Virontyttö

jasu

Eli erehdyin koittamaan virontyttöä täällä suomessa viikko takaperin.
Tyttö söhelsi kokoaika kikkelin juuressa kiinni ja sai kuin saikin kortsun rikki. Ehdin rikkonaisella painamaan pari vetoa ennenkuin huomasin vahingon. Äkkiä juoksin suihkuun pesulle.

Nyt askarruttaa, auutoiko suihkuun meneminen mitään? Kuinka taudit leviävät tällaisessa? Onko kellään omia kokemuksia. Nyt hiukan pelottaa...

7

2212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terhi

      Koska kyseessä oli maksullinen nainen, niin on melko suuri todennäköisyys, että hänellä oli jokin sukupuolitauti. Ja kyllä se on voinut tarttua siinä rikkimenovaiheessa, kun limakalvot ovat kosketuksissa. Ehkä se pesu voi hiukan auttaa (?), mutta kyllä se on voinut tarttua. Sinuna menisin pikaisesti testeihin, niin saisit mielenrauhan. Toivotaan parasta!
      Toivottavasti otit opiksesi yhdestä kerrasta...

    • viron tyttö

      Odota viel viikko niin sit rupee tapahtumaan !
      Todennäköisesti tatti tippuu ensimmäisenä ja
      sit rupee hepatiitti jylläämään.Lekurin voit
      kiertää kaukaa koska ei se siihen mitään keksi kumminkaan.

    • Tietysti kannattaa menna Dr

      Siis on turha jäädä ihmettelemään ja kattomaan mika osa putoo eka.Sanoisin etta mahd. pian lääkäriin. Ja mene (jos Hesassa) seksuaalitautien klinikalle, se ilmainen ja ne osaa neuvoa arvostelematta.(tel.310-65800 luulisin) Olen alalla ja luin juuri ette JOKA VIIDENNELLA prostituoidulla Virossa on HIV. Mutta älä masennu, äläkä vaan makaa likkakaverisi/kenenkään kanssa ennenkuin saat tämän selvitettyä. JA SANO KAVEREILLES että ottavat sinun tapauksesta oppia.
      Siis jos pitää huoriin mennä niin VAHVEMMAT KUMIT PÄÄLLE!

      • vaari

        Lääkäriin niin saat varmuuden. Todennäköisintä on kuitenkin, että et ole saanut tautia. Ei ne niin helposti tartu eikä edes suurimmalla osalla virolaistyttöjä tautia ole. Turhaa pelottelua sellainen. Pää kylmänä vaan, mutta oman mielenrauhasi takia lekurille


    • www.virontyttö.fi Tästä saa parha seura Virosta

    • Infoo88888888888888888

      Tilastollisesti riski on suuri 3 tekijän takia.

      1. Kyseessä on Prostituutti, heitä on saattanut sellaiset 1 000 asiakasta sutaista ilman kumia, do the math from that.

      2. Huumausaineet ovat erittäin yleisiä myös prostitoitujen keskuudessa.

      3. Harvoin prostitoitu odottaa tarvittavan ajan ja käy testeissä sekä odottaa tuloksia ennen kuin tarjoaa taas palveluitaan. Joku tuntaa tonnin kouraan ja sanoo "Avaa huora haaras" ja he eivät sitä sen enempää mieti (okei ehkä karkeasti sanottu, mutta ymmärrätte varmaan pointin)

      Sitten hieman järkitolkkua.

      Jos haluat testauttaa HI-virus yms. tauti testit kertahujauksella niin kannattaa odottaa vähintään 3 kuukautta kontaktista ja varata aika OMAN terveysaseman lääkärille tai terveydenhoitajalle (sukupuolipoliklinikka on yksityinen sairaala ja ottaa vastaan ensisijaiseti akuutti tapauksia eli oireilevia, muita suositellaan ottamaan yhteys ensisijaisesti omalle terveysasemalle).

      Vaihtoehtoisesti voit ottaa tippuri, klamydia, kondylooma ja hepatiitti testit 1-2 kuukauden kuluttua tartunnasta ja HI-virus testin sen kolmen kuukauden kuluttua ja taas käydä kaikki testit ottamassa 6 kuukauden kuluttua jos haluat varmistua asiasta.

      HI-virus ei suuseksissä tartu mutta voi tarttua emätinyhdynnässä.

      Kondomi on voinut onnistua suojaamaan taudeilta mikäli siinä on vain pieniä reikiä, mutta jos kumi on selvästi revennyt niin kumi ei ole suojannut.

      Lohdutukseksi voin kertoa, että olet voinut olla enemmistöön eli onnekkaiden joukkoon kuuluva ja välttänyt tartunnan, sukupuolitaudit kun eivät herpestä lukuunottamatta varmuudella tartu (siksi sitä kumia juuri sopii käyttää.)

      Eli soita omalle terveysasemalle ja varaa aika (siellä kyllä sanotaan kuinka kauan tarkalleen kannattaa odottaa ellei oireita ilmene) ja rauhassa testeihin. Eikä tarvitse pelätä mitään tietojen julki tuloa, kaikki tehdään luottamuksellisesti eikä edes Tasavallan presidentti saa vaikka maksaisi labratuloksiasi nähdä ilman suostumustasi :)

      Turha alkaa pelkäämään mitään HI-virus tartuntoja yms. sillä ajoissa havaittuna saat tehokkaan hoidon ja HI-viruksenkin kohdalla elät yhtä pitkään kuin terveetkin ihmiset kunhan vain lääkitys ja elämäntavat ovat kunnossa :) Liian myöhään testeissä käyminen on kuin pelaisi venäläistä rulettia.

      http://www.sukupuolitauti.info/testaus <-------- tuossa linkki sivulle josta saat kaiken tarvittavan tiedon..................................... ja muista, testeissä käyvät voivat olla ylpeitä itsestään, he eivät ryhdy keksimään tekosyitä joilla välttää labroja.

    • möhönen

      Käy testeissä mitä kiireimmin ja seuraavalla kerralla käytä vahvempaa kortonkia, jonka laitat itse vehkeesi päälle. Älä päästä ilolintua puhkomaan kumia mahdollisine rakennekynsineen. Monasti noilla vuokraviihdyttäjillä on taipumus säheltää kortsun kanssa. Silti on ihan kiva käyttää maksullisia. Ne eivät soittele perään, eivätkä kinua uusia marimekon verhoja, eivätkä myöskään ehdota yhteistä laataikaa anopin luona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe