klitorispumppu ja sen käyttö

näppärä

Valmistelin tuossa muutama päivä sitten kotona aikanikuluksi klitorispumpun lääkeruiskusta.
Mielenkiinnosta olisin kysynyt onko muilla naisilla kokemusta moisen käytöstä. Tarkoitan, että paljonko pitää päivittäin klitorista "imeä" jotta saan sen jossain vaiheessa kokonaan ulos ja näkyviin. Miten sen saaminen vaikuttaa jatkossa rakasteluuni? Pitääkö minun joka kerran ennen rakastelua pumpata klitoris ulos vai alkaako se joskus olla itsestään jo ulkona ilman pumppausta.

Tietämätön näppärä

15

13118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valmentaja

      Parin kuukauden ajan vaimolla on ollut sellainen käytössä. Tehty myös lääkeruiskusta. Hän pitää sitä usein iltaisin nukkumaanmennessä n. puoli tuntia kerralla pienellä imulla.
      Hänellä klitoris oli aikaisemmin melko pieni ja näkymättömissä. Nyt se on monikertaisesti isompi, ja viime aikoina ei ole enää sopinut sen hupun sisään. Eli on näkyvissä ja on kuulemma tosi herkän tuntuinen.

    • himotar

      voisiko joku kiltti ihminen kertoa miten tuollaisen pumpun saisi rakennettua siitä ruiskusta?

      • myös haluaa

        Tuolla "onko koolla väliä?" palstalla oli hyvä linkki foorumi naisille pumppauksesta kiinnostuneille. Kieli on englanniksi, mutta jostakin kuvista selviää pumpun rakenne.


      • halukas
        myös haluaa kirjoitti:

        Tuolla "onko koolla väliä?" palstalla oli hyvä linkki foorumi naisille pumppauksesta kiinnostuneille. Kieli on englanniksi, mutta jostakin kuvista selviää pumpun rakenne.

        Mitäs panttaatte sen pumpun tekoa.neuvokaa ihmeessä.olen todella kiinnostunu.


    • Ujo poju

      Hei! Voi sen tietysti jostakin ruiskustakin tehdä, mutta turhan monimutkaiselta tuntuu, samoin miesten peniksen kehittämiseen tarkoitetut vekottimet. Tässä käytössä kokeiltu systeemi, helppo, halpa, toimiva. Periaate ensin: tarvitaan alipaine, jota voi säätää. Meillä kaikilla on se alipaine suussamme! Vert. tilannetta, jossa imet pillillä Cokista pullosta! Voit imeä kovaa tai kevyesti, piiiitkäääään tai lyhyitä nykiviä staccaatoja, puhaltaa vaikka takaisin päin, leikitellä imulla mielin määrin. Ime itse omaa klitoristasi! Osta ohutta kahden, kolmen tai neljän millin muoviletkua n. 50 - 70 sentin pätkä. Sitä saa mm. TKA-Yhtymän , Etolan, ym. muovitavaraa myyvän ketjun myymälöistä. Lienee rautakaupoissakin, en tiedä. Laboratorioletkukin (se punainen) käy, mutta taitaa olla vähän jäykkää. Letkun pää suuhun, toiseen päähän jokin minikokoista suppiloa muistuttava kapine, jonka painat kevyesti klitorikselle (tai vaikka nännille). Hei! Vauvan tuttipullon tutti väärin päin voisi olla hyvä! Sitä levymäistä osaa voit vaikka saksilla muotoilla. Suurenna reikä niin, että letkun pää mahtuu läpi tai käytä liitinkappaleena jotain, vaikka kuulakärkikynän säiliöstä leikattua sentin pätkää - kokeile, keksi paras ratkaisu. - Käy sänkyyn, ota rento asento, pikkarit heität olan yli jonnekin, letku suuhun, "tutti" kuin kynän pätkä käteen ja naminappulalle. Ala luputtaa! Nauti! ....(Toimiko? Kirjoita kokemuksistasi sivupersoonani osoitteeseen: [email protected]). terv. Ujo poju.

      • toimii!

        Runsas karvoitus aiheuttaa sen, että tuo "tutti" fuskaa, ei asetu tiiviisti ihoa vasten. Siispä siistitään vähän. Tavallisella kertakäyttöpartakoneella, kuivana, peilin kanssa se sujuu ihan hyvin. Ja, voi että on makeeta! Nännitkin saa imettyä niin isoiksi, etten ole itselläni moista nähnyt!!!


      • P.Peloton

        Siitä ruiskusta saat pumpun kun ostat apteekista 10 millin ruiskun (ilman neulaa) ja vaikka lähikaupasta tuttipullon tutin. Siitä tutista saat imukupin ja ruiskulla tehdään tarvittava alipaine. Painat vain tutin kärjestä sen ruiskun kärkiosan läpi. Siinä Sinulla on imulaite. Eikä oo kallis!

        Keksintö korvaa myös ainakin tilapäiskäytössä imettävän äidin joskus tarvitseman rintapumpun. Tällöin kannattaa vain ostaa isompi, vähintään 20 millilitran ruisku..Tässä käytössä välineet on tietysti steriloitava keittämällä joka kerta, kuten arv. äidit tietävät.


      • sivullinen

        Siis löysit! Onnea kokeilulle! Ja kiitti tuhannesti, Ujo Poju ja P.Peloton.
        Ps. Partnerini imee klittaani sen tutin läpi, samoin nännejä. Tutti vain suuhun ja... WAU!


      • sinkkuli
        P.Peloton kirjoitti:

        Siitä ruiskusta saat pumpun kun ostat apteekista 10 millin ruiskun (ilman neulaa) ja vaikka lähikaupasta tuttipullon tutin. Siitä tutista saat imukupin ja ruiskulla tehdään tarvittava alipaine. Painat vain tutin kärjestä sen ruiskun kärkiosan läpi. Siinä Sinulla on imulaite. Eikä oo kallis!

        Keksintö korvaa myös ainakin tilapäiskäytössä imettävän äidin joskus tarvitseman rintapumpun. Tällöin kannattaa vain ostaa isompi, vähintään 20 millilitran ruisku..Tässä käytössä välineet on tietysti steriloitava keittämällä joka kerta, kuten arv. äidit tietävät.

        Joskus ihan nuorena lääkärileikeissä imettiin toisiemme klittaa mehupillillä. Se oli parasta niissä leikeissä.
        Joskus myöhemmin kokeilin samaa itseltäni kumiletkun avulla. Se oli ihan toimiva, etenkin kun joustavaan letkuun laitoin mehumaijan letkunsulkimen. Tällä saa sopivan imun jätettyä vaikkapa pidemmäksi aikaa klitoriksen päähän.
        Taas on tullut klittaa imuteltua, ja se on nykyään huomattavan herkkä iso.


    • Hessu

      Pelkkään klitoriksen ulospäin venyttämiseen on helpoin väline melkein mikä tahansa muovinen pullo, shampoopullo, tms., joka on sopivan kimmoisa ja jonka suuaukko on mittoihisi sopiva. Otat pullosta korkin pois, puristat siitä ilmaa ulos ja asetat po. kohteeseen. Alipaine venyttää!

    • Elamastanauttija-n

      Jaanpa tännekin kokemukseni.

      Klitorispumppu on taivaallinen keksintö. En usko että suulla imien saisi aikaan samaa nautintoa, vaikka tekniikka olisi kuinka hyvä. Tavallaan tabu, itsekin olen häveliäs tästä. Tuntuu kielletylle. Oma salaisuus jonka parissa tuhmailen silloin tällöin.

      Aloitin tyhjennetyllä shampoopullolla. Kun joustavan pullon puristaa kasaan, asettaa voidellulle klitorikselle ja päästää irti, alipaine imaisee sisään. Toistin tuota muutamaan otteeseen pari minsaa kerrallaan. Havaitsin klitoriksessa lisääntyvää turpoamista ja herkistymistä. Hieman nolotti, mutten pystynyt lopettamaankaan kun pimppuni sykki erektiossa. Erittäin nautinnollinen itsetyydytystapa naiselle, suosittelen kokeilemaan. Myöhemmin hankin liikkeestä oikean klitorispumpun, joka on todella koukuttava.

      Kun klitoris on tiukassa imussa ja pumpun suuta liikuttaa edestakaisin, nautintoa on vaikea sanoin kuvailla. Orgasmit ovat pitkäkestoisempia ja pimpan laukeamista pystyy viivyttämään paremmin, kun klitorista tyydyttää runkaten. Näyttäähän se pienelle penikselle pumpun putkilossa ja tuntuu pumppailun jälkeen isolta pallukalta häpyhuulten välissä. Miesten ja naisten sukuelimethän eivät lopultakaan ole järin erilaisia. Naisten klitoriksia on kautta aikain vähätelty ja laiminlyöty.

      Pysyvää kasvua en ole havainnut. Runsas seksi, itsetyydytys ja muu stimulointi vahvistaa nähdäkseni klitorista ja herkistää naisen elintä enemmän kuin pelkkä pumppaus. Haluan jatkossakin hemmotella pimppaani näin...

      • Olipa miellyttävä kertomus! Onnea ja nautintoa sinulle! :-)


    • nautiskelijaN-35

      Ihan uusi juttu minulle! Kiitos vinkeistä :)

    • clit_tuhma

      Kannattaa googlettaa esim sellainen pornotähti kuin Angela Salvagno. Upea lihaksikas nainen, jolla iso penismäinen klitoris. Pumppaa ja esittelee sitä rohkeasti.

      Toinen hyvä on Rikochanpornstar.

    • ekvj

      Edellä mainitut pornarit ovat syöneeet testoja rajusti, koska ne kasvattavat lihaksia ja ihan oikeasti klitoristakin. Tietysti lisäksi pumpanneet työkseen.
      Harmi kun testot ei kasvata miehillä kalua, mutta naisilla kasvattaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1609
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1549
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1497
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1445
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1177
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe