AURINKOLAMPI

Pettynyt

Miedän kokemus Aurinkolammesta on,se että siellä on kaikki huijareita. Vauhkonen Marko vuokraa omiin nimiin,toisten viikkoja vaikka ei ole enään siellöä edes töissä. Kukaan ei vastaa mistään. Kukaan ei ole sanojensa takana,. Kaikki puhuu paskaa,hallituksen puheenjohtajaa myöten!!! Mitä kokemuksia teillä muilla on??? Olisin todella kiinnostunut

8

3090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osakas

      Suurin osa työntekijöistä tekee kyllä ihan vilpitöntä työtä. Muutama johtohenkilö sitten on oma lukunsa.

      Esimerkiksi osakkeiden esittelijät ovat asiallisuudeltaan ihan eri luokkaa kuin itse kauppapaperien tekijät.

      Totta on myös se, että II-vaihdot toimii hienosti. Vuokrausta sen sijaan ei kannata edes yrittää. En siihen uskonut alusta asti, enkä usko edelleenkään. Teen vaihtoja ja talletukisia ja homma toimii.

      Itse paikkahan on hyvä, ja sieltä on helppo ostaa ja omistaa. Se on lähellä, ja sillä pääsee systeemiin mukaan. Lisäksi sain oman viikkoni 5600 eurolla, joten panostus oli aika pieni. Sen verran pieni itseasiassa, että on aivan sama saako tuosta euroakaan koskaan takaisin. Sillä olen tehnyt jo 5 getaway-viikkoa ja säästänyt niissä jo n. 4 tuhatta euroa. Käymme usein Madeiralla, joka on kallis paikka, joten lennot ja lisäviikko on ollut edullisin tapa.

      Tottakai on paikkoja, joissa osakematkailu ei ole se halvin vaihtoehto. Itse arvostan kuitenkin tasoa. Entisenä RCI-osakkaana petyin niihin paikkoihin pahasti. II:ssä on sentään aidosti 5 tähden paikkoja (mm. Royal Savoy Madeiralla, äänestetty maailman 2. hienoimmaksi hotelliksi, Tarja Halonenkin asui siellä) ja matkoilla voi ottaa ihan yö kerrallaankin huoneita. Muutamalla työmatkalla olen ottanut vain yhden yön II:n kautta.

      Alkuperäiseen aiheeseen: Aurinkolammelta kannattaa ostaa jos hinta on alle 6000 euroa. Ja nimenomaan lisäviikkojen ja vaihtojen takia, jolloin viikkojen värillä ei ole mitään väliä. Unohtakaa se vuokraushöpinä. Se on suoraan valetta.

      • utelias

        ...että olikohan edellisen kirjoittaja tekstin laatimisen aikaan itsekin töissä Aurinkolammella:)


    • Hyväsydämminen

      M.V onkaan kun auttelee vielläkin osakkaita viikkojensa vuokrauksessa.Toki alalla on myös ei ihan täydellisesti rehellisyyden nimissä toimivia !!
      Paskan puhuminenhan onkin osattava suodattaa,sillä johan sopimuksiinkin tulee yleensä on merkintä ,ettei mikään suullinen lupaus ole sitova ellei sitä ole kauppakirjaan merkitty !!
      Luulen että valtaosa aurinkolammen osakkaista ovat tyytyväisiä ?

    • Petetty

      Aurinkolampien viikko-osakkeita ei mielestäni pitäisi kenenkään ostaa. Myyjät puhuvat ummet ja lammet, mutta mikään ei tunnu pitävän, myyntihinta lukuunottamatta.

      Aurinkolampien markkinointi taktiikka on syvältä. Siinä vedetään mattoa pois alta kaikelta viikko-osake toiminnalta. Jos halutaan saada viikko-osake toiminnalle laajenpaan suosiota, Aurinkolampien toiminta pitäisi saada kuriin. Tämä tiedoksi rehellisille yrittäjille. Pitkän menestyksen takana on loppujen lopuksi aina tyytyväinen asiakas. Tyytyväinen asiakas on kävelevä mainos, joka suosittelee hyvää tuotetta ystävilleen ja tutuilleen.

      Aurinkolampien mottona näyttää valitettavasti olevan "myy paskaa kalliilla hinnalla perävalo takuulla". Tämä on valitettava totuus.

    • Hoo Moilanen

      Kovin on kärsinyt inflaatiota aurinkolammen osakkeet, kun itse maksoin kolme vuotta sitten melkein kaksinkertaisen hinnan, mitä tuossa esimerkissä oli. Viime syksyn tilaisuudessa oltaisi saatu sama osake n. 7000e:n.

      Sehän ei ole hullu kun pyytää, vaan se joka maksaa.

      Kun myin osakkeeni, selvisi että minä en ollut saanut aikoinaan edes kauppakirjaa osakkuudestani, vaan se oli vielä Aurinkolammen kassakaapissa. Sain silloin aikoinaan vain kauppakirjan. Onneksi ei mennyt kuppi nurin firmalla, olisi ehkä omaisuus mennyt taivaan tuuliin. Omaa tyhmyyttäni en ymmärtänyt, että jokaiseen viikko osakkeeseen kuuluu myös osakekirja. Eikä kukaan firman puoleltakaan valistanut.

      En voi paikkaa moittia, miljöö on vallan upea, mutta tuossa vuokraustouhussa tuntuisi olevan vielä petraamisen varaa ja paljon.

    • Semmost

      Ostettiin aurinkolammen osake, käytiin kerran kesällä. Tämän jälkeen koko mökki myytiin. Suunnilleen hankintahinta saatiin takaisin. Hämärää hommaa.

    • mrviikko

      Aurinkolammen osakkeita saa satasilla. Saat siis palvelua sen mukaan. Halvalla ei saa hyvää.

    • 87656

      RCI kiinnityksiä saa vuokrata vapaasti, tallennettuja osakkeita.

      RCI jos et ole jäsen niin ei pitäisi saada vuokrallla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4350
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4275
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4006
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2877
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2551
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2118
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2023
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe