PUOLUKAN SÄILÖNTÄ

Tarvitaanko säilöntäainetta? Sokerilla vai ilman?
Että kestäis mahdollisimman kauan. Pakastin on täynnä.
Ilmianna
Jaa

7 Vastausta


Survo soseeksi ja laita purkkiin. Säilyy omassa liemessään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
teen sitten niin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kiehauta 1 l. vettä.lisää 3kg.puolukoita,keitä15min.ota kattila liedeltä,kuorivahto pois.lisää 2kg. tavallista hienoa sokeria,(kattilan pitää olla iso n.10l.)sitten vaan sekottelet välillä että sokeri sulaa ja hillo jäähtyy.jäähtyessään hillosta tulee ihanan kirkkaanpunaista hyytelöä.puhtaisiin purkkeihin ja viileään ja pimeään.säilyy hyvin omillaan,on hyvää ``perunoitten'' kans'ja esim. puolukkarahka jälkiruuaksi nam nam.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyytelösokerilla saa myös hyvää puolukkahyytelöä.
Ohje on pussin kyljessä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sain tällmän ohjeen eräältä venäläiseltä naiselta. 3l puolukoita, 2dl sokeria ( itse laitan hillosokeria) sekoita sokeri marjoihin ja unin kestävään astiaan.
200 asteiseen uuniin. 20minuuttia. (Sekoita ajan puolivälissä)
Hillo säilyy vaikka asunnon sisällä, jos niin haluat. Lisää sokeria et tarvitse vaikka leipoisit ym. Hillo vain makeutuu ja on ihanaa kaikkeen, viiliin, jugurttiin ym...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
http://www.henriettesherbal.com/fi/hk-karpalo.html
raakamehuun laittaisin mieluimmin sitruunahappoa mehuun
http://www.arctic-flavours.fi/fi_tied04/anttikokkonen.pdf
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kiitos juuri tästä ohjeesta, sehän tiedetään että naapurissa on aina ymmärretty säilönnän päälle.
Aion säilöä puolukkani näin ja kerron etenpäin että mekin opimme säilön salat.

Tavataan herkuttelu hetkissä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

PUOLUKAN SÄILÖNTÄ

Tarvitaanko säilöntäainetta? Sokerilla vai ilman?
Että kestäis mahdollisimman kauan. Pakastin on täynnä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta