Tenava

Oili

Olen itse työskennellyt lastenhoitajana Tenava päiväkodissa (yksityinen päiväkotiketju pääkaupunkiseudulla). Täytyy kyllä todeta että lastani en laittaisi kyseisen ketjun päiväkoteihin!!! Ihan hirvittävää! Ilman sijaisia työskennellään vaikka lapsia on täysi määrä. Lapset ovat ulkoilussa yhden ihmisen vastuulla. Päiväkotiapulaisia ei ole, joten lasten hoidon ohessa siivoamme, keitämme puurot, tiskaamme ym. Se siitä laadukkaasta hoidosta. Sitten vanhemmat kyselevät lapsen päivästä ja itsellä on semmoinen olo, että hetkinen odotahan kun mietin olenko edes nähnyt koko lasta tänään. Jee,jee.

5

638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiaan

      samanlainen tilanne monessa MONESSA muussakin päiväkodissa, no lukuunottamatta tuota siivousta ja ruoanlaittoa, mutta kamalaa on.

    • hoitaja

      On se sitten kummallista, että päättäjät ei ota kantaa tähän asiaan. Miksi lasten hyvinvointi päiväkodissa ei kiinnosta niin paljon, että siihen puututtaisiin? Onko todellakin niin, että vain raha on tärkeintä? Nyt pitäisi alkaa satsata rahaa päivähoitoon! Kaikkien päiväkotien pihat ja aidat on tarkistettava ja tehtävä tarvittavat korjaukset. Lain mukainen hoitohenkilöstömäärä on tarkistettava ja korjattava. Rahaahan se tarvitse, mutta eikö päättäjien turhat ja tyhjänpäiväiset palkankorotukset voitaisiin sijoittaa tähän tarkoitukseen?????????

      • se on

        Että rahaa ei ole paitsi päätäjillä. Ja nyt joku intomielinen älykkö tuolla keksinyt että tehdään vetoomus ettei, ylintä päiväkotimaksua nostettaisi, niikuin suunnitemissa on!

        Eli valitetaan ettei asiat päiväkodissa hyvin ole ja lisää rahaa tarvitttaisiin, mutta sitten nuristaan, kun omasta tilipussista on kyse... Onko se sitten ihme, ettei mitään muutosta tapahdu?!?


      • maksaja
        se on kirjoitti:

        Että rahaa ei ole paitsi päätäjillä. Ja nyt joku intomielinen älykkö tuolla keksinyt että tehdään vetoomus ettei, ylintä päiväkotimaksua nostettaisi, niikuin suunnitemissa on!

        Eli valitetaan ettei asiat päiväkodissa hyvin ole ja lisää rahaa tarvitttaisiin, mutta sitten nuristaan, kun omasta tilipussista on kyse... Onko se sitten ihme, ettei mitään muutosta tapahdu?!?

        heh.heh... no ei ole vaikea arvata kuka tällaista kirjoittaa, ettei vaan olisi ihminen
        joka on mahdollisesti yksityisen päiväkodin
        "omistaja"..... ettet häpeä..


    • Entinentenavalainen

      Myöskin työskennellyt ko ketjun päiväkodissa.
      Kyllähän siellä vastustuskyky lopulta kasvaa kun siivous on sitä sun tätä, koska sitä tekevät lastenhoitajat muun työnsä ohella. Tilat ovat epäsopivat päiväkodin toimintaa. Esimerkiksi päiväkodissa jossa itse olin, ei ollut lasten kengille tilaa eteisessä, lasten vaatenaulakot naurettavan pienet, jottta niissä pystyisi säilyttämään varavaatteita, lasten kurahousuja ja saappaita ei pesty, koska ei ollut paikkaa jossa ne olisi pesty. Niinpä kura ja pöly nousi sakeana ilmaan kun iltapäivällä kurahousurulijanssi alkoi, ei voi olla terveellistä hengittää tuota hiekan pölyä päivästä toiseen. Kunnollisia työvälineitä ei saanut hankkia, yleensäkään mitään ei saanut hankkia. Kaikesta oli puutetta. Mutta tämän päiväkotiketjun takoitushan on tuottaa voittoa. Henkilökunta siellä tekee kyllä parhaansa. Sääliksi vaan käy heitäkin. Missään tapauksessa, en menisi enää toihin ko ketjun päiväkotiin. Enkä laittaisi omaa lastani sinne. Kaikki näyttää päällepäin hyvältä, mutta sisältä silkkoa .. .. ..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe