Bandit 1200 viritys

Bandiitti

Miten on -03 bandiitin tehot kuristettu 98 hv? Ja miten saan tehot 122hv - ... takaisin? Kokemuksia tehoputkista?

13

9894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoo

      mikä ihmeen kuristus, biken dynotestissä vakiobandiitin tehot olivat jotain 115hv, valmistaja ilmoitti 98

      • Bandiitti

        Hyvä tietää. Mistäköhän maahantuoja sen on oikein mitannut jos testeri kertoo muuta?


      • sama h moilanen
        Bandiitti kirjoitti:

        Hyvä tietää. Mistäköhän maahantuoja sen on oikein mitannut jos testeri kertoo muuta?

        Sitä ihmettelivät testissäkin. Oli muistaakseni pari vuotta sitten ilmestynyt bike-lehti. Teho oli tosiaan jotain 115hv, ja totesivat lehdessä myös, että kiihtyvyysarvot puolsivat ilmoitettua (98hv) isompaa tehoa. Sillä bandiitti kiihtyi saman kuin esim kawa zrx1200, jossa oli about 120hv.


      • siitä että
        sama h moilanen kirjoitti:

        Sitä ihmettelivät testissäkin. Oli muistaakseni pari vuotta sitten ilmestynyt bike-lehti. Teho oli tosiaan jotain 115hv, ja totesivat lehdessä myös, että kiihtyvyysarvot puolsivat ilmoitettua (98hv) isompaa tehoa. Sillä bandiitti kiihtyi saman kuin esim kawa zrx1200, jossa oli about 120hv.

        japanissa on tehot rajattu 100 hevosvoimaan ja eivät halua kuristaa, joten ilmoittavatl, että on 98? Ei niitä tehoja maahantuoja määritä vaan valmistaja.


    • bänding

      En tiedä tuota tehokuristusta, mutta hra Huhu väittää että pyörät ovat täystehoja kaikki mutta tehoja vaan ilmotellaan erisuuruisiksi, eri maiden vak ym juttujen vuoksi. Mene ja tiedä. Teharilla yleensä tulee kieroksilla tehoa mutku alavääntö häviää ja ääni kovenee ja kulutus kasvaa. Pandiitin konehan tunnetaan "ikiliikkujana", eli tehonnostovaraa siinä kyllä on. Ite oon vasta ostamassa banditin joten kokemuksia kiva kuulla ois!

      • Järkipyörä

        Olen juuri laittamassa leo vincen hiilikuitu vaimenninta aika näyttää joutuuko ohjelmoimaan ruiskun. Väittävät että saattaa aiheuttaa nykimistä pikkukierruksilla. Ainahan olis power commander mutta senkin jälkeen kannattaa säädättää ammattilaisella.


    • Metabolic

      kyllä juu näistä peleistä on viritetty 155 hv (ei mikään ameeriikan temppu kuulemma). vakio pöntöt tukehduttaa moottoria kuulemma hemmetisti.
      mutta turbon asennus, se vasta poikaa on. tulee huomattavasti halvemmaks kuin jonkun super sportin turbottaminen. 220hv muistaakseni irtoo.. ja moottori on tietenkin tunnettu viritys ystävällisyydestä. www.viaber.com

    • ryytykääpäle

      imunokka 5 astetta aikaselleen,vakio pakosarja,oma modattu slipari, k&n ja 55mm lisäreikä putariin- dynojet stage 3........ dyno 141.2 hp / 121.4 vääntöö. ja kaikki noin ilmasii lukemii... bandit 1200 vm99

    • I/Ö rebel

      Ärrän imunokka (ebaystä), säädetyt kaasuttimet, avara pönttö (älä maksa merkistä ebaystä sata € siisti uusi delkevicin rosteri pönttö), joku vapari suodatin ja lisäreikä putsarin koteloon. Rahaa on mennyt vähemmän kuin hifin kyykkypyörän hiilikuitu äänenvaimentimeen. Seokset kannattaa tsekata mittarilla huoltoliikkeessä. Nimenomaan se vakioputki kuristaa 1200:sen tehot, suoralla vaimentimella tulee ilman mitään säätöä helposti 115 hp, omasta penkitettiin 117. Siihen dynojet filtteri päälle niin nousee vähän lisää.

      Näillä ja ärrän imunokan kanssa alkaa 140 Hv lähentyä. Riittää taatusti jos ei hifimpiä jousitus osia investoi. Moottorihan periytyy kasarin 1100 Gsx-r mosasta josta lähtee se 155Hp. GSF:ssä miedompi kansi hiluineen sekä pienemmät kaasuttimet. VakioPAKOsarja bandussa riittää mihin vain, turbossa se tietty pitää tehdä uusiksi :D

      Moottori kestää vaparina kaiken virityksen ilman muutoksia kunhan öljy on tarpeeksi hyvää (paksua) ja venat säätää ajoissa.

      Jos öljyllä läträys ei kiinnosta, osta joku muu. Vaihtoväli on lyhyt. Japsipyörien tapaan pitkä ykkösvaihde ja hidas vitonen joka on siis isoin. Moni laittaa tiheämmän välityksen että nokka nousee ja kumi savuaa ilman kytkimen luistatusta. Tourinkiin on taloudellisempiakin pyöriä vaikkei 6,5-7 litraa sataselle tunnu pahalta.

      Ton hepun 99' bandun viritettynä 121Nm vääntö on makea saavutus B-King samoissa luvuissa :O

    • vauhtiveikko1

      98 bandit vakio motti turbo käyrään tulos 269hv/197nm

    • Mika.......

      Ei varsinaisesti liity asiaan, mutta miten vakuutusyhtiöt suhtautuvat näihin tehonlisäyksiin? vakuutuksethan määräytyvät nykyisin teho/painosuhteen perusteella? 98hv pyörän vakuutukset ovat kuitenkin olennaisesti halvemmat kuin 122hv:n pyörän. Olen käsittänyt, että vakuutushintojen kannalta tuossa sadassa hevosvoimassa menee yksi vedenjakaja jonka jälkeen vakuutushinnat hypähtävät ylöspäin.

      Nykyisinhän vakuutusyhtiöt voivat onnettomuustilanteissa vierittää korvauskuluja henkilön itsensä maksettavaksi, jos liikennesääntöjä on rikottu erityisen törkeästi (reilu ylinopeus, rattijuopumus, etc.) tai jos vakuutusehtoja on rikottu esimerkiksi muuttamalla moottoripyörää olennaisesti. Nykyisin kun vakuutusyhtiöt joutuvat maksamaan myös mahdolliset hoitokulut, niin mahdollinen lasku saattaa olla hätkähdyttävän isokin.

      Kaksi mieleen juolahtanutta tapausta joista olen kuullut ja ovat tapahtuneet "tuttavan tutuille" koski erästä bussikuskia joka oli ajanut henkilöauton kylkeen linja-autolla 20km/h ylinopeudella viidenkympin alueella ja kuljettaja sai siitä yli puolenmiljoonan euron laskun (juurikin korkeiksi kohonneiden hoitokulujen vuoksi). Toinen tapaus koski motoristia, joka oli vaihtanut pyöräänsä auton takarenkaan (jotkut näkyvät customeissa tällaista ratkaisua käyttävän). Hän joutui onnettomuuteen jossa auto tuli kolmion takaa eteen eikä motoristi ajanut edes ylinopeutta, mutta joutui kuitenkin korvausvastuuseen auton takarenkaan takia.

      Käsittääkseni mopojen virittäminenkin saattaa johtaa tolkuttomiin rangaistuksiin kun poliisi päättääkin sen olevan kevytmoottoripyörä jos sillä pääsee yli kuuttakymppiä. Oletteko moottoripyöriä virittäessänne yleensä käyttäneet katsastuskonttorilla hyväksyttämässä tekemänne muutokset mainittujen jälkiseuraamusten ehkäisemiseksi?

    • Band10

      Mulla oli bandiitin kaasareissa ja putkissa kakkaa. Söin niistä kaiken kakan pois. Se maistui tosi hyvälle. Pyörän tehotkin lisääntyivät huomattavasti sen jälkeen. Voisiko joku viisaampi kertoa, että mistä se kakka oli sinne pyörään joutunut? Mä epäilen, että joku kaunis nainen oli kakannut sinne. Mistä sitä kakkaa saisi lisää syötäväksi? Se oli niin hyvää! :)

      • teräs

        Etsi korviesi välistä, taitaa löytyä enemmänkin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe