Rekisterikilven tausta

Onko Suomalaisiin rekisterikilpiin saatavilla muovisia tai rosteri taustoja (Licence plate frames)?

T:Mit
Ilmianna
Jaa

3 VastaustaSaa vaikkapa motonetista ja biiltemannista.
Ilmianna
Jaa
Kuvastoon oli tullut uutuutena tuohon Suomen EU-kilpeen sopiva leveys. Riippuu tietenkin siitä, mitä olet hakemassa, mutta tämän version etuna oli itselleni taustalevyn korkeus. Siinä on pohjassa ylimääräistä alaa, joka riitti juuri peittämään Jenkkikilven kiinnityspisteet.
Ilmianna
Jaa
jotka jo maahantuojan toimesta on kiinnitetty tehtaan reikiin eli epäsymmetrisesti. Ei hyvä! Niihin toki saa Cardicilta Fin-kilpeen tarkoitettua taustaa, muistaakseni ovh 30€. Halusin kuitenkin että kilvet on keskellä joten tilasin ns vanhanmalliset kilvet ILMAN FIN-tunnusta, toimitusaika oli noin viikko. Sitten otin mitat kuinka suuren alustan haluan ja ajoin Tattarisuolle jossa kahvikupin hinnalla ukot leikkasi kiillotetusta rosterista läpyskän joka oli juuri haluamani mittainen. Kulmat pyöristin peltisaksilla ja porasin reijät oikeisiin kohtiin ja nyt se istuu kuin nenä perseessä. Hinta pari-kolme euroa!
Aikoinaan PT-Cruiseriin teetin koko puskurin syvennyksen muotoisen kiillotetun rosteripellin. Siitä tuli sikahieno muutamalla eurolla. Siinä
riitti 0,6 mm paksu pelti. Nykyisessä on muistaakseni millin paksu.
Muovisiakin saa Cardic liikkeestä mutta... Eiköhän nykyään autoissa ole muovia ihan riittävästi?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rekisterikilven tausta

Onko Suomalaisiin rekisterikilpiin saatavilla muovisia tai rosteri taustoja (Licence plate frames)?

T:Mit

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta