kaksoisleuka pois..

neiti.

kuinka saa kaksoisleuan pois ilman leikkauksia??ei oo vielä paha ongelma häiritsevä jos nauraa..

38

41251

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sissy

      Jännitä leukalihaksia päivittäin! Näyttää typerältä, mutta vahvistaa lihaksia. Olen myös kuullut että auttaisi jos leukaa taputtelee. Esim telkkaria katsoessa etu-ja keskisormella tai tai vaikkapa viivottimella taputtelee leuan alta. Tuollaisia kotikonsteja ainakin löytyy..

      • Riikka|

        Olen kuullut ja myös kokeillut tätä: Hoe ääneen KUNNOLLA ja painottamalla, vuorotellen x ja y kirjaimia. Pitäisi tuntua kaulassa asti! Jo hetken päästä näkyviä tuloksia.=)


    • pinq

      eräs lääkäri sanoi joskus että kaksoisleuan saa pois kun pitää esim. lyijykynää hampaidenvälissä n.15min joka päivä. Kaksoisleukaahan ei kovin äkkiä saa pois joten aikaa kyllä kuluu tuollakin menetelmällä.

    • Janie

      Tosi ärsyttävää, kun on muuten hoikka ihminen (52 kiloa, painoindeksin perusteella lähes alipainoinen) mutta silti näkyy leuan alla tosi muhkeat läskit. Että voikin rasva kertyä näin tarkasti yhteen paikkaan. Taitaa olla geneettinen vika, sukulaistyttö on vartaloltaan mallin mitoissa, mutta toimisto ei ota töihin, koska kasvot on "liian pyöreät".

      Tässä just yritän kerätä rohkeutta, josko menisin sukulaistytön seuraksi klinikalle ja ottaisin itsekin rasvaimun leuan alle. :D

    • :(((

      Juu, mäki oon aika pieni ja hoikka vartaloinen, mutta kaksois leukani on iso ja se vaivaa muo. Kun oon ihan normaalisti silti mulla näkyy kaksois leuka ja se näkyy tosi hyvin.
      Läpsyttelen leuan alle, toistan kirjaimia X Y I O Ä Ö X I jne. ja pidän myös lyijykynää hampaitteni välissä mutta tulosta ei tule, tai ainakin tuntuu siltä. Onko viellä muita vinkkejä millä kaksoisleuan saisi pienemmäksi. Mieluite nopeita konsteja... KAIKKI KEINOT KÄY



      -kiitos- :)

      • asdfgbhnjmlöjvdsl

      • kw61

    • laksujdkmrfj

      ei

      • sirius7

        Hei onko joku saanut tuostA laitteesta apuua ? Entäs venyttely ,eikö se mahhda auttaa?


    • Kaksoisleukainen

      No höpöhöpö jotkut kaksoisleuan jumppalaitteet, hei haloo...

      Mutta mitenkäs, rasvaimu kyllä toimii, mutta onko kukaan kokeillut lipolyysiä/kavitaatiota kaksoisleukaan? Voisi jopa kuvitella olevan jonkunlaisia mahkuja tuloksiin, kun kyse on kuitenkin verrattain niin pienestä rasvakertymästä...

      • Anonyymi

        Ei toimi rasvaimukaan, eikä rasvansulatusruiskeet. Kaksoisleuan poistaminen kirurgisesti on vedätystä, voisi puhua pienennyksestä mutta ei poistosta. Ehkä ulkomailla jossa plastiikkakirurgia ei ole lasten kengissä. Suomessa on aika taitamatonta verrattaen. Vartaloa ehkä osataan käsitellä, mutta kasvojen ja leuan alueen hoidattamista välttäisin.


    • inmt´v3m

      Rasvan kertyminen leuan alle ja poskiin, varsinkin hoikalla, voi olla merkkinä sienistä/hiivasta elimistössä. Hoidoksi: a)ruokavalio: paljon kuituja, hyviä rasvoja, kasviksia ja lihaa; juo runsaasti vettä; sokeri, alkoholi, makeat säilykkeet, maitotuotteet ja hiivaa sisältävät tuotteet. Syö inkivääriä, kanelia ja sipulia.
      b) liikunta: harrasta voima- ja intervalliharjoittelua sekä joogaa ja rentoutusta. Stressi on tärkeimpiä epäsuotuisa bakteerikanna syitä ja edistää sienten kasvua elimistössä.

      • LääkePallo

        Hui herranjumala! Mulla on just tolleen kait sit... Selittämättömäti kertyny läskiä poskii ja leuan alle... Luulin eka turpoomiseks ku mulla on kortisoni kuuri (aika paha sellanen -.-) sain vastauksia kiitos, ja nyt, kuinka kauan suunnilleen kestää et toi hoitokeino auttaa? Jos vielä näin myöhään saa ysyä?


    • valojapäälleee

      kavitaatio hoitoja ei TODELLAKAAN saa tehdä leukaan !!!

    • Valotpäälläodotellaa

      Jaa, no miksi sitten niitä mainostetaan muun muassa kaksoisleukaan?

    • Apua nuorelle

      Hei olen 6lk ja 13-vuotias tyttö jolla on itsevarmuutta(ehkä) silloin kun peiliin en katso. Olen suhkot keskikoinen paitsi pieni uimarengas vyötärön ympärillä.. En ole kauhean pitkäkään. ei menkkoja, ei kasvu pyrähdystä, kädet lonksuu ja kaikkea mitä kaikki pelkäävät että olisi (minun mielestäni )! Ja sitten vielä kaupanpäälle tämä hemmetin kaksari! Joten apua pyydän kokeneilta, miten saan itsevarmuutta? Rantakunnon? Ja kaksarin pois? Kiitän miljoonin halein minulle vastanneita

      • Nuorelle apua

        Ja olen vielä luokkamme vanhin tyttö!!!


      • Be yourself

        Ite oon alkanu keräämään itsevarmuutta kirjottamalla paperille hyviä asioita ittestäni ja alkanut ajatella positiivisemmin kaikista ihmisistä. Lopettanu paskan puhumisen (aivan turhaa touhua) ei tarvi ajatella että joku kertoisi jollekin mitä oot sanonut siitä. Kato vähemmän peiliin. Laittaudut aamulla hyvin ja yrität välttyä peileiltä myöhemmin päivällä. Tää ei oo kaikkien juttu mut ite oon huomannu et PIENI meikki lisää (ainakin mulla) itsevarmuutta.

        Laihduttaa (jos sitä sillä kesäkunnolla tarkotit niiku ymmärsin) ei kasvuiässä sais. Mut suosittelen juomaan paljon vettä. Oon kuullut et monet laihtuu jo pari kiloo pelkästää normi liikunnalla ja juomalla paljon vettä. Ite mul on aina juomapullo mukana 0,5l ja yritän juoda ainaki 2-3 pulloo päivässä. Se myös raikastaa kasvoja ja on hyväks iholle. Jos on finnejä (niiku mulla) nii veden juonti autto aivan hirveästi saamaan tasasemman ihon joka lisää tietysti itsevarmuutta. Ite oon säännölline liikunnan harrastaja joten kunnon samalla tasolla pidän kesäisin käymällä aamulenkillä. Kun lähtee tyhjällä vatsalla lenkille niin keho polttaa energiaksi rasvaa, ainakin itse olen sellaista jostai kuullut. Mut laihdutusta ei tosiaan kasvuiässä sais alottaa. Itseäni ärsyttää todella paljon kun jotkut kaverit jo rupee laihduttamaan 50kg painosina asenteella "oon niin läski, eikä musta voi tulla anorektikkoa koska oon nii ylipainonen" ja mä niille aina "saarnaan" koska ovat muaki laihemmas kunnos ja ite oon tyytyväine itteeni. Jos oon aikusena ylipainoine, nii sitte teen asialle jotain, mutta tässä iässä, ei oo tarvettakaan ei mitään järkeä. Ja olen sua vain vuoden vanhempi.


    • Läski...

      Oon 12.v Ja tavallaan hyväkunToinen ja ihan ok painoinen mut kaksoisleuka on aivan valtava ja se häiritsee! saa mut näyttämään läskiltä ;(

      • Läski...

        Nii olisko vinkki saada se vegee tai ees pienenee?


      • Läski...
        Läski... kirjoitti:

        Nii olisko vinkki saada se vegee tai ees pienenee?

        ja lisäksi oon itsestäni maailman rumin -.- Ja jos näkisitte mut olisitte samaa mieltä....Mut jutun. Keinoi miten kaksoisleuka läskiksi saa pois -.- Ne ärsyttää !!!


      • yäk
        Läski... kirjoitti:

        ja lisäksi oon itsestäni maailman rumin -.- Ja jos näkisitte mut olisitte samaa mieltä....Mut jutun. Keinoi miten kaksoisleuka läskiksi saa pois -.- Ne ärsyttää !!!

        Et oo ainut, huh! Ite oon 14v ja mua ärsyttää ihan sikana tää kaksoisoisleuka, ku muuten oon normipainoinen yms harrastan säännöllisesti liikuntaa ja yritän syödä terveellisesti.. MUTTA kaksari on ja pysyy ja saa mut näyttämään vielä kauheammalta ku oonkaan ja tää on ahdistavaa! :'(


      • 38kg saatana
        yäk kirjoitti:

        Et oo ainut, huh! Ite oon 14v ja mua ärsyttää ihan sikana tää kaksoisoisleuka, ku muuten oon normipainoinen yms harrastan säännöllisesti liikuntaa ja yritän syödä terveellisesti.. MUTTA kaksari on ja pysyy ja saa mut näyttämään vielä kauheammalta ku oonkaan ja tää on ahdistavaa! :'(

        Mä oon pian 14 pituutta 151.3 fuck this shit.... mut painam 38... oon tottunu 35kiloon ja terkkaritarkastuksessa vaaka näytti 38kg sillo mun ajatuksii nos "vittu oon lihonnu painan liikaa" no ajattelin laihuttaa ja saan hirveen kaksarin jos teen tahallani kaksarin jote aattelin samal senki laihuttaa


      • Kuulkaas, tenavat

        Lapsikulta, kaikki alle 25-vuotiaat ihmiset ovat valtavan kauniita ja rusoposkisia. Iho, vaikka olisi finnejäkin, on silti kimmoisa ja elastinen nuorena.
        Sitten, siitä lähtien yli 25 vähän rups mutta sen paikkaa hyvä itsetunto, joka kehittyy iän myötä! Lapsen pyöreys on aivan vastustamattoman ihanan näköistä ja suloista. Iho kyllä rupsahtaa ja posket kaventuu, ja silmien viaton kirkkaus muuttuu kyyniseksi, ehkä. Nuorena kannattaa katsoa ympärilleen, ja huomaatte että aikuisissakin on hirmu epävarmaa sakkia. Mutta parasta on rakastaa itseään ja arvostaa itseään! Ja anna arvo toisillekin.


    • jeea1

      nyökyttely auttaa (musta ainaki)

    • Nimimerk.

      Syökää monipuolisesti ja terveellisesti ja urheilkaa. Toisilla on paremmat geenit, mutta jokaisen naamataulu parantuu kun jaksaa tehdä töitä.

    • kaksarinEXomistaja

      juokaaa vettäää se on kaikkii kuonaaineita mitä sinne kerääntyy ku liika suola kehossa kerää niitä, samallailla se kerää mahan päälle ja oikeestaa kaikialle iholle sellasta höttöä mikä on vaa neste turvotusta, ton takia muuten laihat ihmiset kuvitelee tteensä lihavaksi:D mut juokaa vettä, se vähentää suolaan määrää kropassa prosentuaalisesti nii se samalla vähentäää nesteturvotusta ja puhistaaa ne kuonat pois

    • Maikki02

      Mulla ainakin tollanen pieni , alkava kaksari ja koitan pitää päätäni ylempänä ja jokapäivä venyttelen ja juon paljon vettä :3 treenammassakin käyn ja katsotaan tuleekohan tulosta :) Mulla käns ongelmana se että en haluu et mul tällänen kamala olis ..

    • K4kkaaa

      MUL ON AIVAN JÄÄTÄVÄ KAKSARI;(

    • Hereillealipainoiset

      tyypit tääl sillee apua oon 155 ja painan 40 oon ylipainoinen jos painat tonnpitusen 70 ni oot ylipainonen!!!

    • Heikaikillemitesmenee

      Miten saa kaksarin pois?! En nyt sanois et mulla olis ihan jäätävä kaksari se on semmonen pieni mutta esim jos nauran niin tulee pikkunen kaksari... Oon muuten hyvässä kunnossa mun ikäseksi, ja oon tosi tyytyväinen mun kehoon mutta en tykkää mun kaksarista kun se tulee!! Joten mitä mun pitäis tehä et saisin sen pois ilman ku jotain leikkauksia. Ja niin niinkuin sanoin se ei ole mikään jäätävä mut kyllä se ihan pikkasen näkyy! Joten jos jollakin on jotain hyviä vinkkejä niin voisko joku kertoo semmosia pikasia ideoita??

    • Heikaikillemitesmenee

      Kun selasin tätä sivustoo niin melkein kaikki tekstit oli jostain 6-8 vuoden menneisyydestä😁 Niin toivon jos joku voi auttaa mua, jos joku enää käy tällä sivustolla?!😊

      • Kaksarilähti

        Kannattaa työntää kieltä etuhampaiden taakse silloin tunnet kun kaksari alue nousee. Tee tätä joka päivä 30 sekuntia.


      • Anonyymi
        Kaksarilähti kirjoitti:

        Kannattaa työntää kieltä etuhampaiden taakse silloin tunnet kun kaksari alue nousee. Tee tätä joka päivä 30 sekuntia.

        Heiiii! Jos nyt 2v myöhemmim voi kysyä nii kauan kestää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heiiii! Jos nyt 2v myöhemmim voi kysyä nii kauan kestää?

        miten ton kaksarin saa pois


    • Anonyymi

      SOS tarvisin nyt helppii tän kaksari homman kaa. Mul on ihan hirvee kaksari. Oon joku 165cm pitkä ja painan jtn 56kg. En oo mikään laihin yksilö mut oon ylpee mun kropasta. Mut si on tää kaksari. Oon siis nyt jumpannu mun kasvoi noin 1-2vko eikä mikään auta. Kellään apuu??

      • Anonyymi

        ei se nyt kahdessa viikossa lähe :D


    • Anonyymi

      Juo paljon vettä, mene juoksu lenkeille, jätä suola ja sokeri pois jos on mahdollista, älä stressaa paljoo, tee kasvo joogia esim joku slim face yoga niin kuukaudessa tuloksia on!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe