"indigolapset"

järkiäippä

Olen hämmentävän usein huomannut adhd-lasten vanhempien pitävän lapsiaan väärinymmärrettyinä indigolapsina.

Tämä on täyttä potaskaa, onhan koko indoglapsijuttu okkultistisen steinerpedagogiikan keksintöä.

Indigo = vihjeettömien vanhempien keksimä keino pestä kätensä käyttäytymishäiriöisen lapsensa kasvatuksesta

3

1032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      "järkiäippä" kommentoimassa asiaa jollain hihhulifoorumilla. Turha odottaa suurta vastausten tulvaa palstalta, jossa vanhemmat keskustelevat tarkkaavaisuushäiriöstä.

      En tiedä mitä odotit/haluat meidän adhd-lasten vanhempien vastaavan sinulle. Kyllä täällä keskustellaan ihan realistisesti lastemme käytöksestä ja sen mukanaan tuomista ongelmista.

      Olen joskus indigo-lapsistakin täällä kuullut mainittavan.Ei pidä mennä kuitenkaan mennä yleistämään...Kertoisitko vielä missä yhteyksissä olet "hämmentävän usein huomannut adhd-lasten vanhempien pitäneen lapsiaan väärinymmärrettyin indigo-lapsina"?

      Ei meidän tarvitse pestä käsiämme käyttäytymishäiriöisen lapsen kasvatuksesta, kuten sanoit. Joudumme tekemään paljon enemmän töitä lapsemme kasvatuksen kanssa, näin on meilläkin ollut jo siitä lähtien kun lapsi oppi liikkumaan (meno ollut sen verran vauhdikasta jo pienestä pitäen). Toiselle lapselle on aina kerran, muutaman sanominen mennyt perille eikä mitään ongelmia ole ollut. Toiselle taas pitää asioista muistuttaa alinomaan, sekä keksiä kaikkea mahdollista keppiä ja porkkanaa toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi. Käytös monilta osin on muutenkin huomattavasti "kummallisempaa" (mm.outoja rutiineja,loistava mielikuvitus...) kuin toisella lapsella. Lapset ovat samaa sukupuolta ja ikäeroa 1,5vuotta. Käytökseltään ovat kuin yö ja päivä.

      Adhd ei muutenkaan ole = huonoa käytöstä, siihen liitty paljon, paljon muutakin kuin tottelemattomuutta(mikä taas johtuu muusta kuin tahallisesta kurittomuudesta). Niitä kaikkia asioita en jaksa tässä lainkaan ryhtyä luetteloimaan. Ymmärtänet kuitenkin , ettei esim. hahmotushäiriötä, eikä kömpelyyttä pysty vanhemmat lapselleen tuottamaan.

    • Stigi

      Järkiäippä vittu näööt kujalla.

    • mjostsin

      Mitä nämä oudot rutiinit ovat? Loistava mielikuvitushan on merkki älykkyydestä ;) leikitkin varmaan ovat hyvin omituisia.. houh! Itseäni ihmeteltiin,etenkin äitini.. ja mulla siis testien mukaan korkea äly.. :D ei nuo minun vanhemmatkaan mitään tyhmiä ole eikä sisaruksetkaan. Mut silti mä olen vähän poikkeava laumasta..

      Epäilin itse nuorempana et olisi adhd,mutta käynyt psykologilla ja tämä sanoi lyhyen keskustelun jälkeen ettei niihin testeihin tarvitse mennä kun ei mulla sitä ole. Toiset vaan on menevämpiä.. :D omat lapsetkin touhuaa koko ajan,mut keskittumisongelmia ei ole näkynyt,päinvastoin erittäin keskittumiskykyisiä.

      Joo siis ei pidä takertua häiriöihin ja rakentaa identiteettiä sellasen ympärille. Mitä mä olen kattonu ihmisiä.ni jokasella on jotain häikkää jossain osa alueella. :D

      Keskimäärin ihmiset on aika pönttöjä. Vähän pihalla todellisuudesta enempi vähempi jokanen vastaantulija..välillä kohtaan ihan huippuyksilöitä.

      Käytökseen vaikuttaa temperamentti. Miks kaikkeen pitää hakea jotain diaknoosia. Mietitääs vuosikymmeniä taaksepäin kuin paljon elämiä tuhottu väärillä diaknooseilla ja suhtautumisilla..

      Yhellä tyttöystävällä hahmotishäiriö. No tuli yllärinä et tää kyllä suunnisti hyvin ja luki karttaa vaivattomasti vaikka itsekin epäili osaako..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe