kurpitsan ohje

kellähän se hyvä ohje on kävin monta kiloa painavan kurpitsan penkistä siihen minun taito loppuu neuvokee ???
Ilmianna
Jaa

5 Vastausta



Kurpitsapikkelsi:

1 kg kurpitsan lihaosaa; kuutioidaan 1 cm:n kuutioiksi (kuori kurpitsa ja poista siemenosa)
1 sipuli; kuutioidaan pieneksi
1 punainen paprika; kuutioidaan aika pieneksi
pala selleriä; kuutioidaan aika hienoksi

etikkaliemi:
4 dl etikkaa
4 dl vettä
4 dl sokeria
pala kanelia
muutama neilikka

- kiehauta etikkaliemi ja laita kaikki kuutioidut kasvikset liemeen kypsymään.
- keitä hiljalleen, kunnes kurpitsakuutiot ovat pehmeitä ja läpikuultavia.
- nosta kypsät kasvikuutiot reikäkauhalla tölkkeihin ja kaada lientä tölkki täyteen.
- säilytä viileässä; aika nopeasti syötävänvalmista.

Tästä minä itse tykkään. On raikkaan makuista, jotkut laaittavat ananasmehua liemeen, mutta on mielestäni äitelää eikä sovi kovin monen ruuan kanssa mielestäni. Voidaan syödä lisukkeeena ja lisätä salaatteihin.
Ilmianna
Jaa
Joko sie, papparainen, olet saanut kurpitsasi laitettua?

Miulla on vielä yksi ohje, jos puuttuupi...
Ilmianna
Jaa
Kurpitsa on hyvää ihan sellaisenaankin.
Ilmianna
Jaa
Haluaisin tehdä kurpitsapikkelsiä, jonka liemeen tulee ananasmehua. Pidän sen imelästä mausta, mutte olen hukannut ohjeeni, enkä osaa itse arvioida suhteita, siis paljonko etikkaa, paljonko mehua...tietäiskö joku?
Ilmianna
Jaa
Tässä hyvä pikkelsin ohje !
2lkuutioituja kurpitsa kuutioita
3dl etikkaa
6dl ananasmehua
600g sokeria
sitruuna
kanelitanko
kok neilikkaa
Tosi hyvä nytkin tein 8 l annoksen .Suosittelen .
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kurpitsan ohje

kellähän se hyvä ohje on kävin monta kiloa painavan kurpitsan penkistä siihen minun taito loppuu neuvokee ???

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta