Mustalaiset töissä?

missä

Onko kukaan nähnyt koskaan mustalaisia muualla kuin raveissa. Meinaan, niinku tekemässä oikeata työtä rehellisellä palkalla. En oo mikään rasisti, mutta enpä ole koskaan nähny.

34

3753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romaani töissä

      olen nähnyt romaanin töissä. paikka on savonlinnassa sijaitseva rautakauppa.

      • vastaaja

        olen nähnyt mustalaisia puhelinmarkkinointityössä työskentelemässä(pärjäsivät todella hyvin)


    • Poikkeus vahvistaa säännön.

      Eräällä terästukkurilla on jo vuosia ollut töissä romani, joka myy ns. kakkoslaadun eteenpäin. Kaveri on tietääkseni hoitanut leiviskänsä erittäin hyvin ja on pidetty työntekijä. On muistaakseni valittu työntekijöiden luottamushenkilöksi yhtiöön päin.

    • serkkupoika

      Kyllähän se on niin että ei ole mustalaispoika ilman töitäkään koskaan nälkään kuollu, mutta työtä kun on niin monenlaista, kauppaa tehdään ja hevosia hoidetaan. kyllä tummat töitä tekee vaikkei meitä kaupankassoilla näykkään. Eläkä muutenkaan huoli elämässsä on suurempiakin ongelmia ku mustalaisten työnteko esim: Irakin sota, lasten syrjäytyminen, tasa-arvo.....
      Oikein hyvää jatkoa sinulle, minun pitää nyt jatkaa töitä T: Friman

      • Mari

        Tiedän yhden tavaratalon, jossa on niin selvästi romaaninnäköinen mies hyllyjä täyttämässä että voin olla melkein 100% varma että hän on romaani. Vaikuttaa todella asialliselta ja olen nähnyt neuvovan hyvin ystävällisesti asiakkaita.


    • ari

      olen nähnyt somalit ei tee mitään jopa juristeina toimii mustalainen lampi asianajaja ja laulaja rainer friman tekee työtä kuin helsingin kaupungin palveluksessa on nuoriso ohjaajina mustalaisia myös irti-huumeista löytyy mustalaisia töissä he auttavat huumeisiin sortuneita kerran näin bussikuskina pulisonki mannen että poika turha selitellä etteivät tee töitä pidä silmät auki moni meistä valkolaisista elelee pummeina osa myös mustalaisista terv.arska

      • ex-kollega

        Finskillä on lentoemäntänä romaani. Pidetty työntekijä niin työtovereiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa.


      • 2vastaus

        olen nähynyt ravintolassa työskentelevän mustalaismiehen (todella ammattitaitoinen viinuri)


    • Oop

      Meillä on firmassa parikin romania duunissa.

    • samassafirmassa

      Minä tiedän Helsingissä että
      mustalainen oli taloyhtiön isännöitsijä ja koulutukseltaan
      valtiotieteiden maisteri ja sotilas
      arvoltaan kapteeni.

    • Montakin

      Meillä on töissä parikin mustalaista. Samoin yksi somali, ja yksi Etiopasta.
      Iso IT firma. Ammatti-ihmisiä kaikki.

      Naapurina on mustalainen, jolla taksiyritys, 3 renkiä, 2 autoa (ei Mersuja).

      Intissä oli jaosjohtajana kadettikoulusta valmistunut yli-luutnantti.

      Kaikki mukavia tyyppejä. Varmaan mukavampia kuin rasistinen aloittaja.

    • Älvsbytalollinen

      Meidän talon katon teki mustalainen, Tuli hyvä katto !

    • Erppi

      Itsellä on kaksi Romania työkavereina. Ollaan julkisella puolella töissä.

      Molemmat ovat kenties mukavimpia työporukasta eikä kyllä ole mitään moittimista työtavoissakaan.

    • duunis

      intis

    • kylläneosaa

      - oli kerran ruotsissa , erinomaista hitsisaumaa pukkasi ja pikku firmassa hoiti myös kassaa ku pomo oli lomilla

    • Mustalaisvitsi

      Mustalaisveljekset heräsivät. "HAI. Mie näin viimeyönä hirveen painajaisen: Mie olin joutunut töihin!" valitti nuorin. "No eihän tuo vielä mitään. Mie näin sellasta unta, että mie olin joutunut ylitöihin." sanoi keskimmäinen. "No noi nyt on vielä ihan normaaleita painajaisunia. Mie näin sellasta unta, että sossusta tuli koko vuoden halot hakkaamattomina!" kertoi vanhin.

      • Liiterissä

        Halon hakkuu näyttää helpolta sivustakatsottuna. Sopii kokeilla halkojen hakkaamista käytännössä , varmasti suurimmalta osalta nykysuomalaisista vuoden tarvittavat halot jäisivät hakkaamatta ja metsä ostamatta. Tosin olisi oikein että kaikki jotka terveytensä puolesta kykenevät, tai heidän käyttöönsä voidaan kirves luovuttaa hakkaisivat itse taloudessaan tarvittavat lämmityspuut ennenkuin menevät kuntosaleille tai urheilukentille. Mikäli on varaa. sopii toki ostaa valmista tai käyttää hyväkseen yhteiskunnan tukemaa kaukolämpöä.


    • VRpalvelu_kouluttaa

      VRPalvelu neuvojiksi kun junat peruttu, myöhässa tai jos kahden junan matkustajat tungettu yhteen junaan. Miten haetaan korvauksi kun myöhästytty laivalta tai lennolta. Hinnoitteluun pitää ottaa muutama suulos valehtelija lisää kun ei päätäjät tiedä itsekään miten tuli hinnoiteltua. Kyllä yksi 12 henden palveluneuvoja kurssi saadaan tummille heti aikaisiksi. Tarvetta on. Entiset konnarit ovat liian rehellisiä.

    • OttoLehtip_onkin-manne

      Suositummille vuoroilla säästölippuja ei ole juuri lainkaan ja hiljaisiin vuoroihin lähes rajatta. Näitä osuuksia tullaan varmaankin säätämään kokemuksen mukaan. Uskoisin, että tulevat vielä menettelemään niin, että jos johonkin junavuoroon näyttää kohdistuvan paljon kysyntää ennakkomyynnissä, säästölippujen määrää vähennetään. Näin ainakin voitonmaksimoija tekisi. Joka tapauksessa lippu kannattaa ostaa ajoissa, jos tähtää säästöhintaan.

    • Hyvinmenee-OtsoLehtipuu

      Kaukoliikenne
      36/44 junaa aikataulussa
      81%

    • BigGreenMustaOttoLehti

      Sairasta lastenlastaan päiväkodista hakemassa ollut 73-vuotias nainen heitettiin junasta Kirkkonummella, koska hänen kännykällään ei voinut käyttää VR:n uudenmallista mobiililippua.
      Asiasta uutisoi MTV3.
      Helsinkiläismies oli tiistaina päivällä saanut päiväkodista ilmoituksen, että hänen lapsensa on sairas ja olisi haettava päiväkodista.
      Hän ei voinut itse hakea lasta, vaan pyysi Karjaalla asuvaa äitiään noutamaan hänet.
      Mies tilasi äidilleen VR:n verkkokaupasta kännykkälipun Karjaalta Helsinkiin.
      Uudenmallisen lipun voi kuitenkin lukea vain älypuhelimella, jollaista naisella ei ollut. Puhelimessa pitää olla nettiselain ja datayhteys, jotta sen voisi lukea oikein.
      Konduktööri ratkaisi tilanteen poistamalla naisen junasta Kirkkonummella, josta hän onneksi pääsi Helsinkiin.
      VR:n liiketoiminnan ratkaisujen päällikkö Jani Jääskeläinen kertoo Ilta-Sanomille, ettei ole perehtynyt tapaukseen.
      Hänen mukaansa tilanteessa, jossa matkustajalla ei ole lippua, pyritään ensisijaisesti myymään uusi lippu. Junasta poistaminen on viimeinen keino.
      Uudet mobiililiput tulivat käyttöön 14. syyskuuta. Ne perustuvat kansainvälisen rataliikennejärjestön UIC:n standardiin.
      Uudenmallisessa mobiililipussa on mukana matkan tiedot sekä junatiedot ja paikkatiedot, mutta se ei vielä riitä lipuksi.
      Matkustusoikeus pitää tarkistaa erikseen selaimella netin avulla.
      Miksi?
      - Junan henkilökunta ei välttämättä tiedä, mistä tekstiviesti on tullut. Monenlaista yrittäjää liikkuu. Ihan tekstiviestillä ei kaikkia turvallisuusasioita täytetä.
      Kiertomahdollisuutta ei ole?
      - Tietyin keinoin tilausnumeron avulla tilaus saadaan esimerkiksi asemilla auki, mutta rajoitetusti junassa.
      - Jos lippu ei toimi puhelimessa, niin on ohjeistettu, että asiakkaalla ei siinä tapauksessa ole matkustusoikeutta.
      Mikäli vika on netissä, niin junan henkilökunta tulee katsomaan lipun myöhemmin.
      Mobiililipussa lukee, että asiakkaan pitää testata lippu etukäteen ja mikäli se ei aukea, voi lipun lunastaa sen tilausnumerolla asemalta tai lippuautomaatista.
      Jääskeläisen mukaan uudistuksia ei voida tehdä vanhimman käytössä olevan tekniikan pohjalta.
      - Kaikkia ei voi miellyttää. Silloin 2004, kun mobiililippu tuli, niin valitettiin, ettei sitä voi tilata lankapuhelimeen.

    • VoivittumitenviisasOtto

      Kaikkia ei voi miellyttää. Silloin 2004, kun mobiililippu tuli, niin valitettiin, ettei sitä voi tilata lankapuhelimeen.

    • Mihinmummotmenee

      Tässä maaliskuun loppuun kestävässä kokeilussa on kiinnostavaa nähdä, miten asiakkaat suhtautuvat eri matkojen yhdistämiseen uudenlaisessa mobiilipalvelussa”, sanoo VR:n kehityspäällikkö Jani Jääskeläinen.

    • työnorja

      Ei se ole aina heistä itsestään kiinni.

    • Hyväromaanihai

      Ajan työkseni bussia. Minulla on monta romaani työkaveria. Ja illalla luen romaania ennen nukkumaanmenoa ja pissallakäyntiä.

    • kjähkjäh

      Mikä on maailman kallein aine?

      No tietenkin mustalaisen hiki!

    • AsioivaKarpo

      Yks romani toi kerran rekalla eristepaketteja silloseen rautakauppaan minkä varastolla olin töissä. Nykyisessä työpaikassani on myöskin romani mies joka on ammatiltaan konduktööri. Todella mukava ja ystävällinen mies.

      Romanit kansana on todella mielenkiintoinen. Kunniallinen, siisti ja perhekeskeinen kulttuuri. Hulttioitakin löytyy jotka heiluttelevat moraa mutta niitä löytyy kaikista kansoista. Romanilla on aina rahaa, myös silloinkin kun se valittelee ettei oo rahaa. Ihan satavarmasti joka mustalaisella on vähintään satku tai pari taskussa. Todennäköisesti kumminkin enemmän :D

    • VRTracksähköasentaja

      Muuten hyvä romani sähköasentajat työssään mut kun ei osaa juottaa. Luulis että osaavat.

    • Monenmoisia

      Olen tavannut romaanin, joka sairaanhoitaja, toisen, joka kosmetologi, ja kolmannen, joka lakimies. Yksi romaani lakimies pyörii myös julkisuudessa. Tässä vain muutama esimerkki. Kaikista porukoista löytyy kaikenlaisia, ryhmiin kohdistuvat leimat myös toteuttavat itseään.

    • ressurespekti

      olen aikanaan rakennuksilla ollesani oli maalarina ja oli reipas mies ja osasi hommansa, sitten ollut yksi ihan esimies asemassa metalliteollisuusalalla, ei ongelmia ja ok muutenkin tasapuolinen oli esimiehena.

    • luuserinhommaa

      Mannet jobbaa autoja, mikä sopiikin idiooteille hyvin.

    • HuijariMannet

      Manne kuuluu romaniaan sen kerjuukuppinsa kanssa! Pöllikööt siellä tarpeekseen!

      • Mustatoriit

        Ne tekee rehellistä yö-työtä. Ja koska ovat rehellisiä, niin saavat yö-työstä palkan piemeenä :D


    • nähty

      Valmet automotive!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe