sebamed puhdistusvaahto

kale

ostin apteekista tuota sebamedin clear face puhdistusvaahtoa ja nyt olen käyttänyt pari paivää ja oudolta tuntuu. ensinnäkin tuntuu ettei se vaahto puhdista kun se on niin olematonta. pullossakin lukee että pieni määrä riittää. kun tämän pesun jälkeen pyyhdin kasvovedellä niin vanuun jää likaa. näin ei käynyt kun käytin tuota kaikkien parjaamaa clearisilia. aikaisemmin kokeilin tuota sebamedin pesupalaa kuukauden verran ja finnit erityisesti valkopäät vain lisääntyivät. ei puhdistanut tarpeeksi ja lisäksi kuivatti. onko kellään kokemuksia tuosta vaahdosta. syön tetralysal kuuria tällä hetkellä myös. kiitän...

18

10186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sebamed

      Ostin joku aika sitten tuota sebamedin uutta puhdistusvaahtoa. Oli suuri pettymys. Iholleni alkoi ilmestyä parinpäivän päästä pientä näppylää ja kun sitkeästi vain jatkoin, oli naamani pian täynnä epätasaisuuksia. Lopetin pettyneenä käytön.

      Paras tähän astinen puhdistusaine geelipuhdistus kasvoille tai clear linen pesuneste.

    • pia

      mäkin oon kokeillu sitä vaahtoa. tietty aluksi tuntuu vähän oudolta, kun on niin uudenlainen tuote. mut mun mielestä se puhdisti ainakin tosi hyvin! pitää vaan antaa vaikuttaa sen 5 min vai mitä siinä pakkauksessa sanotaan. ei noita aineita saa liikaa laittaa, ku sit taas ihohuokoset tukkeutuu jne. et pieni määrä kyl riittää. kun alkaa kokeileen jotain uutta tuotesarjaa, niin kantsii olla kärsivällinen! iho tottuu uuteen tuotteeseen vähitellen (tällänen käsitys mulla on). sebamedin ei kyl pitäis nimenomaan kuivattaa, koska siinähän ei oo saippuaa, joka just kuivattaa. voisko osasyynä sun "oireisiin" olla toi tetralysal-kuuri...?

      • ------------

        MÄkin kokeilin sitä vaahtoa,todella huonoa minusta,ei se ainakaan meikkiä puhdista,itsekin sain siitä finnejä lisää kun olin paripäivää käyttänyt..meni kerralla usko apteekkien kosmetiikkaan ;(


      • v..
        ------------ kirjoitti:

        MÄkin kokeilin sitä vaahtoa,todella huonoa minusta,ei se ainakaan meikkiä puhdista,itsekin sain siitä finnejä lisää kun olin paripäivää käyttänyt..meni kerralla usko apteekkien kosmetiikkaan ;(

        Itse käytin sebamedin puhdistusvaahtoa ja totesin aika hyväksi. Raskas ihomeikki tulisi poistaa esim. puhdistusemulsiolla ennen varsinaista ihon puhdistusta. Puhdistusvaahto ei välttämättä poista täydellisesti ihomeikkiä, eikä sen mielestäni ole tarkoituskaan. Sellaisiakin puhdistusaineita löytyy jotka puhdistavat tehokkaasti myös meikin.


    • maija

      kokeilin tuota puhdistusvaahtoa, ja pidin siitä kovasti. ainakin mulla se puhdisti hyvin myös meikin (käytän aika kevyttä maikkivoidetta ja puuteria). se vaahto on aika jännän tuntusta iholla! tietty jos se vaahto tuntuu oudolta, niin löytyyhän samasta Clear Face sarjasta myös semmonen pesupala.. sitä käytin, ennenkuin halusin kokeilla tota vaahtoa. oon kyllä yleisesti ottaen ollu tosi tyytyväinen tohon sarjaan.

      • kale

        no täytyy jatkaa vielä kärsivällisesti tätä vaahdon kokeilua. katellaan mitä tapahtuu, toivottavasti hyvää. ihme muuten kun sebamedin sarjassa ei ole mitään kasvovettä... ei muuta kun voimia kaikille finnipäille! (onhan sitä elämässä paljon tärkeämpiäkin asioita)


    • Apua?

      Paljonko maksaa tämä sebamed puhdistusvaahto?
      Entä, onko teillä muilla itsellä käytössä halpoja, hyviä ihonoitotuotteit? Apteekista vaiko normi marketista? Sellasia jotka toimii nopeeta, meinaan pitäis saada nää finnit pois ennenku lävistyksiä otan.

      • böö=)

        mullakin on paljon finnejä ja aattelin ostaa tota sebemediä.mulla ei ainakaaan auta mikään markettituote,mut toivon että toi sebemed auttaa.käytättekö pesupalaa vai puhdistusvaahtoa?


      • Kcitymarket

        Kcitymarketissa 7.49€ ja apteekissa reilu 12€


    • s4ne

      Tervetuloa puhdas, kirkas ja hyväkuntoinen iho! Syväpuhdistava vaahto torjuu tehokkaasti finnejä ja mustapäitä sekä ehkäisee uusien epäpuhtauksien muodostumista. Mieto, kookosöljypohjainen koostumus sisältää Montaline C40 -aktiviiainetta, jonka puhdistava, antibakteerinen vaikutus myös kosteuttaa tehokkaasti.

      •Poistaa lian, kuolleet ihosolut sekä ylimääräisen talin ihoa kuivattamatta.
      •Kevyt vaahto on helppo annostella ja miellyttävä käytössä.
      •Suositellaan pintakuivalle iholle. Sopii myös tulehtuneen sekä aikuisen akneihon hoitoon.

      Käytä Puhdistusvaahtoa aamuin illoin. Paina pumpusta pieni määrä kämmenelle ja hiero kasvoille hellävaraisesti silmänympärysihoa välttäen. Jos näppylöitä on paljon, anna vaikuttaa viisi minuuttia ennen huuhtelua runsaalla vedellä. Pesun jälkeen viimeistele hoito Clear Face Syväpuhdistavalla Kasvovedellä sekä Hoitogeelillä. Suoraan finnien päälle voit levittää Spot Geliä tai Spot Creamia.

    • kasjfuahjnjr

      minäkin kokeilin tuota vaahtoa puolisen vuotta, aluksi olin erittäin tyytyväinen..kuivatti ihoa mutta sen jälkeen kun levitti iholle jotakin kasvovoidetta, toimi mainioisti.. kuitenki noin puolen vuoden kuluttua finnejä alkoi tulemaan lisää ja vaihdoin tuotetta vichy tuotteisiin.. niitä käytin myös reilu puoli vuotta jonka jälkeen finnien lisääntyessä vaihdoin erisanin halpoihin tuotteisiin.. nyt iho on suht koht hyvä, kokeilussa tällä hetkellä sinkkivoide myös:) clearasilin voisin kyllä tuomita tuhoon, ei tehonnut vaan pahensi aivan järkyttävästi.. mutta jokaisellahan on erilainen iho, joten on vain kokeiltava itse mikä parhaiten toimii..

    • Jumbee

      Heips! Mä tilasin sebamedin tuotesarjaan kuuluvat puhdistusvaahdon, kasvoveden ja geelin. Ensikokeilu oli varsin miellyttävä! Vaahto ei ärsytä ihoa, vaan puhdistaa hellävaraisesti. Kasvovesi viilensi ja viimeisteli puhdistuksen. Sitten paras osa: kosteuttava geeli, joka on minulle täysin uusi kokemus! Se sai ihoni hohkamaan ja teki kimmoisan. Katsoin peiliin niin, lukuunottamattaainakin vielä haittaavia finnejä, ihoni tuntui varsin terveeltä ja puhtaalta! Jos tämä sarja vielä auttaa finneihinkin niin tämähän on täydellistä! Kaupanpäälle vielä ihan mahtava tuoksu kaikissa tuotteissa! I like!

      PS: vaahdon käytöstä en löytänyt tietoja, että kuuluuko ennen vaahdon levittämistä kostuttaa kasvot vedellä, vai laitetaanko vaahto suoraan vain iholle? Jos jollain on tietoa niin informoikoot vaikka minulle! :)

    • M

      Kokeilin myös tuota vaahtoa. Käytin joitain kuukausia, ja aluksi ei mitään ihmeellistä. Sitten yhtäkkiä käytön jälkeen alkoi ilmestyä naamaan pieniä näppyjä. En aluksi ollut varma johtuiko se tuotteesta, mutta kun näin kävi myös seuraavalla kerralla, ei arvailuille jäänyt sijaa... Kumma juttu. Ihoni reagoi näppylöin myös liialliseen kuivuuteen, liekö puhdistusvaahto sitten kuitenkin kuivattanut naamaa...?

      Lopetin käytön n. vuosi sitten. Kaappiin jäi täysi purkki puhdistusvaahtoa. Pari päivää sitten kokeilin sitä huvin vuoksi - nyt on kasvot täynnä pikkunäppyjä! Murrrrr!

    • lääkettä etsivä

      ittellä on se ja käyttänyt melkein kuukauden. ei oo mitenkään auttanut ellei vaan pahentanu. Meitsillä on mielestäni lievä akne ja oon kokeillu erilaisia apteekin tuotteita,muttei mikään oo auttanu kunnolla. Mulla on aika herkkä iho ja rasvoittuu T-alueelta semi nopeesti. Eka ihmettelin tosi paljon ku ennen ei ollut mitään finnejä ja sit alko pukkaa millo minkäkin laista näppylää, enemmän on kyllä sellasii pikkusia ja ei kipeitä finnejä mutta kyl sellasii punoittavia ja valkopäisiäkin muutama löytyy. Sen verran tää akne vaikuttanut kyllä itsetuntoon että oon ny menossa ihotautilääkärille katsomaan millasta tököttiä se vois mulle antaa. Oon siis 15 v ja vituttaa tämä akne!! ei viitsi ihmisiäkään kunnolla silmiin katsoa ku oma näppylänaama nolottaa ja muilla on täydellinen iho. Naamani pesen kerran tai kaks päivässä. Sen verran voin sanoo että jos on herkkä iho niin älä ainakaan mitään alkoholipitoisia aineita tunge naamalles, ne vaan pahentaa. oisko mullekin jotain vinkkiä?

    • apteekista..........

      Sebamed Olive pesuaine, mikä on tarkoitettu kasvoille ja vartalolle, niin on kaikista paras pesuaine. Puhdistaa hyvin meikit ja satunnaisena näppylänaamana sanon, että ei taatusti ole tullut näppyjä lisää.

    • Turhautunu

      Itse olin käyttänyt jo melkein vuoden toivossa, että siitä olisi jotain hyötyä, mutta finnejä on vain tullut lisää tai tilanne on pysynyt samana. Tuote kuivatti ihoa todella paljon ja huononsi tilannetta. En suosittele.

    • IsoMiihkali

      Sebamed saippua.. Vanhat natsit haisivat sille.
      Tämä on tositarina. Menin puoli tuntia sitten omakotitaloni pesuhuoneeseen pesemään vessanpöntön ja lavuaarin normisiivous mielessäni.

      Avatessani lavuaarin päällä olevan peilikaapin tuoksahti nokkaani erittäin vahva haju jonka muistin heti jostain kaukaa vuosien takaa.. Nuuhkin pari kertaa uudelleen lähes tyhjää kaappia ja silmänräpäyksessä tajuntaani iski karmea tosiasia: Kaapin ylähyllyllä oli parisen vuotta sitten ostamani avaamattomaksi jäänyt Sebamed-palasaippua josta haju kumpusi. Kyseisessä kaapissa ei saippuan lisäksi ollut muuta kuin kaksi wc-paperirullaa joten sekaannuksen vaaraa ei ollut.
      Saippua haisi kuin vanha natsi.

      Assosinaationi tässä aiheessa johtuvat siitä että ollessani pikkupoika joskus 1980-luvun puolivälissä saksalaiset turistit haisivat aina samalta, ja erittäin voimakkaasti. Haju oli aivan luotaantyöntävän vahva ja lähes jokainen heistä haisi aina samalta. Erityisesti muistan kuinka saksalaismiehet haisivat. Heistä monet olivat niitä saksalaisia, jotka olivat olleet parikymmentä vuotta aikaisemmin Lapissa sotimassa ja polttaneet maan, halusivat sittemmin lomillaan tahi eläkkeellä tulla katsomaan kuinka tilanne oli heidän jälkeensä kehittynyt jos oli kehittynyt ollenkaan.

      Enää minä en elä epätietoisuudessa miksi he haisivat. Kuin haisunäädät. Se johtuu siitä erittäin saippuapitoisesta Sebamed-saippuasta. Joka pesee merivedessäkin.

    • Finninaama

      No mä itse aloin käyttää tota seba media melkee vuos sitte ja puol vuotta sen jälkee mulla ei ollu yhtää finnejä!! Mut sit niitä alko taas tulee, vaikka mä pesin ihan normaalisti. Tänään mä sit ostin apteekista aco spotlessia nii kattoo ny et toimisko se sitte ja siis mulle tulee tosi paljon finnejä koko otsaan ja nenän viereen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1786
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1407
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1356
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1283
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1248
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1196
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      634
      1171
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1053
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      994
    Aihe