Kolmas maailmansota

etsivä.

Kolmas maailmansota

Kolmas maailmansota on tulossa. Sen ensiaskeleiden kaikuja olemme kuulleet jo muutaman vuoden ajan. Varsinainen tosi koitos ei ole sekään kaukana.
Monet profeetat ovat ennustaneet, että maailma joutuu kokemaan kolme maailmansotaa.

Nyt näiden ennustajien rinnalle on tullut myös tiedemiehiä. Viimeksi professori ja akateemikko Jorma K. Miettinen kirjoitti Karelia Klubi –lehden numerossa 12, että ennusteet viittaavat maailmanpoliittisen jännityksen purkautumiseen 2010-luvulla.

Näin Miettinen:
” Viime vuosina Venäjä ja Kiina ovat aloittaneet uusien avaruus- ja ydinaseiden kehittämisen vastatakseen Yhdysvaltain haasteeseen.

Yhdysvaltain sotilaspoliittiseen muutokseen syy on se, että se tietää olevansa maailman voimakkain sotilasvaltio, mutta katsoo joutuvansa lähivuosina kovaan kilpailuun Kiinan kanssa strategisten raaka-aineiden, erityisesti energiaraaka-aineiden suhteen. Se on päättänyt ottaa haltuunsa tai valvontaansa Lähi-Idän sekä Keski- ja Etelä-Aasian öljy- ja kaasukentät.

Yhdysvallat saartaa Kiinaa liittolaistensa Japanin ja Taiwanin avulla painostaen niitä lisäämään strategisia aseitaan, kuten Patriot-3 it- ohjuksia.

Venäjä ja Kiina ovat vahvistaneet liittoutumistaan mm. yhteisillä sotaharjoituksilla Koillis-Kiinassa elokuussa 2005. Niiden tarkoituksena oli erityisesti vastata avaruussodan uhkaan. Venäjä on myös varustanut Kiinaa varsin mittavasti moderneilla sota-aseilla.

Jos tämä jännitys purkautuu uuteen maailmansotaan 2010-luvulla, mihin ennusteet viittaavat, tulevat Venäjä ja Kiina olemaan Natoa ja Yhdysvaltoja vastaan. Yhdysvaltain resurssit tulevat sitoutumaan Kauko- Itään.

Venäjä voi pyrkiä valtaamaan takaisin entisiä Neuvostoliittoon kuuluneita alueita länsirajaltaan. Venäjä voi myös pyrkiä Norjan rannikolle hallitakseen Pohjois-Atlanttia ja estääkseen Yhdysvaltain laivojen ja sukellusveneiden pääsyn Koillisväylälle, koska Venäjän sydänosat joutuisivat silloin alttiiksi ohjusiskuille.

Atlantin saavuttaminen voisi tapahtua vain Suomen läpi, sillä Kaliningrad on liian tiukasti NATO:n ilmavoimien piirittämä. Liittoutumattomana Suomi olisi helpommin läpäistävissä. Suomi tulisi olemaan täysin avuton avaruussotaan valmistautuneen Venäjän rajalla. On kyseenalaista, ottaisiko NATO tässä vaiheessa Suomea enää jäsenekseen.

Mihin leiriin Suomi haluaa kuulua maailman blokkiutuessa?” Näin siis Miettinen.
Tätä samaa kummastelen minäkin.

Suomen poliittinen johto sekä vasemmisto- ja keskustapuolueet vastustavat NATOon liittymistä, koska ”meitä ei juuri nyt uhkaa mikään”.

Ihmettelen vain, mitä viisautta on tehdä turvallisuuspolitiikkaa pelkästään tämän hetken tilanteen pohjalta. Turvallisuutemme riippuu kuitenkin ennen kaikkea mahdollisten tulevien uhkien torjumisesta, joten turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa on ehdottomasti tehtävä pitkän aikavälin jänteellä.

Viittasin alussa profetioihin. Olen kirjoittanut itsekin tietynlaisen sotaprofetian kirjassani Outo tie, joka ilmestyi syyskuussa 2005.

Profetiani kuuluu:
” Syttyy vielä yksi maailmansota, kolmas maailmansota. Jumala sallii sodan rangaistukseksi ihmiskunnan synneistä ja jumalattomuudesta. Sen tuhot ovat edellisiä maailmansotia huomattavasti suuremmat, koska nyt käytetään myös ydinaseita.

Käsittämättömän hävitysvoiman vuoksi sota ei kuitenkaan kestä vuosikausia vaan noin kolme kuukautta. Sodan aloittaa Jumalan rangaistusruoska Venäjä yhdessä Kiinan ja arabikansojen kanssa. Venäjä hyökkää yllättäen keskellä rauhaa Länsi-Euroopan kimppuun.

Hyökkäyskiilat etenevät pohjoisessa Suomen kautta kohti Ruotsia ja Norjaa, keskellä Eurooppaa kohti Saksaa ja Ranskaa ja etelässä kohti Italiaa.

Myös USA joutuu hirvittävän ydinhyökkäyksen kohteeksi. Aluksi venäläisten nopea salamasota menestyy kuten Hitlerillä aikoinaan, mutta lopuksi USAn ja NATOn vastahyökkäykset auttavat länsiliittoutuneita voittoon ja venäläiset joutuvat suuren tappion kärsittyään palaamaan takaisin huomattavasti pienentyneelle Venäjälle, jossa sisällissota mullistaa taas kaiken. Tässä yhteydessä Suomi voi laajeta itään.”


Suomen laajeneminen itään tarkoittaa Suomelle kuuluvan Karjalan palautumista takaisin osaksi Suomea. Uskon sen tapahtuvan viimeistään v. 2014.


Mihin ajatteluni pohjautuu?

Näkemykseni perustuu Raamattuun (mikäli ymmärrän sitä oikein), Internetistä ja kirjallisuudesta löytämiini kolmatta maailmansotaa koskeviin eri henkilöiden, suomalaisten ja ulkomaalaisten, eri aikoina esille tuomiin ennustuksiin, historian opetusten sisäistämiseen ja futuristiseen selitykseen, ajan ilmiöiden seuraamiseen ja tulkintaan sekä omaan sisäiseen intuitiooni, jossa saattaa olla mukana myös Jumalan ilmoitusta.
Näiden lisäksi on nyt myös tullut tiedemiesten viileitä analyysejä, kuten viimeksi Jorma K. Miettisen lausunto osoittaa.

On muuten mielenkiintoista havaita, että minun ennustuksessani ja Jorma K. Miettisen ennusteessa on osittain samoja väitteitä. Kuitenkaan minulla ei omaa profetiaani kirjoittaessani ollut mitään tietoa Jorma K. Miettisen käsityksistä.

Jouko Piho

(http://wwnet.fi/users/veijone/piho060608.txt)

104

23059

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Härmän jannu

      Ei ole mitään keinoa estää sukellusveneiden pääsyä iskemään. Kolmannessa maailmansodassa, jos sellainen syttyy, vallitsevat täysin hallitsemattomat kaaoksen lait. NATO-jäsenyys ei myöskään pelasta Suomea, varmimmin ohjus tosin "harhautuu" tänne, jos olemme jäseniä.

      • Tuom.

        Suomi on ohjustettu jokatapauksessa. Joitain aikoja sitten näytettiin jossain lehdessä Suomen suhteen atomipommien maalit, jotka laukaistiin Brittein saarilta. Tuskin niitä mikään sitoumus ydinsodan suhteen muuttaa. Vihollinen on sekä lännessä, että idässä. Paitsi jos halutaan olla sotilasliitossa Venäjän kanssa, niinkuin jotkut tuntuvat haluavan. Liekö entisiä kommunisteja tai rauhanaktiiveja? Suomi on vain ylikulukumaa pommeille ja miehityksille. Niin on aina ollut ja tulee olemaan. Kumpikin suurvaltaliittouma antaa sitten omanlaistaan sotilasapua. Ero on vaan siinä, että Venäjä toisi panssarinsa ja muuta Suomea "turvaavaa" reksiviittaa. Niin ja tietysti suomalaisia ilahduttavat nashinuoret vaatimaan venäläisille oikeuksia. Sitäpaitsi onhan kaakkois-suomea jo myyty venäläisille, että eiköhän olisi sama jo liittyä Venäjän suurruhtinaskuntaan? Tarja Halonen varmaan lakkauttaisi armeijan ja antaisi mielelläänsä residenssinsä Putinille ja Medvedenille.

        Isänmaallisuushan ei Suomessa ole muodissa. Naapurihan voi suuttua siitä. Sotaveteraanina miettisin vielä, että kannattaisiko edes nykysuomea puolustaa, puolustaa kannattaa aina, mutta ketä? Sen verran tyhmää oman oksansa sahaavaa kansaa tämä on. Montako euroa sotaveteraani on saanut siitä korvauksia, että on nykyisenkaltaiselle kiittämättömälle minäminäsukupolvelle terveytensä uhrannut? Kuri tähän maahan pitäisi palauttaa. Sentään naisia on alkanut tulla armeijaan. Olisiko niissä tulevaisuuden toivo?


      • Anonyymi

        Natosta tarvitsemme ydinase suojan


    • Häh...

      Ei Suomi ole mikään keskieurooppa. Ei tänne jyrätä millään hyökkäyskiiloilla. Vaikka vihollinen tunkeutuisi syvälle suomen maastoon, niin sissisota on aina mahdollista ja siinä vaiheessa hyvinkin järkevää. Sen on osoittaneet monet menneet ja nykyisetkin konfliktit. Ampuuko vihollinen ydinaseita Suomeen. Hyvin epätodennäköistä.
      Mitä sitten natoon kuulumiseen tulee, niin turha sitä on enää spekuloida, koska mehän ollaan jo natossa. Mentiin sinne takaovesta. Strategisiin kokouksiin ei vielä päästä mukaan, kun USA:a ja Britanniaa lukuunottamatta muut sitä vastustaa. Mutta muuten ollaan täysjäseniä.

      • ydiniskuihin

        että osaatte olla paikalla tai etsiydytte muuanne

        Helsinki noin 30. 10. 2007 ja tämähän toteutuu
        mikäli Jerusalemin valerauha syksyllä 2007 on vahvistettu

        ja kun jotkut alkavat minua uskoa vasta vihan ajassa ja osaavat hämätä niin vuoroon Turku noin
        17. 12. 2007

        Goog edennyt jo Ouluun 6. 12. 2007 kuten pojat siellä merkiksi puukottivat napaansakin 3 v etukäteen merkkinä - perustuu varsinkin säädettyyn historiaan Allenby 1917-1918 90 v.

        Hienoa olisi jos Suomi selviäisi kahdella ydiniskulla, mutta se on minimi ja

        yksilöhän voi vielä pelastaa itsensä yläilmoihin ENNEN sodan alkamista!

        http://wwnet.fi/users/veijone/


        Turku noin


      • Harri Veijonen
        ydiniskuihin kirjoitti:

        että osaatte olla paikalla tai etsiydytte muuanne

        Helsinki noin 30. 10. 2007 ja tämähän toteutuu
        mikäli Jerusalemin valerauha syksyllä 2007 on vahvistettu

        ja kun jotkut alkavat minua uskoa vasta vihan ajassa ja osaavat hämätä niin vuoroon Turku noin
        17. 12. 2007

        Goog edennyt jo Ouluun 6. 12. 2007 kuten pojat siellä merkiksi puukottivat napaansakin 3 v etukäteen merkkinä - perustuu varsinkin säädettyyn historiaan Allenby 1917-1918 90 v.

        Hienoa olisi jos Suomi selviäisi kahdella ydiniskulla, mutta se on minimi ja

        yksilöhän voi vielä pelastaa itsensä yläilmoihin ENNEN sodan alkamista!

        http://wwnet.fi/users/veijone/


        Turku noin

        miksi vetää kilpi kylälää tai muita
        50 vuoden takaisia HYVIÄkään selittäjiä
        tähän. Tämä koskee maan päälle jääviä
        seurakunnan ylösoton jälkeen mikä ylösotto
        näillä näkymin tammi-helmikuussa 2011.

        Venäjän poika siis viivyttää hyökkäystään
        3 v 3 kk aiemmasta oletuksestani


      • ...
        Harri Veijonen kirjoitti:

        miksi vetää kilpi kylälää tai muita
        50 vuoden takaisia HYVIÄkään selittäjiä
        tähän. Tämä koskee maan päälle jääviä
        seurakunnan ylösoton jälkeen mikä ylösotto
        näillä näkymin tammi-helmikuussa 2011.

        Venäjän poika siis viivyttää hyökkäystään
        3 v 3 kk aiemmasta oletuksestani

        voi tietää päivämäärää, vain Herra voi.


      • big_banggggg
        ... kirjoitti:

        voi tietää päivämäärää, vain Herra voi.

        herrastanne ei ole yhtään todistetta eikä mitään syytä olettaa sellaista olemassa olevaksi.


      • .." Iskulla;
        ydiniskuihin kirjoitti:

        että osaatte olla paikalla tai etsiydytte muuanne

        Helsinki noin 30. 10. 2007 ja tämähän toteutuu
        mikäli Jerusalemin valerauha syksyllä 2007 on vahvistettu

        ja kun jotkut alkavat minua uskoa vasta vihan ajassa ja osaavat hämätä niin vuoroon Turku noin
        17. 12. 2007

        Goog edennyt jo Ouluun 6. 12. 2007 kuten pojat siellä merkiksi puukottivat napaansakin 3 v etukäteen merkkinä - perustuu varsinkin säädettyyn historiaan Allenby 1917-1918 90 v.

        Hienoa olisi jos Suomi selviäisi kahdella ydiniskulla, mutta se on minimi ja

        yksilöhän voi vielä pelastaa itsensä yläilmoihin ENNEN sodan alkamista!

        http://wwnet.fi/users/veijone/


        Turku noin

        Suurvalloilla on tavallisissa räjähteissä ydinaseen voima, Venäjä esitteli sitä viime vuonna tv;ssa. Ja yleensä, Jo 60- luvulla Nato oli kohdistanut strategisen ensi-iskun ydinaseita Suomeen 16 kpl , satamia, siltoja yms, vastaan,
        Nämä Nato- vaahtoajat ovat varmasti ylen ylpeitä siitä, että Suurvaltaliitto oli kiinnostunut estämään Nl;n marssin Norjaan , ampumalla Suomeen 16 taktista ydinpommia. tämä ei ole profetia, vaan Usan oma ilmoitus viime vuonna.
        Yleensäkin, nuo puheet Venäjän valtauksesta ovat niitä -, jatkosodan aikana Suntan, ja oppilaansa Aino Kassis- juttuja. Suntan luona kävivät jatkuvasti Ryti Gerdansa kera, ja myös mannerheim. Suntta ennusti Saksan voittavan sodan , ja sai Saksan antautumispäivänä sydärin.


      • Anonyymi
        big_banggggg kirjoitti:

        herrastanne ei ole yhtään todistetta eikä mitään syytä olettaa sellaista olemassa olevaksi.

        Korjaus: Siis SINULLA ei ole.


    • nyt jo edesmennyt eläkeläisope

      Vaasasta sanoi aikoinaan: Muistakaa, että Googin sota alkaa Pohjolassa...Venäjä hyökkää ensin Pohjolassa, jossa se lyödään takaisin ja sitten
      "Herra nostaa sen Israelin vuorille"

      Henkilökohtaisesti uskon nykyisen Iranin tilanteen johtavan Israelin armeijan iskuun Iranin ydinreaktoreita vastaan. Israelista tulee 3.:nnen maailmansodan "syntipukki", koska eihän muuten kerran kaikkien maiden kuninkaat olisi joukkoineen Harmagedonilla...Yk. toimii kerran, mutta tuhoutuu!

      • Harri Veijonen

        Jouko Piho kysyi minulta kirjaa

        http://www.google.fi/search?q=Matilda Roslin-Kalliola Mietteitä Googin sodasta&hl=fi&lr=&filter=0

        mutta runsaat tietoni perustuvat toisiin lähteisiin.

        http://www.google.fi/search?hl=fi&lr=&q= site:wwnet.fi googin sota veijone

        Kiva että joku mainitsi positiivisesti
        1900-luvun henkilöissäni
        http://wwnet.fi/users/veijone/190020.htm
        mainitun nimen

        KYLÄLÄ KILPI, 1962.

        Vaasalainen opettaja, Kilpi Kylälä, julkaisi vihkosarjan "Onko tämä kaikki vain sattumaa". Löydettäessä Daniel 2:ssa mainitusta kuvapatsaasta maailman tapahtumia pitkin reittä ja sääriä, mennään vähää enemmänkin hakoteille. Mutta oikein Kyläläkin löytää Daniel 9:27:n meidän ajastamme.

        Tätä tulkintaamme on yleensä selitetty siten, että Jerusalemiin pitäisi rakentaa juutalaistemppeli, johon Antikristus nousisi. Vuoden 1995 kirjassani muistutan, että Antikristushan on olevinaan Kristus. Ja Jerusalemin ylin paikkakin kohdassa, missä sijaitsee Kristuksen taivaaseeastumisen temppeli. Ilmeiseti tähän temppeliin Antikristus muistomerkinkin itselleen pystyttää (Ilm 13:14). "Paras muistomerkki Rabinille on, että Lähi-Itään saadaan pysyvä rauha." (M. Gorbatshov). Antikristus tulee valheen kaikella voimalla kuten tiedämme (2 Tess 2:8-10). Kilpi Kylälä tekee aivain oikein yhdistäessään 2 Tess 2:1-12 ja Daniel 9:27, vaikka tulkitseekin jakeita hieman väärin.



        Tukholman profetia 1984

        http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm

        mikä ennaltatiesi minun tulevan alan profetioita tarkentamaan sanoi jo selväsanaisemmin kuin Kylälä Googin sodan alakamisesta pohjolasta.

        Minähän olen sittemmin sanonut päivät ja kulkureititkin päivälleen, mutta kuka nyt minua uskoisi,
        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Ennaltatietäminen on kovin helppoa kun sen osaa, että 911 2000 alkoi kaksi vuosiviikkoa. 311 2004 ennaltatiedetty samalla todistus 7 v myöhemmin tulevasta antikristuksen hyökkäyksestä Jerusalemiin.

        Jo Allenby 1917-18 päivälleen esikuvaa 90 vuotta myöhemmin tulevasta jne jne uutisia päivittäin 8 vuotta.

        Antikristus Oulussa 6. 12. 2007 ja jopa sillekin 3 vuotta etukäteen ennaltatiedetyt puukotukset napaansa juuri Oulussa ...


      • sovittekin
        Harri Veijonen kirjoitti:

        Jouko Piho kysyi minulta kirjaa

        http://www.google.fi/search?q=Matilda Roslin-Kalliola Mietteitä Googin sodasta&hl=fi&lr=&filter=0

        mutta runsaat tietoni perustuvat toisiin lähteisiin.

        http://www.google.fi/search?hl=fi&lr=&q= site:wwnet.fi googin sota veijone

        Kiva että joku mainitsi positiivisesti
        1900-luvun henkilöissäni
        http://wwnet.fi/users/veijone/190020.htm
        mainitun nimen

        KYLÄLÄ KILPI, 1962.

        Vaasalainen opettaja, Kilpi Kylälä, julkaisi vihkosarjan "Onko tämä kaikki vain sattumaa". Löydettäessä Daniel 2:ssa mainitusta kuvapatsaasta maailman tapahtumia pitkin reittä ja sääriä, mennään vähää enemmänkin hakoteille. Mutta oikein Kyläläkin löytää Daniel 9:27:n meidän ajastamme.

        Tätä tulkintaamme on yleensä selitetty siten, että Jerusalemiin pitäisi rakentaa juutalaistemppeli, johon Antikristus nousisi. Vuoden 1995 kirjassani muistutan, että Antikristushan on olevinaan Kristus. Ja Jerusalemin ylin paikkakin kohdassa, missä sijaitsee Kristuksen taivaaseeastumisen temppeli. Ilmeiseti tähän temppeliin Antikristus muistomerkinkin itselleen pystyttää (Ilm 13:14). "Paras muistomerkki Rabinille on, että Lähi-Itään saadaan pysyvä rauha." (M. Gorbatshov). Antikristus tulee valheen kaikella voimalla kuten tiedämme (2 Tess 2:8-10). Kilpi Kylälä tekee aivain oikein yhdistäessään 2 Tess 2:1-12 ja Daniel 9:27, vaikka tulkitseekin jakeita hieman väärin.



        Tukholman profetia 1984

        http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm

        mikä ennaltatiesi minun tulevan alan profetioita tarkentamaan sanoi jo selväsanaisemmin kuin Kylälä Googin sodan alakamisesta pohjolasta.

        Minähän olen sittemmin sanonut päivät ja kulkureititkin päivälleen, mutta kuka nyt minua uskoisi,
        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Ennaltatietäminen on kovin helppoa kun sen osaa, että 911 2000 alkoi kaksi vuosiviikkoa. 311 2004 ennaltatiedetty samalla todistus 7 v myöhemmin tulevasta antikristuksen hyökkäyksestä Jerusalemiin.

        Jo Allenby 1917-18 päivälleen esikuvaa 90 vuotta myöhemmin tulevasta jne jne uutisia päivittäin 8 vuotta.

        Antikristus Oulussa 6. 12. 2007 ja jopa sillekin 3 vuotta etukäteen ennaltatiedetyt puukotukset napaansa juuri Oulussa ...

        hyvin yhteen. Teitä kumpaakaan ei kukaan voi ottaa vakavasti.


    • merim.raimo

      sain jokuaika sitten Hengen ilmoituksen ollessani rukouksessa.Lyhykäisyydessään se oli näin. 100 miljoonainen armeja tulee piirittämään Pietarin kaupunkia.Eikä muuta.Sitten mieleeni palautui eri raamatun kohtia jotka olin joskus aikoja sitten saanut Herralta,tai jotka olin lukenut....kaukaa tulee sotaisa kansa,ja se tulee nopeasti....minä laitan vihollisesi pyytämään apua sinulta...silloin monien kädet vaipuvat ja polvet ovat kuin vettä.Mutta sinä älä pelkää,(salaisuus) Suomi kohoittaa myöskin molemmat geograafiset käsivartensa ylös.Miksi? Venäjä antaa Petsamon takaisin sen takia ettei NATO maitamyöten "kävele"Venäjälle.Pietari siis pyytää Suomen apua....ei sotaväellä eikä voimalla vaan Minun Hengelläni, sanoo Herra Seebaot.Jumala on jättänyt 7000 miestä,jotka eivät ole notkistaneet polveansa Baalille.Ja Herra Seebaot siis käyttää näitä 7000 niinkuin Hän itse haluaa.

    • Meev

      HAAHAA! Tiiäkkö miksi Neuvostoliitto kaatu? Koska se ei uskaltanu laukasta ydin ohjusta. Sen takii jos ydin sota tulis, maailma tuhoutuis, ja ees neukut eivät olleet niin tyhmii,kuka siis olis niin tyhmän rohkee et maailman tuhois.

      • Anonyymi

        kuka siis olis niin tyhmän rohkee et maailman tuhois.Vastaus on muslimit.


    • Mihinmennään

      Ok. Vaarini, joka toisen maailmansodan melskeistä selvisi, kertoi kuinka kaltaisiasi ihmisiä pyöriskeli pitkin poikin Tamperetta ja nykyistä pirkanmaata, kertomassa kuinka NL (Venäjä) hyökkää sinne ja tänne ja tuonne, ja kuinka Saksa Hitlerin avustuksella pysäyttää punikit ja kuinka Suomalaiset voivat sitten ottaa maata "uraalillle saakka". Tähän liittyi myös oivallinen kertomus siitä, kuinka NL (Venäjä) on aloittamassa hyökkäyksen "Ameriikan Yhdysvaltoihin" ja kuinka "Ameriikan yhdysvallat tulevat Hitlerin tueksi lyömään veli Venäläiselle luun kurkkuun, ja antamaan suomelle sen tarvitseman maa-alan uraalille saakka". :D

      Ensinnäkin; mikäli iso kolmonen (kolmas maailmansota) alkaa, on sillä jo valmis pohja, valmis suunnitelma, jota pitkin se etenee.
      Suomi ei kuulu tähän suunnitelmaan. Politiikka tänä päivänä ei ole kansakuntaa varten tapahtuvaa toimintaa. Politiikka TÄNÄ PÄIVÄNÄ on liiketoimintaa. Suomi ei ole liiketoiminnan kannalta merkityksellinen tekijä.. missään suhteessa. Ellei sitten aloita kyseistä kahinaa, mikä melkeinpä hullulta kuulostaa, jo pelkkänä ajatuksenakin.

      Yhdysvaltain tavoite poliittisella tasolla, on uudistaa maailmantaloutta yhdysvalloille suotuisampaan suuntaan. Kiina ja Venäjä ovat tässä kuviossa oivia liikekumppaneita. Sota on hyvää liiketoimintaa. Se myönnettäköön, mutta sotaa ei kannata käydä, jos panoksena on omien resurssejen menetys. Sota saattaa olla hyvä keino vähentää ihmisten lukumäärää huomattavasti, mutta silloinhan pitää tarkastella niitä alueita, joilla vähentäminen on merkityksellistä. Suomi tuskin kuuluu näihin alueisiin. Aluepolitiikan osalla suomi ei tarjoa mitään mistä olisi hyötyä kenellekään.

      Tulevaisuutta ei pidä rakentaa ajatellen sotilaallisia uhkakuvia. Sotilaalliset uhkakuvat ovat pieniä verrattuna siihen, mitä maailmantalous tulee kokemaan poliittisen eripuraisuuden vuoksi. Aseet eivät näitä ongelmia ratkaise.

      On totta, että ajan kanssa isojakin sotia tullaan näkemään. Mutta nämä sodat eivät ole isoja operaatioita, vaan aluevaltauksia. Alueellinen toiminta ei kuitenkaan ole aseellista toimintaa, vaan taloudellista. Liiketalous on pistimen kärki, joka uppoaa varmemmin ja syvemmälle kuin yksikään luoti, pommi tai sirpale. Sota on epäonnistuneen polittikan epäonnistunut jatke. Politiikka on bisnestä, joten hyvä politiika on hyvää bisnestä.

      Sanot, että " - - atlantin saavuttaminen voi tapahtua ainoastaan suomen läpi - -" tämä on totta maantieteellisesti, mutta siihen se jää. Maantieteellisesti asioilla ei ole enää tätä nykyä merkitystä. Kokonaisen maan tuhoaminen onnistuu mistä tahansa maailmankolkasta, käyttämällä vain tarpeeksi oppinutta väkeä hakkeroimaan tuhottavan maan tietokanta. Helppoa.

      Todellisuudessahan maa-ala on kallista omaisuutta. Enkä nyt tarkoita arvokasta, vaan kallista pitää. Mitä pienempi alue hallittavana, sitä enemmän markkinataloudellista resurssia maailmanlaajuisilla markkinoilla. Ja tämä on se mitä politiikka parhaimmillaan on; hallintaa. Ei ihmisten, vaan rahavirtojen. Ja rahavirrat eivät kasva kadottamalla tekijöitä, vaan levittämällä omaa ideologiaansa ja politiikkaansa osaksi kaikkien arkielämää.

      :)

    • Vahvistan

      Tyhmä ei sitä tajua eikä hullu sitä usko, mutta väistämätön tulee tapahtumaan ajallaan.

      • niin, onko?

        Täytyy toivoa, että tätä maata eivät poliitikkomme luovuta kenellekkään miehittäjälle ilmaiseksi. Karhu on käynyt Suomessa tietyin väliajoin historian aikana uudelleen ja uudelleen-vajaa 10 kertaa tätä ennen- jos tätä historian faktaa ja kertomaa uhkaa ei näe, niin sellainen ihminen on lapsellinen hyväuskoinen hölmö. Ainoa turva on tehokkaat omat nykyaikaiset puolustusvoimat, jolloin hyökkäys tänne maksaisi liikaa...


      • niin, onko? kirjoitti:

        Täytyy toivoa, että tätä maata eivät poliitikkomme luovuta kenellekkään miehittäjälle ilmaiseksi. Karhu on käynyt Suomessa tietyin väliajoin historian aikana uudelleen ja uudelleen-vajaa 10 kertaa tätä ennen- jos tätä historian faktaa ja kertomaa uhkaa ei näe, niin sellainen ihminen on lapsellinen hyväuskoinen hölmö. Ainoa turva on tehokkaat omat nykyaikaiset puolustusvoimat, jolloin hyökkäys tänne maksaisi liikaa...

        Jos suomeen hyökätään ja kyseessä on kolmas maailmansota jossa toden näköisesti käytetään joukkotuho aseita nii eihä suomalaiset sotilaat kerkee rajaa pidemmälle ku noutaja tulee


      • jokujokuj

        Ai jai, kolmannen maailmansodan jälkeen (jos ollaan vielä hengissä) päästään rämpimään ase kädessä ympäri joutomaata tai kaupunkien raunioita säteilynkestäviin kaasunaamariin ja sadepukuun sonnustautuneina. Fallout 3 \o/


      • 2046
        jokujokuj kirjoitti:

        Ai jai, kolmannen maailmansodan jälkeen (jos ollaan vielä hengissä) päästään rämpimään ase kädessä ympäri joutomaata tai kaupunkien raunioita säteilynkestäviin kaasunaamariin ja sadepukuun sonnustautuneina. Fallout 3 \o/

        2046


      • Anonyymi
        niin, onko? kirjoitti:

        Täytyy toivoa, että tätä maata eivät poliitikkomme luovuta kenellekkään miehittäjälle ilmaiseksi. Karhu on käynyt Suomessa tietyin väliajoin historian aikana uudelleen ja uudelleen-vajaa 10 kertaa tätä ennen- jos tätä historian faktaa ja kertomaa uhkaa ei näe, niin sellainen ihminen on lapsellinen hyväuskoinen hölmö. Ainoa turva on tehokkaat omat nykyaikaiset puolustusvoimat, jolloin hyökkäys tänne maksaisi liikaa...

        Kaikki on jo luovutettu viholliselle,jopa pohjavetemme on myyty.Kirotut korruptoituneet politiikkomme ovat kaiken myyneet,ja pian koittaa tuhomme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on jo luovutettu viholliselle,jopa pohjavetemme on myyty.Kirotut korruptoituneet politiikkomme ovat kaiken myyneet,ja pian koittaa tuhomme.

        2006 Emme sitä tienneet emme olleet valppaat. Nyt tiedämme. Senkin jo olemme nähneet, ettei oikeasti olekaan kuin 2 puoluetta. Meitä on huijattu luomalla eri puolueita.

        Kaiken politiikka-ajanjakson jälkeen on paljastunut totuus, että on vain kaksi puoluetta
        usko Jeesukseen , joka on Totuus ja usko mammonaan, joka on valheherruus.

        Maassamme mennään eri puoluenimikkeiden taakse sen mukaisesti, kuin kuvitellaan ääniä saatavan. Todellinen ihmisarvojen eli ihmisyyden puolustaminen Raamatun Sanan mukaisesti on vain harvoilla kansanedustajilla näkyvillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on jo luovutettu viholliselle,jopa pohjavetemme on myyty.Kirotut korruptoituneet politiikkomme ovat kaiken myyneet,ja pian koittaa tuhomme.

        Ysikkötuho alkaa yksilöstä päätyen galakseihin , siis telluksesta adromeraan.

        Ihmislajille jo telluksen menetys on kuolemaksi


    • kylh

      Kolmas maailmansota tulee, mutta ei vielä. Ajanhukkaa kansalaisilta miettiä tulevasta sodasta, saati sitten profeettojen ajantakaisia sanoja.

      Venäjä repeää ja hyökkää ottaen euroopasta jotain itselleen. Se on selvä.

      • 1234567---

        Eikös morsiamien pitäisi mennä tempauksessa tuuliin ja pilviin, ennen kolmatta maailmansotaa.
        Tälläisen käsityksen sain kun luin lehtisen "Mitä pian tapahtuu ? Ilmestys tulevista tapahtumista. Lehtisen kustantaja K.O. Syväntö


      • einäyttöä
        1234567--- kirjoitti:

        Eikös morsiamien pitäisi mennä tempauksessa tuuliin ja pilviin, ennen kolmatta maailmansotaa.
        Tälläisen käsityksen sain kun luin lehtisen "Mitä pian tapahtuu ? Ilmestys tulevista tapahtumista. Lehtisen kustantaja K.O. Syväntö

        Huuhaa näkyjä kyllä riittää, jotka eivät pidä paikkaansa.


    • flturnpike

      Menkää hoitoon hyvät ihmiset ennenkuin teette jotain peruuttamattoman vakavaa itsellenne tai muille. Voi juma miten sairasta sakkia täällä liikkuu. Harhaluuloja, tässä tapauksessa suuruusharhoja voidaan hoitaa nykyaikaisilla lääkkeillä ja tulokset ovat hyviä. Muutama viikko pari nappia päivässä ja häviää päästä joutavat höyryt.... voi hyvä........sentään!

      • ne höyryt

        jonnekin purkaa! napeilla tai ilman, onhan nämä jänniä juttuja. Pitäähän sitä saada spekuloida muuallakin kuin huoltoaseman baarissa. Mielenkiintoisempaa tämä on, kuin ravi- ja formulafanittaminen. Pohditaan kuitenkin globaaleja ongelmia. Muha-aivot voisivat mennä sillä mönkiällään naapureita kiusaamaan.


    • meteme

      "En tiedä millä kolmas maailman sota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä"

      • big_banggggg

        kommentti, johon olen törmännyt viimeisen vartin aikana kun olen 'profetiat' palstaa selaillut.


      • böö1545

        Albert Einstein


    • DigiJussi

      Siinä vaan on sellanen juttu, ettei sodasta tule perinteistä millään muotoa ja nykyinen sivilisaatio on tuhottu ennen sen alkua. Sodan kulku alkaa länsimaisesta sisäisestä konfliktista joka kasvaa kansainväliseksi, lopulta joku hullu tuhoaa sivistyksen kehityksen tulokset, sota käydään elintilasta ja elämäntarpeista vasta sen jälkeen ja se saattaa kestää vuosikymmeniä. Sodan käynnistyminen voi alkaa aasian ja länsimaiden vallan yhteentörmäyksestä, kuten Koreasta tai Iranista silkasta rahasta. Suomessakin käydään sisällissota melko suurella todennäköisyydellä 2050 mennessä, valtio panostaakin jo kiireellä kriisinhallintaan - jonain päivänä kansa lähtee hakemaan leipänsä takaisin.

      • "- Sota;"

        ..Oli v. 1916 Sommen rintamalla vaikuttaneen parin brittiläisen känniläisen lehtimiehen keksimä. Asemasodan aikana ei ollut mitään kerrottavaa, niin toinen keksi lähettää uutissähkeen;
        ";- Tämä on Suuri sota!" Viikon sisällä Kaikki maailma lehdet vetivät etusivuilleen tämän Tyhjäpäisen hokeman.
        (Niail Ferguson; JUlma Sota.")
        Eikä ne olleet ne 2 ensimmäistä mitään maailmansotia, saksan armeija oli -80 pros, hevosvetoinen . 2", sodassa. valtaa nyt sillä sitten maailma.


      • Anonyymi

        Nyt PPPRRRTÖÖÖÖÖTTTHH uffaffaa!


    • enustajaänkiö

      Väärin meni .Totuus on tämä .Pohjalaiset valtaavat suomen 2009 loppupuolella,ja pistävät asiat järjestykseen.Tapahtuu erkaminen Eu liitosta ja materialistinen aika loppuu,tulee uusi järjestys.Presidentiksi laitetaan Juha Iisakki Mieto.Tämä on totuus.

      • merim.raimo

        on, että Tampereella aletaan testaamaan lapsia Ranskalaisella sikainfulenssarokotteella, ja kun Suomalaisia lapsia alkaa kuolla kuin kärpäsiä siihen rokotteeseen, niin kansan silmät jonkunverran avautuu EU hun nähden. :(


      • Anonyymi
        merim.raimo kirjoitti:

        on, että Tampereella aletaan testaamaan lapsia Ranskalaisella sikainfulenssarokotteella, ja kun Suomalaisia lapsia alkaa kuolla kuin kärpäsiä siihen rokotteeseen, niin kansan silmät jonkunverran avautuu EU hun nähden. :(

        Tuo testaus lopetettiin saman tien - lapsille tuli nukutustauti eli jokin narko.
        Onkohan kaikki tuolloin rokotetestatut testattu pidemmällä aikavälillä , että tuliko esim. ylilevottomuus nukkumisen vaihtoehtona tai jokin muu ehkä vakavampikin sairaus.

        Ei ainakaan media ole maininnut asiasta. Narkolepsiaa oli kuitenkin siinä määrin heti, et olisi luullut vaadittavan, että jokainen rokotettu olisi saanut esim. 3 vuoden kuluttua tarkan tarkastuksen.


    • Huhahhhei

      oli tiivistettynä jokaisen palstan profetiafanin todella märkä uni. Näettekö te koskaan unta mistään muusta, kuin sodasta ja tappamisesta?

    • on...

      sota julma.

      • tulossa on

        Uskon, että kolmas maailmansota syttyy länsimaiden ja muslimivaltioiden liittoumien välillä.


      • Anonyymi
        tulossa on kirjoitti:

        Uskon, että kolmas maailmansota syttyy länsimaiden ja muslimivaltioiden liittoumien välillä.

        Jolloin kirotut muslimit tuhotaan totaalisesti.


    • somebody vaan

      Oi, Suomi, katso, sinun päiväs' koittaa,
      Yön uhka karkoitettu on jo pois,
      Ja aamun kiuru kirkkaudessa soittaa,
      Kuin itse taivahan kansi sois'.
      Yön vallat aamun valkeus jo voittaa,
      Sun päiväs' koittaa, oi synnyinmaa.

      Oi, nouse, Suomi, nosta korkealle,
      Pääs' seppelöimä suurten muistojen.
      Oi, nouse, Suomi, näytit maailmalle,
      Sa että karkoitit orjuuden,
      Ja ettet taipunut sa sorron alle,
      On aamus' alkanut, synnyinmaa.

      • somebody vaan

      • somebody vaan
        somebody vaan kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=nMMWKyaUDgM

        Siit o kauoa aikaa,
        ku tammel terho kypsyi.

        Niia siit aikaa,
        kun tammer Tenho hypsyi.

        Siit ka ku tusdi laks,
        ku kuntta purni.

        Ja, ja siit ve äit palasi,
        ja siit ka Suomi helmoi.

        Siit sit aikaa o ku,
        ku prothi prothia mursi.

        Siit sit on se dekadi.


    • Valppautta nyt!

      Seuratkaa tarkasti mitä tapahtuu 2010, 2011 ja 2012!

      • taitaakin

        käynnistyä USAn ja Israelin väliltä, Obama paljastelee sudenturkkiaan jo siihen malliin.

        Ja USA tulee surkeasti häviämään sen sodan.


      • Anonyymi

        Ei paljo mitään.

        Te menneisyyden ihmiset....


    • PWentzel

      Ei tainnut tämä profetia toteutua, onneksi..

      • Jumalan kessu

        Profetia voi toteutua hyvinkin! Nyt alkaa kauko-idässä tapahtumaan, kuten olemme uutisista saaneet lukea.

        Maailma on nopeasti bloggiintunut uudelleen. Venäjä, Kiina, P-Korea ja Iran ovat toisella puolella, USA & NATO, E-Korea, Israel, Eurooppa, Japani ja Taiwan toisella puolella. Suomi joutuu taas puristuksiin.

        Sota voi todellakin alkaa jo huomenna, jos P-Korea päättää laukaista "mainilan laukaukset", kuten on uhkaillut. Monet profetiat ovat puhuneet, että kolmas maailmansota tulee ja se alkaa yllättäen ja yllättävältä suunnalta.


      • Sodan jalkoihin
        Jumalan kessu kirjoitti:

        Profetia voi toteutua hyvinkin! Nyt alkaa kauko-idässä tapahtumaan, kuten olemme uutisista saaneet lukea.

        Maailma on nopeasti bloggiintunut uudelleen. Venäjä, Kiina, P-Korea ja Iran ovat toisella puolella, USA & NATO, E-Korea, Israel, Eurooppa, Japani ja Taiwan toisella puolella. Suomi joutuu taas puristuksiin.

        Sota voi todellakin alkaa jo huomenna, jos P-Korea päättää laukaista "mainilan laukaukset", kuten on uhkaillut. Monet profetiat ovat puhuneet, että kolmas maailmansota tulee ja se alkaa yllättäen ja yllättävältä suunnalta.

        Uhkailu on eri asia kuin toteutus. Ainahan P-Korea on uhkailut. Yllättävää tuossa suunnassa ei ole, jossa konflitit ovat olleet vuosikymmeniä. Yllättävää olisi, jos länsimaalainen maa sen aloittaisi. Tai Etelä-Amerikassa Kolumbia ja Venezuela alkaisi sotimaan. Tällä hetkellä Espanja toimii näiden kahden maan väliillä sovittelijana. Yllätys olisi, että nämä kaikki maailman konflitit toimisi katalysaattorina kolmannelle maailmansodalle. Sanotaan rauha, rauha, mutta seuraavana hetkenä sota on jo kotiovella. Yllätys se ei ole, jos sen tietää etukäteen.


      • kömpelö
        Sodan jalkoihin kirjoitti:

        Uhkailu on eri asia kuin toteutus. Ainahan P-Korea on uhkailut. Yllättävää tuossa suunnassa ei ole, jossa konflitit ovat olleet vuosikymmeniä. Yllättävää olisi, jos länsimaalainen maa sen aloittaisi. Tai Etelä-Amerikassa Kolumbia ja Venezuela alkaisi sotimaan. Tällä hetkellä Espanja toimii näiden kahden maan väliillä sovittelijana. Yllätys olisi, että nämä kaikki maailman konflitit toimisi katalysaattorina kolmannelle maailmansodalle. Sanotaan rauha, rauha, mutta seuraavana hetkenä sota on jo kotiovella. Yllätys se ei ole, jos sen tietää etukäteen.

        kolmas on lähellä kuin koskaan. 2011 venäja , unkari, ukraina ja ehkä bulgaria hyökää romaniaan, Silloin tanssi alkaa.


      • mii nyyhkimäz
        kömpelö kirjoitti:

        kolmas on lähellä kuin koskaan. 2011 venäja , unkari, ukraina ja ehkä bulgaria hyökää romaniaan, Silloin tanssi alkaa.

        Oli muuten hieno esitys toi Kuzimas Mezimaan esitys!


    • kerto

      Eli pääsevät ilman mitään estettä lähettämään laivojaan valtamerille!

      • Joku järkevä.

        Haluatteko että kerron teille jotain. Lupaatte että ette kerro kenellekkään. Arvatkaa kuka levitti sikainfluenssan maailmaan. Juutaliset. Arvatkaa kuka räjäytti kaksi wtc tornit juutalaisetl. Juutalaiset antoivat osamabilaadenille rahaa että saisivat heidät syyliseksi. Obama tietää tästä kaheasta asiasta ja on itse siinä mukana. Sanon vaan että ne jotka ottivat sikainfluenssa rokotteet. ovat mennyttä. kukaan ei tiedä mitä niissä on ja ne on usa kehittänyt , varmaan tappamaan meidän niillä. että pääsisi valloittamaan maailmaa. Juutalaiset ottava kristityt heidän sotaan ja hykkäävät islamilaisia kohtaan. Koraanissa lukee niin. joten jos mietitte vielä mikä syy 3 mailman sodassa on se on juutalaiset. Muistattehan aadolf hitlerin. Hän yritti hävittää kaikki juutaliset maailmasta vaan sen takia että ei syntyisi 3 maailman sotaa. ja hän epä onnistui siina usan takia. sanon vaan kiitos usa . Usa on paska ahne vitun homo maa joka ajattelee vaan rikastumista. siinä teille mietittävää. sikainfuenssa on pelkkää lavastusta. sika influessa tauti ollaan itse kehitetty.


    • Joku muu

      Haluatteko että kerron teille jotain. Lupaatte että ette kerro kenellekkään. Arvatkaa kuka levitti sikainfluenssan maailmaan. Juutaliset. Arvatkaa kuka räjäytti kaksi wtc tornit juutalaisetl. Juutalaiset antoivat osamabilaadenille rahaa että saisivat heidät syyliseksi. Obama tietää tästä kaheasta asiasta ja on itse siinä mukana. Sanon vaan että ne jotka ottivat sikainfluenssa rokotteet. ovat mennyttä. kukaan ei tiedä mitä niissä on ja ne on usa kehittänyt , varmaan tappamaan meidän niillä. että pääsisi valloittamaan maailmaa. Juutalaiset ottava kristityt heidän sotaan ja hykkäävät islamilaisia kohtaan. Koraanissa lukee niin. joten jos mietitte vielä mikä syy 3 mailman sodassa on se on juutalaiset. Muistattehan aadolf hitlerin. Hän yritti hävittää kaikki juutaliset maailmasta vaan sen takia että ei syntyisi 3 maailman sotaa. ja hän epä onnistui siina usan takia. sanon vaan kiitos usa . Usa on paska ahne vitun homo maa joka ajattelee vaan rikastumista. siinä teille mietittävää. sikainfuenssa on pelkkää lavastusta. sika influessa tauti ollaan itse kehitetty.

      • Juhonen35

        Ja montako ihmistä tuo sikainfluenssarokote on tähän mennessä tappanut?
        Faktaa please!


      • Anonyymi

        Kaikki muut tekee pahaa, juutalaiset ei. Näin on uskominen, mikäli mediaa seuraa.


    • Katsoja23

      Mielenkiintoinen tarina löytyi vuodelta 2006 ja on ihan tuttuja päiviä. Ei ole vielä alkanut 3s maailmansota ja saa nähdä toteutuuko mikään tästä tarinasta .


      Odottelevalla mielellä.

    • Relax.

      Vieläkö pitää olla odottavalla mielellä vai voiko nykyisin ottaa ihan relax-tyylillä?

    • joulunlahja

      Viisas voittaa sieluja , jeesus on rakkaus.

    • KTS (Ei kirj.)

      Piho: "Suomen laajeneminen itään tarkoittaa Suomelle kuuluvan Karjalan palautumista takaisin osaksi Suomea. Uskon sen tapahtuvan viimeistään v. 2014."

      (._.)

      • Anonyymi

        Ja nyt. PPPPRRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTHH !!!! Uuffffaaaaffaaa


    • ww 3 tulee

      Nyt on 2014v ja kaikki merkit viittaavat siihen että sota on tulossa. Olette varmaan seuranneet Venäjän ja Pohjois- korean toimintaa . Jos Venäjä hyökkää natoon niin tulee kolmas mailmansota.

      • Yksikään...

        Ei nyt tänne sotaa tule älä pelkää. Sota on kylläkin tullut jo Syyriaan ja varmasti ajan kanssa leviää siellä ruutitynnyrissä. "Jos venäjä hyökkää natoon" jne. Mikä maa on natoon?


    • Jeessuuss

      Kohta saatanan kätyrit puoli rapeet ja täys tummat hyökkää Eurooppaa ja valottaa sen luciferin nimessä

    • NopeastiNähty

      Samaa roskaa on tuotettu jo vuosien ajan. Koomista.

    • o-o-

      "Suomen laajeneminen itään tarkoittaa Suomelle kuuluvan Karjalan palautumista takaisin osaksi Suomea. Uskon sen tapahtuvan viimeistään v. 2014.

      ._.

    • asdfasdfasdfa

      Mikähän Pihon ja Johanna Tukiaisen kimppakivan romutti? Joukohan tunnetusti tykkää isorintaisista blondeista.

    • Aapo57

      Kyllä 3. maailmansodan uskon syttyvän Lähi-Idästä, kun Israelin on turvauduttava omiin joukkotuhoaseisiinsa. Raamattu ennustaa, että Israelin ympärysvallat käyvät juutalaisvaltion kimppuun hävittääkseen sen, mutta Israel voittaa. Israel saa turvalliset rajat ja asuu "ilman salpoja ovissa". Jumalan tuomiot kohtaavat kaikkia Israelin naapureita, mutta sitten Venäjän eli Googin sotilasliitto, johon kuuluu ainakin Iran, Turkki, Etiopia ja Libya, käy Israelin kimppuun, mutta Jumala sotii kansansa puolesta, Venäjän ja sen liittolaisten joukot tuhotaan ja haudataan Israeliin.

      Tämä Googin sota alkanee ensin Pohjolassa ja on Jumalan vitsa Suomelle varsinkin, koska 1.3.2017 jälkeen, kun AA-laki hylättiin ja eduskunnan enemmistö hyväksyi uuden sukupuolineutraalin avioliittolain, joka vie Suomelta siunauksen, mutta sotahan on aina ollut pyhän Jumalan kuritusta ja rakkautta, Isovihakin tuli homouden ja eläimiinsekaantumisten tähden ja Uudenkaupungin rauhan jälkeen alkoikin sitten suuret herätykset, kun Venäjältä sotavankeudesta palanneet miehet tulivat uskoontulleina takaisin. Rukoilevaisuus ensimmäisenä alkoi Lounais-Suomessa pian tämän jälkeen.

      • KTS--

        Täyttä paskaa. Pelkkää israelfanitusta. Tässä totuus:

        Roomalaiskirje:
        9:27 Mutta Esaias huudahtaa Israelista: meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös


      • Anonyymi
        KTS-- kirjoitti:

        Täyttä paskaa. Pelkkää israelfanitusta. Tässä totuus:

        Roomalaiskirje:
        9:27 Mutta Esaias huudahtaa Israelista: meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös

        ei oo vielä syttyny...???


      • Anonyymi
        KTS-- kirjoitti:

        Täyttä paskaa. Pelkkää israelfanitusta. Tässä totuus:

        Roomalaiskirje:
        9:27 Mutta Esaias huudahtaa Israelista: meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös

        Profeetta veijonen on ennustanut iskelmäähti m Aron olevan antikristus.

        Onko Tämä nyt jo lopullinen uskomus!


    • Anonyymi

      Maailmanhistoria on sotia täynnä ja maailmansotia 2 kpl joten miksi joku luulee, että vältymme kolmannelta?

    • Anonyymi

      TOP 10 YLÖSOTTOPROFETIAT

      1. Harri Veijonen / Valerauhan jälkeen / 2023- tammi-helmikuu 25
      2. Hal Lindsey / Valerauhan jälkeen / pian
      3. John F. Walvoord / Valerauhan jälkeen / pian
      4. Thoralf Gilbrant / Valerauhan jälkeen/ pian
      5. Pat Robertson / Ennen tai jälkeen / pian
      6. Tapio Nousiainen / Valerauhan jälkeen kun sanotaan nyt on rauha ja turvallisuus
      7. Niilo Yli-Vainio / Valerauhan teon aikoihin ennen 6000 v. Aadamista
      8. Vilho Rantanen / Valerauhan teon aikoihin esimerkiksi
      9. Yonggi Cho / Juuri ennen rauhansopimusta/ pian
      10. Kalervo Syväntö / Ennen valerauhansopimusta / pian
      20. Leo Meller / Kevätkesästä 2023 ehkä riippumatta valerauhasta
      50. Paavo Hiltunen / vuosiviikon puolivälissä
      200.000. Enemmistö / vaikka tänään
      Daily Christian News http://wwnet.fi/users/veijone/ 12. 1. 2020



      LEO MELLER HYVÄKSYTTY TOP LISTALLE
      Hyväksyin Leo Mellerin TOP listalle, vaikken olekaan varma sitooko Meller ylösoton tulon valerauhan tekoon. Hän on kuitenkin tullut siihen johtopäätökseen, ettei ylösottoa tarvitse odottaa vuoteen 2028 saakka. Hän kai olettaa, että keväällä 2023 se tapahtuu, ja se on hyvä merkki ja TOP listalle hyväksymiseni syy. Onhan Mellerkin asiantuntija puheena olevassa asiassa. Ja mitä Mellerin valerauhaan uskomiseen tulee, Meller julkaisi jo 1980-luvulla kirjoja, jotka liittivät ylösoton siihen kun valerauha tulee ja sitä pimeät ylistävät sanoin nyt on rauha ja turvallisuus. HV


      AAPELI SAARISALO PITÄISI LISÄTÄ LISTALLE MYÖS

      Antikristukselle on hävityksen toimeenpano niin luonteenomaista että häntä sanotaan "hävittäjäksi", Dan 9:27. Se mitä Paavali sanoo 2 Tess 2: 3-12:ssa, on puhuttu tältä Danielin taustalta. Noin Saarisalo kirjoittaa kirjassaan Jerusalem jos unhoitan sinut (1964) eli siitä juuri on kysymys Jerusalemin valerauhassa: Antikristus ilmestyy (2 Tess 2:4) vahvistamaan sopimusta monien kanssa (Dan 9:27).

      • Anonyymi

        Näinhän se on, hissa toistaa itseään. Paha jatkaa kunnes se kukistetaan, lopullisesti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on, hissa toistaa itseään. Paha jatkaa kunnes se kukistetaan, lopullisesti!

        Daniel puhuu Messiaasta , ei antikristuksesta. Eikä antikristus ole voideltu Messias. Ettekö sen vertaa ymmärrä?
        "synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan" tarkoittaa tietenkin Jeesuksen sovituskuolemaa. Ovatko nuo 'suuret profeetat' edes uskossa, eivät tunne Jeesusta?
        " Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin"Jeesus lopetti täydellisellä uhrillaan Vanhan Liiton eläinuhrit.
        Jeesus kuoli keskellä viikkoa ja voi myös sanoa Jeesuksen kuolleen kolmen ja puolen palvelusvuoden jälkeen, keskellä vuosiviikkoa.
        "Ja kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki", on profetia Rooman sotajoukoista.
        Itse Herra Jeesus sanoi: un te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon-
        Tämä profetia on jo toteutunut. Jeesus mainitsee: "silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Daniel puhuu Messiaasta , ei antikristuksesta. Eikä antikristus ole voideltu Messias. Ettekö sen vertaa ymmärrä?
        "synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan" tarkoittaa tietenkin Jeesuksen sovituskuolemaa. Ovatko nuo 'suuret profeetat' edes uskossa, eivät tunne Jeesusta?
        " Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin"Jeesus lopetti täydellisellä uhrillaan Vanhan Liiton eläinuhrit.
        Jeesus kuoli keskellä viikkoa ja voi myös sanoa Jeesuksen kuolleen kolmen ja puolen palvelusvuoden jälkeen, keskellä vuosiviikkoa.
        "Ja kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki", on profetia Rooman sotajoukoista.
        Itse Herra Jeesus sanoi: un te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon-
        Tämä profetia on jo toteutunut. Jeesus mainitsee: "silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille".

        "Jeesus sanoi: un te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon-
        Tämä profetia on jo toteutunut. Jeesus mainitsee: "silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille"."

        Miten niin on toteutunut?


    • humpati humpati hei

      • Anonyymi

        Hyvin huomaa että on tuonkin sanonut Suomesta. Ei voi olla tyhmempää, paitsi joku uskonnollinen terroristi.


    • Anonyymi

      Vuosi on 2021
      Tuliko sota?

      • Anonyymi

        Vuosi 2022.Se on ehkä jo alkanut


      • Anonyymi

        Nyt ollaan hyvin lähellä 3. maailmansotaa. Venäjä hyökkäsi helmikuussa Ukrainaan ja suunnittelee iskuja nyt Viroon ja Liettuaan. Seuraavana saattaa (huomioi: saattaa) olla Suomi ja Ruotsi. Tätäkään en sano todeksi, tulevaisuus näyttää, mutta nyt alkaa olemaan aika selvät merkit.


    • Anonyymi

      Oikeiden profetioiden mukaan kolmas maailmansota on peruutettu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko pipo vielä kireällä 😂

    • Anonyymi

      Puhut muuten totta mutta Jumala ei puutu nyky maailman tapahtumiin koska nykyinen maailma on saatanan maailma. Raamatussa sanotaan että saatana yritti saada jeesusta luopumaan omasta vallasta jotta saatana olisi päässyt Jeesuksen asemaan. Saatana yritti tarjota koko maailman kaikkeutta Jeesukselle vastineeksi jotta Jeesus olisi luopunut omasta vallasta. Saatana sanoi Jeesukselle että saat tämän kaiken jos luovut vallastasi mihin kusetukseen Jeesus ei mennyt. Siitä voidaan jo päätellä että nykyinen maailma ei ole Jumalan eikä Jeesuksen hallinnassa vaan paholaisen eli saatanan vallassa.

    • Anonyymi

      J O E B I D E N

      J E D I B O N E

      luu jedistä?

      jedismin kannattaja = NWO

    • Anonyymi

      Tuota nyt alkaa oleen jo lähellä tää 3

    • Anonyymi

      Vai onko joku muutamieltä? Mites noi profetiat?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjä aloitti hyökkäyksen Ukrainaan helmikuussa 2022. Nyt Venäjä suunnittelee hyökkäyksiä jo Baltian maihin ja seuraavina saattaa tulla Suomi ja Ruotsi. Kaikki riippuu pienistä seikoista. Jos Venäjä aikoo hyökkää naapuriin, niin se on siinä.

    • Anonyymi

      Kolmas maailmansota on jo alkanut, se vain kulkeen hiipien ja väsyttäen. Niin että ihmiset ehtivät kyllästyä kaikkeen sotaan liittyvään ja yrittävät jopa unohtaa mahdollisen uhkan..... Ja yllättäen vuoden 2023-24 aikana olemme täydessä kaaoksessa.

      • Anonyymi

        Lienee jo helmikuussa 2020


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lienee jo helmikuussa 2020

        Mitäs silloin tapahtui?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs silloin tapahtui?

        Oikeammin -19 , mutta Suomessa kaaosuutiset vasta helmik -20. Maailmanlaajuisen kaaoksen alku siis ja ns median masinoima hätätila eli hädän kenraaliharjoitus . Nyt mediauutisointi jatkuvaa varsinaista sotaa ja natoo jne.

        Laboratorio Kiina
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Koronaviruspandemia_2019–.


      • Anonyymi

        Juutalaiset ashkeNAZIt murhasivat 6 miljoonaa eurooppalaista keskitysleireillä.

        http://www.henrymakow.com/post_18.html

        Juutalaisen Adolphe JACOB Hitlerin johtamat ashkeNAZIt Saksassa ja juutalaisen IOSIF (JOSEF) Vissarionovit? D?uga?vilin johtamat bolsevikkijuutalaiset Venäjällä murhauttivat lisäksi kymmeniä miljoonia venäläisiä ja eurooppalaisia.

        http://www.kansaspress.ku.edu/righit.html

        Juutalaisen Adolphe JACOB Hitlerin ashkeNAZI-armeijassa marssi 150 000 juutalaista.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010082412232534_ul.shtml
        Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
        Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews
        AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally "German Jews
        AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

        1938 marraskuu 7: Puolan JUUTALAINEN terroristi Herschel Feibel Grynszpan (Greenspan, Alan Greenspan?) aloittaa kristalliyön murhaamalla saksalaisen diplomaatin.

        JUUTALAINEN Eichmann yrittää saada Euroopan juutalaisia väkisin muuttamaan Palestiinaan.

        Sturmabteilungin johtaja JUUTALAINEN Viktor Lutze antaa miehilleen määräyksen suojella juutalaista omaisuutta.

        JUUTALAISEN Himmlerin käskystä JUUTALAINEN Heydrich antaa SS-miehilleen ohjeet suojella JUUTALAISTA omaisuutta.

        Yitzhak Shamir (Icchak Jeziernicky) liittyi maanalaiseen juutalaiseen terroristijärjestöön Irgun Zvai Leumiin, joka vastusti terrorin keinoin brittien läsnäoloa Palestiinassa.
        Kun järjestö hajosi 1940, Shamir liittyi vieläkin väkivaltaisempaan terroristijärjestöön Lehiin, jota johti Avraham Ster.
        Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIEN kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIT auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.

        1943 lokakuu: Juutalaisten johtaja YITZHAK SHAMIR kirjoittaa artikkelin "Terror" jossa toteaa mm. "Juutalainen moraali ja juutalaiset tavat eivät saa olla esteenä terrorin käytölle osana sodankäyntiä arabeja vastaan"

        Zion's Big Lie

        http://sixmillionmyth.blogspot.com/


    • Anonyymi

      Hmm.... vai että pitää turvautua oikein profetioihin ja tiedemiehiin kun pitää selvittää että mitä tulee ensimmäisen ja toisen jälkeen!

      Eiköhän tämä liene aika selvä asia että jossain kohtaa tulevaisuudessa se tulee tapahtumaan tavalla tai toisella joko terroristien tai valtioiden (sotilasliittojen) välillä, ei siihen mitään "Jumalallisia" profetioita tai ennustuksia tarvita!

    • Anonyymi

      Missä oikeita Profeettat jotka puhuvat että näin Sano Herra ja sitten tapahtuu miten on julistettu. Onko heitä vaijennettu niin ,, etteivät he saavat sanoma enää Jumalalta,, koska on haluttu rakastua vääryyteen ja saaneet Jumala vihainen että ei antaa pelastuva ja varoitettava sanoma ??

      5. Moos. 13:5

      Mutta se profeetta tai unennäkijä surmattakoon, sillä hän on julistanut luopumusta Herrasta, teidän Jumalastanne, joka vei teidät pois Egyptin maasta ja vapahti sinut orjuuden pesästä, ja on tahtonut vietellä sinut siltä tieltä, jota Herra, sinun Jumalasi, käski sinun vaeltaa. Poista paha keskuudestasi

      <<< oletteko huomanneet miten puhutaan luopumuksesta Herrasta nykyään ja ei ole enää Toivo Herätyksestä ja muutos parempaan, Luopumusevankeliumia pidetään esillä ja ovat niin tyytyväisiä. <<<

      • Anonyymi

        "Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen on elämämme kallein asia".
        Jos tuon tärkeimmän opin voisivat vanhemmat lapsilleen pienestä pitäen opettaa, se koituisi lasten maanpäällisen elämän ja iankaikkisen elämän pelastukseksi. Vanhemmille on Jumala antanut lapsen kasvatettavaksi , ei kenellekään muulle instanssille sitä suurinta vastuuta.
        Matteus 10
        25 Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niinkuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään!
        26 Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.
        27 Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta.

        28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

        29 Eikö kahta varpusta myydä yhteen ropoon? Eikä yksikään niistä putoa maahan teidän Isänne sallimatta.
        30 Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut.
        31 Älkää siis peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta.
        32 Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.
        33 Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.
        34 Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.
        35 Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan;
        36 ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa'.
        37 Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias;
        38 ja joka ei ota ristiänsä ja seuraa minua, se ei ole minulle sovelias.
        39 Joka löytää elämänsä, kadottaa sen; ja joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.
        40 Joka ottaa tykönsä teidät, se ottaa tykönsä minut; ja joka ottaa minut tykönsä, ottaa tykönsä hänet, joka on minut lähettänyt.
        41 Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan palkan; ja joka vanhurskaan ottaa tykönsä vanhurskaan nimen tähden, saa vanhurskaan palkan.
        42 Ja kuka hyvänsä antaa yhdelle näistä pienistä maljallisen kylmää vettä, hänen juodaksensa, opetuslapsen nimen tähden, totisesti minä sanon teille: hän ei jää palkkaansa vaille."


    • Anonyymi

      Tässä mitään maailmansotaa tuu aikansa rämisevät sitten jakkara kaatuu,eikä kukaan enää muista mistä tapeltiin.Selvää on ettei Eurooppa ole entisensä

    • Anonyymi

      Nyt alkaa olla nappulat aseteltu paikoilleen Lähi-Idässä.

      ISISrael moSSad teki Hamasin kanssa False Flag iskun ISISraelin puolelle, josta ISISrael ja IDF sai tekosyyn pommittaa Gasa maan tasalle, tarkoituksena ajaa 2 miljoonaa palestiinalaista Egyptin puolelle ja varastaa palestiinalaisten maat, eli koko Gasa.

      Suunnitelmaan kuuluu pillastuttaa arabimaat, jotta Usa saa tekosyyn hyökätä niiden kimppuun. Usan laivasto onkin jo asemissa Välimerellä, Punaisella merellä ja Persian lahdella.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe