Mailan osto nettikaupasta

kokemuksia?

Onko kellään kokemuksia tennismailan ostosta nettikaupoista (esim amazon, ebay, tennisnuts jne.)Hinnat näyttäisivät vaan olevan suhteellisen paljon edullisemmat kuin suomessa kaupoissa, tosin päälle tietenkin toimituskulut. Eli jos on testannut mailoja jo täällä ja tietää minkä haluaa niin kannattaako lähteä tilailemaan?

10

2711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • guga

      tietysti kannattaa tilata jos halvemmalla saa

      • tulee

        viiltävää analyysiä,


    • Nimetön

      Ennenkuin tilaat niin laske todellinen säästösi. Muista, että tuon hinnan päälle tulee myös kuljetuskulut ja tulli ja kaiken tuon päälle vielä ALV. Itse ainakin huomasin, että tilatun mailan hinnan pitää olla merkittävästi alhaisempi jotta homma kannattaisi. Kuluttajasuoja-asiat eivät välttämättä ole samalla tavalla hallussa netistä ostettaessa verrattuna suomalaisesta liikkeestä ostettuun. Ja vielä lopuksi: olet tod.näk. testannut jostain liikkeestä lainaksi saatua mailaa eli saanut (hyvää?) palvelua mutta et siitä haluaisi maksaa. Tosin aivan kaikkia malleja voi täältä olla joskus vaikea löytää. En nyt tämän enempää lähde moralisoimaan, koska joskus nämä suomalaiset kauppiaat kyllä pyytävät aika tolkuttomia hintoja eikä sitä politiikkaa pidä lähteä tukemaan mutta yleensä nuo suostuvat aina tinkimään ainakin niin paljon, että netistä ei kannata tilata.

    • a-rod

      Itse olen viimeisen vuoden tilannut tennistarvikkeeni saksasta nettikaupasta ja hyvin on toiminut! Mailat tilasin viime syksynä vertailtuani hintoja suomalaisten toimittajien hintoihin, ja säästöä tuli per maila n. 30e. Ennen tilausta olin yhteydessä meilitse saksaan nettikauppaan ja kyselin tarjousta kolmelle mailalle, ja näin hinta tippui vielä siitä mitä sivuillaan pyysivät. Samalla tilasin myös jännettä 200m rullan ja siinä tuli säästöä noin 30e suomen hintoihin verrattuna. Ja näin nopeasti laskettuna säästöä tuli mailat 3x30e jänne 30e = 120,00e! Toimituskulut alle 20e ja verojahan ei tule maksettavaksi kun kauppa tapahtuu EU maiden välillä, ja DHL toimittaa kotiovelle! Eli puhdasta säästöä ~100e. Joka ainakin minulle on sellainen raha jonka mielellään säästän jos vaan mahdollista. Kokemusta sekä Visalla maksamisesta että EU-maksulla maksamisesta. Eli puhdasta säästöä ~100e. Joten lämpimästi voin suositella, omalla kohdallani ainakin toiminut enemmän kuin hyvin! Ja samalla pääsee osoittamaan mieltään ja hieman boikotoimaan Suomen kallista hintatasoa kohtaan... ;)

      • porolainen

        Niin, rupesi minuakin kiinnostamaan tuo tennisvälineiden hankkiminen ulkomailta(eu-maista). Oliskohan mahdollista saada vinkkiä, että mistä osoitteista kannattaisi ruveta tekemään hintavertailuja ja mitkä siis ovat osoittautuneet toimiviksi/luotettaviksi.


      • a-rod
        porolainen kirjoitti:

        Niin, rupesi minuakin kiinnostamaan tuo tennisvälineiden hankkiminen ulkomailta(eu-maista). Oliskohan mahdollista saada vinkkiä, että mistä osoitteista kannattaisi ruveta tekemään hintavertailuja ja mitkä siis ovat osoittautuneet toimiviksi/luotettaviksi.

        mailiin voin linkittää mutta en viitsi täällä alkaa mainostamaan, en niin paljoa kuitenkaan halua osoittaa mieltäni suomalaisia toimittajia kohtaan että alkaisin julkisesti mainostamaan. =) Ymmärrät varmasti.


      • porolainen
        a-rod kirjoitti:

        mailiin voin linkittää mutta en viitsi täällä alkaa mainostamaan, en niin paljoa kuitenkaan halua osoittaa mieltäni suomalaisia toimittajia kohtaan että alkaisin julkisesti mainostamaan. =) Ymmärrät varmasti.

        Pistäisitkö linkkiä tänne niin alan tutkimaan, kiitos paljon etukäteen!
        [email protected]


      • Rystyverottaja

        Käsittääkseni a-rod on kylläkin VÄÄRÄSSÄ EU-hankintojen suhteen, sillä EU-hankinnnat koskevat kahden EU-maissa sijaitsevan arvonlisävelvollisen välistä kauppaa, josta ei myynti- eikä ostohetkellä tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Jos kaupan toinen osapuoli on tavallinen kuluttaja ei EU-hankintoja koskeva kriteeri täyty. Joku asiaan tarkemmin perehtynyt voisi hieman tarkentaa.

        Mailojen hinnoista Saksassa minulla selkeä käsitys, että sieltä voi löytää hyviäkin tarjouksia, mutta myös mailoja myyvät tahot Suomessa mielellään antavat oman tarjouksen kunhan vaan sitä osaa kysyä. Sillä varmaan markkinakoon takia lähtöhintoja on pakkokin pitää hieman korkeammalla kuin isoissa maissa. Itse arvostan myös hyvää palvelua ja testausmahdollisuutta.


    • tennisfsn

      Tennisnuts Englanti. Tilasin tuotteen, parin päivän päästä ilmoitus että hetkellisesti loppu, tulee neljän päivän päästä. Tiedustelin asiaa 14 päivän jälkeen, luvattiin lähtevän seuraavana päivänä. Tuli ilmoitus että postikulut jotka olin maksanut ( 8puntaa ) eivät riitä, maksa 25 euroa lisää. Peruin kaupan, rahat sentään palautuivat tilille. Sysipaskaa toimintaa alusta loppuun.

    • Peelo7855

      www.tennis-point.com
      www.tenniswarehouse-europe.com

      Noista olen molemmista tilannut jo vuosia lähes kaikki tennistarvikkeet. Mainiosti on palvelu toiminut. Jälkimmäsestä yli 75 euron ostokset ilman postimaksua Suomeen kotiovelle. Mitään ylimääräisiä alveja tai tulleja noihin ei tosiaankaan tule.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe