Hullun aviomiehen päiväkirja

job2

Olen yksin ja eksyksissä, enkä tiedä mitä tehdä?
Olen ollut naimisissa jo vuodesta 1990 lähtien ja nyt olen kai saanut tarpeekseni?
Toivon, että jokainen joka ottaa tähän tarinaan kantaa suhtautuu siihen erittäin kriittisesti, koska se on vain minun näkemykseni asiasta, mutta tapahtumat ovat kuitenkin aivan tosia.
Näi jälkeen päin ajatellen kaikki alkoi jo muuttua häämatkallamme,kiukuttelua ja mökötystä pienistäkin asioista,eikä oikeastaan hellyyden osoituksia ilman minun aloitettani.
Pari vuotta häidemme jälkeen olimme eräissä juhlissa ja niiden päätyttyä hän hävisi pariksi tunniksi erään ystävättärensä miehen kanssa, jotka olivat eroamassa.Palasi takaisin tukka sekaisin ja meikit levinneinä.
Suutuin ja sanoin asiasta mielipiteeni,olin tämän jälkeen hullu ja vainoharhainen.
Sopu saatiin aikaiseksi juttelemalla ja elämä jatkui.
Noin 9 kk tämän tapahtuman jälkeen syntyi vanhin lapsemme.
Meni kolme vuotta eteen päin ja elämä meni entistä hullunmaksi näin jälkeen päin ajatellen.
Vaimoni kävi juhlimassa ja vietti työporukkansa kanssa hauskoja juhlia, mikä on mielestäni aivan ok ainoa mitä en ymmärtänyt olivat mustelmat vaimossani,(lue selkeät sormenjäljet peukalo ja ja neljä sormea kummassakin takareidessä/ pakarassa.
Ne olivat kuulemma syntyneet erään työkaverin tarttuessa häneen vahingossa kiini.(paras naispuolinen ystävätär.)
Tässä vaiheessa ilmoitin hänelle, että tuon touhun on loputtava ja yritin keskustella hänen kanssaan vakavasti ja pyysin mukaan erään tuttava pariskunnan tähän keskusteluun.
Ei siitä oikein mitään tullut, vaimoni oli hiljaa ja kielsi jälleen kaiken ei keskustellut oli vain hiljaa ja taas olin vainoharhainen hullu ja kuulemma hänen ystävänsä olivat samaa mieltä.
Tästä tilanne kuitenkin rauhoittui vähäksi aikaa,
koska ilmoitin aikeistani ottaa avioeron mikäli tyyli ei muutu.
Elämä jatkui ja taas olimme eräissä juhlissa, missä öli myös vaimoni työkavereita.
Eräs mieshenkilö oli heistä juovuksissa ja kiersi "lääppimässä" ja suutelemassa paikalla olevia naisia.Kaikki muut välttivät hänen lähentelyään paitsi vaimoni.
Tästä tuli sanomista, koska ilmoitin vaimolleni etten tätä ymmärrä.Korotin myös ääntäni.
Tähän syösyi paikalle juopunut prinssi,joka ilmoitti minulle,etten saisi kohdella naista näin.
Tälle prinsille ilmoitin,että häviä pelle ennen kuin sinua sattuu.Vaimoni tuli siihen ja sanoi minulle pidä sinä turpasi kiini ja laske kätesi alas.Vaimolleni sanoin, että jos lasken käteni tuo kaveri lyö heti, johon siipani vastasi eikä lyö.
Laskin käteni ja heti heilahti.Huuli halki.(en ollut juovuksissa)
Kysyin mitäs minä sanoin? Vastaus oli haista paska.Prinssi hävisi saman tien. Tämän jälkeen
vaimoni lähti ystävättärensä kanssa toiseen suuntaan luulin hänen palaavan juhla paikalle ja menin sisään.
Myöhemmin selvisi, että olin noin 60 km:n päässä kotoa ja ilman rahaa koska ne olivat lompakkossani joka oli vaimollani ja hän oli lähtenyt ystävättärensä kanssa juhlista pois.
Onneksi taksikuski hyväksyi maksuksi kelloni, ja pääsin kotiin.
Vaimoltani en saanut edes kunnon anteeksi pyyntöä.
Ja matka jatkuu tuli vuosi 1996.
Monia pienempiä episodeja välillä muunmusassa se että vaimoni ilmoitti, ettei häntä seksi kiinnosta
niin kuin ei hänen ystävättäriäänkään vaan enempi läheisyys ja hellyys.
Okei ajattelin, yritetään elää tämän kanssa.
Ei kun lisää hellyyttä peliin, mutta kenelle sitä osoitat jos toinen ei sitä vastaan ota!
En tiedä mikä on hellyyttä ja rakkautta,jos ei se,että odotan häntä töistä yöllä 03.takassa tuli kuohuviini valmiina jne.Ei vastakaikua,eikä tämä jäänyt yhteen kertaan.
Eräänä juhannuksena menetin sitten malttini ja tartuin vaimoani riidan päätteeksi hiuksista kiini ja aioin lyödä häntä.Onneksi ei niin käynyt,koska lapsemme ilmeisesti oli herännyt ja tuli juuri silloin makuuhuoneemme ovelle.
Ennen tätä episodia enkä sen jälkeen ole vaimoani kohtaan käyttäytynyt väkivaltaisesti.
Tulin pitkältä työmatkalta vuonna 98 vaimoni oli minua vastassa ja yllätys yllätys hän halusi rakastella kanssani olin tosi otettu, mutta tämä halukkuus loppui tähän yhteen kertaan.
Arvaatte varmaan, toinen lapsemme syntyi ennen aikojaan seuraavana vuonna.
VÄLIKOMMENTTI: EN EPÄILE ENKÄ HALUA EPÄILLÄ ETTENKÖ OLISI LASTENI ISÄ, JA OLIN TAI EN RAKASTAN HEITÄ YLI KAIKEN!
Nuorimman lapseni syntymän jälkeen päätin yrittää kaikkeni avioliittomme suhteen.Jouduin töihin 1/2 vuodeksi toiselle paikkakunnalle ja päätin ottaa vaimoani vielä enemmän huomioon toki aina olen muistanut häntä kukkasilla ja koruilla, mutta nyt aina palatessani kotiin viikoittain toin kukkia tai jonkin pienen lahjan koru tms. jolla halusin viestittää rakastan sinua.Toki ei sen sanominenkaan vierasta ollut.
Lopetin sen jälkeen, kun huomasin,että minkäänlaista vastakaikua en vaimoltani saanut.
Tähän väliin mahtuu myös tapahtuma jonka lopulta jätin sen suuremmin huomioimatta.Olimme ravintolassa, me ja vaimoni paras ystävätär ja hänen avomiehensä.Istuimme baaritiskillä ja hänen ystävättärensä meni käymään wc:ssä kääntyessäni ympäri huomasin kuinka vaimoni ystävättären mies hiveli vaimoni reiden sisäpintaa läheltä ....
En halunnut aiheuttaa kohtausta ja maltoin mieleni
ja vasta vieraiden lähdettyä kysyin vaimoltani miksi hän sen salli.Taas jyrkkä kieltäminen, kunnes hän uskoi, että olin nähnyt tapahtuman.
Asia jäi sillensä kunnes muutaman kuukauden kuluttua erään toisen asian yhteydessä mainitsin hänelle siitä.
Vastaus oli, että hän kertoi asiasta ...:lle ja tämä ymmärsi avopuolisoaan koska tällä oli niin kovaa töissä.(??????)
Vuosien varrella yritin kainosti viestittää, että lopeta hyvä ihminen tuo homma mitä teet. Ei vaikutusta.Yleensä hän ilmoitti, että lähtee työkavereidensa kanssa risteilylle virkistäytymään.Olin siinä uskossa, että näin on.Kunnes selvisi, että työkavereilla oli omat ystävänsä mukana.Minua ei vai kutsuttu.Ehkä olen vai niin tylsä?Joka risteilyltä tai Tallinnan matkalta hän tuli takaisin mustelmilla tai huulet turvoksissa.
Sanoin hänelle miksei hän voi muuttaa sinne tai sen miehen luo missä hänellä on hyvä olla ja missä häntä pidetään hyvänä.Taas kiellettiin kaikki ja olin skitsofreenikko.No minkäs teet, kun ei ole näyttöä tyydy hullun osaan.
Kunnes koitti päivä, etsin uimahousujani enkä löytänyt niitä mistään,ja ajatteli niiden joutuneen vaimoni alusvaatteiden sekaan.
Avasin hänen vaatekaappinsa ja etsin alusvaatteiden seasta ja siellä pohjinmaisena oli neliöksi taiteltu paperilappu jonka avasin.
Niin kuumaa rakkauskirjettä en vaimoltani ole koskaan saanut, minkä paperin avattuani luin.
Suoraa seksin ehdottamista hänen ystävättärensä mökillä ja näin jälkeenpäin ajatellen vaimoni vietti keskellä talvea ystävättärensä mokillä muutaman päivän.Annoin kopion kirjeestä vaimolleni
hänen reaktionsa oli ettei kirjettä ole lähetetty siis hän ei ole tehnyt mitään väärää.
Totta, ihmettelin sitä itsekkin, ehkä asia kuitenkin johtui siitä, että se oli lähetty tekstiviestinä joka oli kopioitu kirjeestä.
Riitaa ja taas lupauksia ettei tämä tule toistumaan,ja uskoinhan minä.
Tällä ketaa ja ehkä kaiken aikaa syynä sille etten loppujen lopuksi ole eronnut vielä, on se, että olen itse avioeroperheestä ja muistan minkälaista tuskaa tunsin vanhempieni erotessa ja sitä samaa en halua lapsilleni.
Tullaan tähän vuoteen, jolloin kaikki loppujen lopuksi selvisi.
Vaimollani on ollut useita suhteita,sukupuolitauti (trikonomonos?)
Että miten selvisi? Tällaiset asiat on mahdollisuus selvittää, ehkä se maksaa hieman, mutta kannattaa.En ole hullu, jippii!
Nämä asiatkin olisin kenties pystynyt antamaan anteeksi,mutta viimeistä en.Annoin kahdelle ihmiselle mahdollisuuden lopettaa suhteensa noin kaksi viikkoa sitten. Toinen heistä oli vaimoni.
Kekustelin hänen kanssaan ja annoin ymmärtää, että hänellä on kolme mahdollisuutta,erotaan,eletään kylmässä liitossa tai yritetään yhdessä tosissamme rakkaudella eteenpäin. Hän valitsi viimeisen vaihtoehdon.Kaksi päivää sitten selvisi, että hän oli viettänyt yön samassa hotellihuoneessa miehen kanssa johon suhteensa hän oli luvannut lopettaa.
Hänen selityksensä oli ettei siellä tapahtunut yhtään mitään.
Totta sitä en voi todistaa,ja taas loppujenlopuksi saan kuulla olevani vainoharhainen hullu.
Haluaisin hyvät ihmiset kuulla teidän mielipiteenne tästä tarinasta.Voin myös keskustella puhelimitse mikäli lähetätte puhelinnumeronne.

Ps.En ole mikään avuton reppana ja kenties tietoisuus siitä, että minun ei tarvitse olla yksin jos en niin halua on auttanut minua säilyttämään järkeni tässä asiassa.
Rakastajana, millainen olen? En varmaankaan mikään Casanovan veroinen,mutta hellä ja huomioon ottavainen. Vaimoni ei ole ainut nainen jonka kanssa olen ollut elämäni aikana.Tosin avioliitoni aikana kyllä.
Kuitenkin viimeiset 10 vuotta olen elänyt lähes selibaatissa.(vaimoani seksi ei kanssani kiinnosta)
Lasten kasvatus,minun tehtävänäni on ollut luoda lapsillemme rajat, kun taas vaimoni on ollut se kiva ihminen.

13

2617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fat-Al

      hopeat jakoon ja kiireesti!

      Tuollainen käytös ei kuulu normaaliin parisuhteeseen!

      Heti huomenna (viimeistään) viskaat itsesi irti eli nostat kytkintä siitä asunnostasi ja vaimostasi (vaikka se vaikeaa tulisi olemaankin) ja hankit jonkun tilapäisasunnon ja et mene takaisin (silloin exäsi) luokse. Etkä mene vaikka kuinka rukoilee. Anna kärsiä ihan rauhassa, niinhän sinäkin olet. Eikä siitä enää tule mitään lupaa se sitten mitä vaan. Jos on joku hyvä kaveri, soitat sille_nyt_heti ja sanot, että tarttet vähän apua. Ryhdistäydyt nyt ja otat asiat asioina.

      Itse olen eronnut n. 2 kk sitten ja elämänmuutos on valtava. Mutta suosittelen kokeilemaan!

      Kaikesta huolimatta *jäitä hattuun*, lapset kärsiköön niin vähän kuin se on mahdollista, jookos!

    • OTAN OSAA

      jOTENKIN TUNTUU ETTÄ VOIKO TÄMÄ OLLA TOTTA. sINÄ ET AINAKAAN VÄHÄSTÄ HERMOSTU. kANNATTAA EHKÄ KUITENKIN HARKITA JO EROA NOIN MONEN YRITYKSEN JA VUODEN JÄLKEEN, HYVÄ NEUVOA KUN ITSEKIN OLEN TEHNYT EROA JO MONTA VUOTTA.

    • ///

      Puhe ei riita todistusaineistoksi. Hanki valokuvia, tuttavien lausuntoja, silminnakijoita jne. Kun sinulla on tarpeeksi aineistoa taskussa, kipita lakimiehen juttusille (vaimosi tietamatta viela tassa vaiheessa) ja kysy mita muuta sinun tarvitsee tehda saadaksesi yksinhuoltajuuden ja vaimosi maksamaan lastenhoidon kun eroatte.

      Tuo nainen on kykenematon aidiksi, sina kuulostat tervejarkisemmalta ja soveliaammalta lasten huoltajaksi. Naisen kuitenkin TAYTYY maksaa heidan hoidostaan.

      Joten kesta viela sen aikaa kunnes saat materiaalia tarpeeksi kasaan ( ja pida pippelisi kaukana tuosta naisesta, lisaa lapsia teidan ei tarvitse enaa tehda) ja sitten vain tukka suorana lakimiehen luo.

      Alaka KOSKAAN haaveile lahtea kodistasi ja jattavasi lapsiasi. Heita nainen pellolle ,han tassa tapauksessa on avioliiton rikkoja ja vaarin tekija!
      Viela yksi asia: Pysy viinasta ,kaikissa muodoissaan, erossa!

      • TUKEA ANTAVA :)

        Nyt kuule otat ja lähdet pois tuollaisesta suhteesta! Tiedän että on helpompi sanoa kuin toteuttaa. Itse vasta avioon astuneena koen todella myötätuntoa sinua kohtaan. Ajattele kuinka joku tuolla jossain olisi valmis kohtelemaan sinua rakastaen, hellien ja KUNNIOITTAEN! Älä liiaksi mieti lapsia ja mitä he kokevat jos otat/te eron. Olen vierestä seurannut eroja ja hyvin ovat lapset sopeutuneet kuitenkin. Pahempaa lapsillekin on jos vanhemmat voivat yhdessä pahoin. Vaimosi tuntuu jokseenkin aika kamalalta henkilöltä ja dorkalta, ehkä jopa lumpulta.. Anteeksi nyt vaan! TODELLA ihmettelen miten olet jaksanut!
        Älä anna tilanteen jatkua kuin se olisi sinun elämääsi, ei tuo ole normaalia elämää vaan sairasta hommaa. Ihmettelen suuresti kuinka sokea olet ollut vaimosi puuhailuille, siis olet painanut ne villasella. Varsin hyvin olet kuitenkin selvillä mitä vaimosi on puuhaillut.... Minua ei kukaan ole koskaan puristanut pakaroista edes villimmän seksin aikan niin että olisi jäänyt mustelmia... ETTÄ meno on ollut aika eläimellistä ja vaimosi suuresti nauttii ja kiihottuu kun saa pettää sinua. Paha, paha fantasia!!!!
        Nyt ryhdistäydy mies ja ota elämä haltuusi! Kerran kirpaisee ja olet vapaa. Jälkipyykkiä toki tulee ja katkeria tunteita suunnalta jos toiselta, mutta ole vahva ja nauti elämästäsi!


      • rusinainen (ät) hotmail.com
        TUKEA ANTAVA :) kirjoitti:

        Nyt kuule otat ja lähdet pois tuollaisesta suhteesta! Tiedän että on helpompi sanoa kuin toteuttaa. Itse vasta avioon astuneena koen todella myötätuntoa sinua kohtaan. Ajattele kuinka joku tuolla jossain olisi valmis kohtelemaan sinua rakastaen, hellien ja KUNNIOITTAEN! Älä liiaksi mieti lapsia ja mitä he kokevat jos otat/te eron. Olen vierestä seurannut eroja ja hyvin ovat lapset sopeutuneet kuitenkin. Pahempaa lapsillekin on jos vanhemmat voivat yhdessä pahoin. Vaimosi tuntuu jokseenkin aika kamalalta henkilöltä ja dorkalta, ehkä jopa lumpulta.. Anteeksi nyt vaan! TODELLA ihmettelen miten olet jaksanut!
        Älä anna tilanteen jatkua kuin se olisi sinun elämääsi, ei tuo ole normaalia elämää vaan sairasta hommaa. Ihmettelen suuresti kuinka sokea olet ollut vaimosi puuhailuille, siis olet painanut ne villasella. Varsin hyvin olet kuitenkin selvillä mitä vaimosi on puuhaillut.... Minua ei kukaan ole koskaan puristanut pakaroista edes villimmän seksin aikan niin että olisi jäänyt mustelmia... ETTÄ meno on ollut aika eläimellistä ja vaimosi suuresti nauttii ja kiihottuu kun saa pettää sinua. Paha, paha fantasia!!!!
        Nyt ryhdistäydy mies ja ota elämä haltuusi! Kerran kirpaisee ja olet vapaa. Jälkipyykkiä toki tulee ja katkeria tunteita suunnalta jos toiselta, mutta ole vahva ja nauti elämästäsi!

        Luulemma että sinä olet nyt yrittänyt kaikkesi suhteenne eteen: hyväsynyt ja katsonut läpi sormien enemmän kuin moni lukijasi olisi ollut valmis. Käsittääkseni on tullut aika sinun tehdä viimeiset tikit.
        Toivottavasti jäät sinne missä lapsesi on, älä jätä heitä.

        Voimia koitokseen. Helppoa ei välttämättä tule olemaan, mutta voiko enää paljon vaikeammaksikaan muuttua. Toimiva osoite nimimerkkinä.


    • vikasi

      kun näin on käynyt. Kirjoituksestasi päätellen olet ollut aivan liian nöyrä ja ottanu kaiken paskan vastaan ja ummistanu silmäsi tosiasioilta. Kyl se on helppo selittää ettei todisteita ole, vaikka ne on silmiesi edessä ollu koko ajan. Et vain ole halunnut uskoa niihin. Näinollen vaimoltasi on hävinnyt rakkaus ja kunnioitus sinua kohtaan. Kuka nyt sellaista miestä haluaa, joka on vaimoaan heikompi ja nöyrä nössö. Näin se vaan on.

      • rusinainen(

        Kuules.. jos taas mies olisi laittanut pelin kerrasta poikki, sinunkaltaisesi olisi sanonut että pitää yrittää puhua, helliä ja antaa aikaa, tehdä itsestään rakastettava jne.
        Koskaan ei ole hyvä, jos alkaa ulkopuolisilta kyselemään, ja yleensä tulee paskaa tuulettimeen, kysyi vaikka että minkälainen ilma teillä siellä mahtaa olla..


    • Marijoh

      Muistathan sen, että olet tosi tärkeä ja arvokas ihminen ja sun vaimo ei todellakaan ole arvoisesi!!! Jatka elämääsi ilman vaimoa, älä anna kenenkään "tallata" itseäsi noin. Itse juuri eroamassa avoliitosta missä tosin ongelmana miehen alkoholi, mistä seurannut pettäminen, valehtelu yms... Tiedän sen tunteen, kun omaan sydämeen sattuu ja antaa toiselle anteeksi kerta toisensa jälkeen, toivoen parempaa huomista. Ja sitä parempaa huomista ei tule, pahenee vain. Omalta osaltani ymmärtämis-kiintiö tullut täyteen, haluan jotain parempaa elämältä. Ja se uusi elämä alkaa parin viikon päästä :)! Toivon sulle oikein paljon voimia ja auringonpaistetta päivääsi!! Nyt on sun vuoro valloittaa maailma :)!
      *Ystävällinen halaus*

      • mirkku

        On helpompaa jättää toinen jo on hyvä ja selkeä syy... Jos toinen lyö tai juo viinaa... Jos ei löydä tarpeaksi selkeää syytä se ei ole helppoa, ajattelee tulevaisuuteen kun lapset kysyvät miksi ero, missä syy... Itse ole perheestä jossa äiti oli alkoholisti ja väkivaltainen, isäni asui kanssamme kuuliaisesti 14v kunnes äitini päätti päivänsä... myöhemmi olen kuullut heillä seksin loppuneen minun syntymäni jälkeen elikkä 14 vuotta. En voi edes kuvitella miltä sellainen kylmyys on tuntunut. Koskaan en ole nähnyt vanhempieni halaavan saati pusutelleet. En koskaan nähnyt mitään muuta kuin kylmyyttä ja "kulissi" liiton minun vuokseni. Vaikka äitini oli mitä oli ja minusta kuolema oli helpotus, niin isäni sanoi rakastaneensa äitiäni viimeiseen päivään asti. Pienempänä toivoin että vanhempani olisivat eronneet jotta olisin saanut mahdollisuuden päästä isäni luoke asumaan. Tällä hetkellä isälläni on uusi kihlattu ja tänä päivänä näen hänet onnellisempana kuin koskaan. Aina siis lapselle ei ole hyvä jos vanhemmat jatkavat yhdessä. Toisaalta opin etten halua omalle lapselleni samaa... Lapsille on myös pahasta jos eivät näe rakkautta kotonaan... Miten he siis oppisivat rakastamaan...
        Joskus on oltava itsekäski ja vapautettava itsensä ja jatkaa elämää... Olet vastuun tuntoinen ihminen, siitä sinulle hatun nosto mutta muista myös itseäsi... Olet antanut niin paljon rakkautta että sinä ansaitsisit sitä itsellesikin... Ajatus tuntuu pahalta... Läheis riipuvuus on sairaus :)

        Mutta voimia elämäsi tiellä toivottavasti saat paljon rakkautta itsellesikin!!!!


      • Huonossa suhteessa
        mirkku kirjoitti:

        On helpompaa jättää toinen jo on hyvä ja selkeä syy... Jos toinen lyö tai juo viinaa... Jos ei löydä tarpeaksi selkeää syytä se ei ole helppoa, ajattelee tulevaisuuteen kun lapset kysyvät miksi ero, missä syy... Itse ole perheestä jossa äiti oli alkoholisti ja väkivaltainen, isäni asui kanssamme kuuliaisesti 14v kunnes äitini päätti päivänsä... myöhemmi olen kuullut heillä seksin loppuneen minun syntymäni jälkeen elikkä 14 vuotta. En voi edes kuvitella miltä sellainen kylmyys on tuntunut. Koskaan en ole nähnyt vanhempieni halaavan saati pusutelleet. En koskaan nähnyt mitään muuta kuin kylmyyttä ja "kulissi" liiton minun vuokseni. Vaikka äitini oli mitä oli ja minusta kuolema oli helpotus, niin isäni sanoi rakastaneensa äitiäni viimeiseen päivään asti. Pienempänä toivoin että vanhempani olisivat eronneet jotta olisin saanut mahdollisuuden päästä isäni luoke asumaan. Tällä hetkellä isälläni on uusi kihlattu ja tänä päivänä näen hänet onnellisempana kuin koskaan. Aina siis lapselle ei ole hyvä jos vanhemmat jatkavat yhdessä. Toisaalta opin etten halua omalle lapselleni samaa... Lapsille on myös pahasta jos eivät näe rakkautta kotonaan... Miten he siis oppisivat rakastamaan...
        Joskus on oltava itsekäski ja vapautettava itsensä ja jatkaa elämää... Olet vastuun tuntoinen ihminen, siitä sinulle hatun nosto mutta muista myös itseäsi... Olet antanut niin paljon rakkautta että sinä ansaitsisit sitä itsellesikin... Ajatus tuntuu pahalta... Läheis riipuvuus on sairaus :)

        Mutta voimia elämäsi tiellä toivottavasti saat paljon rakkautta itsellesikin!!!!

        ..Täytyy löytyä rohkeutta lopettaa tuollainen suhde.
        Sinua petetään, vähätellään ja luullaan hulluksi.
        Toisinsanoen persoonasi ja älysi kyseenalaistetaan ja näyttöhän on selvä!
        Eroa vaimostasi. Miksi hän nauttii kuumasta seksistä muiden kuin sinun kanssa?
        Tuotko hänelle muuta hyvää kuten rahaa ja ylellisyyttä joiden vuoksi hän ei halua sinusta otettaan irrottaa?
        Itse en moisen jakorasian kanssa olisi päivääkään.
        Ota lapset itsellesi ja heitä tuollainen ämmä pihalle. Mikä kriisi sille on iskenyt?


    • MachOoo

      Voi vittu mikä reppana äijä. Akkas oli täys huora ja sä kattelit tuollaista yli 10 vuotta. Et ole mies.

    • Eroa

      ET ole hullu, olet harvinaisen pitkämielinen mies. Vaimosi on sairas, jätä hänet. Saat paremmankin.

    • 4454545

      Olen varmaan sieltä "toiselta puolelta" eli samantyyppinen mies joka on jotain käynyt kuksimassa vaimosi kaltaista naista.

      Tätä et tule kuulemaan toiselta äijältä, koska ehtisit löymään nokan lyttyyn häneltä: tiedätkö miksi en ole itselleni ottanut naista? Koska se tekisi samat temput minulle! Kyllähän esim. baarikäyttäytymisestä näkee nopeasti mikä on naisiaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe