Fuerteventura

Demeter

Onko kenelläkään kokemusta Corralejossa olevasta huoneistohotellista Oasis Village? Kaikki vinkit myös Corralejosta matkakohteene ovat tervetulleita. Lapsiperheenä biletysmeininki ei niinkään kiinosta vaan leppoisa yhdessäolo ja hyvät ruokapaikat. Parin viikon päästä olisi lähtö edessä.

7

1299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Blue Star

      Fuerteventura on oikein mukava, rauhallinen paikka. Rannat ovat hienot kunhan kävelee dyynialueelle. Aika lähelle dyynejä pääsee myös kaupunkijunalla. Ruoka on hyvää. Oma suosikkipaikka, jossa söimme kalaa, oli Sotavento, rannalla. Olen käynyt Corralejossa kolme kertaa ja pitänyt paikasta. Sopii myös lapsiperheille. Hyvää matkaa.

      • Demeter

        Kiitos vastauksestasi! Matkaesitteessä huomasinkin maininnan tästä mini-/kaupunkijunasta. Voisitko vielä kertoa hiukan siitä miten/missä se liikennöi ja minkä hintaista on sen käyttö. Onko kyseessä raitiovaunun tapainen kulkuneuvo vai joku pyörillä varustettu vaunu?


      • Demeter

        Kiitos vastauksestasi! Olinkin huomannut matkaoppaassa maininnan tästä mini-/kaupunkijunasta. Kertoisitko siitä hieman: miten ja millä aluella se liikennöi ja minkä hintaista on kyyti? Onko se joku raitiovaunun tapainen kulkuneuvo vai joku pyörillä varustettu vaunuhässäkkä?


      • Blue Star
        Demeter kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi! Olinkin huomannut matkaoppaassa maininnan tästä mini-/kaupunkijunasta. Kertoisitko siitä hieman: miten ja millä aluella se liikennöi ja minkä hintaista on kyyti? Onko se joku raitiovaunun tapainen kulkuneuvo vai joku pyörillä varustettu vaunuhässäkkä?

        Juna kulkee nonstoppina kaupungin ympäri aallonmurtajalta lähelle dyynialuetta. Hintaa en muista, mutta halpaa se oli. Se on pyörillä varustettu vaunuhässäkkä. Samalla näkee kaupunkia eri puolilta.


      • Demeter
        Blue Star kirjoitti:

        Juna kulkee nonstoppina kaupungin ympäri aallonmurtajalta lähelle dyynialuetta. Hintaa en muista, mutta halpaa se oli. Se on pyörillä varustettu vaunuhässäkkä. Samalla näkee kaupunkia eri puolilta.

        Kiitos paljon vastauksistasi. Täällä odotellaan jo kovasti lomaa!


    • jami

      Hei! Oltiin perheen kanssa lokakuun lopulla siellä, meillä oli Oasis Duna-hotelli, eräänlaisista kaksikerroksisista rivitaloista koostuva iso hotelli aivan kaupunkiin tullessa, päätien varrella ja kaupungin reunalla, niin, että kävellen oli helppo mennä keskustaan. Oasis Village ei nyt muistu mieleen, missä sijaitsi, ei sillä ole paljonkaan merkitystä, paikka on senverran pieni ja jos on välimatkat liian pitkiä käveltäväksi, paikallisbussit kulkee, niillä on helppo liikkua. Taksit on myös halpoja, esim. kun me kävimme siellä dyyneillä rannalla (tulette oppimaan äkkiä ne kaksi hotellia, joiden luota rantaan helpolla pääsee) bussilla viisihenkinen perheemme sai maksaa reilun viiden kilsan matkasta 4,50 Eur. (a'0,90) ja taksin kun onnistui pysäyttämään lennosta ja meni sillä, taksa virallisesti on 3,50 mutta pyrkivät pyytämään 4,00 jotkut jopa 5,00 euroa. Ainoa ongelma meillä oli se, että taksi ei olisi saanut ottaa kuin 4 matkustajaa, vain yksi kieltäytyi, mutta seuraava kaveri taas kelpuutti kaikki mukaan.
      Ruokailusta se, että siellä on paljon kiinalaisia ravintoloita, joku lohikäärme se oli, en tarkkaan muista nimeä, samaa ketjua taisi olla useitakin, jos ei ole ennakkoluuloja, saattaa olla hyvä valinta, kokeilkaa, me pidimme ja annokset oli isoja...
      Ilmoista oli tällä palstalla joulun tienoilla jonkun kirjoitus, olivat pettyneet, kun ei oikein paistanut ja oli kovaa tuulta, taisi sadellakin välillä. Nythän alkaa olla siellä kaikkein viilein aika ja vedetkin on viilenneet, ottakaa tuulta pitävää vaatetusta jonkin verran mukaan ja lämmintäkin, hotelleissa ei useinkaan ole lämmitystä, jotkut ottavat mukaansa jopa pienen sähkölämmittimen, sellaisen puhaltavan mallin, ne ei paljoa maksa, eikä ole koolla pilattuja, sillä saa kummasti viihtyisämmän olon huoneeseen.
      Olishan tuota kerrottavaa mutta tästäkin tuli jo liian pitkä juttu... Hyvää lomaa! terv jami

    • liiru

      Moi!

      Olisiko kellään tuoreempia kokemuksia? :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe