skorpioni-rapuparit

huom!

minua kiinnostaisi tietää millainen suhde muilla rapu-skorpionipareilla on; mitkä ovat vahvuudet ja mitkä suhteen kompastuskivet?

oma suhteemme on uskomattoman läheinen; olemme sielunkumppanit toisillemme, parhaat ystävät ja arkielämämme on yleesä sujuvaa, ei kiistoja esim. raha-asioista tai lastenkasvatuksesta tms. unelmat ovat samoja, perhe ja hyvä taloudellinen tilanne tärkeitä.

vaikea asia suhteessamme on juuri tämä valtava tunnepitoisuus. suhteessamme on vain kaksi olotilaa:joko aivan mahtava fiilis kummallakin toisistamme tai hirveä vihoittelu toista kohtaan jos jokin on huonosti ja tämä pätee myös pikkuasioihin. onneksi keskusteluyhteytemme on hyvä ja ratkaisemme konfliktimme yleesä nopeasti. on kuitenkin raskasta koska emme tunnu löytävän tunteiden kultaista keskitietä, vaan kun olemme riidoissa tuntuu kuin se olisi maailmanloppu ja että elämä on hirveää vaikka riidanaihe olisi niinkin pieni asia kuin roskien vienti! onneksi riitoja tulee harvoin (eli meille ehkä noin kerran viikossa)ja yleinen olotila on tuo mielettömän rakastava fiilis!

ja se vielä että olen siis aurinkorapu, kuu-leijona ja nouseva leijona. mieheni on aurinkoskorpioni, kuu-vesimies ja nouseva neitsyt.

kiitos vastauksista!    

12

13336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pinkkitär

      Rapu ja skorpioni sopii toisilleen täydellisesti,Kun rapu ymmärtää skorppareiden äksyilyn ja skorppari antaa ravun ailahdella.

    • skorpioni-nainen

      Kuulostaa tutulta =( 3 vuotta on-off-suhdetta ja luovutimme. Hirveät tunnelataukset söivät meidät loppuun. Nyt olemme hyviä ystäviä ja homma toimii =)
      Itse löysin härkä-miehen rinnalleni ja elämä hymyilee.

    • Perhonen

      Juuri pitikin laittaa tästä asiasta kysymystä. Eli oon itse Rapunainen ja "pihdeissä" on skorpionimies. Tosin juttu ihan alkutekijöissä ja ehkä ihan kesäromanssimielessä. Antakaa vielä lisävinkkejä skorpioni-rapuyhdistelmistä. Mitä on hyvä pitää mielessä ja miten saa skorpionimiehen pidettyä tyytyväisenä..?

      • seksiä

        ja vielä kerran seksiä


      • Joss_

        Olen skorppatinainen ja rapumieheen rakastunut :)
        Skorppari-näkökulmasta..... älä pidä pihdeissä, vaan hiukan varpaillaan, älä papata tunteista, vaan asioista jotka saavat sinut pitämään skorpparia ainutlaatuisena :)
        Ole rehellinen, ole uskollinen, anna hienovaraisesti ymmärtää että muutkin on kiinnostuneita sinusta mutta ÄLÄ liioittele. Äläkä varsinkaan anna aihetta todelliseen mustasukkaisuuteen! Rakasta, rakasta ja näytä se. Älä petä pienintäkään lupausta..
        ja nauti skorpparin rakkaudesta ;)


    • Scorpio

      Horoskooppien yhteensopivuudestahan voi lukea netistäkin. Itse joskus menen googleen ja laitan hakusanaksi horoskooppi. Sieltä voi lukea luonneanalyyseja ja oman horoskoopin ja voi tilata horoskooppi ennustuksen omaan kännykkäänsä. Esim. jippii.fi:n horoskoopi jutskassa voi lukea merkkien yhteensopivuudesta.....

      • niin::::

        Vesimerkkienkin sanotaan saoivat, mutta käytäntö on jotakin ihan muuta. Esim. rapu-skorpiooni suhde perustuu käytännössä puhtaasti intohimoon kys. henkilöitten välillä ja kun se intohimo loppuu on seurauksena valtataistelu tulos tai ulos hengessä ja sama pätee rapu-kalat ja skorpiooni-kalat suhteisiin samalla tavalla.


    • rapu tyttö

      Vaikka olenkin nuori, olen sen huomannut että rapu ja skorppioni on luotu toisilleen.
      Itselläni on suhde 16v poika skorppionin kanssa ja itse olen 14v rapu tyttö.
      Ei ole ketään joka minua paremmin ymmärtäisi ja sietäisi. Samoin on myös hänen kohdallaan.

      "oma suhteemme on uskomattoman läheinen; olemme sielunkumppanit toisillemme, parhaat ystävät ja arkielämämme on yleesä sujuvaa..."
      tämä pitää paikkaansa myös meidän kohdalla :o
      aikaisemmissa suhteissa en ole tuntenut tämmöistä sidettä poikaan/mieheen.

    • rapu täälläkin

      Itselläni on skorpionimiehestä vain hyvää sanottavaa, vaikka ei koskaan suhteeseen asti tilanteemme mennyt.

      Olemme ehdottomat sielunkumppanit ja ymmärrämme toisiamme joka tilanteessa, myös nykyisin tukeudumme toisiimme vaikeuksien iskiessä.

      Syy minkä takia suhteestamme ei olisi koskaan tullut mitään oli skorpionin valtava äkkipikaisuus ja vihoittelu, ollessamme vielä pelkällä ystävyys (no joo, seksisuhde) asteella, skorpioni oli valtavan omistushaluinen, koskaan en vehdannut mitään kenenkään muun kanssa mutta sitä olisi silti pitänyt olla vakuuttelemassa kahden sekunnin välein, tekstiviestein, puheluin ja mitä vain jos tyttöjen kanssa olin iltaa viettämässä.

      Minun olisi myös aina pitänyt olla "saatavilla" hänen soittaessa.. ja jos en kyennyt näkemään sillä sekunnilla saattoi vihoittelua ja hiljaisuutta sataa niskaan pari vkoa kunnes eräänä päivänä hän taas seisoi oveni takana rakkaudesta hykerrellen.

      Siinäpä ne syyt miksei meillä toiminut, mutta siitä huolimatta, paras mies minkä ikinä olen tavannut :)

    • änimöl

      useimmiten kadulla vastaantulijoihin kannattaa ottaa yhteyttä, voi löytyä näitä helmi-ihmisiä. Maailma olisi paljon parempi paikka jos ihmiset hymyilis enemmän toisilleen ja olisi oma itsensä.

    • SAMSON

      seksiä ja viellä enään!!!!

    • bfgbdfgbdfb

      mulle on outoa toisena puolena, eli rapuna, että tämä skorppari saa mussa aikaan sen, että oon päättäväisempi ja muutenkin voimakkaampi.... muut ihmiset ovat olleet vähän ihmeissään että miksi olen tälläinen nykyään. itse koen, että tämä skorppari on vapauttanut mut kahleista siihen jopa liialliseen mielistelyyn menevän asenteen, vaikka se siellä onkin, se miellyttämishalu, mutta nyt ehkä terveellä tapaa balanssissa. niin. koen itseni olevani kerrankin balanssissa. monet ajattelee että tämä on jotain manipulaatioo, mutta itse olen itseäni tutkinut, ja huomannut myös astrologisesti, että kartallani on jotain skorpparienergiaa, mitä kerrankin osaan purkaa pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe