oinasmies

syksyn tyttö

eräs tuntemani oinasmies sanoi kerran ,että hän ei tykkää naisista,jotka ovat tyrkyllä.onko muut kuulleet oinaiden sanovan samaa.läheltä seuranneena mielestäni oinas on oma tapaus sinänsä.hänen puheisiinsa ei voi aina luottaa,peruu viime tipassa sovittuja juttuja erinäisillä verukkeilla,aina ei voi tietää puheista,mikä on totta ja mikä tarua.tuo kyllä selvästi esille,jos muut ovat hänestä kiinnostuneita oli sitten kyseessä työ tai rakkausasiat.esim vaikka näin: sain tekstiviestin tiinalta ja jaanakin lähetti viestin,ei kyllä yhtään kiinnosta.ja kiinnostaa kuitenkin.kuulostaako tutulta?ja sitten kun joku kiinnostaa,niin muut asiat jää unholaan.oinas vaikuttaa jollain tavala itsekkäältäkin.on oikea tuuliviiri.Käyttävätkö tuntemanne oinasmiehet alkoholia viikottain,siis humaltumiseen asti? kertokaa mielipiteitänne oinasmiehistä. entä ojos oinasmies sanoo kännissä tykkäävänsä tytöstä,onko se täyttä valetta,kun selvinpäin ei kuitenka tunnu olevan tippaaka kiinnostunut,mutta aina pienessä hiprakassa kehutaan maasta taivaaseen.miten tähän suhtautuisi,vai onko niin,että selvinpäin rohkeus ei riitä?

7

4815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mirella**

      On varsin tutun kuuloista tuo tekstisi. Mulla kokemuksia yhdestä oinaasta, joka todellakin pyöritti omaa haaremiaan ympärillään ja samalla minua siinä myös. Ja tekipä sen vielä erittäin huolella, ei muut naiset tienneet mitään, vaan olivat hyvä uskoisesti ihastuneita. Vuodesta toiseen pysytty ns. "puheväleissä" vaikka seurustelen tälläkin hetkellä aivan toisen tyypin kanssa. Oinaalla on omat kuvionsa, joita hän itse määrää ja pyörittää. Niihin on parempi olla puuttumatta muiden.

      Oinas on helposti flirttaileva, kuten myös minä (jousimies). Teot ei sitten vastaa kuitenkaan puheita ja aikeita. Itse olen myös huomannut, että jutut on hyvin lennokkaita ja enemmän ja vähemmän totta. Huomannut olen sekä itsestäni että oinas-miehestä kiinostuksen heräävän, kun jotain kiellyttyä on tekeillä! Esim. flirttailu tai tekstailu varatun ihmisen kanssa.

      Tämä kyseinen oinas on kova juomaan ja luulempa, että hänen ulkokuorensa pysyy näin kuosissaan. Puheet on humalassa aivan eri asia oinaan kohdalla, mitä tosielämässä!

    • Ulpu79

      Aviomieheni on niin tyypillinen oinas kuin vain voi olla; valehteleva, mielistelevä, pettää lupauksensa, hyvin impulssiivinen ja idearikas. Hän suunnittelee ja haaveilee, käyttää rahaa äkkipikaisesti ja säästämättä. Hän lupailee paljon eri tahoille eri asioita, mm. pitävänsä esitelmiä, sopii tapaamisia päiville, jolloin ei todellakaan ole aikaa tavata ketään. Sitten hän tuskailee ja pohtii, miten pääsikään tapahtumaan näin.

      Mieheni ei käytä mitään nautintoaineita. Hän on myös suora tunteidensa suhteen, ilmaisee ne hyvin suorasti. Hän on intohimoinen rakastaja ja seksuaalisesti aina tyydyttymätön.

      Hänen ajatuksen juoksunsa on välillä niin vilkasta, että pidän häntä jaloista kiinni, että hän ei lähtisi lentoon. Jo ennen kuin ensimmäinen asia on saatu hoidettua, hän suunnittelee jo toista. Tästä seuraa vääjäämättä, että yksikään homma ei tule kunnolla hoidettua.

    • Nimetön

      Olen oinasmies ja voinen olla sun kanssa saamaa mieltä oinaan luonteesta. Mutta vain joissakin asioissa! Oinasmies ei todellakaan tykkää jos tyttö on tyrkyllä. Tyrkyllä olo halventaa ja oinashan haluaa vain parasta. Päinvastoin, oinas on luotettavuuden perikuva, lupaa sellaistakin jota ei voi millään pitää koska oinas halua miellyttää toisia. Oinas tosin saattaa testata kuulijan hoksaa heittämällä tosiasioiden sekaan komppaa. Oinas on älykäs mutta valitettavan ujo ja jos joku on oinaalle opettanut että juopottelu laukaisee estot, hän käyttää tätä keinoa taatusti mutta harvoin känniin asti. Jos juo viikottain se ei suinkaan ole paljon vaan normaalia. Jos juo päivittäin, se on liikaa kelle hyvänsä. Oinasmies on selkeästi tunne-eläjä ja hänestä on vaikea ottaa totuus selville. Oinas on helposti vieteltävissä joten kovin uskolliseksi oinasmiestä ei voi sanoa mutta vastaavasti tulinen rakastaja ja antaa kaikkensa naiselleen.

    • mumma25

      hei! tuttua tarinaa....minulla ja Oinasmiehellä on ollut suhde noin 4 vuotta....kaikki yhteydet pääsääntöisesti tuli hänen puoleltaan, eli soitti joskus jopa 5 kertaa päivässä...joka ainoa ilta toivotti hyvää yötä ja joka aamu soitti huomenia.
      tapasimme kerran kuukaudessa noin 2-3 päivää kerrallaan, vietettiin Lapissa ruskalomaa viikon kerrallaan. asumme eri kaupungeissa, eli miesoinashan on naisiin menevä, ainakin tämä versio.....morsiamia ollut ja tulee aina olemaan. nyt hän löysi "unelmanaisen" omien sanojensa mukaan.....nyt ilmoitti mulle että ollaan hiljaa...ei mitään soittoja eikä viestejä, parhaillaan on menossa Tallinnaan tämän naisen kanssa.....ei vastannut viestiin kun laitoin. Sydän vuotaa verta.....kyyneliä tulee litrakaupalla......mutta oinas senkun porskuttaa kun on hullunlailla rakastunut. Oinashan rakastuu nopeasti, mutta kun kaikki ei mene niinkuin hän haluaa....sitten alkaa tulla mutkia matkaan. Oinas kyllästyykin nopeasti. Tiedän kokemuksesta, että kun tämä alkaa rakoilla......taas tulee soittoja ja ruikutusta riittää....en tiedä miten saan tämän miehen pois mielestä

      • mä vaan

        Oinasmiehet on todella vaikeita..Ei tiedä yhtään mitä niiden päässä liikkuu..Ja minkä ihmeen takia pitää käyttäytyä niin tylysti, vaikka toinen ei oo tehny mitään? Ja jos vaikka oiskin,kertoo olevansa pahoilaan..Niin silti ollaan tylyjä ja ilkeitä...ei jymmärrä...


    • mä vaan

      Niin,ja jos oikeesti kerta "vihaa" niin paljon..niin miksi ees vaivautuu vastaa tekstariin, vaikkka ihan hyvin voi olla vastaamatta..

    • oikka4

      Ei pidä paikkaansa se,että oinas olisi esim valehtelija ja kiero ja epäluotettava. itse ainakin oinaana tykkään olla rehti ja en mielestäni käytä ketään hyväkseen ja jos jotain lupaan se pitää kans. On totta,ettei oinas ole hirveän kärsivällinen ja keskittyy kyllä kovasti, jos asia on mielenkiintoinen. Se, että oinasta sanotaan vittumaiseksi, johtuu siitä ,että oinasta on ärsytetty tahallaan ja juonittu esim selän takana. oinas on ihan oikeasti kiva ihminen joka pysyy hänen kanssaan väleissä ja oinaalla on paljon ideoita jos vain ne kanssaihmiset hyväksyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe