Turkkilaisen jogurtin käyttö

Törmäsin kaupassa tällaiseen jogurttiin, jossa näytti olevan mukavasti rasvaakin. Oletteko käyttäneet sitä miten ruuanlaitossa?

Tai jos olette syöneet siltään, niin miten kannattaa maustaa?
Ilmianna
Jaa

6 Vastausta


Lähinnä tuota menee curryn kyytipoikana poltetta lieventämässä, leivän päällä ja ihan sellaisenaan. Joskus jaksaa tsazikin vääntää. Naan-leipien taikinaan käy myös. Itse en ole ihmeemmin maustanut, hyvää aivan sellaisenaan.
Ilmianna
Jaa
Käyttänyt kun teen tzatzikia, sekä porkkana, paprika ja kurkku tzatzikia. Sitten olen tehnyt frouzen Jokurttia. Pakastemarjoja vain tehosekoittimeen ja jokurtti sekaan, maustanut hunajalla. Hyvin kelpasi lapsille. Lassin tekoon sopii. Jopa smoothien tekoon :)
Ilmianna
Jaa
...löytyy runsaasti täältä (myös suomeksi):

http://www.lindahlsmejeri.com/
Ilmianna
Jaa
purkkia sellaisenaan, ei se mausteita kaipaa. Mutta jos haluat niin voithan laittaa vaikka mustikoita pinnalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
...käyttävät jugurttia hyvin monissa ruoissa, vähän kuin että suomalaiset laittaa joka paikkaan perunaa:D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuo jogurtti on rasvaisuutensa ansiosta tarkoitettu ruuanlaittoon. Mielipuolisen hintaista (3e/kg) ja ei mitenkään erikoisen hyvää edes.

Ruuanlaittoa varten kannattaa valmistaa jogurtti itse.
- Kuumenna litra maitoa melkein kiehuvaksi.
- Jäähdytä n. 50 asteeseen.
- Pyöritä sekaan 200g bulgarian jogurttia.
- Laita kansi kattilalle ja jätä vuorokaudeksi hellalle.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Turkkilaisen jogurtin käyttö

Törmäsin kaupassa tällaiseen jogurttiin, jossa näytti olevan mukavasti rasvaakin. Oletteko käyttäneet sitä miten ruuanlaitossa?

Tai jos olette syöneet siltään, niin miten kannattaa maustaa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta