himanka

mimmonen paikka asua

eli mimmonen paikka himanka on asua onko monta kauppaa? entä r-kioskia entä koulut ala-aste...onko kunnalla vuokra rivitalo asuntoja ja onko missä kunnossa?? kumpi papempi paikka kannus vai himanka....

38

8762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anti-juoppo

      Himangan nuoriso on alkoholin suurkuluttajia, paikalliset nuoret"miehet" kohtelee naisia kuin halpaa.......! Noh,itse en himangalle muuttaisi jos olisi pieniä lapsia,noista kahdesta Kannus vie kirkkaasti voiton!

      • H00

        Eiköhän niitä "juoppoja" löydy ihan joka kunnasta ja kaupungista. Ei se ole hääviä kannuslaistenkaan nuorten käyttäytyminen. Ehkäpä pitäisi katsoa peiliin, ennen kuin alkaa muita paikkakuntia haukkua.
        Ja mitä paikallisiin "nuoriin miehiin" tulee,siis niihin, jotka kohtelevat naisia kuin halpaa... niitäkin löytyy ihan varmasti, joka kunnasta. En lähtisi sinuna "mollaamaan" koko kylää tiettyjen henkilöiden tekojen perusteella. Ei se Kannuskaan mikään rauhallisuuden perikuva ole, ei todellakaan.


      • villiminkki

        Nehän on jo 10 vuotta vanhempia ja viisastuneet, ymmärsivät liittyä Kalajokeen.


      • Anonyymi

        Kannuksessa on niin köyhää porukkaa että. Vievät hautausmaalta kastelukannut ja haravat. Ne ovat lukkojen takana sitten ja ihmiset käärmeissään.

        Himangalla vaikuttaa lestadiolainen herätysliike haaroineen. Ota se huomioon, jos aiot ateistina muuttaa paikkakunnalle. Sen vaikutus on kuin voikukkaset kesäruohikolla. Torjunta vaikeaa. Eivät tervehdi, vain pieni nyökkäys, tuskin havaittava. Jos saat naapuriksesi heikäläisiä, olet ikävässä välikädessä. Kyttäys 100-prosenttista. Kylän kuuluisin kyttä elää ja voi hyvin, vaikka on lähes 90-vuotias.

        Jos pitäisi muuttaa Himangalle asumaan, valitsisin asuinpaikan huolella. Etukäteen kun selvittää naapurit ja heidän taustansa, välttyy monelta paskalta.

        Jos pitää merenrannoista ja henkisestä yksinäisyydestä, paikkaknta on oiva valinta. jos on autoton, en menisi. On äärimmäisen vaikeaa saada autokyyti junalle tai asioille toiselle paikkakunnalle, vaikka maksaisi lystin. Kylällä sellainen ilmapiiri, että pitää omistaa kaksi maasturia tai muuten ei oo mitään.

        Yhteisöllisyyttä ei juuri ole, kaikki pitää tehdä itse, kaikki pitää kärsiä sisällään. Jos olet minkkitarhausta inhoava ihminen, paikkakunta on viimeisellä sijalla asuinpaikkana. Asenneilmastoltaan ikävä ja kuppikuntamainen.

        Ihan olemattomalla koulupohjalla pääsee, jos pääsee naimaan tai syntymään tiettyihin sukuihin, hyviin virkoihin. Muuten ei. Jos on loppututkinto yliopistosta, en muuttaisi H-lle.


      • Anonyymi

        Tuli vain mieleem että himangalla oli siwa kirkon vieressä ajoin sinne ruokatavaraa 90 luvulla nykyinen pomo väittää ettei mitään siwaa ole ollu


    • - " -

      himanka on pieni n.3500 ihmisen maalaiskylä. joka kunnassa juoppoja riittää, myös kannuksessa. kunnalla on omia rivitaloja, kerrostaloja ei taida olla. kaksi kauppaa (k-kauppa, ja s-market), ainaki sata kampaajaa !, ei oo ärrää mutta teboil (auki 7-22) koulu on n. 500m päässä keskustassa, hiukan syrjässä mutta lähellä. Osuuspankki löytyy. Terv kesku, labra, röntgen, h-lääkäri = perusterv huolto. Kannukseen n. 25km, kokkolaan 45km. hyvien kulkuyhteyksien päässä. suosittelen tomujokea esimerkiksi jos haluaa rakentaa. se on jokirannan varrella oleva pieni kylä, tosi kaunis.

      suosittelen himankaa !

      • murkku

        Himanka mukava muulloikin kuin kesällä. Romanit on kuulunu Himankaan aina. Meillähän on vielä on mainio kunta josa voi yrittää, elää ja viihtyä. Kun kaikki painaa yhteen hiileen voimme olla yhä olla eteenpäinkin itsenäisiä kun muuut naapurikunnat lähtee tähän yhdistymis ralliin mukaan. Se vaatii vain himankalaista taistelumieltä joka meillä on ollu jo siitä asti kun pääsimme pois suurlohtajan ikeen alta.


      • Anonyymi

        Kylän osuuspankki auki kaksi tuntia. Jos on ruuhkaa, sivuhuoneista ei tule yhtään virkanaista auttamaan jonon purussa.

        Todistin tapahtumaa, jossa paikallinen taksisuhari yritti asiakkaaseen vedoten kiilata jo pitkän aikaa vuoroaan odottaneita. Häntä kehotettiin pyytämään lisähenkilökuntaa sivuhuoneesta, josta kuului puheenpälinää.

        Ei onnistunut. Kuului, ettei tule toista pankkivirkailijaa auttamaan.

        Mitä tuollainen kertoo paikkakunnan hengestä?

        Kylän kuuluisin kyttä elää ja voi hyvin. Urkkii muiden asioita näiden tutuilta ja koulukavereilta jopa kaupan kassajonossa. Ei anna minuutinkaan rauhaa naapureilleen tai kyläläisille. Laulaa kirkkokuorossa ja tekee ties mitä.

        Tervemenoa vaan minkkatarhaajien mestaan, kyttien sekaan ja huonoksi menneiden palveluiden sekaan. Täyttä työtä hoitaa edes polkupyörään vararengas.

        Kyläläiset liian kilttejä, kuin lampaat. Sitä se lestalaisuus tekee henkiselle puolelle.


    • easy ac

      Nimittäin onhan siellä ainaski 1 grilli tosin taitaa olla ainoastaan iltapäivästä klo 18:00-24 välisenä aikana auki? en muuta muista siitä ainaski ne raskalaiset makkaralla oli nameja:) vuokratalot on vissiin aika uusia?? no voihan wanhoisaki asua:) kouluista ei tiä susikaan:( kantsii kysellä kunnanjohtajalta..lähdenkin tästä grillile jonnekki:)

    • suosittelen

      jos jotain puuttuu niin löytyy hesasta tai kokkolasta. tulee mieleen ainoastaan ilotalo ja ja.... muut taitaaki olla täällä!
      grilliki on ja ärrä. monta koulua ja tonttimaata riittää.

    • molempien naapuri

      Nimimerkki -"- jo kertoikin joitakin faktoja Himangasta liioiteltua asukaslukua lukuun ottamatta. Lisätään muutamia kommentteja.

      Ensinnäkin Himangan kunta on keskittänyt kaikki vuokra-asuntonsa ja tonttinsa typerästi kirkonkylälle, vaikka viihtyisimmät asumisalueet sijaitsevat muilla kylillä, erityisesti Lestijoki/Tomujokilaakson alueella. Kunnalla on suunnitelmissa lopettaa myös koulut sivukyliltä.

      Vielä joskus 80-luvulla Himangan kirkonkylä kehittyi työpaikkojenkin osalta mukavasti, mutta nykyisin työpaikkaomavaraisuus on taantuva. Kalajoki, Kannus ja Kokkola tarjoavat työpaikkoja, mutta ei 25-45 kilometrin etäisyyttä ko. paikkakunnille voi läheiseksikään mainostaa. Siksi ulkopaikkakuntalaisten muutto Himangalle on vähäistä. Mutta toisaalta Himangalta ei ole erityistä joukkopakoakaan poispäin, joten ilmeisesti siellä myös viihdytään.

      Erityisen tervetullut Himangalle olet, jos sinulla on paljon rahaa. Kunta on kaavoittanut merenrannalta rikkaille luksustontteja, mikä on aiheuttanut närää paikkakunnalla.

      Myönteisistä seikoista mainittakoon, että luonteeltaan kantahimankalaiset ovat harvinaisen iloisia ja ystävällisiä. Himankalaisten rakkaimmat puheenaiheet ovat hiihto ja perunanviljely. Moni tietää paljon myös turkistarhauksesta, mutta mieluiten vaikenee aiheesta.

      Nähtävyyksistä mainittakoon jokilaaksomaisemat, meri ja Raumankarin vanha puutaloalue. Tapahtumista merkittävin on Raumankarin markkinat heinäkuun alussa.

      Kannuksen kuntapolitiikka suosii Himangan tavoin vain asumista kirkolla, mutta lisäksi kirkonkylä on rakennettu rumasti. Kauppoja ja työpaikkoja siellä on tarjolla enemmän. Jopa uimahalli on.

      Luonteeltaan kannuslaiset ovat hieman sulkeutuneita tai nokkavia. Puheisiin on vaikeampi päästä siksikin, että kannuslaisten ajatukset ovat päivät pitkät Poutun makkarahihnalla. Ainoat nähtävyydet ovat jokimaisema Himangalle päin ja museoalue. Kannuksen merkittävin tapahtuma on junien saapuminen ja lähteminen rautatieasemalla.

      • jeppis123

        Tää oli kyl hyvä! Meikäläinen on joskus "opiskellu" himangalla, kun siellä oli vielä "ammattikoulu" ja tykkäsin kyllä kunnasta ja ihmisistä siellä. Voisin kyllä harkita jopa muuttavani sinne!?


    • himanka

      Himanka on ihan rokkrokk.

      2 ruokakauppaa, 2 ravintolaa, huoltamo, muita kauppoja. Ei R-kioskia.

      Ylä- ja ala-aste samoissa vasta remontoiduissa tiloissa lähellä keskustaa. Rivitaloasuntoja on, pääasiassa erittäin hyväkuntoisia.

      Kannushan on kaupunki (kylläkin pieni sellainen) ja Himanka pieni maalaiskylä, mutta enpä Kannukseen vaihtaisi.

    • kyläpäällikkö

      Himangan synnystä on monenlaisia tarinoita. Eräs luotettavimmista tarinoista on dokumentoitu himangan kirkon arkistoihin. Se menee jotenkin näin:
      Vuonna 1941 päätettiin venäläiset sotavangit tiivistää keskitysleiriin KAlajoen ja lohtajan väliin. Leiriä alettiin pian jo kutsua himaksi josta se vääntäytyi suomeksi HIMANGAKSI. Vuonna 1944 suomen tehtyä rauha venäjän kanssa poistettiin aituus himangan ympäriltä ja pahuus alkoi levitä jo naapuri kuntiin, mutta onneksi salaisella lisäpöytäkirjalla kiellettiin himankalaisten lisääntyminen oikeitten ihmisten kesken. Ja vielä tänäpäivänä voimme huomate himankalaisten sisäsiittoisuudesta venäläiset ruumiin rakenteen, epärehellisyyden ja silminnähtävän pelkuruuden.

      Nykypäivän himanka on jo lähes turvallinen paikka liikkua. Voit käydä ihastelemassa aitaa josta on vielä kasitien varressa osa jäljellä. Himankalaiset itse kutusuvat tätä hirviaidaksi, mutta me suomalaiset tiedämme totuuden.

      • olen lukenut

        tuosta aiheesta,olikohan se viikipedia tai jotain sinne päin!?


      • Ex-Himankalainen

        Oletkohan peräti Hillilän kyläpäällikkö vaiko Mutkalampin.

        Himanka on ainakin siellä syntyneille paras ja rakkain paikka maailmassa.Jos toisin on niin syy löytyy itsestäsi tai sitten olet vielä märkäkorva joka ei ole ymmärtänyt kotikylansä arvoa.

        Kun olet elänyt maailmalla vuosikymmenet ja vanhenet alkaa se kotikylä muistumaan erittäin rakkaalta paikalta köyhyyksineen ja sisäsiittoisuuksinenkin.Jopa entiset inhoamasi ihmiset tuntuvat kultaisilta.

        Siteeraan laulua"sil leipä vieraan karvast ois ja sana katkeraa jne"

        Jopa Himangan hautausmaa tuntuu rakkaalta kun siellä käy,ovathan kaikki läheiseni siellä ja sinne toivon myös joskus pääseväni "Akolan männikköön"


      • vai päällikkö

        Tai mahtaako olla sisäsiittoisen uskovais-sivukylän entinen kyläpäällikkö..

        Ei parempaa paikkaa olekaan, kuin Himanka. Palveluita on ainakin toistaiseksi riittävästi, eikä lähikaupunkeihinkaan ole matka eikä mikään, kun suurempia hankintoja pitää tehdä.


      • Lapsuude kesät
        Ex-Himankalainen kirjoitti:

        Oletkohan peräti Hillilän kyläpäällikkö vaiko Mutkalampin.

        Himanka on ainakin siellä syntyneille paras ja rakkain paikka maailmassa.Jos toisin on niin syy löytyy itsestäsi tai sitten olet vielä märkäkorva joka ei ole ymmärtänyt kotikylansä arvoa.

        Kun olet elänyt maailmalla vuosikymmenet ja vanhenet alkaa se kotikylä muistumaan erittäin rakkaalta paikalta köyhyyksineen ja sisäsiittoisuuksinenkin.Jopa entiset inhoamasi ihmiset tuntuvat kultaisilta.

        Siteeraan laulua"sil leipä vieraan karvast ois ja sana katkeraa jne"

        Jopa Himangan hautausmaa tuntuu rakkaalta kun siellä käy,ovathan kaikki läheiseni siellä ja sinne toivon myös joskus pääseväni "Akolan männikköön"

        Samaa mieltä vietin ihania lapsuuden kesiä Pajalassa.....
        Lestijoessa käytiin mummon äiteen ja täteine kanssa pyykillä
        Kaattarin Kallen kioskilta sai maailman isoimmat tötteröjäätelöt ja Joensuun Leevi kaupasta ostettiin ruuat. Meijerikin oli vielä voimissaan ja Pappila jokitöyräällä....oi niitä aikoja Himankaa ei saa kukaan mollata eikä koskaan....


    • himankalainen

      Kunta päätti "lisätä" houkuttelevuuttaan huonontamalla lasten päivähoitomahdollisuuksia poistamalla mm.yö -ja viikonloppuhoidon.Ei tänne kannata muuttaa

    • pasi

      Jos pitäisi valita Himangan ja Kannuksen välillä niin, ehdottomasti valitsisin Himangan. Himangalta löytyy kaikki palvelut mitä elämiseen tarvitaan ja mitä ei löydy niin ne kyllä löytyvät lähi kaupungeista.

      Juoppoja Himangalta ei löydy, joita Kannuksessa kyllä on. Kesä aamuisin ne könyävät siltojen alta syömään kauppojen roskiksista ruokaa. Alkoholin käyttö on ihan tavallista verrattuna muihin lähialueiden kyliin. Ennen Himangalla meno saattoi olla joidenkin mielestä hurjaa, mutta nyttemiten suurimmat "hullut" ovat rauhoittuneet tai muuttaneet muualle.

      Kyläpäällikölle tiedoksi Himangalle ei ole yhtään hirviaitaa ja se aita mitä todennäköisesti luulet hirviaidaksi on lehmille..

      • himankalainen

        kyllä nyt puhu pasi paskaa että "ei himangalla juoppoja oo" ja että "himangalla ei oo "hulluja"!!!"


    • avosylin vastaan

      Lapsiperheitä kaivataan. Kokkolaan eli suurempaan sivistykseen lyhyempi matka, maisemia vaikka muille jakaa (tosin armeijallehan ne isoimmasti on jaettukin) ja lehemiä ja perunoita. Marinkaisissa on vilkas kyläkeskus ja ala-luokat ja kirkonkylällä on oma koulunsa yläluokkineen.

      Suoramyyntihalli on paratiisikauppa huoltoasemaa vastapäätä, keskustassa on 2 ruokakauppaa ja kovin kaunis kirkko. Päiväkoti on Suomen kaunein piparkakkumökkitunnelmainen ja sieltä puolen kylää on hyviä rivitaloja.

      Tonttia on erullisesti, jos rakentaa haluaa.

      • Anonyymi

        En pitäisi Kokkolaa suuremman sivistyksen kehtona. Kokkolan linja-autoasema on yhtä kuoppainen paikka kuin Karjalan tiet.

        Himangalle mahdollisesti muuttavalle neuvoisin ottamaan huomioon seudun vahvan kepulaisuuden, lestalaisuuden ja ikävähkön hengen kaikessa, mitä tulee iloisempaan meininkiin. Älä naura, älä laske leikkiä. Kaikki otetaan tosissaan. Sarkasmi puuttuu, sitä ei ymmärretä.

        En muuttaisi mistään päin Suomea Himangalle, jos olisin yksinäinen. Hyvin perhekeskeistä seutua, putoaa äkkiä yksinäisyyteen, jos ei ole edes sukua hautausmaalla tai jotain juurentynkää Pahkalaan, Tomujoelle tai sinne vilkkaaseen Pajalaan.

        Jos olet remppataitoinen, kätevä muutenkin ja aika hyvissä varoissa oleva lapsiperhe, joka jaksaa autoilla isompiin keskuksiin harrastamaan ylevämpiä juttuja, Himanka voi sopia sinulle. Jos et kuulu kirkkoon tai inhoa tekopyhiä tyyppejä, älä muuta. Erotut jo siinä liikaa.

        Lisäksi ota huomioon, että pihallesi tai asuntoosi on tunkua lahkolaisten ja muiden kulkijoiden suunnalta. Sitä ei aika ole kitkenyt pois. Samoin kaikenlaiset kattomaakarit ja huijarit ovat nyhtämässä mummoparkoja melkoisesti. Älä siis mene, jos olet vähääkään heikko, dementoitumassa oleva yksinäinen. Kyniminen osataan uskovaisten piirissä hyvin, saalistusvietti taloudelliseen hyväksikäyttöön melkoinen.

        Korppikotkia lentelee toki muuallakin päin Suomea näissä jutuissa. Raikasta meri-ilmaa saat yllin, samoin hienoja lenkkimaastoja koiran kanssa liikkuessa. Eivät ole ruuhkaisia, koska väki ei juuri autosta malta nousta. Toki jokunen aamuvirkku varhaiseläkeläinen ravaa kyläteitä, mutta he ovat poikkeus.

        Koeta olla ilman sairauksia tullessasi. Lääkäreiden taso tai puute on melkoinen yhä. Muuten ehkä pärjäät. Katso toki naapurusto huolella. Jos vain voit valita sen etukäteen. Yleensä et. Samat suvut asuvat satoja vuosia samalla pläntillä. Vertaile heidän sukulinjojaan ja kiinnitä huomiota sisäsiittoisuuden vaaroihin.

        Tervemenoa sinne onnea onkimaan. Koukkuun joko nappaa tai sitten ei.


    • Pettynyt

      Himanka on varmaan tosi kiva paikka asua, jos ei häiriinny sellaisista pikkuseikoista, kuin esim. ihmisoikeuksien noudattamatta jättäminen. Jos poikkeat jollain tavalla keskiverto keskipohjalaistaviksesta, niin ei kannata Himangalle muuttaa. Silloin et ole tervetullut.

      • mieltä

        Himanka on valitettavasti hyvin sisäänpäin lämpenevä, sieltä ei kyllä ystäviä saa, vaan sinut luokitellaan heti johonkin tiettyyn kastiin ja siellä pysyt.Ei auta vaikka itse olisit ystävällinen.Uskovaisia, tuomitsevia sellaisia, on suurin osa asukkaista ja sen saa huomata jos ei Rauhan sanaan kuulu, että pois pois nopeasti, suvaitsevampiin kuntiin muuttoa suosittelen !


      • Himankalainen
        mieltä kirjoitti:

        Himanka on valitettavasti hyvin sisäänpäin lämpenevä, sieltä ei kyllä ystäviä saa, vaan sinut luokitellaan heti johonkin tiettyyn kastiin ja siellä pysyt.Ei auta vaikka itse olisit ystävällinen.Uskovaisia, tuomitsevia sellaisia, on suurin osa asukkaista ja sen saa huomata jos ei Rauhan sanaan kuulu, että pois pois nopeasti, suvaitsevampiin kuntiin muuttoa suosittelen !

        Eivätpä oo totta nuo sun puheet.. Himanka on ystävällinen pikku kunta, jota kaikki vaan haukkuu. Turha ruveta haukkuun jos ei tiejä miten asiat oikiasti on! En oo ite Rauhan Sanalainen, mutta katos kummaa oon asunu Himangalla ikäkauet ja hyvin tuun toimeen Rauhan Sanalaisten kans. Niistä romaneista on turha yleistää.. mitä niihin kunnan päätöksin voi. Ajattele ennen ko haukut Himankaa lisää.


      • sondaa......
        mieltä kirjoitti:

        Himanka on valitettavasti hyvin sisäänpäin lämpenevä, sieltä ei kyllä ystäviä saa, vaan sinut luokitellaan heti johonkin tiettyyn kastiin ja siellä pysyt.Ei auta vaikka itse olisit ystävällinen.Uskovaisia, tuomitsevia sellaisia, on suurin osa asukkaista ja sen saa huomata jos ei Rauhan sanaan kuulu, että pois pois nopeasti, suvaitsevampiin kuntiin muuttoa suosittelen !

        Himanka on hyvä paikka,kaikkea löytyy ja on ihanat ihmiset..Nyt kesällä varsin kaunista,voitte tulla milloin vaan,nou jotka valittelivat,,heillä taitaa olla paren kattella peiliin,sillä mehtä vastaa niinkö sinne huuvetahan !!En ole himankalainen vaan ainaki 50 km päästä..


    • himankalainen opiskelija..

      Kyllä se himanka on ihan hyvä paikka asua. ite oon päättäny et jos nyt joskus opiskeluiden, töiden tms. takia pois täältä lähen niin takas tuun vielä joskus.
      Ja jos ala-asteikäisiä lapsia on niin ainakin omana ala-aste sekä ylä-aste aikana otettiin kaikki hyvin vastaan. vuokralla on rivitalo asuntoja mutta ihan kaikki ei missään parhaassa tikissä oo.. Kannattaa käyä ensin katsoon. Paremmaksi paikaksi noista kahdesta sanon Himanka.
      Ja kyllähän nuita juoppoja nyt Himangalla on. niinkuin joka paikassa. Mutta kokemusten perusteella heistä ei ole haittaa kenellekkään! Omasta mielestä heitä on hupanen seurata. Ja yksikään heistä ei asu misään sillan alla tai puistoissa vaan jokaisella on oma kämppä.
      Ja ite olen Himangan kirkonkylän hirviporukassa ja parin viimevuoden aikana seuraan on liittynyt "uusia himankalaisia" ja kukaan ei oo mitään valittanut tulosta himangalle. Ja seurassa he ovat olleet muitten kavereita melkeen niinku muutki.. toki ensin on pitäny vähän tutustua.

      • jippii

        en jaksanut lukea kaikkia noita viestejä, mutta himangalla ei liiku huumeita, toisin kuin kannuksessa, jos lapsiperhettä sellainen kiinnostaa.


    • himisläine

      Muahahha, himanka on hyvä paikka! vaikka kaikki muuta väittäää! kaikki entiset himankalaiset muuttaa takasi tänne. ja nytte ku on tuo ihanan ihana meri himanka niin lisää väkiä pukkaa....... :D

      • Äärnsti

        Vanha maantiedonkirja kertoo: Himanka, pieni pitäjä pohjanlahden rannalla,maasto karua ja ihmiset yksinkertaisia.


    • pyääääh

      LESSUJA TÄYNNÄ , ei varmaankaan tarvi enempää selittää !

    • bom

      5v vanhaan viestiin on kliffaa vastata.

    • Himankalainen

      Bermudan kolmio tämä Himanka on. suurin osa olettamuksista totta, myös yhtä paljon väärää.

      Kannuksesta puheenollen, se on Väkivaltaisempi paikka, tunnetaan puukkotappeluista ja itsemurhista jne, Kannus siis.

      90-luvun Himangan alkuja muistellen, olipahan menoa. rallia, poliiseja, pidätyksiä, kolareita, murtoja jne koko setti, ja Siwa.
      Markkinoista taasen: sahtia sahtia ja vielä kerran sahtia...
      Naapurikunnista puheenollen: Himangan u-hallin Disco ja joukkotappelut naapuri kunnissa visiiteillä käydessä.

      Romanit: aina viihdykettä s-marketin ovella, nakuilua jne Kokousta keskellä 8-tietä poikittain.

      Kokko Treffeistä puheenollen, katsokaa Hymy lehden artikkeli....Mitä tulee uskovaisiin liittyen tms

      kaiken kaikkiaan, nykyisin aika seesteinen paikka, mitä nyt murmelin päivä on joka päivä.

      viduddaako, arvaa................

      • Anonyymi

        Joku kannuslainen laittoi miehensä kukkapenkkiin. Mitä muuta Kannuksesta voisi todeta?


    • EiTakaisinVaikKutsuttuOn

      Olipa vanhoja kirjoituksia suurin osa. Mitä mieltä Himankalaiset nykyiset Kalajokiset ovat Sautinkarista,caravaanialueena? Tuo kesäa-aikaan paljon,tai ainakin lisää asiakkaita S-markettiin ja K-kauppaan,miksei Koskihoviinkin ruokailua ajatellen. Sautinkarin alue menettänyt viihtyvyyttään mitä vaunuilun tulee. Mennyt touhu sielläkin niin "sisäpiirihommaksi"kuten Lestilläkin. Pilanneet hyvän alueen ilmapiirin ja viihtyvyyden. Tosin ymmärtänevät sen itsekin, osan caravaanareista ovat tyhmyyttään itse ajanet pois ja osa on lähtenyt vapaaehtoisesti parempia alueita etsimään. Kuten mekin.

      • Anonyymi

        Jonkun lammasfarmarin lampaita ei saa edes koskettaa ilman lupaa.


      • Anonyymi

        Leirintäalueilla virtaa kalja missä päin Suomea vaan. Karavaanarit ovat aika pitkälti viinaan meneviä tapauksia, ei-urheilullisia punkeroita. Jokunen virkeä voi olla joukossa, mutta hehän eivät istu terassilla tai vaununsa edessä röhnöttäen.

        Kunpa jokin laki kieltäisi lestadiolaisuuden kaikki ilmenemismuodot ja ajaisi kaikki heikäläiset Siperian perukoille, pois normaalien ihmisten elämää pilaamasta, tukahduttamasta.

        Jos olet asunut Pohjanmaalla, tulet tuntemaan tuon kelmilauman tavat lapsesta lähtien. Eivät muutu, ovat todella inhottavia tyyppejä naapureina, koulukavereina, työkavereina. Paras kiertää heti kaukaa heidän liittymänsä.

        Mikä Stalin tai Aatu tukahduttaisi tuon herätysliikkeen? Se on vitsaus numero yksi kaikin tavoin. Kestän ateistit, jehovat ja mustalaiset. Mutta lestat ovat jotain niin haljua ja paskaa porukkaa, että oksat pois.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1766
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1316
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1189
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1166
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      611
      1128
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1034
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      964
    Aihe