Nimismies Ossi Hyvönen....

syyteharkintaan....

virkamatkojen vuoksi.
Kaikenlaisia poliiseja Suomessa on.
Toivottavasti KRP:n todisteet pitää ja tuomarilla
riittää rohkeutta jakaa kakkua ehdottomana
myös nimismiehille...

77

4417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ollenkaan tässäkää

      Poliisin tekosessa...
      Veikkaan 100% villasta ja loput veljeilyä

      • Susikoskj

        Pentti Saira ja Osmo Kurola (Lapin läänin kansliapäällikkö ) ovat myös epäiltyinä.
        Porovarkaudet ovat aina olleet vaikeita selvittää.
        EU valtiossa luulisi varastamisellakin olevan
        jokin raja, jopa virkamiehillä tai ainakin poliiseilla ?


    • Jjhgghkkllll

      Tämä käsivarren juoppovallesmanni sietäis saaha kenkää.tiedän kokemuksesta että tuo pallopää on aivan vitun lapsellinen ja ittiääntäynnä oleva kusipää.olis kiva nähä ja kysyä että miten menee.

      • 12345654321

        Kuulemma vallesmanni on jäänyt sairauslomalle heti käryn käytyä mutta onko asia edennyt käräjille?


      • Kiinan.akselirasvat
        12345654321 kirjoitti:

        Kuulemma vallesmanni on jäänyt sairauslomalle heti käryn käytyä mutta onko asia edennyt käräjille?

        Eiköhän liené loppunkaluttu tämä asia.


      • sisnapotte

        voi penny seipii eih ole vasta kun pintaa raaviskeltu, käsivarres on vielä paljo juttua


      • Anonyymi
        Kiinan.akselirasvat kirjoitti:

        Eiköhän liené loppunkaluttu tämä asia.

        Ilmeisesti Kiinan akselirasvat on sitkeitä. Wuhaninnuha?


      • Anonyymi
        Kiinan.akselirasvat kirjoitti:

        Eiköhän liené loppunkaluttu tämä asia.

        Kiinan akselirasvat on toki jo aikapäiviä sitten siirtyneet poliitikkojen dilemmaksi.


    • hyenaoksentakoon

      ketkujen emä ketku. kaikenlaisia ukkoja sitä voi poliisipäällikkönä olla. toivottavasti saa linna tuomion ja monoa persuuksiin. ihan pitää itteään nipistää, että onko totta, miten voi olla totta jatommonen ukko poliisipäällikkönä ja mikä rikollinen menneisyys ja toiset rikolliset on tätä pönkittäneet ja pomoksi valinneet. kyllä on rikollista ainesta myös ympärillä kun tommosen on annettu heilua poliisin vaatteissa hyi helvetti, hyeena oksentakoon tommosen ukon jalalle

      • 3568833

        Poliisin vaateet kuuluu henkilölle, joka on suorittanut poliisikoulun. Tämä on minun mielipide.


      • ujyhtrr
        3568833 kirjoitti:

        Poliisin vaateet kuuluu henkilölle, joka on suorittanut poliisikoulun. Tämä on minun mielipide.

        Mitäs vaateita tässä nyt on esitetty? Entä meinaatko, että joku poliisin miehistötutkinnon (siis periaatteessa ammattikoulun) suorittanut on koulutuksensa puolesta pätevämpi poliisipäällystöön kuin varatuomari? Todennäköisesti hän ainakin osaa suomen kielen sinua paremmin, jos ei muuta...


      • venkul1213

        tämä on ilmeisesti se sama poliisi joka on monesti tuomittu rikoksista? miten on maholista,että on näin pitkä tovin voinu olla poliisipomo?


      • Anonyymi

        että kyllä oli varsinainen kuvatus siinä hylkeennahka viitassaan ja niin rehvakas ja itseään täynnä oleva kuin narsismin oppikirjasta täyslaidallinen tempaistu. Mitähän tuo pallopää nyt joko on juopotellut itsensä hengiltä?


      • Anonyymi

        tarvitaanko hyenaa, jos on vaikka itteltä jäänyt oksennuskaari lyhekksi niin eikö se sitten osukki jalalle


    • eturauhashoitoa

      eikös se tämä pallinama nauttinut sen pokan ym. suojelusta. muistan, että kun pokka oli joku kepun poliitikko niin sillä oli kirjurina tämä tyyppi, oli juuri opiskellut jotakin. sitten myöhemmin pokka touhusi tämän nimismieheksi muiden kaltaistensa kanssa kun tämän konnan jäljet alkoi haista niin istui pokkakin rikoksesta epäiltynä krp:n kuulusteluissa ja siellä lyötiin viisaita päitä yhteeen ja mietittiin valheita valheen päälle kun epäiltynä oltiin. oli sitten se vuomakan nimismiehen hieromamaja jossa kerma löylytteli ja valvoi, ettei tunturissa ajeta humalassa. tuosta tuli se ohjelma kun tämä tyyppi oikein rellesti ja uhos. mitä pallinaama nyt miettii ja miten menee....

      • Ritvako.johtaa

        Ei se Ritva näitä juttuja niele....


      • Anonyymi

        onhan siinä olluna lapissa tosi hyvä ja sopiva poliisipäällikkö, että juuri sellanen ku kansalaiset on ansainneet. Onko muistettu aikanaan käskynjaolla palkita menneistä urotöistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onhan siinä olluna lapissa tosi hyvä ja sopiva poliisipäällikkö, että juuri sellanen ku kansalaiset on ansainneet. Onko muistettu aikanaan käskynjaolla palkita menneistä urotöistä?

        Toimiiko vielä pipsimittari?


    • vitsi

      käsivarren keisari haha haa

      • Anonyymi

        Taitaa käsivarressa kilpa keisariudesta siirtynyt jo eri luokkaan.


    • iskuoikein

      pantiinko rajamiehet tekemään tämä kiinniotto no, joka tapauksessa napakymppi olipa takan sitten kuka tahansa

      • Anonyymi

        Mitähän ossipojulle nyt kuuluu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän ossipojulle nyt kuuluu?

        Eläkkeellä kaiketi


    • olikofaktaa

      Toistakymmentävuotta sitten tuosta nimismies Hyvösestä oli tehty TV dokumenttiohjelma kun tämä hoiti virkaansa siellä käsivarren suunnalla. Esimerkkinä oli järjestetty joku kuvitteellinen valvontaisku ja nimismies oli jossakin erämaassa jonkun vähän parremman huvilan tai kämpän pihapiirissä. Sinne laskeutui myös helikopteri ja itse nimismies pörräsi poliisitunnuksilla olevalla m-kelkalla ja siinä sivussa veteli jäälle vaaksanmittaisia ns. punaistakalaa. Tällä oli poliisin formu päällä ja joku elukan nahka harteilla. Valvontamajaa esiteltiin myös sisältä ja siellä jossakin pöydällä oli suomen lakikirjat. Nimismies oli keskipisteenä ja muisti selvittää, että täällä pelaa myös asikaspalvelu ja suomen laki ja joka tänne tulee saa pelvelua. Ilmeisesti kysymyksessä oli tuo nimismiehen omaan käyttöön ottamansa ns. Vuomakan partiomaja. Majan editse virtasi pienehkö puro se oli tongittu syvemmäksi, Puro oli mukulakivillä ja muulla roinalla padottu sen verran, että purossa oli vedenpinta saatu nousemaan ja nimismies saattoi esitellä tuota puroa myös kylpyammeena. Dokumentistä saattoi katsoja saada käsityksen, että tämä koko komeus kaikkineen rakennuksinneen ym. oli rakennettu ja ylläpidetty valtion rahoilla ja se oli lähinnä papempi osaisten poliisiherrojen ja heidän ystävän, ystävän ja muihin näihin rinnastettavien "pörräys" paikka, ilmeisesti ei ensisijassa mikään partio tai valvontamaja, Tavallinen ohjelman katsoja saattoi päästä käsitykseen, että varsinaista valvontaa tarvitsisivat nimenomaan tuota paikkaa käyttävät herrat ym. Tämän TV ohjelman jälkeen joku aikakausilehti tekikin tästä samasta paikasta lukijoille dokumentin valokuvineen ja paljasti vieraskirjan nimiluettelon ja sieltähän tämä koko valtakuntaa koskettava nimikirjoitusten huikea määrä paljastui. Vieraskirjan allekirjoittajat olivat myös muistaneet esitellä piirustustaitojaan ja runojakin oli muistettu kirjoitella ja isäntää ylistäää kun oli näin hyvät puitteet osannut järjestellä. Oli majan käyttäjien joukossa vuosien saatossa kirjoitusten ja kuvien perusteella ollut suurinta poliisiherraa ja vähempi arvoista upseeristoa, ministeriä sun muita, mitä nyt suomen maa tuohon aikaan päällään kantoi. Unohtaa ei sovi Lapin lääninjohtoa nimismiehen takapiruna toiminutta maaherraa, poliisipäällikköä ja muita jos jonkun sorttista isompaa tai pienempää herraa, firmojen pomoja ym. isokenkäisiä misseineen ja kaunottarineen ja kaikki tietenkin olleet valvomassa ja valmiina palvelemaan tuolla kaukana käsivarren tunturissa tavallista rahvasta. Lehtijutusta kaikki eivät pitäneet ja tietojen mukaan lapin läänin parhaat tutkijat ja poliisivoimat valjastettiin selvittämään kuka tuon jutun oli tehyt ja mistä oli nuo vieraskirjat tietoineen vuotanut toimittajille sillä olihan juttu tehty Lapin alueella ja oikea foorumi asian tutkimuksille oli tietenkin lapin lääni ja sen poliisivoima.

      • hämmennystä

        Valot on sammutettu Vuomakalla, toivottavasti.


      • elokuva

        mistäköhän saisi tuon filmin tuosta nimismiehestä katottavaksi


      • nykel
        hämmennystä kirjoitti:

        Valot on sammutettu Vuomakalla, toivottavasti.

        vielköhä sillä alkkiksella on nykkelit sinne vuomakkaaseen ja muihinkii juopottelumajoihi ja ketä s ny valvoo jos siellä asustaa


    • oskarinolla

      mistähä sai kateltavaksi tuon tokumenttifilmin tuosta keisarista, oliski hupia pitkäksi aikaa.

    • kuulupois

      kyllä met täällä käsivarressa pärjämme, vaikka ei koskan näkys tuota tyyppiä, kovasti kallis virkamies oli valtiolle ja hyvä näin,,,jette braa.

    • Ihmisyydenpuolesta

      Eipä nuo kukaan taida olla "normi " ihmistä kummempia ja virheitä sattuu jokaiselle. Totta on että lakia pitää noudattaa, mutta silloin jokainen voi katsoa peiliin kuinka hyvin sen itse tekee. Lienee ketään (lapsia lukuunottamatta) ei löydy joka lakia olisi kirjaimelliseseti noudattanut?? Jos joku tietää niin varmaan ilmoitautuu. Joka tapauksessa lakia pitäisi noudattaa ja pää asiana se, ettei toisille ihmisille aiheuteta vahinkoa/harmia tahallisesti. Rikkomuksia on paljolti ja jopa huomattavasti enemmän kansakuntaan vaikuttavia (ali palkatut työt, jne.) kuin tämä asia.

      Ihmisten pitäisi ymmärtää myös omat virheensä, tällaista puolustamatta. Eläkää sovussa ja koettakaa noudattaa lakeja ja asetuksia, niin ei syntyisi tällaisia ikäviä puheita.

      • 12345654321

        Tuli kyllä mieleen että nyt uhrattiin Lapin vallesmanni kun suuria asioita pitää ratkaista ja "Saaraa" pitää säästää, jostakin syystä.

        Toukokuussa pitää ratketa myös Nissisen virkarikostutkinta. Tuleeko syyte?


      • Anonyymi
        12345654321 kirjoitti:

        Tuli kyllä mieleen että nyt uhrattiin Lapin vallesmanni kun suuria asioita pitää ratkaista ja "Saaraa" pitää säästää, jostakin syystä.

        Toukokuussa pitää ratketa myös Nissisen virkarikostutkinta. Tuleeko syyte?

        Olisiko tuo totta että täällä jo vuonna 2017 pohjustettiin erävarsinaista laiminlyöntirikosta?


    • koijarit

      kyllä on uhrattu kyseiselle vallesmannille verorahoja,ihmisten oikeusturva kyseenalaistettu, jne.. muistan kun valtionsyyttäjä Jukka Rappe oikeudessa ajoi syytettä tätä koijarilaumaa vastaan ja toi erityisesti esille kyseisen vallesmannin edessottamuksia. Näitä faktoja on luettavissa eri lehdistä ja oikeuden pöytäkirjoista vieläkin, että on moraalitonta ja ihmisarvon vastaista puolustella tämän kaltaisia jotka poliisin virkavaatteen sisällä ja tunnuskuvilla tehtailevat kaikenlaisia rikoksia. Kyllä on yhteiskunnassa heikko tai laiminlyöty valvonta tätäkin vallesmannia tai tämän toimia kohtaan. toivottavasti ns. oikeus voittaa ja tämä potkitaan virastaan ja tuomiossa luetaan myös menettämään sotilasarvonsa ja ase luvat perutaan, näinhän tehdään tavallisen kohjdalla joka ei ole poliisi.

      • keisarin.virsut

        Mutta miksi sitten täällä poliisiketjuissa joku kirjoitti pari-kolme kuukautta sitten että "Saara" säästetään, jos suinkin mahdollista?


      • Anonyymi
        keisarin.virsut kirjoitti:

        Mutta miksi sitten täällä poliisiketjuissa joku kirjoitti pari-kolme kuukautta sitten että "Saara" säästetään, jos suinkin mahdollista?

        Keisarin virsutkin liekeissä?


    • emätt

      pitäähän kohde säästössä olla jos vaikka jotkut pääsis kolmion alareunaan tähtäilemään

    • joukkovoima

      näitä "hyvösiä" on tuossa ammattikunnassa paljon enemmän kuin näitä vahtimaan asetetut laillisuusvalvojat ja mikään mahti tai koneisto ei saa eikä haluakkaan saada tätä rikollisjengiä kuriin

    • juoka

      miillonka sen juokaleen åpitää mennä sinne kuulesteluun että tulee ylennys vai alennus? oliko se iha nyt kesäkuun aluksi?

    • 12345654321

      Joo ja olisi jo aika kuulla myös siitä että saako VKSV:n Nissinen syytteen nepotismista.

    • ylipompo

      onko ossi palkittu uudella paremmalla viralla, eikös se itse ilmoittanut että palaa työpaikalle 4.6. ?
      on se hyvä mies tuo ossi, eihän sitä ilman poliisivoimat pärjää eikä tule toimeen. eivät käsivartiset taida tykätä jos oiis sinne lykätään ylipäälliköksi

    • tärinäpäällä

      oikein koijari

    • säför

      sille järkättään virkakuljettaja eli oma safööri ku sillä on kortti narulla, ohan se hyvä kaveri ja kaveria ei jätetä

    • vuomakas

      Ossi siirtynee varhaiseläkkeelle, saa parin vuoden päästä muutaman kunniamerkin ansiokkaasta palvelusta isänmaan puolesta ja Sako lahjoittaa safarikiväärin nimikkokaliberilla .500 OH.

    • laulut

      älä helaktissa noinko tuo vielä palkittas. ennanvanhaan tommoset ketkut pantiin kesäomalle seutulaan noinhan se lauloi aikanaan irvinkin

    • pöljätpois

      ihan mielenkiinnola seuraanki tätä tappausta ku on se saanukki täällä vouhkasta ja remuta että saako se vieläki jatkaa tätä sirkusta että eikö tänne yhtän parempaa saa

    • Urtasvankka

      Ihan yleisellä taholla on mielenkiintoista seurata miten käy päällikön aselupien. Normikäytäntö rattijuoppojen suhteen lienee päänsääntöisesti aselupien väliaikainen takavarikko. Käräjäoikeudesta tulleen tuomion jälkeen luvat peruutetaan. Viiden vuoden jälkeen voi niitä hakea uudestaan jos käytös on ollut nuhteetonta.
      Veikkaanpa kuitenkin että päällikkö saa pitää aselupansa. Sen verran on suhdetoimintaa Pitsuskönkään alla harrastettu ja sidosryhmiä kestitetty vuosien varrella ...

      • Anonyymi

        veikkaan, että ei tältä poliisirikolliselta ole aselupia peruttu?


    • pulipiä

      taijat osata olla oikeassa sillä eri mitalla mitatan juuri tämän kaltaisia mitättömiä pikkupäälliköitä tämä oikeusaltio suojelee juuri tämä kaltaisia juokaleita ja kun on vielä poliisis

    • Zansleri

      Omakohtaista kokemusta epärehellisistä poliiseista on. Olen ottanut oikeuden omiin käsiin, jäljestin hemmon kun oli yksin ilman virkakunnan apua. Nostin jätkän seinälle, kerroin asian, ja sanoin että vaihtoehtoja on kaksi; päätän kyttäelämäsi tähän, tai perut muutaman tekemäsi ilmoituksen millä perusteella haluat. Jos perustelu on väärä, niin tavataan sinun kotona perheen kanssa. ja itku tulee. On nykyisin ihan lain perään tämäkin kyttä.

    • liukasteet

      tässä on yksi monista epärehellisistä protyypeistä, varsinainen narsisti?, poliisin virkamerkki ja formu on suojannut ja suojaa, sekä hyvät suhteet, vuomakan voitelut on tuottaneet tuolosta

    • korskuu

      eihän net vain noukin hyvää miestä lynkkaa ulos polisvoimista

    • bresnevi

      virkaheittopoliisien pyhättö on edelleen lappi

    • ketkuko

      juokalepoliisi relleestää veronmaksajien varoilla, ajelee toisten omistamian moottoriajoneuvoja työajalla humalassa teke mitää lystää ja kukaan ei potki juokaletta ulos virasta? onko jonku suosikki tai lemmikki?

      • kuskusi

        pilkille menossa, että semmosta, sai sakon. ossi on "hyviä poliisimiehiä"! korvaamaton.
        kuuluu lappiin kuin paska rattaisiin.


    • KelanTelaaja

      Jopas on paljon "sittiäisiä" kimpussa kitisemässä, räät nenusta valuen ! ;)
      Mies halus siististi eläkkeelle ja teki sen rajapässien avulla, pässejä kun on helppo naruttaa.....

    • 12345654321

      Mutta Lapinlahti ei ole Lapissa, se on Pohjois-Savossa.

    • keltramaha

      tästä tyypistä saa aina sanoa vaikka osulan kassajonossa tai viinakaupan jonossa, että mitäs entinen virkarikollinen nyt jne...

    • kierrettä

      onko ainoa ketku tuosa porukassa?

    • mätöjä

      tämä kuvastaa hyvin otantaa tästä herrakaartista eli poliisijohdosta miten mätää porukkaa ovat

    • tavista

      valtionsyyttäjä Jukka Rappe aikanaan syytti tuota samaista poliisipäällikköä joka sitten myös tuomittiin virkarikoksista. Rappe ei kovin korkealle arvostanut ko. henkilöä vaati silloin jo tätä viraltapantavaksi. Nämä syyttäjän kirjoitukset ja vaateet on nähtävissä eri asiakirjoista.Juttu käsiteltiin samassa syytessä kuin lääninneuvos Oasmo Kurolan juttu. Että ei anna hyvää kuvaa menneisyys ja faktat tästä Hyvösestä eikä entisen lapin läänin poliisiherroista muutenkaan.

    • FOX1700

      Muutama ilta takaperin katsoin uusintana tulleen " Lapin Poliisit"- ohjelman ja näin ensikertaa O.H:n, miehen josta palstalla puhutaan. Oli TV-poliisin kanssa mönkijäretkellä tarkastelemassa poro/raja-aitoja. Miehestä jäi varsin hyvä kuva minulle, sillä olen huumorimiehiä itsekin. Ei moitteen sijaa.Pitää muutenkin muistaa se tosiasia, että läheskään kaikki näistä "nimismiestason" poliiseista ei ole käynyt poliisikoulua. Lakimiehiä, oikeustieteen kandeja jotka ovat päätyneet ensin pikkupaikkakunnan nimismieheksi ja siitä urapolku on jatkunut poliisijohtoon. Poliisin virkapuku ei tarkoita, että on poliisimiehen koulutus.

    • monikakku

      ei tuo poliisikoulu välttämättä tee ihmisestä hyvää poliisia. Kyllä se tulee sieltä ihmisen sisältä (etiikka, moraali ym.) väitän, että poliisikoulu opettaa juuri niitä asioita joista voi hyötyä jos haluaapi ryhtyä rikoksen poluille ja jos vieä poliiiskoulun lisäksi pääsee tai joutuu ns. lusimaan oikeiden konnien ryhmään. voi tämän jälkeen niin halutessaan olla ns. alan mies tai nainen. Tämä tyyppi oli jotenkin luiskahtanut lakimies kouluun ja sieltä ura urkeni Pokan avustajaksi eduskuntaan ja sitten Pokka nimitti tämän nimismieheksi ja joutui Pokka itsekkin istumaan kuulusteluissa rikoksesta epäillyn asemassa kun KRP tutki tämän herra Hyvösen rikoksia ja sitten aikanaan käytiin niitä leivättömän pöydän istujaisia useissa eri oikeuksissa, että niitä huumorimiehiä ja mukavia miehiä voi löytyä myös teatterikoulun käyneistä

    • patsaillaan

      näin se moninkertainen taparikollinen POLIISI palkitaan meillä täälllä suomessa

    • 12345654321

      Eikö lopputulos ole että vallesmanni sai yli 4000 euron sakot ja vallesmannin nöyrä anteeksipyyntökin tuli julkisuuteen. Huonosti oli harkinnut aamuajolle lähtöään.

      Ja marraskuussa eläkkeelle, sitä ennen pitää ylityökorvaukset lomana...

      • averyll4

        Yksi aikamme ilmiöistä; Nimismiesjärjestelmä on siirtynyt historiaan ja uudet tuulet puhaltavat. Kukaan ei ole enää kingi omalla auleellaan. Kaikilta edellytetään lakien noudattamista ja tasapuolista kansalaisten kohtelua. Hyvä näin.


    • suosi

      tuosta päästiin, mutta edelleen kallis tunari veronmaksajille?

    • monikak

      tämä rikollinen on esittänyt, että on tehnyt mukamasten kovasti töitä ja jäänyt rästejä pitämättä, eihän tämäkään yhteiskunnan kultamuna ole ollut työaikalain alainen ja ei pitäisi laillisesti olla rästiin jääneitä kertymiä, että annetaan vaan monen kuukauden täysi palkka joka on verorahoja ja pois poliisin määrärahoista, onko kukaan valvonut ja tarkastanut tämän esittämiä juttuja ja asian laillisuusperustetta?

    • taputtelijat

      Tämä käsivarren keisari oli suuri kupla ja yhteiskunnan poliisijärjestelmän lapin alueen yksi kaikkien aikojen pahin veronmaksajien varojen tuhlari ja tätä nämä herrat kannattivat jotka olisivat voineet jo yli 10 vuotta sitten potkaista ukon ulos ja kilometritehtaalle. Suuri tukipylväs tälle oli roin nimismies joka on päässyt kuin koira veräjästä ja tällä on olluna oma fanittaja porukka joka on myös kulkenut laput silmillä.

      • utelias11

        Onko Roin nimismies jo eläkkeellä?


    • nuttuskeh

      poliisirikollisten suojelijako, onko itsekkin syyllistynyt rikoksiin, mutta ei ole jäänyt kiinni ?

    • nunn

      joku ketku se osasi kusta joitakin silmään

    • Dändiiidiididiidiidän

      Televisiosarjaa katsoneena ihmettelen kirjoituksen tasoa. Mieleeni jäi hänen jA POLIISIKAVERIN HUUMORINTAJU.

    • monetkakut

      kun lukee tuon KEISARI AARNIO kirjan niin sen jälkeen menee lopullinen luottamus poliisiin jos sitä on edes joskus ollu

    • monetketkuilut

      saikohan tuo juokale täyden virkaeläkkeen ja muistettiinko palkita valtion ansioristillä vai oliko jo palkittu aiemmin?

    • Anonyymi

      yksi poliisirikollinen joka nautti suojelua ensimmäisten virkarikosten tultua julkisuuteen. Sai mellastaa juuri mielensä mukaan, valvoiko kukaan oikesti tämän koijarin toimia ?, kun sitten myöemmin paljastui mitä haluttiin paljastaa ja juuri siksi kun jostakin syytä vai pieni osa tuli julkisuuteen. Suuremmat poliisikonnat on siinä sivussa olleet irti ja aivan samoin saaneet mellastaa sikojen lalla ja veronmaksajat , kansa on kaiken maksanut

    • Anonyymi

      käsivarren KEISARI . Kannattaa lukea koko ketju ettei totuus unohdu. Jospa tuosta päästäisiin kuten muistakin virkamiesjuopoista, eli kun tarpeeksi juovat niin lahjomaton kuningasalkoholi tekee tasapuolisesti tehtävänsä ja jää verorahoja muuhunkin käyttöön kuin juoppojen poliisien suurten eläkkeiden maksamiseksi. Että jääkäämme ootolle ja seuratkaa uutisia.

      • Anonyymi

        sanat eivät riitä kertomaan ketkujen ketkun temppuja


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe