Parturi-kampaajan palkka

v-ee-ra

Minkälainen palkka on kampaajilla. Ammatti kiinnostaisi. Tiedän ettei se ole päätä huimaava, mutta kuitenkin. Ja tiedän että palkka riippuu monesta asiasta mutta mikä on sellainen peruspalkka parturi-kampaajilla kuukaudessa ja paljon jää käteen verojen jälkeen?

Kertokaa myös muita kampaajan hyviä ja huonoja puolia.

29

28647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi voi voi ja voi voi...

      "mikä on sellainen peruspalkka parturi-kampaajilla kuukaudessa ja paljon jää käteen verojen jälkeen? "

      Siis tuo nettoansiohan riippuu ihan kokonaan palkansaajan omasta HENKILÖKOHTAISESTA pidätysprosentista. Enkä nyt tarkoita paljonko kykenee pidättämään virtsalla käydessä(kaikkihan ne kannattanee lirutella pois).
      Ja tuo henkilökohtainen pidätysprosentti taas riippunee asuinkunnasta, kuuluko kirkkoon, onko muita vähennyksiä sekä muita mahdollisia tuloja jne...
      Kyllä on vaikeata nykyään näitä asioita ymmärtää...

      • v-ee-ra

        "tiedän että palkka riippuu monesta asiasta"


      • Tiedon taso -2
        v-ee-ra kirjoitti:

        "tiedän että palkka riippuu monesta asiasta"

        Tuo kommenttisi "tiedän että palkka riippuu monesta asiasta" kertoi juuri sen mitä ounastelinkin. Eli käsitteet netto ja brutto ovat outoja sinulle etkä ymmärtänyt viestini pointtia. Eli siis mitä tarkoittavat asiat palkanmaksunperusteet ja mitkä asiat korreloivat sen asin suhteen paljonko kenellekin jää palkasta käteen. Tuo kun on henkilöstä riippuvainen...


      • Hairpro
        Tiedon taso -2 kirjoitti:

        Tuo kommenttisi "tiedän että palkka riippuu monesta asiasta" kertoi juuri sen mitä ounastelinkin. Eli käsitteet netto ja brutto ovat outoja sinulle etkä ymmärtänyt viestini pointtia. Eli siis mitä tarkoittavat asiat palkanmaksunperusteet ja mitkä asiat korreloivat sen asin suhteen paljonko kenellekin jää palkasta käteen. Tuo kun on henkilöstä riippuvainen...

        Hiusalan tes löytyy netistä ja palkkatailukot sieltä.


    • Tietoa

      1500e alussa muistaakseni paikasta riippuen, siitä nousee pikkasen(1800e/kk tais olla maksimi ikälisillä). VErot pois ni joku 1200e/kk käteen. TESsin korotuksia niilläkin. Sama se on mitä tekee kuhan rahaa tulee. Mee ihmeessä kampaaja kouluun. Kampaajat on kauniita nam ja jotenkin kiihottava ammatti naisella :D

      • okorkokof

        onpas vitun isot verot sulla..


    • palkka

      9.18 tunti kolmenvuoden jälkeen.

    • yt.pk.

      palkka riippuu missä työskentelet!!!
      Esim.vuokratuolilla saat ite määrittää kuinka paljon asiakkaita otat. Sitten maksaahan kaikki käsittelyt eri verran joten liksaa kertyy itsesi ja asiakkaidesi mukaan!
      Kyllä parturina niinkuin muissakin ammateissa leipänsä saa ja tienaat kaikella HYVIN jos näet vaivaa sen eteen.
      Turha lörpötellä muuta paskaa. Itsestä kiinni.
      Toki nivelet , ranteet, kyynärpäät kärsivät parturi-kampaajan ammatista!!

    • "ooivoivovoiiiii"

      Mitä varten tässä nyt hyökitään kysyjää kohtaan? kauhean agressiivista tekstiä joiltain. Hommahan on niin että jotkut eivät ole ns. kirjaviisaita, mukaanlukien allekirjoittanut. suoraan sanoen en minäkään tiedä mitä tarkoittaa palkanmaksuperusteet yms. ne pitää käydä katsomassa. ottaa selvää. varsinkin jos kukaan ei ole niin YSTÄVÄLLINEN ja selitä sitä mitenkään.
      Tottakai parturi-kampaajan uran palkka on suurimmaksi osaksi itsestä riippuvainen, missä olet töissä, miten olet töissä (vuokratuoli,palkollinen yksityisyrittäjä omassa liikkeessä),millaisella katteella myyt tuotteita yms. Ei siihen tarvita viittäsataa ja kymmentä (eli kolmea neljää) huutomerkkiä lisäämään pointtiasi. viimeisimmälle kirjoittajalle; tässä ei nyt olla lörpöttelemässä ****** vaan kysymässä, on oma asiasi jos päätät vastata ja jos päätät, mieti vähän miten sen teet.
      Oivoivoivoivioiii:ttelut nyt vähemmälle ja asiallisia vastauksia asiallisilta ihmisiltä.
      ja ei, en ole ketjun aloittaja tai kirjoittanut tänne aiemmin.

    • :)

      parturit on kyl aika misuja... ♥

      • TESin mukaan?

        Mikähän lienee misujen ansiotaso näin vuonna 2013?


    • satunnainen surffaaj
    • kalliita osaajia

      Partureilla on tuntipalkka, joka on n. 13 euroa tunnissa. Pääkaupunkiseudulla palkka on n. 15 euroa tunnissa.

      • Fjfkfvkf

        Olen mies ja parturini maksaa pari kymppii ja ihan kuitilla. Aikaa menee puolituntia. Asiakkaita ei ihan joka tunnille riitä mutta jos tuostakin pitää saada katetta, ei paljoa yli 10€ voi olla maksettava bruttopalkka. Miesten hiusten leikkuussa toki kate paljon pienempi kuin naisten.. Mutta ei sitäkään nollakatteella kukaan tee, tai pitäisi tehdä.


    • tosi kalliita joo

      kuule ihan niinkin kalliita, valmistunut parturi-kampaaja tienaa työntekijänä reilut 9 euroa tunnissa. mäkkärin kassatkin tienaa paremmin.

    • koiuy

      Partureiden ja kampaajien paikkoja on kyllä paljon auki ,mutta kun pitää vuokrata se tuoli 500 eur/kk

    • Valepukkeja

      Voisin sanoa PASKAHOMMA, parturi-kampaajia on liikaa, koulujen pitäisi säännöllistää näiden ammattiin valmistumisen, niin kuin lääkäreitten. Toisin sanoen on ylituotantoa. Sitten on nämä "itseoppineet" parturit, ajatuksena ei muuta kuin osaa "singlata" ja tukka poikki.Kyllähän köyhä työtön siihen suostuu, kun vain 15 e heittää. Hintaa ei paljoa vaadi tälläinen parturi-kampaaja, kun ei ole ajanhermoilla koulutusta.

      En toista niin ollakseen olevaan ammattikuntaa ole nähnyt ja suurudenhullua. Joka toinen, joka kauempaa on tullut paikkakunnalle on vähintään jonkun tavaratalojohtajan ex-rouva "jetsetti"piireistä. Kertovat mitä hienoimpia juttuja samlla ikään kuin itseään alentaen miten köyhä Tuhkimotyttö oli päässyt piireihin, mutta miehen pahat sisar- ja anoppipuoli vei onnen pesästä. Upeta matkat ja yleelliset illalliset yms. jotka ilmeisesti on kuultu asiakkailta parturi-kampaamotuolissa tai tekaistu naistenlehtien sivuilta. Aja kerrotaan kuin omaa elämäntarinaa.

      • Rahaa

        Palkkatyöläisenä et varmaankaan tienaa paljon yli 10€/tunti, mutta laita sopivalle paikalle oma firma pystyyn.
        Tunnen muutaman parturi-kampaajan, joiden pimeä kk-ansio on parhaimmillaan 4000€/kk, tosin siihen saat tehdä tunteja reilusti:)


    • kampaaja91

      Itse valmistuin parturi-kampaajaksi 3v sitten. Minulla on nyt oma pieni katutason liiketila helsingissä kanta-kaupungin alueella, jossa vuokra 340e / kk. Toki vuokran lisäksi tulee monia muitakin kiinteitä kuluja. Työntekijöitä minulla ei vielä toistaiseksi ole.

      Kuukausimyyntini on keskimäärin 4400e. Siitä voivat näppärät ihmiset laskea arvion kuukausituloistani. (välillä menee ylitöiksi).

      Voin sanoa, että olen onnellisessa asemassa. Nautin ammatistani ja se on johtanut siihen, että minulla on paljon asiakkaita. :)

    • Paha-Parturi

      Sopimusyrittäjänä ( tienestistä menee 35% vuokranantajalle) tulot kuussa 3500-4500e kuussa siitä käteen jää 1000-1200e kuussa. Jos pidät lomaa, vähemmän. Viime vuonna en pitänyt lomia. En suosittele alaa, jos ei työnteko kiinnosta ja joustavuutta löydy. Kaiken teen kuitilla ja rehellisesti. Vinkkinä että kirjanpitäjä kannattaa valita huolella, joka tarkkailee ennakkoverojen riittävyyttä. Kaveri palkallisena 2000€ tienaa ja käteen 1400€ plus palkalliset lomat. Suosittelen palkalliseksi tälle alalle, mutta niitä paikkoja ei löydykkään niin helpolla..

    • ---

      25 euroo per pää ja kolme päätä tekee tunnis.. 75 € ja alvi tais olla 10% ?
      ja ei kulu ku sakset

      • Paha-Parturi

        ALV oli 9% nousi 23% muutama vuosi sitten. Itse varaan naisten leikkuuseen 45-60min. ja miesten 30min. Ja jos mitään yritystoiminnasta tiedät, on siinä muitakin menoja.. Faktat kohdilleen.


      • pa-ka yrittäjä 20v
        Paha-Parturi kirjoitti:

        ALV oli 9% nousi 23% muutama vuosi sitten. Itse varaan naisten leikkuuseen 45-60min. ja miesten 30min. Ja jos mitään yritystoiminnasta tiedät, on siinä muitakin menoja.. Faktat kohdilleen.

        Eiks alv ole 24% palveluissa ?


      • Paha-parturi
        pa-ka yrittäjä 20v kirjoitti:

        Eiks alv ole 24% palveluissa ?

        On, taisi sen prosentin nousta vielä. En ollut varma niin laitoin vanhan mukaan. Kiitos!


      • ---
        Paha-parturi kirjoitti:

        On, taisi sen prosentin nousta vielä. En ollut varma niin laitoin vanhan mukaan. Kiitos!

        juu ja kun menen parturiin niin "ei ole aikoja".. no entäs huomenna "no on täällä yks klo 12"
        luulis hyvin pyyhkivän jos koko päivä on buukattu täyteen


      • Barturi

        Tämä ammatti antaa ja ottaa paljon. 11 vuotta itsellä työkokemusta takana, enkä ammattia vaihtaisi. Olem kokeillut palkkatyönä ja muuten toiminimellä tehnyt, kiinteällä kk-vuokralla sekä prosentilla. Itse tullut siihen tulokseen että parhaiten tienaa ja hyödyntää työajan kiinteällä kk-vuokralla. Melkeimpä palkka määräytyy kampaamoiden hinnoista 1/3 tai 1/4 osana, useimmiten kampaamoissa jossa korkeat vuokrat on myös kalliimmat hinnat.


    • Kupu123

      Jos lyöt kassaan esim. 4500 e/kk, ja työpäiviä kertyy kuussa 23, se tekee päivässä kassaan 195 e. Jos laskutat asiakkaalta 50 e/h (oletus varmaan alakanttiin?), summa tulee kerätyksi alle neljän tunnin työllä. Eikö asiakkaita alalla vain riitä enempää, vai missä mättää?

    • Uuno.parturina

      Paljonko on parturi-kämmääjän palkka?

    • Anonyymi

      Mulla jää käteen 1900-2500 nykyään. Tosin en ole palkallinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe