Apua stay up -sukkien kanssa?

Denier

Tälläkin palstalla on kirjoiteltu miesten suk-
kahousujen ja hameen käytöstä. Onpa joku kokeil-
lut stay up sukkiakin ja korsettia (kuten minä)
sukkien kanssa. Onko minulla jotenkin hullut
sääret (pitkät ja ohuet)? olen kokeillut stay up
sukkia, mutta ne ei pysy ylhäällä. Yritän pu-
kiessani niitä olla venyttämättä silikoni reu-
nusta liian väljäksi. Minä tiedän, että naisten
reidet on erilaiset kuin miehillä. Vai onko
vika sukka merkissä (ei halvimmat)

25

6733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Melanie

      Minulla on hoikat reidet ja sääret mutta stay-upit ovat pysyneet ihan hyvin jalassa. On tärkeää, että ajelet karvat huolellisesti, etkä käytä mitään kosteusvoidetta ennen sukkien pukemista. Oikea koko on myös tärkeä ja se että nostat sukan riittävän ylös, siis todella korkealle reiteen ja että venytät sitä riittävästi pukiessasi heti nilkasta alkaen. Itse puen sukan niin ylös, että resori on vain muutaman sentin nivustaipeen alapuolella.
      Stay-up-sukkien silikoninauhojen määrässä ja leveydessä on myös eroja.

    • amelie

      Hei!

      Voi voi! sukatko ei pysy? ei ne pysy monesti meillä naisillakaan. mut katse karvoihin, onko niitä liikaa reidessä? tai eihän reisi ole rasvainen? Myös silikonireunan pyyhkiminen alkoholilla auttaa poistamaan ylimääräiset rasvat ja hilseet pois silikonista. tsemppiä!

    • smos

      Onhan noita kokeiltu, taitaa olla yhdet tuolla kaapissa. Mulla on ollut vähän samaa ongelmaa joidenkin sukkien kanssa, pituudessa se pysymisen salaisuus. Monasti sukka on yltänyt vain alle puoleen reiteen, jolloin se ei pysy mun kintuissa. LaMote:n onesize 15denin stay-upit ylsi mulla ihan tonne nivuseen asti ja pysy kun tauti jalassa. Ei paljon huomannu niiden olemassaoloa. Ne yhdet käytin rikki, eikä ole toisia sitten tullu ostettua. Sukkikset tulee mielummin vetästyä jalkaan aamuisin ja varsinkin näin viileemmillä keleillä.

      • OldTom

        Minä olen käyttänyt stayuppeja jo vuodesta 1984, jolloin ostin Münchenin Kauffhofista ekat. Ne oli Kunertin laatu tuotteita. Nyt olen löytänyt Kliungeliltä erittäin laadukkaat ja kestävät tukistayupit. Ne minulla on jalassa aina paitsi poikien saunailloissa. Sukkiksiakin käytän, varsinkin viileillä keleillä. Kaapissa in yksi korsetti, yksi korseletti ja housuliivejä, mutta minulla ei ole oikein mitään tunnontuskia niiden ja pukeutumiseni suhteen. Olen kai hiukan poikkeava.


      • up-stay

        Mulla pysyy stay-upit hyvin paikallaan liiviä en tarvitse, koko pitää tietenkin olla oikea ja sukat muutenkin laadukkaat, mulla Bas Bleu Vivien sukkia joista ole tykännyt, kestäviä ja hyvin paikallaan pysyviä, liian isot tai halvat huonompilaatuiset ei pysy paikallaan.


      • steikkari
        OldTom kirjoitti:

        Minä olen käyttänyt stayuppeja jo vuodesta 1984, jolloin ostin Münchenin Kauffhofista ekat. Ne oli Kunertin laatu tuotteita. Nyt olen löytänyt Kliungeliltä erittäin laadukkaat ja kestävät tukistayupit. Ne minulla on jalassa aina paitsi poikien saunailloissa. Sukkiksiakin käytän, varsinkin viileillä keleillä. Kaapissa in yksi korsetti, yksi korseletti ja housuliivejä, mutta minulla ei ole oikein mitään tunnontuskia niiden ja pukeutumiseni suhteen. Olen kai hiukan poikkeava.

        Vain hiukan. Itse olen käyttänyt steikkareita jo pitkän aikaa ja toisinaan liivin kanssa. Steikkareiden pysymiseen auttaa myös silikoninnauhan kasteleminen ennen käyttöä.


    • baltsu

      Stay-uppien kanssa sama juttu kuin sukkahousujen. Jos on pientä kokoa, niin sääriosa jää liian lyhyeksi ja alkaa valumaan niin sukkahousut kuin stay-upitkin. Em. Bas Bleu on laadukas merkki. Säihkysääri-nettikaupasta olen tilannut. Myös Romartex ja Fiore stay-uppeja. Sukkahousuja käytän useimmiten, stay-upit on hyvä kakkosvaihtoehto. Stay-uppien silikoninauhoissa on eroja, miten hyvin pitää sukan paikoillaan. Ostan aina reilunkokoisena sekä stay-upit että sukkahousut. Stay-uppien silikoninauhan vedän ihan nivuseen asti, ja hyvin pysyy ylhäällä.

      • Thekoot

        Thetightspotissa on kohtuullisen hyvät isojen kokojen valikoimat, mutta tsekkaa kokotaulukot, niissä on aika reilut erot riippuen valmistajasta.
        Tuo firma toimii kanaalinsaarilla, joten pieni riski on alvista.


      • baltsu

        Valikoimaa ainakin näyttää olevan. Laitoin putiikin kirjanmerkiksi. Wolfordin ja Falken sukkahousujakin löytyy. Ehkä jossain vaiheessa tilausta menemään.


    • noh

      Ylläri taas, että baltsua kiinnostaa stay-upitkin. Koita nyt miehistyä hyvä mies.

      • OldTom

        Miten tässä miehistytään. Puin juuri stayupit, ihonväriset, valkoiset rintsikat ja housuliivin. On ihan kiva ja miehinen olo. Nyt vaan kaupoille. Klingel, Ferillo ja HerSecret ovat vakipaikkoja haankinnoilleni ja vaimokin tietää. Sukkanauhoja en yleensä käytä, kun ne pilaa stayppien silikonin. On tosin kyllä sukkanauhasukkia kaapissa. Vyötärökorsetti kuuluu usein pukeutumiseeni.


      • Tränsitmän

        Siis haloo hei ? Mikäs ransupalsta tästä on tullu ?


      • aaaaaaaaaaaaaaaaaa

        Hmm, pitäisikö täällä keskustella vain kaulspaidoista, puvuista, farkuista ja t-paidoista? Olis aika rajottunutta......


      • Gloryhole

        Sulkaata nam...


      • yrpy-
        aaaaaaaaaaaaaaaaaa kirjoitti:

        Hmm, pitäisikö täällä keskustella vain kaulspaidoista, puvuista, farkuista ja t-paidoista? Olis aika rajottunutta......

        Räppärirentun retalerytkyistä täällä vaan saa keskustella.
        Pipo päähän ja hupparin huppu silimille oli kesä tai talvi, siinä suomiurpon pukeutumistyyli.


    • OldTom

      Olen lähdössä mökille, joten jalassa ihon väriset stayupit. Shortsien alla housuliivit ja t-paidan alla A-kupin rintsikat. Ne huomaa, jos katsoo tarkemmin. Ei haittaa minua enää. Mä oon mikä oon en voi (halua) muuksi tulla...
      Suklaajuttuja en kuitenkaan harrasta. En tosin tuomitsekkaan niitä joita se miellyttää.

    • OldTom

      Eilen tuli kiva paketti NordPostilla. Tilaukseni, ihon väriset ja siniset stayupit, housuliivit, rintsikat 100A ja sukkanauhaliivit jo aiemmin hankituille sukille. Makeeta laittaa päälle ja lähteä kaupungille. Aiemmin käytin nilkkasukkia, mutta nykyisin en enää piilottele.

    • OldTom

      Eilen Kouvolan Veturissa. Valkoiset kaarituelliset rintsikat kuulsivat hieman kauluspaidan läpi. Kassan tyttö huomasi sen, hymyili ja vinkkasi silmää. Ei ilmeisesti ainakaan tuominnut.
      Stayupit oli ne siniset Klingelilltä. Pysyvät hyvin ja ovat kestävät. Housuliivi em. toimittajalta. Napakka, kiva iholle ja pitää paikat timminä.

    • avosukkikset

      Ei pysy meitsilläkään ! Sillä pidänkin sukkahousuja. Stayuppien tilalle ostin avosukkahousuja . Saman tuntuiset kuin stayupit, mutta" sukkanauhamainen " housuosa pitää sukat ylhäällä kuten sukkahousut. Kesällä hameen kanssa oivalliset..

    • OldTom

      Kyllä stayupit pysyy hyvin, kunhan koko on n. oikea ja pesee ne, kuten muutkin vaatteet, oikein ja riittävän usein. Monilla tuo peseminen taitaa jäädä vähiin. Kuivumassa olevat nylonit on toisaalta ihan ok.

      • TV-Timo

        Alkaa olla jo viileää ulkona, joten kohta on aika vaihtaa sukkahousuihin. Kaapissa on onneksi muutamat ihon väriset ja mustat. Alle vaan pinkit silkkipikkarit ja valmiina baanalle. Pärjäsin koko kesän Klingelin stayupeilla. Ovat kestävät, kunha ne pesee asianmukaisesti.


    • On tullut kokeiltua, mutta en pysty käyttämään. Olen kokeillut useita merkkejä, mutta kaikissa silikoninauha aiheuttaa ihottumaa. Käytän siksi vain sukkahousuja tai sukkanauhasukkia. Olisi kiva tietää onko sellaisia stay uppeja, jotka ei ärsytä ihoa.

    • OldTom

      Sukkanauhasukat on tosi seksikkäät. Onko tuo oire todella ihottumaa, vai johtuuko se siitä, että iho ei pääse poistamaan kehittyvää kosteutta silikonin alta. Itselläni oireilu poistui melko nopeasti, eikä kyseistä vaivaa enää ole. Nytkin minulla on Klingeliltä ostetut stayupit, kuten joka päivä. Napakat housuliivit ja suora hame piristävät päivää kaarituellisten rintsikoiden kera.

      • Uskosin, että se on ihottumaa, koska silikonin alla oleva iho palautuu normaaliksi vasta 3 - 4 vrk:n jälkeen käytöstä.


      • ananias83v

        Hei, "Denier" 16.10. 2005.
        Kirjoiti että stayupit valuu. No minä käytän stayupeja suonikohjujen takia.
        Kyllä joskus meinaa valuakin, mutta sain apua ihoviteesta,kun tunsin nivusen lähellä vähän kutinaa päivänkäytön jälkeen. Samalla huomasin iho oli 5 min. jälkeen kuiv ja tahmea. Ei saa laittaa paljon vaan ohesti hieroo ihoon. "HTH" merkkinen
        bödy Lotion. tämä on kuivalle iholle suositeltu aine. Löytyy joskus marketeistakin, mutta tilasin . p.010 218 3700.
        Jos olisi tästä apua; kokoeile.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe