Pedal pumping

Korkokenkä kaasua painaa...

Varsinkin jos se tapahtuu siroilla kumppareilla tai sandaleteilla niin näky on todella kiihottava.
Onko yleinen fetisssi meillä suomalaisilla. Ulkolaisia sivuja on ainakin runsaasti. Onko niin että alan harrastajat eivät uskalla tulla kaapista ulos, toivoisin keskustelua.

27

3464

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reisisaappaat jalassa

      ja minihameessa.

    • Nainen kaasuttaa

      Kyllä minullakin on ollut kiinnostusta jostain 6 vuotiaasta alkaen nähdä nainen kaasuttelemassa autoa korkosaappailla. Tosin ei siinä iässä tajunnut käsitteitä "fetissi" tai "pedal pumping".

      Ollaan vaimon kanssa tehty YouTubeen muutama videokin joita voitte hakea sieltä sanalla "korkosaapas".

      Olisi kiva kuulla muista suomalaisista pedal pumping faneista ja heidän harrasteitaan / kiinnostuksestaan. Itse tykkään erityisesti jos nainen kaasuttelee tai on jumissa, pukeutuneen polvipituisiin nahkaisii korkosaappaisiin ja pliseerattuun hameeseen.

      • nainen pumppaa

        mahtavaa nähä ku naisel o ongelmia auton kans. Kylmä aamu ja auto ei vaa millää starttaa. Voi poloista.


      • sexsy-heel

        en löytänyt youtubesta videoitasi...millä hakusanalla ne löytää?


    • jaana+

      Jos tämä on jollekkin fetissi niin kuinkahan mahtaisi pysyä housuissaan jos eläisi minun ja minun autoni kanssa..

      • Gas pedal

        Luulenpa että nimenomaan EI pysyisi housuissaan. Jaanan teksti vaikutti siltä, että kirjoittaja on usein vaikeuksissa autonsa kanssa.


      • lpv71

        Millaista elämä autosi kanssa on? Kerro pari juttua esimerkiksi syksyn kylmistä ja kosteista aamu käynnistyksistä. Katsotaan pysymmekö housuissamme.


      • 1810

        Olen aika yksin tän fetissin kanssa.


    • sama täällä !

      onkohan täällä enään mitään eloa? :) meikällä on sama fetissi, kiihottaa aivan tuhottottomasti jos nainen juuttuu autonsa kanssa kiinni johonki !! vaatetuksella ei oo oikeastaa mitään väliä, tietenki mitä niukempi sen parempi :) olisi hauska tietää onko sellaisia tyttöjä jolla on samoja oireita? :)

    • Näkispä joskus vielä

      Kyllä meitä täällä on vaan, kukaan ei ole ilmeisesti jostain syystä ottanut asiaa esille. Itse olen aina rakastanut katsoa kun nainen ajaa autoa korkokengillä ja vielä enemmän sitä, kun pumppaa kaasua samalla kun yrittää käynnistää autoaan ja mitä huonommin käynnistyy, niin sen parempi :P
      Ennenvanhaan sitä näki useinkin kun oli autot huonompia, nykyään enää ihan liian harvoin :(
      Meillä vaimolla on ainakin 15 paria korkosaappaita ja muita korkkareita saman verran ja jokapäivä niitä kyllä käyttää, matalissa kengissä ei käy kuin lenkillä korkeintaan. Mielelläni katselen kyllä hänen ajamistaan aina kun jonnekkin mennään, harmi vaan että talon molemmat autot ovat niin uusia ettei niissä ole koskaan mitään käynnistymis vaikeuksia ollut, pitää pumppaamista nähdäkseen vain pitää silmänsä auki kaupungilla, tai sitten tyytyä katselemaan netistä...

      • stuck mud

        ihan kiva olis katsella kun korkosaappaat polkee polkimia.onko vaimosi koskaan juuttunut mutaan tai lumeen autolla korkosaappaat jalassa?sellainen olis parasta kun kunnolla sudittais ja saappaatkin olis vähän mutaiset.taitaa olla vai fantasiaa...


    • Näkispä joskus vielä

      Kyllä joo. Joskus -90 luvun alkupuolella oltiin vaimon kanssa joulua ja uuttavuotta viettämässä appiukon mökillä kaksistaan, keli oli aika suojainen kun mentiin mutta muuttui totaalisesti kun oli poislähdön aika, meni pakkaselle -15 ja lunta oli tullut parikymmentä senttiä ainakin.

      Meillä oli silloin sellanen vanha takavetonen sierra joka ei itseasiassa koskaan toiminut oikein niinkuin olisi pitänyt, ja kaiken lisäksi autosta oli lohkolämmitin rikki.
      Tehtiin siinä sitten lähtöä ja minä kaivoin autoa esille kinoksesta kun vaimoni tuli ekojen kassiensa kanssa autolle ja sanoi että et oo näemmä laittanut autoa vielä käymään, sanoin etten kerinnyt kun oli täys työ saada ovet auki, ja suurimmat lumet pois auton päältä ynnä muuta, vaimoni nakkasi kassinsa takaluukkuun ja sanoi että hän laittaa sitten.
      Niin hän sitten istui kuskin paikalle. Hänellä oli päällään siniset piukat farkut, toppatakki ja jaloissaan polveen saakka yltävät mustat korkosaappaat n, 8cm koroilla joissa oli vielä sellaiset nilkan ympäri kiertävät metalliset koristeet, hänen lempisellaisensa ja minunkin ;)

      Katselin kuinka hän painoi kytkimen pohjaan, veti ryypyn päälle, pumppasi kaasua muutaman kerran ja starttasi. Moottori pyöri ensin hiukan jäykähkösti mutta notkistui pikkuhiljaa luvaten parikertaa, muttei kuitenkaan käynnistynyt.
      Vaimoni alkoi startata uudestaan pumpaten kaasua samalla rytmikkäästi, moottori lupasi ja lupasi muttei käynnistynyt, hän kuitenkin jatkoi vain starttaamista pumpaten kaasua ja kuulin kuinka hän sanoi: "lähe nyt saatanan paska jo käyntiin" ja niinpä sitten varmaan 10 minsan sitkeän veivaamisen jälkeen se lopulta lähtikin..

      Kaikki kamat pakattuamme ja riesan lämmettyä lähdettiin sitten kotia kohti, vaimoni ajoi koska itse olin ottanut hiukan "korjausta" olotilaan sattuneesta syystä.. ;)

      Mökkitie oli n, 4km pitkä hiekkatie jossa on yksi isohko peltoaukea välissä, ja siihen oli tietenkin tuiskannut lunta yhteen kohtaan kinokseksi asti, kun auramies ei ollut vissiinkään myöskään pelikunnossa uudenvuoden juhlinnan jälkeen...
      Niinpä me sitten juututtiin siihen hankeen. Vaimo otti pakkia ja lisää vauhtia koittaen mennä vauhdilla läpi, mentiinkin kymmenisen metriä varmaan juuttuen uudestaan kiinni. Huomasin että nyt alkaa olla sellainen punotus emännän naamassa että pian alkaa tapahtumaan, ja niin myöskin alkoi.. Hän runttasi pakin päälle uudestaan rusahtaen ja nosti kytkimen liian äkkiä jolloin auto sammui, hän starttasi uudestaan mutta moottori ei luvannutkaan, liekö sitten luntakin mennyt jo väärään paikkaan siinä vaiheessa. "vitun paska" hän sanoi ja starttasi moottoria polkien kaasua saappaallaan niin, että ajattelin koron menevän kohtapian läpi sen vanhan ryjän lattiasta...
      Hetken veivaamisen jälkeen sierra heräsikin taas henkiin, vaimoni otti pakkia niin että pyörät sutivat oikein kunnolla, ja peruutti 20-30 metriä. Sitten hän sanoi: "uskoks äijä et nyt mennään läpi tosta" hän survasi ykkösen silmään ja hetimiten kakkosen ja kierrokset tappiin, sierra ulvoi ja takarenkaat suti niin että ne vähätkin nastat jäi takuulla sinne hiekkatielle, ja päästiin kuin päästiinkiin läpi siitä, ja tutapikaa isolle suolatulle tielle.

      Kotimatkaa meillä oli noin 100km, josta ensimmäiset 20 kilsaa sierra nykitti ja pätki kokoajan, lumihanki konehuoneessa ilmeisesti teki tehtäväänsä kai, eikä tullut mieleen pysähtyä tutkimaan kun kerran kulki..

      Moottoritielle päästyämme vaimo ilmeisesti vieläkin autoon vittuuntuneena päätti rankaista sitä oikein kunnolla, joka vaihteella veti kierrokset tappiin asti ja ajattelinkin että jollei tää romu nyt hajoa niin ei sitten koskaan, senverta rajusti rakkaani autoa käski, ja matkavauhti motarilla olikin huomattava kyllä...

      Kotiin päästiin kuitenkin onnellisesti silläkin kertaa, ja tällaisen kotiintulon jälkeen varmaankin arvaatte mitä oli luvassa kahdenkesken... ;)

      Tuli vähäsen pitkä stoori mutta halusin sen kuitenkin kertoa kokonaan, senverran mieleenpainuva kokemus tuo kuitenkin oli... :)

    • stuck mudd

      kiva stoori,toisia onnistaa.kyllähän siinä sierrakin myöntyy kun korkosaappailla poljetaan...pitkät parhaita...

    • Näkispä joskus vielä

      Eipä tässä voi kun olla tyytyväinen :)

      • Mosviitti

        Meillä on vaimolla myös samanlainen arsenaali korkokenkiä, saappaita ja sandaletteja lähes parikymmentä paria kutakin ja saman verran -80 luvun Nokialaisia korkokumisaappaita..!!
        ...Ja kesäautona hänellä on vanha Moskvitsh Elite. Pihassa on toki muitakin menopelejä mutta Mosse siitä aina aamulla häipyy kun vaimo töihinsä kiiruhtaa.
        Kiiruhtamisesta ei tietenkään voi oikein puhua kun Mossen käynnistäminen saattaa usein ottaa aikaa enemmän kuin monella naisella hermo kestäis.
        Kun käynnistäminen sitten lopulta useamman pitkän ja hartaan starttaamisen ja rajun kaasunpumppaamisen jälkeen lopulta onnistuu niin liikkeellelähtö on myös oma operaatio, lähdössä Mosse yleensä nyökkää, aivastaa taas nyökkää, aivastaa, pakauttaa pakoputkessa ja sammuu...ja taas seuraa sama ankara kaasunpumppaaminen ja pitkä starttaaminen kuin alussa. Tätä Mosse tekee muutaman kerran ennenkuin suostuu menemään portista ulos. Portilla se yleensä vielä viimeisen kerran sammuu jos joutuu pysähtumään muun liikenteen vuoksi. Tässä vaiheessa moottori on jo senverran lämmin että varsinainen matkanteko voi alkaa, tietysti ensimmäiset metrit mennään vielä "hyppybensalla" iloisten paukahdusten saattelemana, mutta pääasia että mennään... Saattaapa sieltä pakoputken päästä vilahtaa pieni tulenlieskakin paukkujen yhteydessä. Vauhtiinpäästyä matkanteko sujuukin sitten yleensä ilman suurempia kommelluksia jos muutamaa aivastusta sammahtelua risteyksissä ei lasketa.
        Olemme "mamman" kanssa tehneet Mossella monta riemukasta mökkimatkaa kesäisin. Jos minä alan jo edellisenä iltana pakkaamaan Mosseen tavaroita niin vaimo tietää kyselemättä mitä päälleen laittaa. Lähdön hetkellä hän automaattisesti istuu kuljettajan paikalle pilke silmäkulmassa.
        Ja sitten ei muuta kun menoksi!
        On siinä miehellä mukava matkustaa kauniissa kesäillassa "perjantaipussi" lattialla jalkojen välissä, saa katsella joko ohikiitäviä maisemia tai ratissa istuvaa kivannäköistä naisimmeistä, meikki kasvoilla, lyhyessä kesämekossa, paljaat punakyntiset varpaat piikkikorkoisissa sandaleteissa "tanssimassa" Mossen polkimilla...NAM!!!
        Tai vaihtoehtoisesti huonomman kelin sattuessa kireissä farkuissa ja korkokumppareissa...toinen NAM!!!
        Tää ei ole automainos vaikka kerronkin erään upean ominaisuuden kyseisestä automerkistä. Penkit voi muuttaa vuoteiksi!!!! Tätä ominaisuutta olemme usein vajaan parinsadan kilsan mökkimatkalla hyödyntäneet erään syrjäisen tien päässä luonnonkauniilla paikalla järven rannassa....ja vielä kerran NAM!!!
        Sitten vaan alan ihmiset vaimoille kesäautoa hankkimaan, noita näkyy vielä Nettiautossa joskus edullisesti kaupattavan, meillä niitä on ollut kaikkiaan neljä kappaletta aivan avioliiton alkuvuosista saakka, ja mukavaa on ollut..


      • Tykkäävä.
        Mosviitti kirjoitti:

        Meillä on vaimolla myös samanlainen arsenaali korkokenkiä, saappaita ja sandaletteja lähes parikymmentä paria kutakin ja saman verran -80 luvun Nokialaisia korkokumisaappaita..!!
        ...Ja kesäautona hänellä on vanha Moskvitsh Elite. Pihassa on toki muitakin menopelejä mutta Mosse siitä aina aamulla häipyy kun vaimo töihinsä kiiruhtaa.
        Kiiruhtamisesta ei tietenkään voi oikein puhua kun Mossen käynnistäminen saattaa usein ottaa aikaa enemmän kuin monella naisella hermo kestäis.
        Kun käynnistäminen sitten lopulta useamman pitkän ja hartaan starttaamisen ja rajun kaasunpumppaamisen jälkeen lopulta onnistuu niin liikkeellelähtö on myös oma operaatio, lähdössä Mosse yleensä nyökkää, aivastaa taas nyökkää, aivastaa, pakauttaa pakoputkessa ja sammuu...ja taas seuraa sama ankara kaasunpumppaaminen ja pitkä starttaaminen kuin alussa. Tätä Mosse tekee muutaman kerran ennenkuin suostuu menemään portista ulos. Portilla se yleensä vielä viimeisen kerran sammuu jos joutuu pysähtumään muun liikenteen vuoksi. Tässä vaiheessa moottori on jo senverran lämmin että varsinainen matkanteko voi alkaa, tietysti ensimmäiset metrit mennään vielä "hyppybensalla" iloisten paukahdusten saattelemana, mutta pääasia että mennään... Saattaapa sieltä pakoputken päästä vilahtaa pieni tulenlieskakin paukkujen yhteydessä. Vauhtiinpäästyä matkanteko sujuukin sitten yleensä ilman suurempia kommelluksia jos muutamaa aivastusta sammahtelua risteyksissä ei lasketa.
        Olemme "mamman" kanssa tehneet Mossella monta riemukasta mökkimatkaa kesäisin. Jos minä alan jo edellisenä iltana pakkaamaan Mosseen tavaroita niin vaimo tietää kyselemättä mitä päälleen laittaa. Lähdön hetkellä hän automaattisesti istuu kuljettajan paikalle pilke silmäkulmassa.
        Ja sitten ei muuta kun menoksi!
        On siinä miehellä mukava matkustaa kauniissa kesäillassa "perjantaipussi" lattialla jalkojen välissä, saa katsella joko ohikiitäviä maisemia tai ratissa istuvaa kivannäköistä naisimmeistä, meikki kasvoilla, lyhyessä kesämekossa, paljaat punakyntiset varpaat piikkikorkoisissa sandaleteissa "tanssimassa" Mossen polkimilla...NAM!!!
        Tai vaihtoehtoisesti huonomman kelin sattuessa kireissä farkuissa ja korkokumppareissa...toinen NAM!!!
        Tää ei ole automainos vaikka kerronkin erään upean ominaisuuden kyseisestä automerkistä. Penkit voi muuttaa vuoteiksi!!!! Tätä ominaisuutta olemme usein vajaan parinsadan kilsan mökkimatkalla hyödyntäneet erään syrjäisen tien päässä luonnonkauniilla paikalla järven rannassa....ja vielä kerran NAM!!!
        Sitten vaan alan ihmiset vaimoille kesäautoa hankkimaan, noita näkyy vielä Nettiautossa joskus edullisesti kaupattavan, meillä niitä on ollut kaikkiaan neljä kappaletta aivan avioliiton alkuvuosista saakka, ja mukavaa on ollut..

        Hyvä tarina Mosviitti :P Kirjotelkaa näitä lisää ihmiset keillä kokemuksia on, olis kiva lueskella.. :)


      • Naapurinpoika
        Tykkäävä. kirjoitti:

        Hyvä tarina Mosviitti :P Kirjotelkaa näitä lisää ihmiset keillä kokemuksia on, olis kiva lueskella.. :)

        70-luvulta on samanlaiset muistot kun naapurin rouva käynnisteli Mosseaan syysaamuisin töihin lähtiessä...näky oli todella kiihottava, kaunis nainen siroissa kumppareissa ja huonosti käynnistyvä auto...


    • Taitaja.

      Ei pedalilla kannata pomppia. Tehokkainta on rullaava pyöritys. Kumisaapas ei ole siihen alkuunkaan hyvä, vaan tarvitaan oikea pyöräilyjalkine, jonka etuosa saadaan kiinni pedaliin. Näin kumpikin jalka osallistuu koko ajan pyäritykseen ja polkeminen on tehokkainta.

    • saapasjalkakissat.

      Kaikki saappaat naisten jaloissa käy. Jos jollakin hyviä linkejä tai mikä parasta, omia kuvia asiaan liittyen, niin tänne vaan linkkiä.

    • Kopi, kopi.

      Jess- Lisää juttua.

    • jukkisss

      Vaimo lähti tänään aamulla ostamaan juhlakenkiä joten jaloissa oli tietysti sukkikset. Kiire kun oli niin ei auto keriinnyt oleen lämmitykses ja niinpä käynistyminen kesti noin 2min ja monta pitkää sahausta. Myös kaupasta lähdettäessä vaimo taisi antaa hieman liikaa kaasua kun teki saman tempun. No mikäs siinä vieressä oli katsella..

    • 11+9

      Eipä ole tullut mieleen, että tälläinenkin saattaa saada kiksit aikaan :)
      Olisi ollut jo muutamaan kertaan kuolattavaa, kun olen yrittänyt saada kippoa pehmeästä hangesta liikkeelle aamutuimaan. Käytännön syistä kengät ovat olleet vain piikkikorko nilkkurit tai pitkävartiset bootsityyppiset saappaat...
      Voisihan järjestää shown kunnollisilla piikkikorkoisilla punaisilla saappailla - nyt kun tiedän....

      • minäkin tulen

        katsomaan kun pumpaat kippoa irti hangesta piikkikorkonilkkureissa.


    • Tykkäävä.

      Kuka saa mistäkin kiksinsä, mutta minä ja moni muu näistä ;) Ihan mielelläni tuota Showtasi tulisin ainakin itse katsomaan... :P

    • joo!!

      määki tuun :)

    • ruukeri

      Olisi ihanaa saada ostaa sellaiset sukkahousut, jotka jalassa nainen on jäänyt autollaan pahasti jumiin ja siinä kaasutellut renkaat ulvoen...

    • LADAFETISSI

      Te ja teidän fetissinne ja surkeat kaaranne.

      Jopa kaikki 90-luvun Saksalaiset kaarat lähtee nyt tosta vain käyntiin, mitään pumpata tarvitse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe