Miten saada yhteys henkiin?

Lihaan vangittu

onko kellään mitään neuvoja miten saada yhteys johonkin henkeen? ja utelisin vielä että onko kellään henkilökohtaista kokemusta hengistä ja jos on niin millaisia? mitä tapahtui? mistä tiesit että se oli henki eikä vaan omaa mielikuvitusta?

152

24257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • man

      RUKOILE, RUKOILE! ei se sen ihmeellisempää ole! Joo kokemuksia on!!!!!!

      • Anonyymi

        Kerro
        Miten sait mitä koit


      • Anonyymi

        Hän viittaa niinku syvään kontemplaatioon.


    • Watson

      Näin valoilmiön, jota en ole kyennyt tähän päivään mennessä selvittämään. En tiedä mistä se syntyi.
      Mutta tämän tiedän; koin suurta pelkoa ja ahdistusta sen valon nähdessäni. Valoilmiö kasvoi kooltaan koko ajan. Rukoilin Herraani Jeesusta auttamaan. Valoilmö alkoi pinenemään ja hävisi lopulta kokonaan, kuten pelkonikin.
      Oliko kyseessä henkiolento....en tiedä.
      Oliko kyseessä "todellinen" ilmiö....itselleni oli, ja seurassani ollut ihminen näki valon, mutta ei tuntenut mitään pelko tms. aistimuksia.

      Johtopäätökseni omalta taustaltani käsin on se, että maailmankaikkeudessa on henkiolentoja...eikä niiden kanssa passaa leikkiä.

      • ...

        Henget ovat ruumiistaan irtautuneita ihmisiä tai ehkäpä eläimiäkin, joten miksei heillä olisi huumorintajua? Saitko pelon "hengestä" vai pelkäsitkö itse kokemusta? Mietis sitä ja eihän se sinulle pahaa tehnyt...


      • Watson
        ... kirjoitti:

        Henget ovat ruumiistaan irtautuneita ihmisiä tai ehkäpä eläimiäkin, joten miksei heillä olisi huumorintajua? Saitko pelon "hengestä" vai pelkäsitkö itse kokemusta? Mietis sitä ja eihän se sinulle pahaa tehnyt...

        Itse kokemus tietenkin aiheutti tunteen. Mutta henkikö ilmestys sitä, vai tuliko pelko itsestäni kohdatessani jotain outoa, sitä en pysty erittelemään.
        Ei passa leikkiä.lause liittyy siihen kuinka näen universumin. Universumissamme on voimia, jotka ovat olemassa ihmisestä erillisinä olioina/olemuksina. Niitä kuvataan esim. juutalais-kristillisessä traditiossa enkeleinä ja demoneina. Kumpaan kategoriaan tämä kokemukseni liittyisi? Enpä tiedä, enkä ryhdy huimapäisesti ottamaan selville.


    • Nielijä

      Se on yhtä yksilöllistä kuin että kuinka saat yhteyden johonkin tiettyyn ihmiseen tai eläimeen. Minkälaisia, se riippuu siitä mitä teet, mitkä ovat aikomuksesi ja kuinka se vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

      Nyrkkisääntönä, periaatteessa mitä tahansa teetkin, se aina houkuttelee jotakin henkiä. Yleensä hyödytön, vahingollinen tai epäviisas tekeminen houkuttelee hyödyttömiä, vahingollisia tai epäviisaita henkiä ja demoneita, ja päinvastoin.

      Mielestäni kannattaa työskennellä niin suurien ja voimakkaiden henkien, demoneiden, puolijumalten jajumalten kanssa kuin mihin vain saat yhdeyden, koska ne ovat sitä luotettavampia ja sitä enemmän niillä on mahtia jolla auttaa sinua.

      Alemmilla jumaluuksilla, demoneilla ja hengillä on kuitenkin myös paljon mahtia, joten niitä ei kannata yrittää jallittaa tai käyttää hyväksi.

      Sinun henkilökohtaista (omaa) daimoniasi alemmat henkiolennot sen sijaan voivat tarvita sinun apuasi ja palveluksia... ja kenties tehdä sinulle mitä erinomaisimman vastapalveluksen joskus myöhemmin, kun itse olet oikein kunnolla kusessa.

      Tästä ei lopulta ole niin paljoa kerrottavaa. Suurinpiirtein samat säännöt pätevät kuin ihmistenkin keskuudessa, tai ainakin niitä kannattaa pitää lähtökohtana.

      • joku

        Siis mitä helvettiä?!?!?


      • kuullut,nähnyt&ollut

        Vai että ''Helvettiin'' no kerroppa missä kohtaa raamattua semmosesta paikasta puhutaan ja tulijärvi tarkoittaa ikuista kadotusta koska hepreasta käännetty sana tarkoittaa ikuista kadotusta... mutta keskusteluun liittyen erottakaa tässä asiassa jumala,raamattu ja krisinusko, koska Jumala on kaiken luonut nämä henget ovat tuonelassa jossa ei ole kirjaimellisesti mitään mutta henget voidaan kutsua ja sinun oma Daimon on myös siellä ja vain sinä voit hänen kanssaan olla yhteydessä. Muut henget on vaikea saada esiin ilman tietoa mitä pyydät/kysyt, koska henget eivät halua keskeyttää lepoaan turhanpäiten. Jokaisella olemuksella on henki ja henkimaailma VOI olla vaarallinen paikka mutta jos tahdonvoimasi on voimakas voit sinä jopa saavuttaa paljon tutkiessasi tätä ''ulottuvuutta'' mutta älä kutsu henkiä erityisesti luoksesi ilman varmaa tietoa koska on 2 pahaa mahdollisuutta. 1.Henki huomaa epäröintisi ja saattaa yrittää aiheuttaa paha ja jopa hyvä henki voi turhautua tällaisesta 2.Kohtaat Pahan hengen ja et ymmärrä sitä koska epäröit ja henki aiheuttaa sinulle pahaa. Joten olkaa varovaisia ja tietäkää rajanne. itsellä on hienoja että pahoja kokemuksia henkimaailmasta ja olen varma että nämä tapahtumat tulivat suoraan hengiltä. Tosiaan saatatte nähdä jämiä henkimaailmasta kun olette lopettaneet kontaktinne kuten itse huomasin peilistä että minulla oli vasemman käden peukalo vääristynyt (ei ollut näköharha),mutta tällaisia tapahtumia ei tarvitse pelätä. Onnea elämäänne ja käyttäkää tämä tieto hyvin.


      • Jakepii

        Tutustu Luciferiin niin voit oppia paljon. Kaikella kunnioituksella Jeesusta kohtaan.


      • siis haloo

        Ja onhan varmaan todisteita että raamattu on täyttä totta? Jeesusteliat -.-


      • siis haloo

        Ja onhan varmaan todisteita että raamattu on täyttä totta? Jeesusteliat -.-


      • siis haloo
        siis haloo kirjoitti:

        Ja onhan varmaan todisteita että raamattu on täyttä totta? Jeesusteliat -.-

        Sori toi tuli kahesti


      • oot
        siis haloo kirjoitti:

        Sori toi tuli kahesti

        Gay


      • Onko_pakko

        Onko pakko kirjottaa isolla?


      • oookstosissas

        thunder child korjoitti: MINÄ OLEN KOHDANNUT JEESUKSEN KRISTUKSEN HENGEN TODELLISUUDESSA.

        ai oot vai??tota ei usko kukaan!!!!missä tilanteessa sen kohtasit?????luit raamattua??XXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


      • Anonyymi
        joku kirjoitti:

        Siis mitä helvettiä?!?!?

        Mitä hän oli laittanut?! Omg kirjoitit ton viestin 2008 - luvulla!


      • Anonyymi
        Jakepii kirjoitti:

        Tutustu Luciferiin niin voit oppia paljon. Kaikella kunnioituksella Jeesusta kohtaan.

        Jeesusta kutsutaan Jumalan pojaksi, ja siten tasonsa korkeampi, mutta määritelmä on kiistanalainen, mitä tasoon tulee.

        Enkelihierarkia on yksi, ja muilla uskonnoilla on vastaavansa. Onko Lusifer ollut kehossa? Minkä tason enkelit eivät voi omata kehoa tai syntyä ihmiseksi, näin yleisesti?


    • Noita-Nainen

      Henki ottaa monasti ITSE yhteytta...tarvitsee vain "olla kuulolla"...(se on tama "taajuus-juttu")

      Joskus kuulen henkia, vaikka ne juttelisivat ns. keskenaan, eivatka suoraan minulle.

      Ne eivat valttamatta ole aina tietoisia siita, etta "olen kuulolla"...

      Mista tiedan, etta kyse on hengesta? Jos kuulee aanen, jolla "ei ole omistajaa", on taatusti kyse hengesta.;)

      • Anonyymi

        Kyse on silloin skitsofreniasta, jossa kuulee ulkona tai sisällä ääniä, jotka joko puhuvat sinulle tai ne puhuvat sinusta, ja niitä ääniä voi olla useampiakin. Näkemiseen liittyy alustavasti jokin epäselvä kohde ja enimmillään ihmishahmot, jotka voiva myös puhua.

        Yhteys henkiin otetaan itse; se ei pääsääntöisesti toimi toisin päin, vaan lähinnä mielentilassa joka on jo yhteydessä korkeammille tasoille. Siksi puhutaankin usein Jeesuksesta, Jumalasta, mutta ei korkeampi henkimaailma rajoitu tai saavutu vain niiden konseptien kautta.


    • Jossarian

      Pysy erossa hengistä. Älä leiki tulella. Jos alkaa henkiä etsiä ilman totista uskoa, seuraukset voivat olla kaameat ja erittäin vahingolliset. Henkien etsijää lähestyy nimenomaan PAHAT henget ja useimmiten valepuvussa. Ne lupaavat valehdellen kaikkea hyvää saadakseen uhrin koukkuun. Käänny vilpittömässa uskossa HYVÄN Jumalan puoleen ja Hän ehkä näyttää henkimaailmaa, jos hyväksi näkee.

      • Anonyymi

        Jumala vihaa syntisiä, ihmisen tulee elää raamatun mukaista elämää, jokainen joka kutsuu henkiä saa Jumalan viha päällensä ja joutuu tuliseen järveen. Nainen on suurin syntinen, noitanaisen älä anna elää. Avaruus on Jumalan asuinsija sitä ei ihmisen pidä tutkiman. Jumalan valtakunnassa ei armoa anneta


      • Anonyymi

        Jos et erota pahaa hyvästä, niin on parempi tosiaan jättää henkien etsintä, ja oikeastaan kaikki henkisyys.


    • entinen noita

      Paljonkin on kokemuksia, mutta olisi saanut jäädä kokematta.

      Jos elämäsi on tyhjää ja kaipaat uutta ulottuvuutta tylsään elämääsi, niin etsi silloin Jeesusta. Kun tulet uskoon loppuu etsiminen ja olet kotona, siinä mihin Jumala sinut luodessaan tarkoittikin.

      • pahalahana

        riisi sinä ritvanainena retvanainena
        viikon olit visakossa
        kuukauden kuusikossa
        kolme kuuta katajikossa
        puolen vuotta pajukossa
        päivät piilit juurten alla
        yöksi oksille osasit
        kyllä sinuns sukusi tiijän
        ja teiän sykkö syntysikin
        vaan en kanna karvojasi
        mene konna sukuhusi
        sukuhuisi syntyishisi
        siellä sinua tarvitahan
        ijän kaiken kaivatahan


      • entinen noita
        pahalahana kirjoitti:

        riisi sinä ritvanainena retvanainena
        viikon olit visakossa
        kuukauden kuusikossa
        kolme kuuta katajikossa
        puolen vuotta pajukossa
        päivät piilit juurten alla
        yöksi oksille osasit
        kyllä sinuns sukusi tiijän
        ja teiän sykkö syntysikin
        vaan en kanna karvojasi
        mene konna sukuhusi
        sukuhuisi syntyishisi
        siellä sinua tarvitahan
        ijän kaiken kaivatahan

        Laula laula joukahainen, vielä pääsi näkyvi.


      • Lihaan vangittu

        kysyn kyllä, jos haluan kuulla satuja.


      • Entinen noita
        Lihaan vangittu kirjoitti:

        kysyn kyllä, jos haluan kuulla satuja.

        Kumpi oli mielestäsi satua:
        1. että olen ollut tekemisissä henkien kanssa ja pidän sitä elämäni pahimpana virheenä
        2. että olen löytänyt Jeesuksesta täyteyden elämääni ja henkien kanssa pelehtiminen on onnekseni loppunut


      • Perkele
        Entinen noita kirjoitti:

        Kumpi oli mielestäsi satua:
        1. että olen ollut tekemisissä henkien kanssa ja pidän sitä elämäni pahimpana virheenä
        2. että olen löytänyt Jeesuksesta täyteyden elämääni ja henkien kanssa pelehtiminen on onnekseni loppunut

        Hän kaipasi neuvoja, ei mitään jeesustelua.


      • jejeje
        Perkele kirjoitti:

        Hän kaipasi neuvoja, ei mitään jeesustelua.

        Kaikilla on vaan eri käsitys neuvon antamisesta...


      • Albert_Antichrist

        Ei henkiin oteta yhteyttä tai tehdä taikoja/rituaaleja, vain jos kaipaa jotain uutta elämäänsä.
        Tuosta sinun tekstistäsi sai kuvan että pidät hyödyllisempänä paikalleen jämähtämistä, kuin kehittymistä.
        Mitetippäs "entinen noita" omia vikojasi, ehkä se ei ollutkaan henkien ja magian vika.


      • Entinen noita
        Albert_Antichrist kirjoitti:

        Ei henkiin oteta yhteyttä tai tehdä taikoja/rituaaleja, vain jos kaipaa jotain uutta elämäänsä.
        Tuosta sinun tekstistäsi sai kuvan että pidät hyödyllisempänä paikalleen jämähtämistä, kuin kehittymistä.
        Mitetippäs "entinen noita" omia vikojasi, ehkä se ei ollutkaan henkien ja magian vika.

        Kurkkasin kotisivuillesi. Et kovin eläväiseltä vaikuta.

        Sait väärän käsityksen. Aikaisemmin olin jämähtänyt pahuuteen. En vain noituuteen. Oli huorintekoa, valehtelua, joogaa, you name it.

        Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.

        Vaikka tosihan on, että minäkin ennen uskoontuloani olin siinä luulossa, että uskovien elämä on tylsää. Mutta huonostipa tiesin.


      • tiaana
        Entinen noita kirjoitti:

        Kurkkasin kotisivuillesi. Et kovin eläväiseltä vaikuta.

        Sait väärän käsityksen. Aikaisemmin olin jämähtänyt pahuuteen. En vain noituuteen. Oli huorintekoa, valehtelua, joogaa, you name it.

        Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.

        Vaikka tosihan on, että minäkin ennen uskoontuloani olin siinä luulossa, että uskovien elämä on tylsää. Mutta huonostipa tiesin.

        niin metsään menee. Yksikään kuollut ihminen ei puhu henkimaailmassa täällä näkyväisessä maailmassa, vaikka miten maanittelisit.

        Yksi on joka puhuu sinulle ja se on valehtelija. Saatana tietää mitä edesmenneet ovat tehneet, sanoneet, aina sukulais-suhteita myöden.

        Se tekeytyy ihan keneksi vain, saadakseen sinulta ensin pikkusormesi. Sitten se vie sinut kokonaan. Eikä sinulla ole muuta ulospääsyä helvetillisistä pelkotiloistasi ja pirujen näkemisistä ja kokemuksista, kuin Jeesus.
        Etsi siis Häntä, Hänessä Saatanalla ei ole mitään.
        Miksi haluaisit yhteyttä henkiin? Manataksesi jonkun? Sinä manaat itsesi. Kaivat kuoppaa itsellesi. Hae pikaisesti raamattusi ja pyydä Pyhää Henkeä avaamaan sinulle salattuja kirjoituksia ja sydämen salaisuuksia.

        Ole fiksu, ja katso mitä entinen noita sinulle kirjoittaa.


      • sijainti
        tiaana kirjoitti:

        niin metsään menee. Yksikään kuollut ihminen ei puhu henkimaailmassa täällä näkyväisessä maailmassa, vaikka miten maanittelisit.

        Yksi on joka puhuu sinulle ja se on valehtelija. Saatana tietää mitä edesmenneet ovat tehneet, sanoneet, aina sukulais-suhteita myöden.

        Se tekeytyy ihan keneksi vain, saadakseen sinulta ensin pikkusormesi. Sitten se vie sinut kokonaan. Eikä sinulla ole muuta ulospääsyä helvetillisistä pelkotiloistasi ja pirujen näkemisistä ja kokemuksista, kuin Jeesus.
        Etsi siis Häntä, Hänessä Saatanalla ei ole mitään.
        Miksi haluaisit yhteyttä henkiin? Manataksesi jonkun? Sinä manaat itsesi. Kaivat kuoppaa itsellesi. Hae pikaisesti raamattusi ja pyydä Pyhää Henkeä avaamaan sinulle salattuja kirjoituksia ja sydämen salaisuuksia.

        Ole fiksu, ja katso mitä entinen noita sinulle kirjoittaa.

        Nyt kirjoituksesi meni entiselle noidalle ei alkajalle.


      • santra
        Entinen noita kirjoitti:

        Kurkkasin kotisivuillesi. Et kovin eläväiseltä vaikuta.

        Sait väärän käsityksen. Aikaisemmin olin jämähtänyt pahuuteen. En vain noituuteen. Oli huorintekoa, valehtelua, joogaa, you name it.

        Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.

        Vaikka tosihan on, että minäkin ennen uskoontuloani olin siinä luulossa, että uskovien elämä on tylsää. Mutta huonostipa tiesin.

        Nyt en oikein pysynyt mukana, sanoit siis olevasi jämähtänyt pahuuteen... ok ihan kiva että pääsit eteenpäin elämässäs

        Jos mielestäsi noituus voi olla vaan pahaa, niin voin ymmärtää senkin (en tosin ole samaa mieltä)

        Mutta miten ihmeessä jooga tähän liitty???


      • Albert_Antichrist
        Entinen noita kirjoitti:

        Kurkkasin kotisivuillesi. Et kovin eläväiseltä vaikuta.

        Sait väärän käsityksen. Aikaisemmin olin jämähtänyt pahuuteen. En vain noituuteen. Oli huorintekoa, valehtelua, joogaa, you name it.

        Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.

        Vaikka tosihan on, että minäkin ennen uskoontuloani olin siinä luulossa, että uskovien elämä on tylsää. Mutta huonostipa tiesin.

        Vaikka olenkin niitä ihmisiä, jotka pelaavat pelikonetta ja unohtavat syödä, se ei välttämättä tarkoitta että olisin jämähtänyt paikoilleni.

        Miten pahuuteen voi jämähtää? Miten sinä määrittelet tuon pahuuden? Kun minä löydän itsestäni niitä "pahoja" puolia, pyrin kehittämään niitä ja löytämään todellisen 'itseni'.
        Miten jooga tähän liityy (:D) Noituudessa minä ainakaan näe mitään pahaa.. jos sitä käyttää oikein.
        >> Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.
        Minusta olet sulkenut silmäsi. Onnea uuden poikaystävän kunniaksi..

        No ei, ei uskovien elämä välttämättä tylsää ole. Onhan niillä tekemostä palvonta menojensa kanssa. Ei vain ole mitään pointtia..
        No huonostippa tiedät edelleen.

        (anteeksi kun kesti. oli vähän muuta tekemistä..)


      • Entinen noita
        santra kirjoitti:

        Nyt en oikein pysynyt mukana, sanoit siis olevasi jämähtänyt pahuuteen... ok ihan kiva että pääsit eteenpäin elämässäs

        Jos mielestäsi noituus voi olla vaan pahaa, niin voin ymmärtää senkin (en tosin ole samaa mieltä)

        Mutta miten ihmeessä jooga tähän liitty???

        Joogassa vaikuttavat samat demonit kuin noituudessakin. Kumpaakin mainostetaan harmittomana ja sellaisena, että siitä voi jotenkin olla hyötyä ainakin itselle jollei jopa toisille. Mutta se on vale. Harrastaapa kumpaa tahansa lopulta joutuu tekemisiin saatanan pahojen henkien eli demonien kanssa. Kun harrastin joogaa kohtasin saatanan, joka jäi vainoamaan minua sen jälkeen.

        Kaikki joogaaminen olipa minkä nimistä tahansa perustuu hinduismiin ja sieltä ne heidän epäjumalansa (= demonit) pääsevät harjoitusten ja mietiskelyn ja joogaopettajienkin kautta siirtymään halukkaaseen joogaajaan.


      • Entinen noita
        Albert_Antichrist kirjoitti:

        Vaikka olenkin niitä ihmisiä, jotka pelaavat pelikonetta ja unohtavat syödä, se ei välttämättä tarkoitta että olisin jämähtänyt paikoilleni.

        Miten pahuuteen voi jämähtää? Miten sinä määrittelet tuon pahuuden? Kun minä löydän itsestäni niitä "pahoja" puolia, pyrin kehittämään niitä ja löytämään todellisen 'itseni'.
        Miten jooga tähän liityy (:D) Noituudessa minä ainakaan näe mitään pahaa.. jos sitä käyttää oikein.
        >> Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.
        Minusta olet sulkenut silmäsi. Onnea uuden poikaystävän kunniaksi..

        No ei, ei uskovien elämä välttämättä tylsää ole. Onhan niillä tekemostä palvonta menojensa kanssa. Ei vain ole mitään pointtia..
        No huonostippa tiedät edelleen.

        (anteeksi kun kesti. oli vähän muuta tekemistä..)

        Pahuus on aina niin samanlaista. Synti on aina samanlaista. Ensin tulee houkutus ja jännitys, mutta kun sen pahuuden toteuttaa, niin ei siinä sitten hohtoa ollutkaan. Kun tätä jauhaa päivästä toiseen ja vuodesta toiseen tulee lopulta ymmärrys, että "kaikkea" on tehty ja mikään ei ole mitään ja vaikka nyt keksisin mitä tahansa tiedän, että sekään ei tule olemaan mitään.

        Jumala, joka ihmisen loi, tuntee luomansa ja sen mikä luodulle on parhaaksi. Kun seuraa Jeesusta, seuraa niissä parhaissa teoissa, mitä ihminen voi löytää. Ja skaala on valtava hengellisestä ulottuvuudesta arkisiin pikkuasioihin. Jokainen aamu on täynnä odotusta, että mitähän tänään tapahtuu ja kun tapahtuu Jumalan mukaisia asioita siitä jää ilo ja todellinen elämän maku ja odotus mitähän seuraavaksi.


      • Entinen noita
        Albert_Antichrist kirjoitti:

        Vaikka olenkin niitä ihmisiä, jotka pelaavat pelikonetta ja unohtavat syödä, se ei välttämättä tarkoitta että olisin jämähtänyt paikoilleni.

        Miten pahuuteen voi jämähtää? Miten sinä määrittelet tuon pahuuden? Kun minä löydän itsestäni niitä "pahoja" puolia, pyrin kehittämään niitä ja löytämään todellisen 'itseni'.
        Miten jooga tähän liityy (:D) Noituudessa minä ainakaan näe mitään pahaa.. jos sitä käyttää oikein.
        >> Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.
        Minusta olet sulkenut silmäsi. Onnea uuden poikaystävän kunniaksi..

        No ei, ei uskovien elämä välttämättä tylsää ole. Onhan niillä tekemostä palvonta menojensa kanssa. Ei vain ole mitään pointtia..
        No huonostippa tiedät edelleen.

        (anteeksi kun kesti. oli vähän muuta tekemistä..)

        Kun en ollut uskossa, tiesin sisimmässäni, että kun kuolen joudun ikuiseen helvetin kärsimykseen.

        Kun tulin uskoon, tiedän, että kun kuolen pääsen ikuiseen iloon taivaaseen.


      • santra
        Entinen noita kirjoitti:

        Joogassa vaikuttavat samat demonit kuin noituudessakin. Kumpaakin mainostetaan harmittomana ja sellaisena, että siitä voi jotenkin olla hyötyä ainakin itselle jollei jopa toisille. Mutta se on vale. Harrastaapa kumpaa tahansa lopulta joutuu tekemisiin saatanan pahojen henkien eli demonien kanssa. Kun harrastin joogaa kohtasin saatanan, joka jäi vainoamaan minua sen jälkeen.

        Kaikki joogaaminen olipa minkä nimistä tahansa perustuu hinduismiin ja sieltä ne heidän epäjumalansa (= demonit) pääsevät harjoitusten ja mietiskelyn ja joogaopettajienkin kautta siirtymään halukkaaseen joogaajaan.

        Mieestäsi siis kaikki muut uskonnot ja filosofiat maailmassa paitsi omasi ovat ei ainoastaan väärässä vaan "demonista". Onpahan hyvä, että juuri sinulle on annettu tuo oikeus jakaa maailma hyvään ja pahaan???


      • Entinen noita
        santra kirjoitti:

        Mieestäsi siis kaikki muut uskonnot ja filosofiat maailmassa paitsi omasi ovat ei ainoastaan väärässä vaan "demonista". Onpahan hyvä, että juuri sinulle on annettu tuo oikeus jakaa maailma hyvään ja pahaan???

        Ei ole muuta tietä taivaaseen kuin Jeesus-tie:
        "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Johanneksen evankeliumi:
        14:6)


      • joku
        Entinen noita kirjoitti:

        Ei ole muuta tietä taivaaseen kuin Jeesus-tie:
        "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Johanneksen evankeliumi:
        14:6)

        kelle se sano? ja mite tämä liittyy mitenkää henkiin? ja se tie joka taivaasee vie on täynnä puita, autossa ei jarruja ja 200km/h lasissa.


      • joku

        yrittäkää hyvät ihmiset päästä yli siittä jeesusksesta.


      • jooga sattuu ='(
        Entinen noita kirjoitti:

        Joogassa vaikuttavat samat demonit kuin noituudessakin. Kumpaakin mainostetaan harmittomana ja sellaisena, että siitä voi jotenkin olla hyötyä ainakin itselle jollei jopa toisille. Mutta se on vale. Harrastaapa kumpaa tahansa lopulta joutuu tekemisiin saatanan pahojen henkien eli demonien kanssa. Kun harrastin joogaa kohtasin saatanan, joka jäi vainoamaan minua sen jälkeen.

        Kaikki joogaaminen olipa minkä nimistä tahansa perustuu hinduismiin ja sieltä ne heidän epäjumalansa (= demonit) pääsevät harjoitusten ja mietiskelyn ja joogaopettajienkin kautta siirtymään halukkaaseen joogaajaan.

        mitä pahaa joogassa on? siinähän vaan venytellään, joten en usko, että siinä tulee mitään kirouspäällä tyyppejä... ellei joogaa kanssa! =)


      • Ikävä
        sijainti kirjoitti:

        Nyt kirjoituksesi meni entiselle noidalle ei alkajalle.

        Mieheni kuoleman jälkeen paljon jäi sanomatta hänelle ja haluaisin nyt hänen ilmestyvän minulle!


      • mmmmmmmmmmmmies
        Albert_Antichrist kirjoitti:

        Vaikka olenkin niitä ihmisiä, jotka pelaavat pelikonetta ja unohtavat syödä, se ei välttämättä tarkoitta että olisin jämähtänyt paikoilleni.

        Miten pahuuteen voi jämähtää? Miten sinä määrittelet tuon pahuuden? Kun minä löydän itsestäni niitä "pahoja" puolia, pyrin kehittämään niitä ja löytämään todellisen 'itseni'.
        Miten jooga tähän liityy (:D) Noituudessa minä ainakaan näe mitään pahaa.. jos sitä käyttää oikein.
        >> Uskoontultuani elämäni muuttui ja seurustelen Jeesuksen kanssa. Ei ole yksinäistä vaikka olisin yksin, ei tarvitse pelätä mitään tämän maan piirissä olevaa ei kuolemaa eikä kuoleman jälkeistä, ei ole tylsää.
        Minusta olet sulkenut silmäsi. Onnea uuden poikaystävän kunniaksi..

        No ei, ei uskovien elämä välttämättä tylsää ole. Onhan niillä tekemostä palvonta menojensa kanssa. Ei vain ole mitään pointtia..
        No huonostippa tiedät edelleen.

        (anteeksi kun kesti. oli vähän muuta tekemistä..)

        Noituus perustuu voimiin ja noituuden voimia on ainoastaan yksi ja se tulee pahalta puolelta.

        On olemassa myöskin hyvä voima, joka tulee jeesuksen puolelta, mutta siihen et saa yhteyttä noituuden tai joogan avulla.


      • Hesuschristo
        Entinen noita kirjoitti:

        Ei ole muuta tietä taivaaseen kuin Jeesus-tie:
        "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Johanneksen evankeliumi:
        14:6)

        Alun perin 50 jkr oikea sitaatti on Minä!! on tie ja totuus ja elämä. Jokainen on oman itsensä itsenäinen jumala.


      • Anonyymi
        Entinen noita kirjoitti:

        Joogassa vaikuttavat samat demonit kuin noituudessakin. Kumpaakin mainostetaan harmittomana ja sellaisena, että siitä voi jotenkin olla hyötyä ainakin itselle jollei jopa toisille. Mutta se on vale. Harrastaapa kumpaa tahansa lopulta joutuu tekemisiin saatanan pahojen henkien eli demonien kanssa. Kun harrastin joogaa kohtasin saatanan, joka jäi vainoamaan minua sen jälkeen.

        Kaikki joogaaminen olipa minkä nimistä tahansa perustuu hinduismiin ja sieltä ne heidän epäjumalansa (= demonit) pääsevät harjoitusten ja mietiskelyn ja joogaopettajienkin kautta siirtymään halukkaaseen joogaajaan.

        Samaa on buddahalaisuus. Mieli tyhjäksi ns oppilailta ja demoni saa käyttämätöntä aivokapasiteettia hyödynnettäväkseen. He sitten käyttävät sitä omaksi ilokseen. Parempi lie itse käyttää aivonsa. Mutta jos on apaattinen ja iloton parempi ne on antaa touhun olennoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa on buddahalaisuus. Mieli tyhjäksi ns oppilailta ja demoni saa käyttämätöntä aivokapasiteettia hyödynnettäväkseen. He sitten käyttävät sitä omaksi ilokseen. Parempi lie itse käyttää aivonsa. Mutta jos on apaattinen ja iloton parempi ne on antaa touhun olennoille.

        Kristityt välillä levittää mm. sellaista propagandaa. Kyse nyt kuitenkin on maailmanuskonnoista ja tiedekin puoltaa.


      • Anonyymi
        mmmmmmmmmmmmies kirjoitti:

        Noituus perustuu voimiin ja noituuden voimia on ainoastaan yksi ja se tulee pahalta puolelta.

        On olemassa myöskin hyvä voima, joka tulee jeesuksen puolelta, mutta siihen et saa yhteyttä noituuden tai joogan avulla.

        Jeesus on vain yksi henkilö. Noidat usein käyttää vain pahoja henkiä, joilla luodaan pahaa hyvällä tarkoituksella, jos noita on hyvä, ja jopa ajetaan pahaa pois pahan voimin. On kuitenkin myös täysin hyviä noitia, jotka käyttävät vain hyvän voimia, vaikka nimitys saattaakin olla niillä noidilla toinen.


      • Anonyymi
        Ikävä kirjoitti:

        Mieheni kuoleman jälkeen paljon jäi sanomatta hänelle ja haluaisin nyt hänen ilmestyvän minulle!

        Jos on vahva tunneside tms., yhteys joskus jostain syystä tai luo sen itse, niin saattaa kokee jotain asiaan liittyvää lähiaikoina ihmisten kautta, joka voi olla vastaus henkimaailmasta.


      • Anonyymi
        santra kirjoitti:

        Mieestäsi siis kaikki muut uskonnot ja filosofiat maailmassa paitsi omasi ovat ei ainoastaan väärässä vaan "demonista". Onpahan hyvä, että juuri sinulle on annettu tuo oikeus jakaa maailma hyvään ja pahaan???

        Vain oma hyvä on hyvää.


      • Anonyymi
        Entinen noita kirjoitti:

        Joogassa vaikuttavat samat demonit kuin noituudessakin. Kumpaakin mainostetaan harmittomana ja sellaisena, että siitä voi jotenkin olla hyötyä ainakin itselle jollei jopa toisille. Mutta se on vale. Harrastaapa kumpaa tahansa lopulta joutuu tekemisiin saatanan pahojen henkien eli demonien kanssa. Kun harrastin joogaa kohtasin saatanan, joka jäi vainoamaan minua sen jälkeen.

        Kaikki joogaaminen olipa minkä nimistä tahansa perustuu hinduismiin ja sieltä ne heidän epäjumalansa (= demonit) pääsevät harjoitusten ja mietiskelyn ja joogaopettajienkin kautta siirtymään halukkaaseen joogaajaan.

        Kannattaa analysoida minkä "saatanan" kohtasit joogaamalla.


    • Windey

      ..Millaisiin henkiin haluat yhteyden? hyviin vai pahoihin? On olemassa jotain rituaaleja joilla saa kutsuttu hyviä henkiä. Myös pahoille hengillekkin on omat rituaalinsa.

      • Anonyymi

        Romanian noidat käyttää eläinuhreja ja mantroja tms., kutsuessaan pahoja henkiä tekemään pahoja asioita.


    • minä vaan

      oon samaa mieltä et sun pitäis lähtee Jumalaa eka etsimään, mut jos nyt hinku on suuri saada henkiin yhteys, niin kokeileppa ensin saada yhteys oppaaseesi, sillä se haluaa sinulle vain hyvää ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi joihin sinun on lupa vastaus tietää.
      Ja yleisesti rukoilemallahan niitä henkiä kutsutaan mutta riippuu täysin ihmisen herkkyydestä kuuleeko/tunteeko hän hengen läsnäolon. Koko ajan ympärillämme on henkiä. Ja sitä herkkyyttä voi kehittää meditoimalla.

      • Anonyymi

        Varmaankin järkevää ensin löytää korkeammat henkiset tasot, ettei ota yhteyttä jopa helvettiin.


    • Kopuli

      Uskovaisen näkökulmasta, et mitenkään...

      Koska nämä henget ovat demonia helvetistä.. Älä hyvä ihminen rupea leikkimään tai kokeilemaan näillä asioilla..

      • Anonyymi

        Joo, vain demoneita helvetistä; perustunee kristinoppiin, että on vain Jeeses ja demonit. Ei se kuitenkaan niin ole, vaan myös enkelit tunnetaan kristinopissa, vaikkei sitä traditionaalisesti tuodakaan esiin yhtä hyvin kuten vastaavia muissa uskonnoissa.


    • Nti Kuutamo

      Ihka ensimmäinen kohtaamiseni hengen kanssa oli, kun pienenä näin äitini vaarin. Hän oli kuollut ennen syntymääni, mutta äidin mummu eli vielä, ja kävimme usein hänen luonaan. Ulkona leikkiessäni panin merkille vanhan miehen, joka kuljeskeli aitan nurkilla, ja seurailin miestä tämän touhutessa. Mainitsin asiasta vanhemmilleni, mutta ne pitivät sitä pienen lapsen puheina, joten pidin suuni jatkossa kiinni. Näin kyseisen miehen usein, ehkä kymmenkunta kertaa vierailujen aikana. Kun olin hieman vanhempi, näin ensi kertaa kuvan isovaaristani, ja tunnistin miehen samaksi, jonka kanssa olin aikaani viettänyt isomummuni luona. Silloin tajusin etten ollut ihan normaali :)
      Siitä asti henget ovat tulleet olennaiseksi osaksi elämääni. Useimmat ovat ikäänkuin varjoja, jotka näkee vain heikosti. Niitä kulkee ohitseni päivittäni, ja olen jo tottunut niihin, vaikka nuorempana säikähtelin niiden ilmaantumisia. Toiset taas ovat niitä, joiden kanssa puhun, hieman selvemmin näkyviä, ja ne jopa liikuttelevat esineitä, availevat ovia ym. Useimmat heistä ilmaantuvat silloin kun minulla on huolia, ja saan heiltä neuvoja ongelmiini. Minun ei siis juurikaan tarvitse niitä kutsua. Jos paikalle ilmaantuu henkiä silloin kun en niitä seuraani halua, pääsen niistä eroon kun pyydän niitä lähtemään.
      Tämä kaikki voi kuullostaa hieman omituiselta, mutta suvussani on esiintynyt tälläistä ennenkin. Äidilläni on hieman samaa vikaa, mutta hän ei näe henkiä yhtä voimakkaasti kuin minä. Isäni puolella taas on nähty vahvasti enneunia, joten onko mikään ihme että olen tälläinen friikki xD

      • Misu85

        Hei. Mistäpäin Suomea mahdat olla? Minulla olisi juuri sinunlaiselle ihmiselle asioita sydämmellä mitä haluaisin tiedustella/purkaa. Toki on oma asiasi haluatko jutella vieraan ihmisen kanssa, mutta aina voi kysyä :) Eli kyse on kuolleesta hyvin läheisestä isoäidistäni. Hänen kuoleman jälkeen ei kaikki ole ollut aivan kunnossa. Eli jos mielenkiintoa löytyy, niin ilmoita .


      • TWL

        Mitä mieltä olet tästä?
        Olin n.8v ja äidin äiti eli mummo asui meillä syntymästäni asti hoitaen minua, koska vanhemmat kävivät töissä. Minä nukuin mummin vieressä, mikä oli ennen ihan normaalia. Olin kuullut puheita kuoleman jälk. elämästä ja niinpä kysyin tosissani mummilta, että kun hän kuolee, niin otatko minuun yhteyden jotenkin sieltä toiselta puolelta, jos pystyt ja hän lupasi ottaa. Olin jo naimisissa ja 2 lapsen isä, kun mummi sitten kuoli. Eräänä iltana, kun olin käymässä nukkumaan ja asetuin jo nukkumassa olevan vaimoni viereen selälleni peiton alle tapahtui seuraavasti. Sängyn viereen suunnilleen jalkaterien kohdalle ilmestyi hahmo, joka oli kuin musta varjo, tasaisen musta, ei kasvoja, ei käsiä erillään roikkumassa, päällä kuin kaapu, päästä hartioihin ja siitä suoraan alas. Kun tämä hahmo oli siinä, niin yritin herättää vaimon katsomaan, mutta en pystynyt liikkumaan, enkä saanut ääntä suustani ja pelkäsin todella kovasti, en voinut muuta, kuin tujottaa tätä hahmoa. Sitten hahmo katosi ja pystyin liikkumaan. Herätin vaimon ja kerroin mitä oli tapatunut. Tapahtuma kesti ehkä noin puoli minuuttia. Sen jälkeen koin vastaavan tilanteen useammin ja myös eri paikoissa esim. armeijassa ja kun muutimme, niin uudessa kodissamme. Kaikki tapaukset sattuivat, kun joku sukulainen tai tuttava kuoli, esim. entinen tyttöystäväni. Kun sitten oma äitini kuoli, niin ennenkuin kävin nukkumaan esitin kädet ristissä pyynnön tai rukouksen, etten halua enää nähdä sitä hahmoa, koska se on niin pelottavaa. Isäni kuoltua en myöskään nähnyt hahmoa enää. Sitten katsottin televisiota muutama vuosi myöhemmin. Ohjelma oli amerikkalainen ja käsitteli outoja tapauksia. Siinä eräs aika tunnettu näyttelijä sanoi, ettei itsellään ollut mitään tapauksia, mutta hänen miehellään kyllä ja hän kuvaili miehen kertomuksen, joka oli sen hahmon ja ilmestymistavan osalta aivan samanlainen, kuin minun. Mielessäni kävi, että ottaisin ohjelman tekijöihin yhteyyttä ja tähän näyttlijän mieheen, mutta saamattomana asia kuitenkin jäi tekemättä. Kun nyt kirjoitan tätä pelkään jonkun verran ihokarvat koholla ja toivon ettei ne näkymiset enää tule koskaan. Olen nyt 56 vuotias ja aika roteva mies, mutta silti. Asun Lahdessa ja jos joku haluaa minuun ottaa yhteyytä, niin ehkä Etelä-suomen sanomien yleisöpalstan kautta.


      • Varjojen vaeltaja
        TWL kirjoitti:

        Mitä mieltä olet tästä?
        Olin n.8v ja äidin äiti eli mummo asui meillä syntymästäni asti hoitaen minua, koska vanhemmat kävivät töissä. Minä nukuin mummin vieressä, mikä oli ennen ihan normaalia. Olin kuullut puheita kuoleman jälk. elämästä ja niinpä kysyin tosissani mummilta, että kun hän kuolee, niin otatko minuun yhteyden jotenkin sieltä toiselta puolelta, jos pystyt ja hän lupasi ottaa. Olin jo naimisissa ja 2 lapsen isä, kun mummi sitten kuoli. Eräänä iltana, kun olin käymässä nukkumaan ja asetuin jo nukkumassa olevan vaimoni viereen selälleni peiton alle tapahtui seuraavasti. Sängyn viereen suunnilleen jalkaterien kohdalle ilmestyi hahmo, joka oli kuin musta varjo, tasaisen musta, ei kasvoja, ei käsiä erillään roikkumassa, päällä kuin kaapu, päästä hartioihin ja siitä suoraan alas. Kun tämä hahmo oli siinä, niin yritin herättää vaimon katsomaan, mutta en pystynyt liikkumaan, enkä saanut ääntä suustani ja pelkäsin todella kovasti, en voinut muuta, kuin tujottaa tätä hahmoa. Sitten hahmo katosi ja pystyin liikkumaan. Herätin vaimon ja kerroin mitä oli tapatunut. Tapahtuma kesti ehkä noin puoli minuuttia. Sen jälkeen koin vastaavan tilanteen useammin ja myös eri paikoissa esim. armeijassa ja kun muutimme, niin uudessa kodissamme. Kaikki tapaukset sattuivat, kun joku sukulainen tai tuttava kuoli, esim. entinen tyttöystäväni. Kun sitten oma äitini kuoli, niin ennenkuin kävin nukkumaan esitin kädet ristissä pyynnön tai rukouksen, etten halua enää nähdä sitä hahmoa, koska se on niin pelottavaa. Isäni kuoltua en myöskään nähnyt hahmoa enää. Sitten katsottin televisiota muutama vuosi myöhemmin. Ohjelma oli amerikkalainen ja käsitteli outoja tapauksia. Siinä eräs aika tunnettu näyttelijä sanoi, ettei itsellään ollut mitään tapauksia, mutta hänen miehellään kyllä ja hän kuvaili miehen kertomuksen, joka oli sen hahmon ja ilmestymistavan osalta aivan samanlainen, kuin minun. Mielessäni kävi, että ottaisin ohjelman tekijöihin yhteyyttä ja tähän näyttlijän mieheen, mutta saamattomana asia kuitenkin jäi tekemättä. Kun nyt kirjoitan tätä pelkään jonkun verran ihokarvat koholla ja toivon ettei ne näkymiset enää tule koskaan. Olen nyt 56 vuotias ja aika roteva mies, mutta silti. Asun Lahdessa ja jos joku haluaa minuun ottaa yhteyytä, niin ehkä Etelä-suomen sanomien yleisöpalstan kautta.

        Minua kiinnostaa erittäin paljon kuvailemasi asia. Itse asun myös lahdessa. Ja vanhempani työskentelevät etelä-suomen sanomissa. Haluaisin vain tietää hieman enemmän hengistä ja muusta yliluonnollisesta. En oikein tiedä mihin uskoa, kun olen perehtynyt wiccaan vanhempieni tietämättä ja itse olen muutamia kontakteja henkiin saanut. Olen enneuniakin usein nähnyt vaikka ei mitään kauhean ihmeellisiä. Terv 13v poika


      • 1332-666
        TWL kirjoitti:

        Mitä mieltä olet tästä?
        Olin n.8v ja äidin äiti eli mummo asui meillä syntymästäni asti hoitaen minua, koska vanhemmat kävivät töissä. Minä nukuin mummin vieressä, mikä oli ennen ihan normaalia. Olin kuullut puheita kuoleman jälk. elämästä ja niinpä kysyin tosissani mummilta, että kun hän kuolee, niin otatko minuun yhteyden jotenkin sieltä toiselta puolelta, jos pystyt ja hän lupasi ottaa. Olin jo naimisissa ja 2 lapsen isä, kun mummi sitten kuoli. Eräänä iltana, kun olin käymässä nukkumaan ja asetuin jo nukkumassa olevan vaimoni viereen selälleni peiton alle tapahtui seuraavasti. Sängyn viereen suunnilleen jalkaterien kohdalle ilmestyi hahmo, joka oli kuin musta varjo, tasaisen musta, ei kasvoja, ei käsiä erillään roikkumassa, päällä kuin kaapu, päästä hartioihin ja siitä suoraan alas. Kun tämä hahmo oli siinä, niin yritin herättää vaimon katsomaan, mutta en pystynyt liikkumaan, enkä saanut ääntä suustani ja pelkäsin todella kovasti, en voinut muuta, kuin tujottaa tätä hahmoa. Sitten hahmo katosi ja pystyin liikkumaan. Herätin vaimon ja kerroin mitä oli tapatunut. Tapahtuma kesti ehkä noin puoli minuuttia. Sen jälkeen koin vastaavan tilanteen useammin ja myös eri paikoissa esim. armeijassa ja kun muutimme, niin uudessa kodissamme. Kaikki tapaukset sattuivat, kun joku sukulainen tai tuttava kuoli, esim. entinen tyttöystäväni. Kun sitten oma äitini kuoli, niin ennenkuin kävin nukkumaan esitin kädet ristissä pyynnön tai rukouksen, etten halua enää nähdä sitä hahmoa, koska se on niin pelottavaa. Isäni kuoltua en myöskään nähnyt hahmoa enää. Sitten katsottin televisiota muutama vuosi myöhemmin. Ohjelma oli amerikkalainen ja käsitteli outoja tapauksia. Siinä eräs aika tunnettu näyttelijä sanoi, ettei itsellään ollut mitään tapauksia, mutta hänen miehellään kyllä ja hän kuvaili miehen kertomuksen, joka oli sen hahmon ja ilmestymistavan osalta aivan samanlainen, kuin minun. Mielessäni kävi, että ottaisin ohjelman tekijöihin yhteyyttä ja tähän näyttlijän mieheen, mutta saamattomana asia kuitenkin jäi tekemättä. Kun nyt kirjoitan tätä pelkään jonkun verran ihokarvat koholla ja toivon ettei ne näkymiset enää tule koskaan. Olen nyt 56 vuotias ja aika roteva mies, mutta silti. Asun Lahdessa ja jos joku haluaa minuun ottaa yhteyytä, niin ehkä Etelä-suomen sanomien yleisöpalstan kautta.

        jos nämä tapahtumat on sattunut silloin kun olet nukkunut niin se saattaa olla valve uni jolloin ei pysty liikkumaan taikka sanomaan mitään itse näen valve unta joka yö mutta olen siihen jo tottunut valve uen aikana voi myös näkyä henkilöitä huoneessasi tai saattaa olla että olet jossain huoneesi nurkassa tai keskellä lattiaa tms. löydät kyllä lisää tietoa netistä


    • Cyberanimal

      ovat kai ouji-lauta (miten se nyt kirjoitetaankaan) ja manaaminen. Mutta mitäs sitten aattelit hengelle tehdä, kun sen olet saanut näkyviin?

      Itselläni on ollut pienestä pitäen kokemuksia noista hengistä, joskus pelkkänä tuntemuksena, jos selkeänä näkö- ja/tai kuulo-havaintona. Joskus ne ovat olleet vainajia, joskus entiteettejä. Henkimaailma on rikas eläjistään, kuten meidän maailmakin.

      Kysymys kuuluu haluatko sotkeutua siihen, sillä siitä ei pakosti pääse irti enää.

      • kuullut,nähny&ollut2

        EI kannata käyttää alussa lautaa eikä manata kuten aiemmin mainitsin ottakaa ensi yhteys omaan Daimoniinne omalla tahdolla ja hän auttaa sinua henkimaailmassa MONELLA tavalla. Lauta ja manaaminen ovat erittäin voimakkaita jos oikein käytetään ja ei kannata alkaa niillä leikkimään VARSINKAAN YKSIN!!! pahimmassa tapauksessa voisitte saada pahan hengen kimppuune ja voimakkaan! Olkaa varovaisia ja tietäkää rajanne!


    • Nielijä

      No niin, nimim. Lihaan vangittu, mitenkäs kommentoit saamiasi viestejä tähän mennessä? Kiinnostaisi tietää, mitä ajatuksia ja tunteita sinulla on herättämäsi keskustelun johdosta.

      • hengetön

        Miksi pitäisi saada yhteys henkiin? Oletko tullut ajatelleeksi että ihminen joka kuolee, on henki. Se vaeltaa hetken ja menee toiseen ruumiiseen. Ei sellaista kannata menä häiritsemään. Entäpä jos henki on juuri siirtymässä vaikka syntyvään vauvaan, häiritset sitä yhteyden otollasi ja tästä syystä henki ei ajoissa siirry vauvaan ja vauva kuolee. Senkö haluat omalle tunnollesi? Entä jos henki ei enää tunnekaan sinua? Tai haluaa olla rauhassa ja jos yrität moneen kertaan ottaa yhteyttä, se hermostuu ja aikaansaattaa sinulle jotain negatiivista.


      • Nielijä
        hengetön kirjoitti:

        Miksi pitäisi saada yhteys henkiin? Oletko tullut ajatelleeksi että ihminen joka kuolee, on henki. Se vaeltaa hetken ja menee toiseen ruumiiseen. Ei sellaista kannata menä häiritsemään. Entäpä jos henki on juuri siirtymässä vaikka syntyvään vauvaan, häiritset sitä yhteyden otollasi ja tästä syystä henki ei ajoissa siirry vauvaan ja vauva kuolee. Senkö haluat omalle tunnollesi? Entä jos henki ei enää tunnekaan sinua? Tai haluaa olla rauhassa ja jos yrität moneen kertaan ottaa yhteyttä, se hermostuu ja aikaansaattaa sinulle jotain negatiivista.

        Täh? Minähän vain kyselin mitä ajatuksia kysyjälle oli herännyt.

        Mitä henkiin tulee, käsittääkseni aihetta ei rajattu kuolleisiin tai esi-isien henkiin, vaan puhe oli mistä tahansa hengistä.

        Itse uskon laajaan kirjoon kaikenlaisia henkiolentoja, joista vain tuskin murto-osa on mitään edes vähääkään meihin ihmisiin ja meidän elämäämme liittyvää.


    • tiaana

      niin metsään menee. Yksikään kuollut ihminen ei puhu henkimaailmassa täällä näkyväisessä maailmassa, vaikka miten maanittelisit.

      Yksi on joka puhuu sinulle ja se on valehtelija. Saatana tietää mitä edesmenneet ovat tehneet, sanoneet, aina sukulais-suhteita myöden.

      Se tekeytyy ihan keneksi vain, saadakseen sinulta ensin pikkusormesi. Sitten se vie sinut kokonaan. Eikä sinulla ole muuta ulospääsyä helvetillisistä pelkotiloistasi ja pirujen näkemisistä ja kokemuksista, kuin Jeesus.
      Etsi siis Häntä, Hänessä Saatanalla ei ole mitään.
      Miksi haluaisit yhteyttä henkiin? Manataksesi jonkun? Sinä manaat itsesi. Kaivat kuoppaa itsellesi. Hae pikaisesti raamattusi ja pyydä Pyhää Henkeä avaamaan sinulle salattuja kirjoituksia ja sydämen salaisuuksia.

      Ole fiksu, ja katso mitä entinen noita sinulle kirjoittaa.

      • santra

        Miksi kristinuskossa sanottaisiin Pyhää henkeä pyhäksi, jos ei kirkkoisät olisi joskus pohtinut muunlaisten henkien olemassaoloa.


      • Anonyymi
        santra kirjoitti:

        Miksi kristinuskossa sanottaisiin Pyhää henkeä pyhäksi, jos ei kirkkoisät olisi joskus pohtinut muunlaisten henkien olemassaoloa.

        Lisämäärite Hengelle, ja toisaalta sille yhteydelle, energialle, tunteelle.


      • Anonyymi

        Ihmisiä on saatavilla ihan elävinäkin, plus tietoa. Saatana on Paha henki eikä Lusifer, joka on korkean tason enkeli, jolla on vapauden suhteen näkemysero Jumalan kanssa. Jumala on Saatanan vastakohta ja pelaa osin yhteen Jumalan kanssa, ja osin vastaan.

        Saat yhteyden Saatanaan ja Jumalaan ihan järjellä, jos tunnet tunteet. Enkeleihin, eli ihmistä edistyneempiin olentoihin, saadaan tai ei saada yhteyttä tavalla tai toisella, henkimaailman kautta, joka on itse tavoitettava, joka voi olla melko rutiinia monille uskonollisille ja henkisille ihmisille.


    • Morva

      Hei,olen Morva.Toivon että uskotte tähän mun jutun! olin turkissa, meillä oli ensin tosi iso talo ja hyvä mutta me muutettiin johonkin tosi inhottavaan talon.Eräänä iltana olin minun parhaan kaverin kanssa ja kaikki olivat menneet juhliin, ja me olimme katsomassa tv:eetä ja yhtäkkiä kuuluj jotain me käänsimme meidän päämme ja yhtäkkiä näimme jonkun pään varjon.Me olimme peloissaan.Me joustiin yläkertaan ja soitimme meidän äitimme. en jaksa enää kirjoittaa mutta jos haluut lisää tietoja lähetä mun sähkikseen viestin tai soita mun kännykkään. numero:0400359539 kiitos kaikesta!

      • Diana Wanda

        Henget ei oo mitään Jeesus potaskaa vaan ne ovat hahmoja, olentoja. Niin sanottuja kuolleita joilla on yliluonnollisia voimia.


      • 18+13
        Diana Wanda kirjoitti:

        Henget ei oo mitään Jeesus potaskaa vaan ne ovat hahmoja, olentoja. Niin sanottuja kuolleita joilla on yliluonnollisia voimia.

        Henkiä ei ole olemassa. Ne ovat mielikuvituksen tuotetta. Olen elämäni asunut talossa, jossa muut ovat väittäneet kummittelevan. Itse en ole mitään yliluonnollista tavannut. Sisko on ihan crazy, kun selittää outoja ääniä tms. Itse olen vain kuullut, kun kissa rapistelee yöllä tms.


      • Anonyymi
        Diana Wanda kirjoitti:

        Henget ei oo mitään Jeesus potaskaa vaan ne ovat hahmoja, olentoja. Niin sanottuja kuolleita joilla on yliluonnollisia voimia.

        Skitsofreniaa, jos hahmoja. Yliluonnollisia voimia ei ole, vain henkitasoja lievin henkisin lisäkyvyin, ja inspiraatiota, ymmärrystä ja sitä myöten tietoa.


      • Anonyymi
        18+13 kirjoitti:

        Henkiä ei ole olemassa. Ne ovat mielikuvituksen tuotetta. Olen elämäni asunut talossa, jossa muut ovat väittäneet kummittelevan. Itse en ole mitään yliluonnollista tavannut. Sisko on ihan crazy, kun selittää outoja ääniä tms. Itse olen vain kuullut, kun kissa rapistelee yöllä tms.

        Mulla ei ole kokemusta. Muilla kylläkin on ja ne on kokenut, että totta.


    • Hulluko?

      Mulla on muutamia kokemuksia. En hirveesti jaksa miettiä niitä, mutta niitä tulee ja menee aina välillä.

      Kesällä vanhempani olivat käymässä meillä. Istuin isäni kanssa keittiössämme ja joimme aamukahvia. Isäni säpsähti yhtäkkiä ja sanoi nähneensä kissan. Itsekkin olen nähnyt tuon kissan muutamia kertoja. Se tulee näkyviin ja katoaa. Se näkyy eri huoneissa, mutta siitä ei ole ollut mitään harmia meille, niin en myöskään häiritse sitä =)

      Tässä samaisessa talossa olen nähnyt sellasen pienen pojan. Yks ilta olimme vaimoni kanssa menossa jo nukkumaan kun yhtäkkiä vieressä oli sellanen "kylmä ilma". Se oli vähä nii ku patsas. Sanoin vaimolleni siitä (nukun lattian puolella ja vaimoni nukkuu seinän puolella) ja vaimonikin tunsi sen. Se ikään kuin seisoi minun vieressä, suunnilleen pään kohalla.

      Siinä pari kokemustani kummajaisista =)

    • JooMinäVain.

      Anteeksi mutta siis ovatko henget siis pahoja?? siis joka ikinen jonka kanssa yhteyttää vaikka spiritismi-laudalla?? itse olin kokeillut sitä niin sanottua ''henki-yhteyttä'' tuloksetta. Se ei ollut täydellinen yritys edes. mutta samana yönä näin unta, että olin nukkumassa juuri siinä samassa kohdassa missä oikeasti nukuin kun näin tätä unta. siinä seisoi nainen jolla oli pyssy kädessä ja osoitti sillä suoraan minuun. hän itki ja ilme oli jotenkin ''pettynyt'' mutta surullinen ja jollain tavalla että hän olisi ollut, kuin olisi luullut minua hänen miehekseen joka on pettänyt häntä toisen naisen kanssa. (toivottavasti saatte selkoa). Sitten nainen ampui minua vatsaan ja tunsin vatsan väänteitä unessa. Uni ei loppunut siihen ja kävelin unessa olkkariin jossa oli joku mies jolla oli myös pyssy kädessä. hän ei itkenyt mutta oli jotenkin vihainen. kaaduin maahan ja yritin suojata itseäni. Sitten yhtäkkiä minä vain aloin hokemaan Isä Meidän Rukousta. Ja se mies ei enää tehnyt minulle mitään vaan pääsi taivaaseen. (eli nämä kaksi jotka osoittivat minua pyssyllä olivat henkiä jotka eivät päässeet rauhaan.) olin melko helpottunut kun hän pääsi sinne taivaaseen siinä unessa. sitten oli ihan normaali nainen joka oli itse Bloody Mary. Hän oli kaunis ja punamusta röyhelöinen mekko, kuin suoraan linnanjuhlista. häntä riivasi jokin ja minun piti tehdä jotain. aloin vain taas sanomaan Isä Meidän Rukousta mutta se ei toiminutkaan!! bloody mary kuoli mutta paha henki jäi, joka riivaa kaikkia jotka menevät sinne vessaan sanomaan kolme kertaa hänen nimeään jnejne. oli minun syytä että hän joutui tällaiseen. (siis siinä unessa) sitten uni loppui. heräsin melko hikisenä ja uni tuntui todentuntuiselta. huusin isän huoneeseeni ja sanoin hieman järkyttyneenä mitä unta näin mutta hän ei ollut moksiskaan...-.- sitten annoin vain asian olla mutta tuo uni varmasti jää muistiin...en ole sen jälkeen yrittänyt spiritismiä. mutta kun olin silloin lukenut hengistä (tämä henkien kiinnostus alkoi siitä kun pääsin seiskalle kouluun ja siellä jotkut olivat kokeilleet sitä) olen siis 14 v. olen uskovainen mutta omat epäilykseni ovat jumalasta että onko hän oikeasti olemassa. eli toisinsanoen uskon Jumalaan mutta silti en usko ''täydellisesti''..se vaivaa minua mutta olen rukoillut. pelkään helvettiin pääsemistä vaikka minun ei kannattis edes tämän ikäisenä ajatella sellaista. (??) jooh eipä muuta.. :)

      • siis haloo

        Yleensä ihmiset ite lajittelee hyvän ja pahan vaikka hyvää ja pahaa ei ois on vaa se asia. Ps. Eiikä raamattuu tartte uskoo


    • HUOLESTUNUT VANHEMPI

      HAISTAKAAA JO V***U... oikeasti ei ole mukavaa että netissä ja joka paikassa puhutaaan hengistä lapseni ovat ihan skitsoja ku lukeee näitä ja rupee sitten leikkimään spiritismillä tämä on niiiin väääärin.

      • sa

        voi kyynel


      • Ox

        Olisin pikemminkin huolissani tuollaisen vanhemman kielenkäytöstä!


      • siis haloo

        Ei ny jokasta sivustoa voida sun vuoks pistää pois. Ensinäki voit itse kontroloida ohjelmilla mihin sivustoille lapsesi pääsevät!


    • norsunpenikka

      Hei huollestunut vanhempi, miksi haluat uskotella lapsillesi että ei ole olemassa mitään henkiä?. Jos itse olet skeptikko, niin älä opeta myös lapsiasi olemaan. Minusta on vain hyvä että näistä asioista puhutaan ja keskustellaan. Omalla asenteellasi annat lapsillesi vaikutelman että on vain pahaa ajatella että on olemassa voimia joita ei ehkä ihmismieli pysty käsittämään.

    • Hulluko?

      Minun äitini kuoli kun oln pieni, enkä muista häntä juuri lainkaan ja sukulaiset ja oma isä eivät hänestä mielellään puhu, tuntuu että heillä on jotain salattavaa mitä en saisi tietää. Joten tämä kuulostaa varmaan tyhmältä okei, mutta ei se mitään. Haluaisin vain tietää voiko se olla mahdollista että saisi yhteyden henkeen?

    • sd

      pullo tequilaa ja 2g tatteja ni johan alkaa henkiä vilisemään

      • fuck the spiritism

        minun ei itse tarvitse edes yrittää "ottaa yhteyttä" henkiin... näen niitä lähes päivittäin, uskokaa tai älkää! ihmiset, joiden mielestä henget ovat pahoja ja "saatanallisia demoneja" ovat itse tietämättömiä ja pinnallisia skeptikoita! asioihin kannattaa tutustua eri näkökulmista!


    • r.i.p rakas ystävä

      Paras ystäväni kuoli mönkijä onnettomuudessa tässä ihan vasta... Viime yönä näin omituista unta. Unessa kännykkäni soi ja vastasin siihen. Puhelimen toisessa päässä oli paras ystäväni ja hän kertoi soittavansa taivaasta. kysyin millasta siellä on, ja hän sanoi 'ihan jees' hän kertoi että hänellä on ikävä ja että rakastaa minua.. lopussa hän sipisi ''muut täältä ei saa tietää että otin sinuun yhteyttä, koska emme saa tehdä niin ilman lupaa.'' uni tuntui niin todelliselta ja tuon unen jälkeen haluaisin saada häneen yhteyden. Olisiko se mitenkään mahdollista..

    • ölöökölööl

      No mun pn vähä pakko olla yhteyksissä demoneihin sillä (ihan vitun sama uskotteko vai ette) mä oon jumalan lähettämä soturi. Mä oon parantajaheimon toisiks viimeinen jäsen ja mut on lähetetty pelastamaan ihmiset saatanalta ja demoneilta

    • Klo 00.00

      pelatkaa spiritismiä! se toimii

    • paranormaaliinuskova

      Tässä ihan ohimennen mainitsen joillekkin kommentoijille. 1. Jeesusta ei ole olemassa 2. Olemassa on hyviä & pahoja henkiä. Jos pahojahenkiä "käyttää" väärin ne voivat antaa sinulle rangaistuksen. Hyvät henget ovat "ystäviä" mutta kaikella on sääntönsä.

    • Ymmärrys

      JUMALA ON TEIDÄN KANSSANNE HYVÄT LAPSET! ÄLKÄÄ MENKÖ HUUTELEMAAN HENKIÄ TÄHÄN MAAILMAAN ENEMPÄÄÄÄÄ!!!

    • Intuitiivinen98

      itselläni on ollut muutamia kokemuksia...
      Mutta siskoni kertoi noin vuosi sitten että perheemme naisilla on ennustajan lahjoja, ja muutenkin yliluonnollisia lahjoja. Äitini ei siihen usko (mutta mielessään uskoo) siskoni uskoo ja hänen kerrottuaan minäkin uskon. Siskoni kertoi että kun mummoni kuoli hiljattain että hän oli sanonut äidilleni että tulee puhumaan hänelle vielä... kysyin asiasta äitiltäni mutta hän väitti sitä "höpönlöpöksi".

      Ja toinen asia:
      Tiedän tämä kuulostaa tyhmältä, mutta itselläni on jonkinlainen henkinen yhteys Adam Lamberttiin. Ymmärrän hänen biiseistään kaiken mitä hän on tarkoittanut ja ikään kuin "luen rivien välistä" hänen elämänsä.
      No sitten noin viikko sitten kokeilin saada yhteyttä Adamiin ja sainkin, ja yksi kaverini voi todistaa sen.

      Kerroin asiasta hyvälle ystävälleni joka kertoi tädistään jolla on näitä samoja lahjoja kuin minulla, että hän oli yrittänyt ottaa yhteyttä henkiin, mutta ne olivat vahingossa demoneja ja lopulta hän oli avannut "henkimaailman portin" auki ja sen jälkeen hänen huoneeseen on ilmestynyt demoneita jotka ovat yrittäneet tappaa hänet, ja hänellä on kuulemma edelleen kauheat arvet kehossaan demonien jäljiltä.

      Ystäväni sanoi myös ettei se ollut Adam kehen sain yhteyden vaan demoni joka yritti saada henkimaailman portin kokonaan auki että ne pääsisivät meidän maailmaan tekemään pahaa ja vahingoittamaan minua.

      En tiedä mitä uskoa mutta tuo kuulosti periaatteessa järkevältä periaatteessa aika tyhmältä.

      Kommentoiden vielä tuohon ennustus juttuihin, olen itse saanut monta enneunta ja ne ovat toteutuneet, ja tämä on TOTTA!

      tänä viikonloppuna kokeilen uudestaan saada yhteyden Adamiin ja raportoin siitä tänne sen jälkeen.
      :))

      • evvkkkkk

        TotalREPS :D


    • intuitiivinen98

      mutta voisitte sanoa oman mielipiteen jne että mitä pitäisi tehdä jne tälle asialle...

    • Moro

      Mää tiphin jo kärryltä tos puoli välis ?? Siis kaikki käskee otta eka yhteyttä henki oppaaseen. Mutta miten siihen saa yhteyttä oon yrittänyt 1,5 vuotta ( en joka ilta noin joka toinen viikko sille pyytänyt et se näyttäytyy ) Mutta se ei tule :D

      Eli mitä teen??

      • 6 + 13

        Hyvä, ettet ole saanut. Syynä on varmaankin se, että Jumala on pitänyt sinusta huolen ja ollut suojanasi.

        Tästä lähtien sinun kannatta käyttää sama aika ottamalla yhteyttä parhaaseen mahdollliseen opastajaan, eli Jeesukseen . Häneen saat yhteyden välittömästi, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin rukoilla.


      • Anonyymi
        6 + 13 kirjoitti:

        Hyvä, ettet ole saanut. Syynä on varmaankin se, että Jumala on pitänyt sinusta huolen ja ollut suojanasi.

        Tästä lähtien sinun kannatta käyttää sama aika ottamalla yhteyttä parhaaseen mahdollliseen opastajaan, eli Jeesukseen . Häneen saat yhteyden välittömästi, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin rukoilla.

        Suojeleva energia kaikilla, pitäen erossa muista dimensioista. Jos haluaa tutkia muita olomuotoja, tekee sen omalla vastuullaan, ja aluksi on hyvä oppia, mikä se oma suojeleva energia on, että voi käyttää sitä palauttamiseen.


      • Anonyymi
        6 + 13 kirjoitti:

        Hyvä, ettet ole saanut. Syynä on varmaankin se, että Jumala on pitänyt sinusta huolen ja ollut suojanasi.

        Tästä lähtien sinun kannatta käyttää sama aika ottamalla yhteyttä parhaaseen mahdollliseen opastajaan, eli Jeesukseen . Häneen saat yhteyden välittömästi, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin rukoilla.

        Jeesus kuolin kauan sitten eikä kukaan tiedä missä se nyt on, ja tuskin sillä on aikaa kaikille. Enkeliyhteys on parempi pyrintö.


    • kiinnostunuthengistä

      Ite oon kiinnostunut noista hengistä yms, ja olis hienoo saada vaik joku henki "ystävä" :D mut riskinsä siinä on, en haluu demoneita yms. Vaikka vähän aikaa sitte olin saatananpalvojien puolella, mut päätin jättää sen homman sikseen. Ittellä on pari kokemusta hengistä, ja sen takia uskon niihin. Tai siis en uskonu henkiin ennen ku aloin muistelee niitä juttuja mitä pienempänä oon kokenut. Esimerkiksi pienenä, olin noin 3 vuotias.. (tän jutun oon kirjottanu monille eri palstoille.) heräsin keskellä yötä, kun nukuin omassa huoneessa ja omassa pinnasängyssä. Katsoin ovelle joka oli aina auki, ja siellä seisoi musta hahmo, jolla oli punaset silmät. Se vilkutti mulle. Ja nyt alan melkein itkee pienestä pelosta.:D anyway, oon muistanu ton kokemuksen nyt yli 9 vuotta, muistan sen nii hyvin. No, tietenki ku olin nii pieni nii ajattelin et se on mörkö joka yrittää vaa pelotella mua. Sitte olin sillai "moi mörkö" esitin etten pelkäis, koska luulin edellee et se yrittää pelotella mua.:D Käänsin sitte kylkee ja huusin äitiä. Sitte se haihtu pois. Toisesta kokemuksesta en nyt jaksa kirjottaa. Mut oon monta kertaa rukoillut et mun kuollut ukki ilmestyisi mulle, mut ei oo mitään tapahtunu..:/ oon kokenu sellassii paranormaalei juttui vaa sillo kerran 3 vuotiaana ja kerran 6-7 vuotiaana.

    • soita hengelle

      soita 020202

    • Palava Pensas

      Henkiin ei kannata olla yhteydessä.
      Mutta Raamattua lukemalla löytyy oikea ja kestävä suunta elämälle joka ei lopu kuolemaan.
      Jeesus kutsuu ja on todellisempi kuin ihminen itse.

    • JPTA

      Olen ohjannut muutaman ihmisen lähemmäksi henkimaailmaa. Itse en kuulu mihinkään yhdistykseen tms. Teen tätä puhtaasti omantuntoni mukaan ja täysin ilman korvausta. Kestää jonkin aikaa ennenkuin tulet virittäytymään tasolle, josta henget saavat sinuun yhteyden. täysin ns. normilta kestää ennenkuin pääsevät itse kontaktiin. Lähinnä sen monesti estää epätietoinen sulkeminen (näin kutsun sitä). Kaikilla ei valitettavasti koskaan tule olemaan mahdollisuutta itse nähdä ja keskustella suoraan toisessa ulottuvuudessa olevien kanssa, se on ikävä tosiasia. Väitän kuitenkin, että reilusti yli puolilla on mahdollisuus, kunhan aidosti kulkevat ja kuuntelevat. Sekä ennenkaikkea etenevät mentorin ohjeiden mukaan. Toispuolisetkaan eivät kokemukseni mukaan ota meitä vastaan aina lämpimästi, vaan aluksi tarkkailevat.
      Tähän ei saa/ voi laittaa yhteystietoja, mutta tarvittaessa voinen olla apuna jollekkin jolla aito tahto ja/tai huoli. MUISTUTUKSENA kuitenkin, en tee tätä työkseni/rahan vuoksi, joten en lupaa että minulla olisi heti aikaa.

      T. JPTA (tuon voin avata sinulle luotettavasti, mitä tuo tarkoittaa.... dokumentit siihen löytyy)

      • kiitos.jo.valmiiksi

        Kerro minulle vaikka meilisi niin otan yhteyttä :) olen valmis antamaan kaikkeni :)


    • 20+15=35

      Yleensähän Nämä henget jotka sinua vastaan voivat tulla ja ottaa sinuun yhteyttä ovat vain lähtöisin ihmisten konsteista pyrkiä manipuloida sinua itseäsi.
      Ja jos harrastat magiaa, menetät heidän tavallaan järkesi. ;)

      • Anonyymi

        Skitsofreniassa on suuri vastaavuus näkemisten ja kuulemisten kanssa, silloin kun kyse ei ole energeettishenkisistä tasoista.


    • DeadWitch

      On hieman loukkaavaa kuvitella jokaisen pitävän kristittyjen jumalaa ja paholaista todellisena. Esimerkiksi minun käsitykseeni maailmasta ja elämästä ei kuulu yksi ainoa ja täydellisen hyvä Jumala ja yksi täysin paha Saatana. Kiitos!

      • Anonyymi

        @DeadWitch olette asiassa aivan oikeassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        @DeadWitch olette asiassa aivan oikeassa

        Minuun voi saada yhteyden ig turunen_tenttu


    • *Faith*
    • vähän kokenut

      Ite oon 11v ja asutaan tämmösessä 3 kerroksises talossa joka on ollu vanhalla miehellä aikoinaan. En oo nähny ite henkeä mutta alakerran ovi meni kiinni ku kaverin kaa oltiin siellä. Sitten on ollu yks toinen "henki" luuktavasti meidän vanha koira. Keski kerroksessa asu oli jo 10 v tuhkat on tuolla uunin päällä nii joskus kun itken tai jotenkin muuten oon surullinen nii tuntuu niinkuin joku olis siinä vieressä ja lohduttaa mutta parin sekunnin kuluttua se ei enää oo siinä, uskon että se on meidän koira. En oo muuta kokenut.

    • KristenGold

      Käytännössä ihmeellistä, että nään tuulessa sinisen hahmon. Voin puhua sille ja se vastaa omalla tavallaan.

      Epäilen, että olen nähnyt yhden tai ainoan tuulenhengen. Aina kun sanon, että puhalla tänne sadapilvet, seuraavana päivänä alkaa jo sataa. (EI OLE SATTUMAA) Joskus se ei näyttäydy minulle ja lähtee ikään kuin kauemmas minusta.

      • antisatanisti

        joo kerran heiluttelin avaimia ku lopetin ni ääni jatkui sit näin sellasen luurangon joka heilutteli ketjuja (ihan sama uskotteko) ja sit huusin jumala auta ni se joku 6-8 kätinen norsu (en muista nimee) ni tuli ja tappo sen ja sano nyt sä oot turvassa. Ei oo muit kokemuksii


      • Anonyymi

        Muista ettei jumalilta ja hengiltä saa ikinä pyytää liikaa. Myös sinun täytyy antaa heille jotain vastineeksi 😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista ettei jumalilta ja hengiltä saa ikinä pyytää liikaa. Myös sinun täytyy antaa heille jotain vastineeksi 😊

        Toteuttavat useimmiten itseään ihmisen kautta.


    • 1+1

      Ainoa keino saada yhteys henkiin on kokoomapisteen liikuttaminen. Suositeltavin tapa sen aikaansaamiseen on unennäkö. Ainoa keino hallita unennäköä on henkilökohtainen voima. Unennäössä ihminen kohtaa tuntemattoman. Valitettavasti myös unennäkö on vaarallista ja ihminen ei voi välttää kohtaamasta ihmislajin heikkouksista johtuvia ongelmia. Tuntemattoman kohtaaminen harkitsemattomasti ja ilman riittävää henkilökohtaista voimaa on kuolemanvaarallista. Toisaalta henkilökohtainen voima ei voi kasvaa, jos ei kohtaa tuntematonta.

      Tuntemattomaan kuuluvat mm. olennot, joita voitaisiin ehkä kutsua hengiksi. Kokoomapisteen sijainnin ja siten henkien havaitun olemuksen määrittää ihmisen ruumis. Hallitakseen tilanteen, ihmisen tulee olla virheetön, täynnä voimaa, läpikotaisin tyhjä ja ilman mitään puolustettavaa. Sen vuoksi on kehitetty se elämäntapa, jonka Carlos Castaneda on kuvannut kirjoissaan. On suositeltavaa lukea Castanedan kirjat läpi, ymmärtää niiden sisältö ja kerätä henkilökohtaista voimaa vaarojen vähentämiseksi.

      Liittolaiset voivat olla hyödyllisiä, mutta ne voivat kehittää vain niitä ominaisuuksia, joita ihmisellä on jo ennestään. Jos ihminen on virheetön, niin liittolainen on tietyssä kehitysvaiheessa erinomainen apu kehitettäessä tuota virheettömyyttä edelleen. Ja jos ei, niin kuolema väijyy ihmistä ns. ojennetun käsivarren mitan päässä. Liittolaisten kanssa toimittaessa on suositeltavaa olla täydellinen alusta asti ja jatkuvasti. Muuta ei vaadita ja oikopolkuja ei ole.

    • otaAyahuasca

      Ayahuasca (lausutaan ajawaska) on ketšuankielinen nimi amazoninajahuaskaliaanista (Banisteriopsis caapi) valmistettavalle psykoaktiiviselle kasvisuutejuomalle ja tarkoittaa "sielun liaania" tai "kuoleman köynnöstä".

      Ayahuasca on kotoisin Amazonin sademetsistä ja siellä sitä käytetään mahdollistamaan pääsyn visionääriseen tai mytologiseen maailmaan, joka tarjoaa ilmestyksiä ja parannusta.

      Sen pääasialliseksi vaikutukseksi katsotaan myös purgaksi kutsuttua puhdistavaa oksennusreaktiota, jossa symbolisesti kaikki paha poistuu elimistöstä.

      Ayahuasca-käsitettä käytetään löyhästi myös kaikista monoamiinioksidaasi-inhibiittoria ja dimetyylitryptamiinia yhdistävistä seoksista, mutta perinteisesti juoma valmistetaan hienontamalla ajahuaskaliaania tai liaanin kaarnaa ja lisäämällä lehtiä ja juurta lajeista Datura suaveolens, Brunfelsia, Psychotria viridis tai Haemadictyon amazonicum.

      Myös liaaneja Banisteria inebrians, B. rusbyana ja B. quitensis käytetään. Amazonilla ayahuasca tunnetaan myos nimillä caapi, yage, pinde ja natema. Perinteisen liaanin analogina käytetään myös pilviharmikin (Peganum harmala) siemeniä.

      Historia

      Ayahuasca on tuhansien vuosien aikana kehittynyt rituaalijuoma, se on Yhdysvalloissa laiton huumausaine, ellei sitä käyttävällä kirkolla ole siihen erityislupaa.

      Vuonna 1858 equadorilainen geografi Villavicencio kertoi paikallisten käyttävän ayahuascaa erityisesti vaikeiden ongelmien ratkaisuun, selvännäköön, vieraiden toivottamiseen tervetulleiksi tai varmistaakseen naisten suosion lemmen suhteen.

      Ayahuasquerot asuttavat Amazonin, Bolivian, Kolumbian, Ecuadorin ja Perun sademetsiä.

      Boliviassa sitä käytetään lähinnä stimulanttina. Kolumbian curanderot lisäävät keitokseen hulluruohoa tai "chagrapangaa", oco-yaje-kasvin lehtiä. Jivaro-pääkallonmetsästäjien keskuudessa "yage-unia" pidetään aitona todellisuutena arkipäivän sijasta.

      Amazonilla curanderoiksi tulevien oli juotava ayahuascaa ja tupakkamehua vuoden verran ennen kuin olivat soveliaita parantajiksi.

      Käyttö

      Marlene Dobkin de Rios kertoo: "Useita tunteja sen jälkeen kun Harner oli nauttinut juoman hän löysi itsensä maailmasta joka ylitti sananmukaisesti hänen villeimmätkin unensa. Hän tapasi lintupäisiä ihmisiä ja lohikäärmemäisiä olentoja jotka kertoivat olevansa tämän maailman todellisia jumalia. Hän kertoi muista hengistä syöksyessään kohti galaksin pimeintä kolkkaa. Hän löysi itsensä vaipuneena transsiin jossa yliluonnollinen tuntui luonnolliselta, ja ymmärsi että antropologit - hän itse mukaan lukien - olivat perusteellisesti aliarvioineet tämän huumeen merkityksen paikallisen väestön maailmankatsomuksessa.

      Richard Sprucen mukanaan tuomat Banisteria caapi-juuret (1851) tutkittiin vuonna 1969: harmiini- ja harmaliinipitoisuus oli yhä sama kuin tuoreella kasvilla. Vuodesta 1928 tiedetään psykoaktiivisen aineen liaanissa olevan harmiini (aik. telepatiini, banisteriini).

      Myöhemmin on löydetty muun muassa harmaliinia. Neljänneskilosta kuivaa kasvia saadaan yksi gramma harmiinia.

      Ayahuasca vaikuttaa nopeasti, noin viidessä minuutissa, ja aluksi ilmenee pahoinvointia.

      Harmaliinin epäillään vaikuttavan keskiaivojen tietoisuutta ja tajunnan tiloja säätelevään keskukseen.

      Harmiini ja harmaliini ovat serotoniini-antagonisteja ja CNS-stimulantteja.

    • Jos joskus haluan jutella jonkun olion kanssa, niin parhaiten se onnistuu itsellä, kun ajattelen, että mitä kyseinen olio ajattelisi kussakin tilanteessa. Näen, että sana "telepatia" toimii juuri siten, että astut jonkun toisen asemaan, ja alat ajatella samoin kuin hän ajattelee. Sitten alat olla samalla aaltopituudella, samalla energian-taajuuskanavalla toisen olion kanssa ja voit saada informaatiota läpien sano että tämä olisi ainoa tapa, tämä toimii vaan mulle parhaiten. Joillekkin toimii paremmin se että he kysyvät ja kuvittelevat eteensä olion joka vastaa heille, ja täten siirtävät itsensä viboille joissa vastaanottavat tietoa "tuolta puolen".

      Monesti voit "lukea ajatuksia" myös ihmisiltä kun vain kuvittelevat mitä he vastaisivat kussakin tilanteessa, ja useinmiten saat aika samanlaisia vastauksia kuin hekin olisivat puhuneet. Samoin toimii myös kanavointi. Kanavointi on ikäänkuin näyttelemistä, mutta kun on niin keskittynyt rooliinsa, voi saada paljon enemmän tietoa kuin mitä oma mielikuvitus kertoo, ja tämä kokemus tuo sen vastauksen mitä etsitkin kyseiseltä oliolta/hengeltä/alienilta/ihmiseltä jne...

    • Änyel

      Ymmärrätkö edes mitä kysyt! Henki voi olla kyllä iso isäsi. .tai mummisi. Luultavasti se on kuitenkin pahan tahtoen! Älä edes yritä . Kiitä Luojaa si että selvisi!

    • Tuonenlautturi

      Elämään on mahtunut muutamia poikkeuksellisia kohtaamisia, niiden seurauksena on ihmisiä siirtynyt henkimaailman. Nyt, valojen himmetessä ja oman taipaleen lähestyessä loppuaan, olen ajatellut kysyä heiltä jotka autoin matkalleen - kohtaammeko vihassa vai rakkaudessa.

    • niin_myös_sinun_henkesi

      Syö vaikka lanttulaatikkoa ja pöräytä sitten pieruleija ilmoille. Tuoksuttelet sitä ja huomaat aika nopeasti, ettet oikeastaa haluakkaan olla kontaktissa edes oman henkesi kanssa.

    • tuixkuyö

      Unessa....

      • Anonyymi

        Mun vanhemmat ei koskaan olleet kuin unia unessa, ja niitä tapahtui vain ekana kymmenen , keksikymmentä vuotta, kuten inttiin menin pari kertaa unessa noin. Unessa todellisin oli van harvoin, esim. joku nuori nainen joka käytti muhun judoa, vaikutti kuolleelta hengeltä. Olen tosin itsekin harrastanut.


    • Anonyymi

      Mie otin yhteyttä meedioon johon en tietty alkuun ihan uskonut kun niitä on tosiaan niin paljon jotka vain vie rahat puhuu siulle niin hienosti että luulet sen meedion kertovan asiat joita ei voi tietää...miun tapauksessa kävi niin että en puhunut mitään tälle meediolle en kertonut kuin sen että mun mies kuoli ja haluaisin saada yhteyden häneen tai hänen henkeensä..ja uskokaa pois sain yhteyden tämä meedio kertoi asioita mitä ei kukaan tiennyt sanoi jopa asioita mitä juteltiin mieheni kanssa ennen tätä kauheaa tapahtumaa..että kyllä niitä henkiä on olemassa ja nimenomaan hyviä pahoista en voi sanoa mitään enkä oikeestaan tuohon spiritismiin en ole kokeillut mutta halu on kova jos sitä kautta saisin yhteyden mieheeni voisin keskustella hänen kanssaan yms toiset sanoo just että se on pahasta ja syntiä yms siis jos nyt siihen raamattuun viitataan..mutta miun mielipide on että mitä sitten olkoot vaikka sitten pahasta vaikka tuo spiritismi jos sillä saa yhteyden rakkaisiin läheisiin jokainen tekee miten itse haluaa mie ainakin aijon kokeilla myös sitä jos saan mahdollisuuden keskustella miun miehen kanssa..

      • Anonyymi

        Noikin on testannut asiantuntijat ja todenneet huijauksiksi.


    • Anonyymi

      Sanoisin että on 2 vaihtoehtoa, joko menet johonkin Shamanistiseen rumpuryhmään vieraaksi, googlaamalla löytyy.
      Tai sitten menet mahdollisimman hiljaiseen paikkaan, esimerkiksi luonto. Ja kuuntelet hiljaisuutta, ei siis luonnon ääniä vaan ääniä mitä päässäsi syntyy.
      Hiljaisuus auttaa sinua rentoutumaan/meditoitumaan ja sitten kuuntelet mielikuvituksesi sanoja, kuuntelet sanoja mitä päähäsi tulee.

      • Anonyymi

        Loputon ikävä saa aikaan että haluaisi yhteyden kuolleisiin. He ottavat yhteyttä itse, esim. unissa. Turha etsiä henkimaailmaa, henkimaailma hoitaa yhteydenotot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loputon ikävä saa aikaan että haluaisi yhteyden kuolleisiin. He ottavat yhteyttä itse, esim. unissa. Turha etsiä henkimaailmaa, henkimaailma hoitaa yhteydenotot.

        Passiivisia unia.


    • Anonyymi

      itse olin kerran metsässä jossa olin ratsastanut paaljon minun edes menneen hevoseni kanssa ja rukoilin ja aloin juttelemaan sille ja yhtäkkiä en edes huomannut silitin ilmaa ja olin näkeväni sen.. tuntui hämmästyneeltä ja iloiselta kun näin sen ja jatkoin juttelemista ja oli ihan tunne että se oli vieressä kuuntelemassa.. rukoilu kannattaa ja sen avulla otin itse yhteyttä edes menneisiin lemmikkeihin ja tuttaviin

    • Anonyymi

      Kuuntele heitä.

      Aina sanotaan että on vain tiettyjä paikkoja joissa "kummittelee" ja että henkiin saa yhteyden vain tietyillä rituaaleilla.
      Henkiä on joka puolella meidän ympärillä. Toiset ilmoittavat olemassa olostaan mutta toiset vain kulkevat hiljaisuudessa.
      Kuuntelemalla ja sulkemalla muun maailman ympäriltä löydät henget. Mutta älä etsi sellaista mitä et tahdo löytää.

      • Anonyymi

        Ei ole joka paikassa vaan omassa ulottuvuudessaan johon on tuunauduttava jos haluaa tasoon yhteyden, ja jos siellä olevaan olentoon, se vaatii vielä enemmän.


    • Anonyymi

      Syö hernekeittoa ja vedä syvään henkeä. Saat välittömästi yhteyden henkimaailmaan.

    • Anonyymi

      7.83 Hz Schumann Resonance Frequency - Earth's Ohm, Healing Theta Binaural Beats

      https://www.youtube.com/watch?v=4WpfgkvzaNc

      Sakrateal - Necromantic Drums (Dark meditation/Ritual ambient/Dark ambient/Music trance)

      https://www.youtube.com/watch?v=aEMMMi8WsUc

      Shamanic Drumming Journey w/ Martin Duffy

      https://www.youtube.com/watch?v=mFRDhgVs-1Q

      Quick 11 min. Chakra Tune-up with Himalayan Singing Bowls HD

      https://www.youtube.com/watch?v=-ar9vsmFhJU

      11 Minute Crystal Bowl Chakra Attuning Session

      https://www.youtube.com/watch?v=SkKf0wyanMo

      7 Minute Chakra Solfeggio 528Hz Love A=444Hz

      https://www.youtube.com/watch?v=zC9AxX9AntM

    • Anonyymi

      Meidän asunnossamme kuuluu ääniä näen hahmoja niin kuin myös äitini ja siskoni. Toinen siskoni on nähnyt valopallon. Äitini eräs ystävä on nähnyt selvästi iäkkään miehen hahmon. Itse olen saanut yhteyden henkeen joka oli Jaakko tai Pekka (jonkinlainen vanha perus nimi). Hän oli kuulemma kuollut sydänkohtaukseen. Meillä on käynyt pappi joka kertoi että portaikossamme voi olla portti henki maailmaan ha voin samaistua hänen mielipiteeseensä. Itse olen kristitty mutta uskon ettei mikään jumala, Jeesus tai pyhähenki sitä voi sulkea. Olettaen en usko tähän pyhään kolmikkoon...
      Toivottavasti tämä auttoi edes jonkin verran 😁👍

    • Anonyymi

      Teurastamolla - ne ohjautuu ilmastoinnin kautta pihalle ja samalla luovuttavat sisältämänsä lämmön takaisin kiertoon.

      • Anonyymi

        Tarkennan edellistä: Ilmastoinnissa on LÄMMÖNVAIHDIN.


    • Anonyymi

      noh EI semmoista VOI OPETTAA ! / NEUVOA ! ittelläni on niistä asioista aika paljon kokemusta mutta en niistä viitti tässä yleisesti puhua ja tälle sivulle ajauduin ku yritän Löytää kuvia keskiaikaisista guija Laudoista ku oon semmosta tekemässä ! Voisin kyllä vaihtaa aiheesta tietoja MUTTA en tiedä miten voitais vaihtaa privaatix keskustelu niinku txt , Messenger , sähköposti tai puhelin,,, mutta Laitat mulle vaikka sun puh.nron mutta siinä on sitte semmonen tilanne että saatat saada paljon vääriä yhteyden ottoja / puheluja mutta sä voit Laittaa ne sit estoon jne.ja jos se oon mä ni tunnistat KYLLÄ !

      • Anonyymi

        OTA VASTAAN!


    • Anonyymi

      En oo saanu kokemusta

    • Anonyymi

      Henkiin voivat ottaa yhteyttä vain ne, jotka jäävät henkiin.

    • Anonyymi

      Uskon Jeesukseen

    • Anonyymi

      Minä hommasin valokuidun kun kyllästyin hengettömiin yhteyksiin.

    • Anonyymi

      Olin kaverini Kanssa yläkerrassa ja yhtäkkiä me kuultiin surinaa ja niinku tytön puhetta enkuks ja juostiin vaan alas eikä sen äiti uskonu meitä ja kärran ku katoin yhtä taulua ni se tippu sen hyllyltä. Oon itekki kiinnostunu kaikkeen noituuteen ja haluisin itekki oppii jotain.

    • Anonyymi

      Itse se oli vaikeaa saada yhteys henkiin mutta jotenkin se onnistu. Henkiin voi saada yhteyden siis itse tekemällä spiritismi laudan jonka pitää sisältää yes, no, numerot 0-9, kirjaimet a-ö, hello ja goodbye. Yhteyden voi myös tekemällä yes no jutun kynällä

      Yes | no
      __________
      No| yes

    • Anonyymi

      Otan silloin tällöin yhteyttä pullon henkeen.

    • Anonyymi

      Nähdäänkö me omaiset taivaassa aikanaan??

    • Anonyymi

      Samalla lailla kuin saadaan uskonnollisia kokemuksia. Yhteys on erilaisiin henkiin ja tasoihin, joissa on erilaisia henkisiä tasoja, energioita, ja siellä on myö edistyneitä vähemmän kuolevaisia olentoja, joihin saattaa saada yhteyden, kun taas ihmiset ovat niinku kuolevaisia ja tarvitsevat oman kehon kommunikointiin.

    • Anonyymi

      Menet pimeeseen huoneeseen yksin hiljaisuuteen ja laitat kynttilän palamaan siihen viereen ja suljet mielestäsi kaiken pois

    • Anonyymi

      Elä hyvä ihminen ala leikkiin niitten kanssa, tiijät sanonnan "anna pirulle pikkusormi, se vie koko käjen.

    • Anonyymi

      Rukoilu on yksinkertaisin keino. Voit myös ostaa heilurin ja pyytää että henki saapuu paikalle. SItten kysyt missä suunnassa on "kyllä" ja missä suunnassa on "ei". Sitten alat kyselemään kysymyksiä joihin vastauksena on kyllä tai ei.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe