belcar

???

Onko kellään kokemuksia belcarin kautta tilatuista autoista? Noi nettisivut oli vähän ihmeelliset, eikä kaikki asiat oikein selvinny. Eli tuleeko noihin kaikkiin autoihin aina normaalisti ne varot päälle ja mikä toi ttc merkintä oikein on, että laskeeko se kustannuksia jotenkin?

24

17027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt

      on kokemusta just 2 viikon ajalta ja suosittelen välttämään tämän firman kautta autonostoa ja tuontia ei toimi kuljetus eikä myöskään paperit autosta...olen odottanut yli 2 viikkoa eikä mitään selvyyttä auton papereista ole tullut....ihmettelen mitä on takana???????

    • on belcaristta

      Itse ostin heinäkuussa tätä kautta auton Belgiasta, eikä valittamista ole ollut. Kaikki toimi erittäin hyvin.

      • Keppi

        Minä ja kaksi muta kaveria ollaan hankittu autot Belcarista. ERITTÄIN hyvää palvelua olen saanut ja auto paperit moitteettomassa kunnossa. Suosittelen.


      • Nimetön

        Tilattiin auto kaksi viikkoa sitten ja tänään se tuli niin kuin pitikin. Homma toimi täysin OK


      • Golfiton

        Tilasimme täältä kolmisen vuotta sitten tosi siistin Golfin homma kyllä toimi silloin. Tosin auto ei ollut kolaroimaton, kuten oli luvattu. Huomasimme sen, kun auto meni lunastukseen kolaroinnin vuoksi täällä Suomessa.


      • 23
        Golfiton kirjoitti:

        Tilasimme täältä kolmisen vuotta sitten tosi siistin Golfin homma kyllä toimi silloin. Tosin auto ei ollut kolaroimaton, kuten oli luvattu. Huomasimme sen, kun auto meni lunastukseen kolaroinnin vuoksi täällä Suomessa.

        Hei

        Pitääkä paikkansa että belgiassa mittarinruuvaaminen ei ole kiellettyä ?

        Onko turvallinen paikka ostaa ? Myykö nää autoja ollenkaa?


      • Anonyymi
        23 kirjoitti:

        Hei

        Pitääkä paikkansa että belgiassa mittarinruuvaaminen ei ole kiellettyä ?

        Onko turvallinen paikka ostaa ? Myykö nää autoja ollenkaa?

        Belgiassa juuri on mittarin ruuvaaminen, kielletty, järjestelmä on sellainen että se on mahdotonta, jos joku sitä yrittää, niin rangaistukset on kovat, kun laki tuli voimaan, mittarien ruuvaaminen loppui käytännössä kokonaan.


    • TTC°

      Hinnoista ilmotettaessa TTC, Toutes Taxes Comprises, tarkoittaa kaikkien verojen sisältyvän hintaan.

      Vakavasti otettavan autoja välittävä yrityksen tulisi selkeästi ja tarkoin ilmoitta mitä hintoihin sisätyy ja mitä palvelu kattaa.

      Onko kyseessä oheisessa linkissä oleva yritys? Mikäli näin, niin onko ketjussa mainittu (suomalainen?) henkilö ko. firman yhteyshenkilö Suomeen päin?

      - http://www.vroom.be/fr/occasion-auto/pro-3180,bel-car-scrl.html

      • TTC°

        >> Että näin, Belcar nimestä näyttää olevan moneksi...

        Tuon nimen / termin takaa löytyy muutakin Belgiassa olevaa autoiluun liittyvää. Aina kun valitsee yrityksen nimeen jonkin maajohdannaisen, niin rinnalla on myös runsaasti muitakin saman suuntaisen termin käyttäjiä. Plussa ja haitta.

        Itse mahdollisesti tulen asettumaan Belgiaan ranskankieliselle alueelle ja saatan ehkä toimittaa muutaman auton silloin tällöin Suomeen. Mikäli näin, niin täytyy rakentaa pitävä ja toimiva toimintamalli A-Z:n.

        Kuitenkin mikäli näin, niin tulen välittämään / toimittamaan vain uudehkoja takuukilometreillä olevia ja EU-vakuutuksella olevia autoja, jotka tulevat hyvämaineisista autoliikkeistä.

        Kombinaatio voi palvella kumpaakin osapuolta. Henkilö jolla ei mahdollisesti ole aikaa, halua ja kielitaitoa hakeakseen itse auton, voi saada haluamansa tuoreen auton edullisemmin kuin kotimaasta. Hänelle jää vain tullaus ja verojen hoitaminen.

        Jää tietysti nähtävaksi onko Belgia hinnoissa ja varustelussa kilpailukykyinen esimerkiksi Saksalle ja jos on, niin missä automalleissa.


    • Pekka määttää Lainatakseni "Työkyvyn ylläpito tulee olemaan seuraavan kymmenen vuoden aikana yksi tärkeimmistä haasteista Suomessa."jatkoa.. http://blogi.kuntauutiset.fi

    • Mopo sitten Saksasta

      Hyvä tietää milaainen liike on kysymyksessä, minä ainakin kierrän sen hyvin kaukaa.

    • sarkola

      Hinta mikä ilmoituksessa on, on hinta minkä maksat autosta belcarille. Siellä tyhmemmille sanotaan, että tämä on koko hinta autosta. Ja niinhän se on. Päälle tulevat vain kuljetuskustannukset, autoverot, ja korjaamomaksut mitä autolle tarvii tehdä, että sillä pystyy ajamaan, kallista on jos ei ite pysty laitteleen.

      Tätäkin ketjua vähän ylös, ettei totuudet unohtuisi.

    • MikäCar

      Ketjussa ilmesemmin sekoitellaan puuroja ja vellejä, eli ei saa edes selevää kuka puhuu mistäkin firmasta.

      Vanha ketju, mutta voisko joku laitaa suoran likin avauksessa kyseessä olevaan firmaan, jolla erään kommentojan mukaan ei ole mitään tekemistä ketjussa mainittujen suomalaisten kanssa, joiden firmaan ei myöskään ole laitettu linkkiä.

      Sitten viimeksimanituista kommentoijat laittakoot omalta osaltaan suoran likin 'härmäfirmaan', ettei asiat sekoitu keskenään.

      Tuollainen sekologiikka antaa ymmärtää, että muutamat hakijat itsekin ovat tehokkaita omien asioidensa sekoittajia, kun edes selkeä ja yksilöity ulosanti ei onnistu, mutta sekavaa meuhkaa sitäkin enempi.

    • Oppirahat

      En suosittele !!

    • Kalliksituli

      Ammattitaidoton rahat pois huijareita nämä Vinkat, Belcarin bullshitters!

    • Nort

      Täältä on nähtävästi kadonnut aika paljon kriittisiä viestejä. Olin tilaamassa autoa Belcarin kautta, kunnes törmäsin tähän ketjuun.
      Belcarin Arto Vinkka kertoi, että ei koeaja lainkaan "tarkastamiaan" autoja. Mikä helvetin tarkastus se sellainen on, vähän katsellaan päältä? Mitä tekee vikakoodien luvulla, jos ei koeaja ensin? Helppohan ne on nollata ja jos ei autolla ajeta ennen koodien lukua, niin eivät räpsähdä uudelleen päälle.

    • MikäCar

      Mutta tämähän täysin sekopäiden ketju, kun oikein urakalla ja laskuun sekoitetaan firmoja toisiinsa.

      Ei sitten ihme kun tuolla sivistyksellä ja itsensä ilmaisulla tulee elämässä eri alueilla ongelmia vastaan.

      Laittakaa nyt taukiot linkit firmoihin joista olette keskustelevinanne. Onhan se nyt kumma kun edes pyytämällä ei niitä linkkejä tule.

      Laittakkaa nettiin haku Belcar, Bel Car jne. niin näette miten paljon eri firmoja nimikkeen takaa tulee vastaan.

      Ps. Viestejä on paljon poistettu, mutta kyllä ketjussa on ollut kerrassaan niin paljon vähä-älyistä huutelu-kuraa, ettei siitä kukaan saa selkoa, puhumattakaan niiden todeperäisyydestä tai niiden todellisista motiiveista.

    • Ruottalainen

      en suosittele heitä.. Ostin muutama vuosi sitten auton heidän kauttaan, toki sain auton mutta papereita / kauppakirjaa ostotodistusta en vieläkään Ole saanut vaikka kovasti ovat dokumentit luvanneet lähettää. Luulen että saivat ostettua alle liikkeen pyyntihinnan ja minulle kertoivat muuta ja välityspalkkion lisäksi pitivät erotuksen.... Kismittää edelleen muutaman vuoden jälkeen. Paskamaisia tyyppejä vaikka suomalaisia, vähän kuin turkkilaiset saksassa.... Kusettajia joka kaarteessa.. EN SUOSITTELE....

    • ärsyyntynyt

      Olen ostanut mopoautoja.Mopoauton piti olla kolaroimaton,EI ollut.No sen vaihtoi,mutta kalliimmaksi ja maksa väliraha.Ostin toisen samoilla kolaroimaton ehdoilla.Nyt ollaan riitalautakunnan pakeilla.

    • AriMuranen

      Kokemukseni perusteella en voi suositella Belcarin palveluja. Periaatteessa kaikki toimii mutta käytännösssä tarkastustoiminta on olematonta eikä tuo mitään lisäarvoa. Selviäkään vikoja ei raportoida koska se tietenkin aiheuttaa heille lisätyötä tai pienempää palkkiota, jos autoa ei halutakaan tarkastuksen johdosta hankkia.
      Jos auton hakee Hollannista, kaikki paperityöt hoituvat suoraan autoliikkeestä joten sitäkään kautta muuta kuin lisäkustannuksia ei heidän palvelustaan koidu.

    • Ari
    • Anonyymi

      Hei! Jouduin tekemään rikosilmoituksen, koska Vinkka ei pystynyt tekemään COC todistusta jonka oli luvannut ja josta saannut maksun. Vastaukset mailitse ja puhelimitse loppuivat kun tajusi meidän tietävän mikä COC on ja rahoja ei ole toistuvista pyynnöistä huolimatta maksettu takaisin. Älkää missään tapauksessa käyttäkö Bel Caria!!!!! Valitettavasti sivu nöytti hyvältä emmekä nähneet näitä keskusteluja. Tehkää palvelus ja ilmoittakaa poliisille!

      • Anonyymi

        No olisit ostanut uuden auton suomesta, niin ei tarvitsisi täällä purkautua, ja valittaa sellaisesta, jota suoli24 ei pysty edes korjaamaan!


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe