miten voin lihoa?

kala

Hei!
olen 14-vuotias tyttö, joka on 180 cm pitkä ja painaa 52 kg. Minulla ei ole anoreksiaa tai bulimiaa, mutta näytän ihan siltä kuin minulla olisi. Siis pyydän apujanne. Miten saan lihotettua itseni normaalin näköiseksi? Olen kokeillut mielestäni jo kaikkea, mutta ei se vaan onnistu. onko minulla jotenkin nopea aineen vaihdunta? luulempa, että tämä on perinnöllistä, sillä äitini ja isäni ovat todella hoikkia, mutta minä olen LAIHA! Siispä pyydän, auttakaa!

32

12308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfsdfsdfsd

      "Miten voin lihoa?"

      Voiko olla mahdollista, että joku tosissaan esittää tällaisen kysymyksen? Voi näköjään, vastaan itselleni!

    • calmato

      On se, että pitää saada enemmän kaloreja kuin mitä kuluttaa. Terveellisiä, mutta runsasenergisiä ravintoaineita ovat erilaiset pähkinät, mantelit ja auringonkukansiemenet, tumma suklaa ja kasvisöljyt (rypsi, oliivi, camelina, auringonkukka jne.).

      Myös rasvainen kala, kuten lohi, muikku ja makrilli ovat terveellisiä.

      Hyviä hiilihydraatteja ja valkuaisaineita saa tummasta leivästä, juureksista (peruna, porkkana ym.) ja hedelmistä. Kunnolla kaloripitoisia ja silti terveellisiä hedelmiä ovat banaani, avokaado ja mango sekä viinirypäleet, joissa on runsaasti sokeria.

      Varsinkin meidän naisten tulee lisäksi muistaa huolehtia siitä, että saamme tarpeeksi rautaa ja kalsiumia sekä D-vitamiinia. Jos ei syö lihaa ja veri- sekä maksaruokia, voi lisärauta olla tarpeen. Kalsiumia saa parhaiten maitotuotteista. D-vitamiinin saannin varmistaa ainakin talvisaikaan kalanmaksaöljy pakkauksen ohjeen mukaan "nautittuna" (annostusta ei saa ylittää).

      Kiva lukea tällä palstalla sellaistakin, että joku ymmärtää ja haluaa pitää huolta terveydestään ja ulkonäöstään. Olet tervepäinen nuori nainen. Menestystä painon hivuttamiselle hieman ylemmäs!

    • ADD-tyttö

      ..jos hän siis on sellainen, että kuvittelisit kestäväsi puhua hänen kanssaan. Jos ei, voisit jutella vaikka vanhempiesi kanssa mahdollisuudesta päästä ravitsemusterapeutille.

      Minun mielestäni homma etenisi niin, että lääkärissä tarkistutettaisiin, ettei kyse varmasti ole fyysisestä häiriöstä tai sairaudesta, esimerkiksi jostain imeytymishäiriöstä tai verensokeriongelmista. Tämä on erityisen tärkeä askel, mikäli et aina ole ollut laiha, vaan paino on pudonnut tai pahasti juminut paikalleen pituuskasvusta huolimatta.

      Mikäli fyysistä vikaa ei löydy, hyötyisit varmaan siitä, että pitäisit joitakin päiviä ruokapäiväkirjaa (kun syöt ihan kuten yleensäkin, vähentämättä tai lisäämättä erityisesti) ja kävisit muistiinpanosi läpi asiantuntijan kanssa. Vaikka sinusta tuntuisi, että syöt paljon, saatat silti syödä kulutukseesi nähden liian vähän. Perusaterioiden tulisi olla kunnossa ennen sipseillä, suklaalla jne. lihottamista.

      Jos tuntuu, että ruokavaliosikin on OK, voit hyvin ja jaksat tehdä asioita, hiuksesi ja ihosi ym. ovat kunnossa, sinua ei huimaa ja mielialasi on OK etkä ajattele ruokaa/painoa jatkuvasti, voi olla, että tuo on geeniesi ja ikävaiheesi yhteisvaikutuksesta johtuva ohimenevä tilanne. Silloin voinet luottaa siihen, että kiloja kyllä kertyy luonnostaan sitten kun on sen aika, nauttia ruoasta rennosti laskelmia tekemättä ja antaa painon asettua luonnollisiin lukemiinsa :).

      Minusta muuten kuulemma yksi tyttö sanoi selkäni takana "laiha kuin 'ADD-tyttö'" tarttuessaan biologianluokan varastossa ihmisen luurankoon, kun olin juuri sinun ikäisesi. Pari vuotta myöhemmin olin jo ihan naisellisen näköinen, ja jossain vaiheessa kiloja on ollut tarpeettomankin paljon ;). Nykyään pysyn ihan terveen painoisena painoindeksin rajoissa kiinnittämättä asiaan sen suurempaa huomiota.

    • Mona Lisa

      Älä hätäänny, sama juttu minulla oli 14 vuotiaana. Tosin olen vain 170cm pitkä, mutta painoin vein 45kg ja näytin kuin olisin karannut vankileiriltä.. Sain siitä huomautuksiakin, joskus ikäviäkin=/

      Sitten kun aloin "aikuistumaan", eli siinä 16v aikoihin sain yhtäkkiä painoa lisää 5kg (kaikki se naisellisten muotojen mukana). Ja nyt 19v, painan 56kg. Uskon että syynä on vilkas aineenvaihdunta. Olet vielä niin nuori, lapsi. Älä aloita nyt mitään lihotus-dieettiä, se jää vain päälle. Vanhempana aineenvaihdunta hidastuu etkä osaa enää syödä "normaalisti"ja silloin vaivana on ylipaino.

      Trust me, I know=)

    • hyväksi havaittu

      ...läskisoossia

    • cassandra

      samanlainen kuin sinäkin, ja halusin lihottaa itseäni. en tykännyt siitä, että kaikki kauhistelivat ja voivottelivat laihuuttani, vaikkei minulla mitään ongelmia syömisen/painon suhteen ollut. sitten lihotin itseäni vähän kyseenalaisin keinoin, käyttämällä myös paljon rasvaa jne. ja se näkyy nykyään (n.8vuotta myöhemmin) pömppövatsana josta nyt yritän kovasti päästä eroon. edelleenkin olen muuten laiha, mutta mahamakkaroista pitäisi päästä eroon. tyhmyydestä sakotetaan.

      • Heikku

        Minulla sama ongelma. olen 160 cm pitkä ja painan vain 43 kg. syön paljon paljon enemmän kuin normaalisti minun kokoiseni.Ja monipuolisesti, silti en liho. en edes liiku paljoa. aamulla kävelen vain kouluun jonne on 2 km.

        Olen ostanut puntarin ja punnitsen itseni varmaan 20 kertaa päivässä, siinä toivossa että olisin lihonu.

        Eikä ole todettu anoreksiaa tai bulimiaa. Kait se on munkin kohalla periytyny vanhemmilta.

        (olen muuten leipurikoulussa jossa lihoin 5 kg. Eli vuosi sitten painoin vain 38 kg :/ )


      • maamiska
        Heikku kirjoitti:

        Minulla sama ongelma. olen 160 cm pitkä ja painan vain 43 kg. syön paljon paljon enemmän kuin normaalisti minun kokoiseni.Ja monipuolisesti, silti en liho. en edes liiku paljoa. aamulla kävelen vain kouluun jonne on 2 km.

        Olen ostanut puntarin ja punnitsen itseni varmaan 20 kertaa päivässä, siinä toivossa että olisin lihonu.

        Eikä ole todettu anoreksiaa tai bulimiaa. Kait se on munkin kohalla periytyny vanhemmilta.

        (olen muuten leipurikoulussa jossa lihoin 5 kg. Eli vuosi sitten painoin vain 38 kg :/ )

        ...tuli syömishäiriö pari vuotta sitten. laihduin 166/42 mittoihin ja yhtäkkiä alkoikin ällöttää laihuuteni. päätin, että alanm lihottamaan ja yritinkin lihottaa syömällä enemmän ruokaa ja söin paljon karkkeja ja muita herkkuja, mutta vatsalaukkuni oli päässytkin kutistumaan niin paljon, etten voinutkaan syödä paljoa vaikka siltä tuntuikin, koska tulin hyvin pienestä määrästä täyteen. edelleenkin painan vain 44 kiloa, en vain enää onnistu lihota kunnolla vaikka olen yrittänyt jo yli vuoden:/ haluaisin olla mieluummin vähän pyöreämpi, koska näytän sairaalta.


      • Anonyymi

        Oon sua 10 cm lyhyempi painan saman verran.


    • hatttivatti

      mulla on aivan sama juttu.. 164/42 ja haluisin todellakin painaa enemmän. Se on tullut kyllä todetuksi että vähän vanhemmat ihmiset hokevat tuota: '' kyllä niitä kiloja sitten ajan kanssa tulee '', mutta mitä se tähän hetkeen auttaa. En liiku mitenkään kamalasti (harrastuksia kun ei ole), mutta ruoka maistuu. Ja se on todella rasittavaa kun kaikki tulee sanomaa että: anorektikko, luuviulu, yms.. haluaisin olla sellainen terveemmän näköinen ja sopusuhtainen. Ihannepainoni olisi 45-50 kg

    • Auttakaa!

      Auttakaa mua! Oon 5lk ja menen pian 6lk..Olen 142cm pitkä ja painan 27kg. Miten ihmeessa voin saada itseni normaalin näköiseksi ja PAINOISEKSI! Olen yrittänyt syödä terveellisesti ja myös tavallista enemmän mutta mitään tulosta ei ole tullu.Auttakaa oikeasti!!

      • omakohtaista kokemus

        eiköhä se paino tule iän mukana ja elät vain terveellisesti ja syöt riittävästi


    • uga

      siis

    • laihapoika

      autakaa mua oon 6lk ja painan 24kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Mormor Hege

      "Laihapoika" ja "Auttakaa";
      kyllä aika ja ikä tekee tehtävänsä. Teidän ei tarvitse mitenkään erikseen lihottaa itseänne, syötte terveellistä normaalia kotiruokaa, karkkia ja pitsaa yms. kerran viikossa ja liikutte päivittäin.
      Te olette niin nuoria, että kropassa tapahtuu tosi paljon. Tarvitsette runsaasti energiaa kasvuun ja muuhun kehitykseen. Muistakaa huolehtia siis että syötte kolme ateriaa päivässä välipalat. Lakatkaa murehtimasta ja nauttikaa nuoruudesta!

    • Sussu--------trolll

      Haluaisin ittekki lihoa -.-
      14v/160cm/44kg
      Ehkä kuulostan normaalilta mutta olen laiha ja Se ahdistaa paljon..
      Todella paljon..

      • sususususus

        lisään. Ei ole kiva kun haukutaan Anorektikoksi -.-.-....
        Varsinkin yksi kaveri ... aaaaaaaashhh .... ...
        Tekisi mieli naamaa lyyä ):
        vittu oon tämmöne saatanan luuviulu ...


    • laihaa

      oon 15 v tyttö muutaman kuukauden päästä 16. painan siitä 47-50 väliltä paino vaihtelee aina. kävin lääkärissä ja todettiin vain että mulla on nopea aineenvaihdunta. syön ihan normaalisti ja usein myös epäterveellisesti. yritän vain muistaa syödä mahdollisimman usein että ravintoa ehtisi imeytymään kroppaankin, näin olen saanut kiloja lisää painoin ennen 43-44 kiloa. (mutta tuo koko ajan syöminenkään ei ole välttämättä oikea vaihtoehto sillä elimistö tottuu siihen ja mikään määrä ei tunnu riittävän, joten ihan överiksi ei kannata vetää )

      • laihaa

        niin ja pituus 162


    • lisää elopainoa

      Hei!

      Tässä teille ateriasuunnitelma, jotka myös haluatte lisää painoa.
      Itselläni on myös menossa massakausi :D (olen 173cm/53kg)

      Aamiainen:
      -Keitetty kananamuna
      - 2 palaa leipää voita
      - juustoa, leikkelettä ja kurkkua
      - Jugurttia
      -Lasi mehua tai maitoa

      Välipala:
      -Rahkaa kourallinen pähkinöitä
      tai jotain hyvää herkkua, esim. jäätelöä, suklaapatukka jne

      Lounas:
      - 150g lohta, kanaaa, tai kokolihaa
      - 1,5 - 2dl keitettyä täysjyväriisiä tai pastaa
      - 1,5dl salaattia 2rkl öljyä salaatinkastikkeeksi
      - 1 pala leipää margariini

      Toinen välipala:
      -Hedelmä lasi tuoremehua

      Päivällinen:
      -Joko sama kuin lounas TAI
      - 3dl laatikkoruokaa (esim. kinkkukiusaus, makaroonilaatikko, lasagne)
      -Salaatti 1dl salaatinkastike
      - Pala leipää margariiniä

      Iltapala:
      - pari palaa leipää voita juusto
      -2dl rahkaa tai jogurttia
      -mehua
      - ja vaikka vielä jotain herkkuja :P

      Pääsääntö on, ettei jätä mitään päivän aterioista väliin!!

    • lanad

      oon ihan saman kokonen ku edellinen kirjoittaja eli 173/53 ja tuo ruokamäärä ei riittäis mitekää täyttämää miuta...
      syön aamupalalla useimmiten puuroa, 4 leipää voilla ja kinkulla, maitoa monta lasia (tai kaakaota) ja hedelmän. koulussa syön isot annokset vaik ois mitä ruokaa ja aina otan leipää. kotona välipalana 4 leipää kinkulla tai juustolla, jugurttia mysleillä ja hedelmän. päivällistä syön niin paljo ku jaksaa ja iltapalana 4 leipää kinkulla tai juustolla ja hedelmän ja jugurttia mustikoilla. leivät siis aina ruisleipää ja joka aterialla kevytmaitoa monta lasillista. harrastan rytmillistä voimistelua 3krt/viikko ja joinain päivinä käyn myös lenkillä ja kuntosalillakii pyrin käymää viikottain. mut koska oon aina ollu laiha ni eipä siinä sitte hirveesti lihoa, mitä nyt vuodessa tullu 1,5kg.. pitää sit kai jatkaa tätä ruuan ylenpalttista mättämistä...

    • apua kaipaava

      nainen
      25wee
      sappikivet (ei oo KAI eka kohtausta viel tullu)
      refluksitauti
      muista sairauksista en oo varma
      suolistovaivaa
      kuukautiset epämääräset (lähinnä 2kk välein tulee)
      165cm
      49kg
      kammo ruokaan (isoon määrään lähinnä)
      kammo rasvoihin

      miten onnistuisin lihomaan ilman että joutusin koko ajan pelkäämään kipukohtauksia?tää stressaaminen ei yhtään helpota kyllä tätä lihotuskuuria....huoh

    • apua!!!

      mä oon 148cm ja painan vaa 30kg!! en ennen ajattellut painoani ett oisin tosi laiha mutta nyt on tullu kauhee olo, kun mulle aina vaa kouluissa sun muissa sanotaan "sä oot nii laha" jopa liikunnan opettajaki sano kerran et oompa mä laiha.. se ei oo kivaa varsinkaan ku aina kesälläki moni tuijjottaa ja supitää musta jotai pahaa sen takia ku oon nii laiha ja kun moni on tänne kirjottanu "kyllä sitä painoa iän myötä tulee" mutta eikö oo mitää muuta keinoa lihoa, kun oottaa.. ? koska en kestä enää kun oon nii laiha ja mulla ei oo anoreksiaa tai mitää vastaavaa. tahtoisin vaan lihoa.

    • hihi3

      ja toivottvasti saisin vastauksen koska jos joku sanoo vaikka et "oo iloinen et et oo ylipainoinen,niitä on jo niin paljon " niin laihduttaahan ne, nii yhtähyvin laihat voi lihottaa :)

    • mauh1

      Itse painoin kuudennella luokalla vain n.30 kiloa, olin n.155 pitkä. Ei mitään sairautta, isäni on hoikka, kuten hänen koko sukunsa. Yläastella aloin hieman lihoa, mutta kasvoin hieman pituuttakin. Ysiluokalla olin 160 pitkä ja painoin n. 40 kiloa, joten kyllä sä ikä tuo kiloja, vaikkei mielestäni tarpeeksi. Kesän 2013 alussa, 17 vuotiaana painoin 55 kiloa ja olin 163 pitkä. Nyt erittäin liikunnallisen kesän jälkeen painan 47 kiloa;/ Uskon kuitenkin että saan taas "lihottua". Ei kannata stressata painostaan, sitä kehittyy ajan mittaan:) toiset ihmiset lihoo helposti ja toiset eivät.

      • Voi ei

        En osaa vastata muuten kuin lainaamalla, mutta ei se mitään :D

        Eli, oon 13 v,150cm ja 31 - 33 kg, heittelehtii paljon. En tiedä, onko normaalia,että kylkiluut näkyy, mutta häpeen sitä tosi paljon.

        Kaikki kaverit ja luokkalaiset n. 20 kg painavampia ja ainakin 10 - 20 cm pidempiä.

        Oon aina ollut pieni, mutta erityisesti nyt tuntuu, että oon superpieni. Tuntuu, että mua luullaan kavereiden pikkusiskoks. Oikeesti, oon seiskalla ja oon naapurin nelosluokkalaista lyhyempi!

        Mulla on myös joku pakkomielle katsoa noita painoindeksejä. Jokaisesta olen saanut tyyliin "olet erittäin alipainoinen".

        Tuntuu siltä, että murrosikä ei ala,tai en kasva yhtään, kun oon näin pieni valmiiksi. Valkovuotoa, mutta en tajua siitäkään mitään! Rinnat ALKOI aikoja sitten kasvamaan, mutta kasvu pysähtyi -> lauta, kuten eräs ihana ystävä huomautti.

        Kaksi vuotta nuorempi sisko on pian mua pidempi, painavampi se jo on ja murrosiässä. Se on erittäin kiusallista!

        Meni aiheen ulkopuolelle, mutta pointti oli; Haluaisin lihoa muutaman kilon, koska uskon murrosikäni jatkuvan sen avulla, jos se on pysähtynyt.

        Oon varmaan kaikesta väärässä, mutta toivon,että joku vastaa! :)


      • Ongelmiaa
        Voi ei kirjoitti:

        En osaa vastata muuten kuin lainaamalla, mutta ei se mitään :D

        Eli, oon 13 v,150cm ja 31 - 33 kg, heittelehtii paljon. En tiedä, onko normaalia,että kylkiluut näkyy, mutta häpeen sitä tosi paljon.

        Kaikki kaverit ja luokkalaiset n. 20 kg painavampia ja ainakin 10 - 20 cm pidempiä.

        Oon aina ollut pieni, mutta erityisesti nyt tuntuu, että oon superpieni. Tuntuu, että mua luullaan kavereiden pikkusiskoks. Oikeesti, oon seiskalla ja oon naapurin nelosluokkalaista lyhyempi!

        Mulla on myös joku pakkomielle katsoa noita painoindeksejä. Jokaisesta olen saanut tyyliin "olet erittäin alipainoinen".

        Tuntuu siltä, että murrosikä ei ala,tai en kasva yhtään, kun oon näin pieni valmiiksi. Valkovuotoa, mutta en tajua siitäkään mitään! Rinnat ALKOI aikoja sitten kasvamaan, mutta kasvu pysähtyi -> lauta, kuten eräs ihana ystävä huomautti.

        Kaksi vuotta nuorempi sisko on pian mua pidempi, painavampi se jo on ja murrosiässä. Se on erittäin kiusallista!

        Meni aiheen ulkopuolelle, mutta pointti oli; Haluaisin lihoa muutaman kilon, koska uskon murrosikäni jatkuvan sen avulla, jos se on pysähtynyt.

        Oon varmaan kaikesta väärässä, mutta toivon,että joku vastaa! :)

        Mä oon 12 vuotias tyttö ja mä en vaa liho ku en vaa pysty syömään oon 143cm ja painan 26kg mulla ei oo anoreksiaa mut miten voisin lihoa


      • sama juttu
        Voi ei kirjoitti:

        En osaa vastata muuten kuin lainaamalla, mutta ei se mitään :D

        Eli, oon 13 v,150cm ja 31 - 33 kg, heittelehtii paljon. En tiedä, onko normaalia,että kylkiluut näkyy, mutta häpeen sitä tosi paljon.

        Kaikki kaverit ja luokkalaiset n. 20 kg painavampia ja ainakin 10 - 20 cm pidempiä.

        Oon aina ollut pieni, mutta erityisesti nyt tuntuu, että oon superpieni. Tuntuu, että mua luullaan kavereiden pikkusiskoks. Oikeesti, oon seiskalla ja oon naapurin nelosluokkalaista lyhyempi!

        Mulla on myös joku pakkomielle katsoa noita painoindeksejä. Jokaisesta olen saanut tyyliin "olet erittäin alipainoinen".

        Tuntuu siltä, että murrosikä ei ala,tai en kasva yhtään, kun oon näin pieni valmiiksi. Valkovuotoa, mutta en tajua siitäkään mitään! Rinnat ALKOI aikoja sitten kasvamaan, mutta kasvu pysähtyi -> lauta, kuten eräs ihana ystävä huomautti.

        Kaksi vuotta nuorempi sisko on pian mua pidempi, painavampi se jo on ja murrosiässä. Se on erittäin kiusallista!

        Meni aiheen ulkopuolelle, mutta pointti oli; Haluaisin lihoa muutaman kilon, koska uskon murrosikäni jatkuvan sen avulla, jos se on pysähtynyt.

        Oon varmaan kaikesta väärässä, mutta toivon,että joku vastaa! :)

        Toi teksti on kuin suoraan mun elämästä :D Oon kans tosi pieni. Haluan vaan lihota :(


      • Anonyymi
        Voi ei kirjoitti:

        En osaa vastata muuten kuin lainaamalla, mutta ei se mitään :D

        Eli, oon 13 v,150cm ja 31 - 33 kg, heittelehtii paljon. En tiedä, onko normaalia,että kylkiluut näkyy, mutta häpeen sitä tosi paljon.

        Kaikki kaverit ja luokkalaiset n. 20 kg painavampia ja ainakin 10 - 20 cm pidempiä.

        Oon aina ollut pieni, mutta erityisesti nyt tuntuu, että oon superpieni. Tuntuu, että mua luullaan kavereiden pikkusiskoks. Oikeesti, oon seiskalla ja oon naapurin nelosluokkalaista lyhyempi!

        Mulla on myös joku pakkomielle katsoa noita painoindeksejä. Jokaisesta olen saanut tyyliin "olet erittäin alipainoinen".

        Tuntuu siltä, että murrosikä ei ala,tai en kasva yhtään, kun oon näin pieni valmiiksi. Valkovuotoa, mutta en tajua siitäkään mitään! Rinnat ALKOI aikoja sitten kasvamaan, mutta kasvu pysähtyi -> lauta, kuten eräs ihana ystävä huomautti.

        Kaksi vuotta nuorempi sisko on pian mua pidempi, painavampi se jo on ja murrosiässä. Se on erittäin kiusallista!

        Meni aiheen ulkopuolelle, mutta pointti oli; Haluaisin lihoa muutaman kilon, koska uskon murrosikäni jatkuvan sen avulla, jos se on pysähtynyt.

        Oon varmaan kaikesta väärässä, mutta toivon,että joku vastaa! :)

        Itseasiassa lihominen/lihavuus hidastaa murrosikää.


    • dgdgdgtt

      Syö isompia aterioita useammin eli vaikka 3 tunnin välein syöt jotakin. Kunnon aamupala, kunnon lounas, välipala, iso annos lämmintä ruokaa ja sitten vielä iltapala.

      Tai opettele laskemaan kaloreita ja laske vaikka kalorilaskuri.fi:lla tavoitepainosi peruskulutus ja ala syömään sen verran karkkipäivä kerran viikossa. Ihan saletisti nousee paino sen jälkeen.

    • Help!!!!! :'(

      Itse oon 147cm, ja menen 5lk. Painan yli 31kg. En sairasta mitään anoreksiaa, oon vaan todella laiha. Mutta ruokaa syön, ja herkkuakin tulee vedettyä joka päivä! :/ Miten voisin alkaa lihomaan? :(

    • mörssäri

      Syö paljon ja terveelisesti. Proteiini - ja hiilihydraattipitoisia ruokia. Ja paljon välipaloja. Ruisleipää yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe