vaihe 1.
        * Valitse työkalupaletista mukautettu muoto työkalu

        * Valitse yläpalkin Muoto (Shape) valikosta Copyright merkki ja varmista että Täytä pixelit valinta on valittu.

        * Tee kuvaan uusi taso ja piirrä copyright merkki halutun kokoisena kuvaan.

        Vaihe 2.
        Seuraavaksi merkistä tehdään kohokuvio. Valitaan, Suodin -> Tyylittele -> Korkokuva (Filter -> Stylize -> Emboss). Avautuu ikkuna, jolla määrätään millainen kohokuviosta tulee. Oletusarvot yleensä riittää eli Kulma 130%, Korkeus 3 ja määrä 100%. Valinnat hyväksytään Ok:lla.

        Vaihe 3.
        * Merkki kaipaa hieman pehmennystä reunoille, mutta ennen sitä merkin läpinäkyvät pikselit täytyy lukia.

        * Napsauta symboolin tason Tasot-paletista Lukitse läpinäkyvät pikselit (kts. kuva)

        * Merkkiin saadaan pehmennys Gauss-sumennuksella. Suodin -> Sumenna -> Gauss (Filter -> Blur -> Gaussian Blur) muutaman kuvapisteen sumennus riittää. Valitaan siis 2-3.

        * Merkki saadaan valmiiksi tekemällä se vielä läpinäkyväksi. Valitaan Taso-paletista sekoitustilaksi Kova Valo (Hard Light)

        Vaihe 4.
        * Seuraavaksi pitää tehdä teksti.

        * Ensin kirjoitetaan teksti jota aletaan muokkaamaan.

        * Tekstiä aletaessa muokkaamaan korkokuvaksi teksti täytyy ensin rasteroida. Ohjelma ehdottaa rasterointia kun yrität muuttaa tekstiä korkokuvaksi. (kts. kuva)

        * Homma etenee tämän jälkeen samalla tavalla kuin symboolin teko.

        Ohje otettu suoraan http://www.pshelp.net/ sivustolta, joka vaatii rekisteröitymisen.


    • liitä

      ©
      Eli mustaa tuo vetämällä kursori siitä yli, paina oikeanpuoleista painiketta hiirestä ja valiste kopioi.

      • sauski:G

        ©-merkkiä en saa mutenkuin kopioimalla ja olen yrittänyt noita koodeja mut ne ei tuu :/


      • tietää kaiken
        sauski:G kirjoitti:

        ©-merkkiä en saa mutenkuin kopioimalla ja olen yrittänyt noita koodeja mut ne ei tuu :/

        eli ©tämän merkin saa kun painaa ctrl alt ja 0245


      • paras©tekija;)
        sauski:G kirjoitti:

        ©-merkkiä en saa mutenkuin kopioimalla ja olen yrittänyt noita koodeja mut ne ei tuu :/

        © tulee aivan helposti ku vaan yrität ja sitä ei saa läppärillä sitte tehtyä :))


      • tietää kaiken kirjoitti:

        eli ©tämän merkin saa kun painaa ctrl alt ja 0245

        Ei vaan pelkkä Alt. Kun naputtelee Alt-184 säästää yhden näppäilyn. ©


    • nps

      kyssä!


      Miten saadaan osoitteesen missä ei saa normaalisti@=merkkiä tehdään @merkki]

    • anteeksvaan

      Heii miten sen © -merkin saa muutenkuin kopioi ja liitä toiminnolla , koska tällä ei nuo numero yhdistelmä jutut toimi

    • ©-merkin saa

      ”sen ©-merkin saa”
      Miten saa tietää mikä on tietokoneesi käyttöjärjestelmä?

      ©-merkillä ei ole mitään merkitystä Suomessa, sitä käyttävät vain wannabe hörhöt.

    • macittaja

      Macissa painat alt 1.

    • © ilman kopiointia??

      Mäkään en tiedä tota, ja läppärillä mikään noista ei toimi :(

    • y

      laita alt 4x8 eli paina alt pohjaan ja paina neljä kertaa kasia (8) (toimii noilla näppiksen sivussa olevilla numeroilla) :) toivottavasti auttoi

      • Jeeeeeeehuuuuuu

        Tää toimii!!


    • Spr0ll3rzz

      Miten saisi tehtyä merkin "\" että vois tehdä sitä ASCII-taidetta kunnolla. :DD:DD:DD:

    • I know

      paina alt 4 x 8 eli © painat kertaa 8 eli

      alt 4 kertaa 8

    • Osta

      Canon.

    • 5p5

      Windows 7 sähköpostiin jos lisäät kuvan, niin saat merkittyä vesileiman ja sitten vaikka kopioit viestistä vesileimatun kuvan minne ikinä sen laitatkaan. Tämähän edellyttää windows seiskan tosin...

    • ©©©

      ©-merkistä ei ole muuta iloa, kuin se, että jos sen läppää kuvankokoisena keskelle ruutua ei kukaan kuvaa varmasti käytä.
      Pieni © jossakin nurkasssa vain innostaa editointiin ja on helppo poistaa.

    • ©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©

      alt ja 8888 numpadista ©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©

    • niiiiiiiin mut hei,

      eikö tota merkkiä mitenkään voi tehä läppärillä eli ilman niitä näppäimistön sivussa olevia numeroita muutenku copypastella?

    • sivunumeroläppäri

      mulla ainakin on läppärissä sivu numerot :O

      • sherlok2

        Ei kaikilla välttist oo >:/ Esim. Acerissa on ja Fujitsussa ei ole :)


      • jäätävää faktaa

        Yleensä alle 17-tuumaisissa ei ole, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Muuten menisi näppäimien koko sellaiseksi että niitä pitäisi painella tulitikulla.


    • Merkki nero

      Alt 0 1 6 9

    • jaah

      atl 8888

      saat ton © ja ne kasit pitää painaa tosta sivunumeroista ei nosta mitkä on tossa näppäimistön päällä.

    • H41574 K4kk4

      voi vitun jonnet kuka tollast tarvii©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©!!!!©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©

    • ©satana

      ©

    • mistä_saisin_nämä

      ➰〰❌

    • c_merkki

      On ihan valtavan hienoa kun laittaa kuvaan tuon ”amerikkalaisen” ©-merkin. Siitä tulee ihan ammattimainen olo vaikka merkillä ei ole mitään merkitystä suomalaisten tekijänoikeuksien kannalta (eikä enää USA:ssakaan).
      Tekijänoikeuksien kannalta merkitystä on vain tekijän nimellä ja vuosiluvulla.

    • ass666

      ©©©©©©©©©

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe