Hyvä puolukkahillon ohje

Tarvitsisin hyvä puolukkahillon ohjeen. Sain yllättäen suuren määrän puolukkaa, ja nyt pitäisi sato hyödyntää. Mikä onnistuu varmasti
Ilmianna
Jaa

3 Vastausta


johonkin astiaan. Puolukan happamuus takaa säilyvyyden. Laita hilloon vähän sokeria ennen syömistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Itse olen tehnyt puolukoista hillosokerin kanssa hillon purkkiin ja hyvää on ollut.
Jos on ollut paljon puolukoita, osan pakastan ja talvella keitän taas hillosokerin kanssa uutta hilloa.
Sokeripussin kyljessä on ohjeet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tätä minä olen tehnyt joka syksy. Hyvää on.

http://www.kotiliesi.fi/ruokaohjeet/hyytyva-puolukkahillo
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvä puolukkahillon ohje

Tarvitsisin hyvä puolukkahillon ohjeen. Sain yllättäen suuren määrän puolukkaa, ja nyt pitäisi sato hyödyntää. Mikä onnistuu varmasti

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta