mikä on hyvä hotelli kanarialla?

äippä

Kertokaa mikä olisi hyvä hotelli lomailla kanarialla lasten kanssa... huoneistohotelli. Ja suht edullinen? Mikä on yleensä lämpötila kanarialla lokakuun lopulla ja marraskuun alkupuolella, kannattaako lähteä? Vastatkaa jotka tiedätte...

5

3140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edullineeeeeen

      ja hyvä EI TUNNETA kanarialla. Jos haluatte Hyvän hotellin ja edullisen niin se onnistuu mm.Tunisiassa. Tunisian hotellitaso on jotakin aivan muuta kuin kanarian turistirysät. Säätilakin voi Tunisiassa olla tuohon aikaan jopa kanariaa parempi, tosin lokakuun /marraskuun alku vielä sään puolesta kanarialla menettelee, mutta myöhemmin ei kannata sinne palelemaan mennä. Toinen ajankohta on myöhään keväällä maalis.huhtikuun vaihteessa aikaisintaan.

    • ei kai nyt

      satoja ja ei kai tarvitse alkaa luettelemaan kaikkia? Nyrkkisääntö yli 4 sillä Kanarian hotellit eivät täytä samoja vaatimuksia kuin euroopassa mutta kyllä niissä pärjää.
      Kun valitset niin sijainti rannalta, onko helppo kulkea (lapset, vanhukset), kuinka uusi, remontoitu, ilmastoitu, onko ravintolaa (aamupala), parveke, maa,teranssi, uima-allas lämmitetty, niiden määrä suhteessa asukkaisiin,jne jne.

    • joshh

      Yllättävän hyvä hotelli Playa del Inglesissa oli Jardin del Sol -hotelli, taitaa olla TUI:n asiakkaita pelkästään.

      Plussana hyvä uima-allasalue aurinkotuoleineen (esim. jos tuulee, rannalla ei viitsi maata), siivous pelasi tiskausta myöten, tien toisella puolella n. 200 metrin päässä ruokakauppa, jossa edullista ruokaa ja juomaa monipuolisesti (selkeä ero turistikauppoihin).

      Rantaan taitaa olla about 1,5 km, mutta jos ei viitsi kävellä niin taksi ei paljoa maksa. Yöaikaan saattaa kuulua kadulta mökää, mutta ei kovin häiritsevästi.

      Ilmeisesti jollain tapaa hotelliin kytköksissä respan viereinen ruokaravintola. Hinta-laatusuhteeltaan varmasti paras, mitä tuli kokeiltua viikon aikana. Saku's galley ja Perry's pub on melko vieressä, samoin kuin euron pintti mesta.

      Kannattaa kattoa hotelliin liittyen finnmatkojen sivuilta kuvia ja videoita tms. Hotelli on vanha, mutta kohtuullisen kiva ja väljä. Ruotsalaisia ja saksalaisia asiakkaita etupäässä, vähä pettymys ettei kovin paljon nuorta asiakaskuntaa.

    • lasten kanssa

      kannattaa valita joku jota markkinoidaan nimenomaan lasten kanssa matkaaville, esim. Tjäreborgin sunwing resortit (toinen teneriffalla, toinen gran canarialla) tai joku finnmatkojen blue village tai blue star -hotelli. Esim. blue village playa flamingo lanzarotella on mainio. lapset on huomioitu näissä kohteissa erinomaisesti, on hyvät lämmitetyt uima-altaat, leikkipaikat ja muut. Suosittelen!!

    • asdjhk

      Olimme lasten kanssa helmikuussa Maspalomas ja hotelli parque nogal(tjäreborgin).Pieni rauhallinen hotelli ja kaikki toimii loistavasti suosittelen harkitsemaan.mukavaa lomaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe