miehen kehumisesta

durasel pupu

Tykkääkö yleensäkkin miehet, kun teitä imarrellaan? Huomauttaa jotain vaikka ulkonäöstä? Minkälaisista kehuista miehet pitää, ei varmaan mitään että "sulla on uus paita, sehän on nätti" tykkääkö miehet että heitä kehutaan fiksuiksi? jos nainen kehuu miestä, niin voiko mies ottaa sen flirttailuna tai kiinnostuksen osoituksena...Mitä mies ajattelee naisesta joka kehuu häntä?

No siinäpä kysymyksiä kerrakseen.

43

12257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ope

      Kyllä tykätään, jos fiksuksi kehutaan.

      Kannattaa tosin kehua ainoastaan silloin, kun aihetta on. Nimittäin jos oikeasti on fiksu, niin saattaa hieman alkaa epäilyttämään "Hienoa, vaihdoit sulakkeen, kylläpä olet fiksu" -tyyliset kommentit.

      Paitoja tai kampausta tuskin kannattaa kehua. Itse ainakin vain sanon "Jaa", jos joku kehaisee ja asia on sillä sivuutettu.

      Riippuu varmaan miehestä ja tilanteesta, otetaanko kehut flirttailu tms.

      • Poju

        Ootko oikeesti opettaja?


    • Viivi

      Eilen juuri sanoin tuntemattomalle miehelle, että hän on mielestäni kivan näköinen. ja mitä hän vastasi!!?? -"ai haluat lähteä panolle" Että ei kannata...miestenlogiikka..

      • Kehujatar

        Kehaisin miestäni yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen hyväksi sängyssä ja meni muutama kuukausi, niin hän jo näytti toiselle naiselle miten hyvin hän osaa naisen tyydyttää...

        Että kehukaa vaan miehiänne, niin heidän itsetuntonsa kohenee reippaasti ja uskaltavat sitten lähteä vieraisiin!
        Hohhoijaa... Nyt sitten ottaa pahasti päähän, kun kovalla vaivalla koulutettu mies piti heittää pihalle...


      • Thaa
        Kehujatar kirjoitti:

        Kehaisin miestäni yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen hyväksi sängyssä ja meni muutama kuukausi, niin hän jo näytti toiselle naiselle miten hyvin hän osaa naisen tyydyttää...

        Että kehukaa vaan miehiänne, niin heidän itsetuntonsa kohenee reippaasti ja uskaltavat sitten lähteä vieraisiin!
        Hohhoijaa... Nyt sitten ottaa pahasti päähän, kun kovalla vaivalla koulutettu mies piti heittää pihalle...

        Mitäs jos se toinen nainen olikin jo kehunut, ja kehunut useamman kuin yhden kerran, ja hän lähti sen vuoksi? Siksi, että sinä kehuit ekan kerran vasta 9 vuoden kuluttua?

        Eikö se ole vähän niin, molemmin puolin, että haudalle on turha kukkia enää kantaa?


      • Hemmo

        niin tulee sieltä toisenlaisiakin vastauksia. Vastaajisssa on eroja, kuten kysyjissäkin.


      • SCLA
        Thaa kirjoitti:

        Mitäs jos se toinen nainen olikin jo kehunut, ja kehunut useamman kuin yhden kerran, ja hän lähti sen vuoksi? Siksi, että sinä kehuit ekan kerran vasta 9 vuoden kuluttua?

        Eikö se ole vähän niin, molemmin puolin, että haudalle on turha kukkia enää kantaa?

        Jos ei ole 9 vuoteen kehun kehua kuulunut, ei ole ihme, jos ukko pomppii vieraalla mättäällä.


    • rawman

      Kehumista tulee sen verran,ettei se ihmeesti hetkauta, tosin riippuen tilanteesta ja kehujasta...small talkia. mopoo kun kehutaan on se kutsu karkeloihin?

    • nana

      kehumisesta. Mutta se on tehtävä viisaasti.

      näin arvelee

      1. nana

      • Touko

        kuulee niin harvoin, että silloin lähinnä hämmentyy ensin .. sitten kun saisi jotain suusta ulos niin tilanne on jo ohi. Jos siis tuntemattomampi kehuja. Tutuille voi aina heittää jotain fiksua/vähemmän fiksua.


      • Härski
        Touko kirjoitti:

        kuulee niin harvoin, että silloin lähinnä hämmentyy ensin .. sitten kun saisi jotain suusta ulos niin tilanne on jo ohi. Jos siis tuntemattomampi kehuja. Tutuille voi aina heittää jotain fiksua/vähemmän fiksua.

        Touko on niin oikeassa, kato mä sanon sulle. Näin on käyny usevampaan kertaan ja joka kerta on menny jauhot kirjaimellisesti suuhun.


    • Edmond

      Ihan mukavaa kun kehutaan. Nostaa itseluottamusta...ja ehkä sitten keskustelukin sujuu paremmin. En ainakaan henkilökohtaisesti pidä kehumista flirttailuna, vaan ihanana kohteliaisuutena :)

      Pelkästään jo ihaileva katse imartelee...
      Kuitenkin kannattaa kehua harvemmin, niin sanat maistuvat sitäkin ihanammilta.

    • Jape20+

      On ihan mukavaa kun nainen kehuu. Toki miehen tulee olla kehujen arvoinen. Ei siis kannata aiheetta kehua.

      • mies21

        Kyllä kehuja on mukava kuulla jos ne tulevat aiheesta. Mukavasti nostaa itsetuntoa ja voi auttaa kontaktin luomisessa kun saa itesetuntoa ja muutaman sanan suustaan (siis mieskin)...

        Tosin sellaiset kiva paita/hiukset/jne. kommentit on ihan turhia ja antaa vain mitäänsanomattoman vaikutuksen.


    • Kolli30

      kehut halaukseen milloin vain.

    • NAINEKEHUIS

      No miten miestä tulisi kehua? Mitä miehet ajattelee jos nainen kehuu?

    • jhbjh

      Miksi ihmeessä me emme tykkäisi kehuista? Mistä tuollaiset ajatukset kumpuaa? Kaikkihan kehuista tykkää. Ja se paidan kehuminen on paljon parempi kuin ei mitään.

    • nnnnaninennn

      Miehet ovat kuin kermaa saanut kissa, kun niitä kehuu. Ulkonäön kehumisen olen huomannut tehoavan etenkin miehiin, jotka ovat kivannäköisiä, mutta ei niin komeita, että saisivat siitä jatkuvasti palautetta.

      Moni on sanonut täällä, ettei vaikka paidan kehuminen miestä saa hyrräämään, mutta olen eri mieltä. Kyllä minä olen saanut miehiä punastumaan, kun olen maininnut hyvin sopivasta paidasta tai siitä, miten on käynyt parturissa ja uusi tukkamalli näyttää hyvältä. Ja toki olen tarkoittanut, mitä olen sanonut.

    • kehuminenjaimartelu

      Miehet ovat huomattavasti kehunkipeämpiä kuin naiset, huomaahan sen jo kaikenlaisista ansiomerkeistä ja arvonimistä, jotka ovat miesten kehittämiä. Miehet myös ovat keskimäärin kilpailullisempia ja tarkempia arvoasemista (eivät kyllä kaikki, ja löytyy niitä naisistakin.) Monet miehet myös puhuvat muista ihmisistä pahaa selän takana lähes rutiinina, kun taas naisilla sellaista pidetään huonona käytöksenä, josta nainen saa pahan akan tai ilkeän juorukellon maineen muiden keskuudessa. Naisporukoissa on yleensä ne samat pari ihmistä, jotka aina ilkeilevät, kun taas miehet yleensä mollaavat kaikki toisiaan sen kuin vain ikinä kerkiävät. Onko se sitten sitä kilpailullisuutta? Miesten paskanpuhumisessa ja juoruissa on myös monesti vähemmän totta kuin naisten, usein ei mitään. Mutta miehet myös enemmän taputtelevat toisiaan selkään ja ihailevat kuin mitä naiset toisiaan. Naiset taas usein kehuvat helpommin miehiä kuin toisia naisia. Sekä miehet että naiset nalkuttavat helpommin naisille, ehkä siksi että miehiin sillä ei ole tehoa, mutta törkeää nimittelyä, suoraa huutoa ja turpaanvetoa käytetään miehiin huomattavasti enemmän kuin naisiin. Yleensä sekä miesten kielenkäyttö (jos seläntakana puhumista ei lasketa) että fyysinen käytös on naisten suuntaan paljon paljon siistimpää kuin toisten miesten suuntaan.

      Poikia usein kasvatetaan kehumalla ja haukkumalla, kun taas tytöiltä edellytetään omaa sisäistä kontrollia käytökselleen. Tytöiltä odotusarvoisesti hyvä käytös on normaalia käytöstä ja huono käytös tarkoittaa, että on huono ihminen tai ainakin huono tyttö. Kai sellainen on osittain sisäsyntyistäkin naisille, sillä eivät kai he äiteinä lapsiakaan voi hoitaa kehujen ja välittömien palkintojen voimalla. Taas esimerkiksi metsästäjä saa hyvästä suorituksesta välittömän palkinnon saaliin muodossa tai rangaistuksen jäämällä ilman saalista. Naiset eivät elämässä yleensä ole yhtä lailla ulkoisen tunnustuksen kipeitä kuin miehet ja ottavat kritiikin vakavammin.

      Miehillä on aika vaikeaa, koska he joutuvat elämään miehenä muiden miesten joukossa.

      Jossain tutkimuksessa väitettiin, että poikalapsia kehutaan yleensä siitä mitä he tekevät ja tyttöjä siitä millaisia he kehujan mielestä ovat. Siksi miehelle voi olla aika erikoinen ja punastuttava tilanne, jos joku kehuu vaikka paitaa tai silmiä. Tuskin he ovat tulleet ajatelleeksi, että niissä olisi jotain kehumista.

      Miehen kehumisessa tai missä tahansa mukavassa käytöksessä on aina se vaara, että se otetaan iskuyrityksenä. Johtuu ehkä siitä, että moni mies on itse mukava naisille vain hyötymistarkoituksessa, vaikka se hyötyminen olisi sitten vain toisen huomio. Tai ehkä moni ihminen? Sellaista sinä aloittajakin kuvaat: että ei kehuta niistä asioista joista oikeasti pitää ja joista toiselle tulisi hyvä mieli, vaan niistä joita kehumalla saa pisteitä. Se juuri on imartelua.

    • Motiivi

      Suurin ero on motiivissa. Miksi kehut, kerätäksesi pisteitä vai tuottaaksesi toiselle mielihyvää? Siinä on rajanveto imarteluun. Ei ole väärin kehua miestä tavalla ja asioista, joiden kehumiseen (suoritus) hän on tottunut ja joiden kehumisesta hän pitää, sen sijaan, että aiheuttaisit epämukavuutta kehumalla tavalla, joihin naisena olet tottunut.

    • miesdsöafafsd

      Kehu lähinnä vaivaannuttaa.

      • Jgjnk

        Miksi?


    • Jgkhji

      Eikö kaikki tykkää kehuista? Oli mies tai nainen?

      • M52_

        Nykyään ollaan vaan turhan varovaisia kehumisen kanssa. Naiset pelkäävät, että miehet tulkitsevat isku-yrityksesksi. Ja samasta syystä miehet jättävät yhä useammin kehumisen ja vanhanaikaiset kohteliaisuudet väliin. Ei pidä kehua tai katsoa edes hyvän maun rajoissa, jotta ei leimaudu rasvaiseksi sovinistiksi.

        Kaikki tykkää ja ilahtuu kehuista ja huomiosta. Kun oma sinänsä ihan kiltti ja kunnollinen vaimo ei lähes koskaan kehu tai muuten osoita olevansa kiinnostunut, niin lenkkipolulla vastaan juoksevien naisten harhailevat katseetkin piristävät päivää todella paljon.


    • Kultamarja

      Mäki oon ymmärtäny et miehet ei niin välitä ulkonäön ja olemuksen kehumisesta, mikä taas on naisille tärkee juttu, vaan miehet kai tykkää esim. taitojen tai hienojen hankintojen kehumisesta. "Wau osaatpa soittaa hyvin kitaraa, en tiennytkään!"

      • fsdfsdf

        Kyllä ulkonäön kehuminen olisi ihan kiva juttu miehelle.. myös miehillä on ulkonäköpaineita.
        Paras kehu miehelle on tietenkin jos nätti nainen suostuu seurustelemaan miehen kanssa.


      • dqwrqrtqwrt
        fsdfsdf kirjoitti:

        Kyllä ulkonäön kehuminen olisi ihan kiva juttu miehelle.. myös miehillä on ulkonäköpaineita.
        Paras kehu miehelle on tietenkin jos nätti nainen suostuu seurustelemaan miehen kanssa.

        Ai vaikka se ämmä olis vitun tyhmä? Ihan sama toisinpäin, varmaankaan ei oo naiselle kiva jos surustelukumppani on joku kivannäköinen massamurhaaja tai muuten vaan täysi vitun idiootti


    • Nainenkaan

      Jos miehen ulkonäköä kehutaan niin mikä olisi paras kehu? Voiko esim kehua yleensä komeaksi/upeaksi? Vai tykkäiskö miehet et kehuu jotain tiettyä ruumiinosaa, esim ihanan vahvat käsivarret, hyvät hartiat, ihanan leveä rintakehä tai selkä yms....

      • FeministLife

        Miksi kehuisit kun voisit yhtä hyvin haukkuakin? Etkö muista että jokainen suomalainen mies on potentiaalinen raiskaaja? Tykkäätkö kehua jotain hirviötä joka saattaa parisuhteessa raiskata sinut useaan kertaan?

        Kerro, miten patriarkaatti murskataan jos itse olet jo valmis kehumaan vihollistasi?


      • hdhdfdf

        Kannattaa kehua KYRPÄÄ


    • toivtunnistataanainen

      yks a nainen kehui minua, hän oli erilainen kun muut, enkä täysin ollu varma halusko hän enemmän, mut miellyttävä oli. kehuin häntä vähemmän vaikka aihetta ois ollut meillä vain jäi homma kesken

    • nähnytsenkin

      nykymies haluaa kuin nainen palvele häntä ei muuksi naistan enää tarvitakaan

    • sdbsbs

      No mikäs siinä kuhan jotenkin vaan kehutte. Toisaalla ihmetellään miesten heikkoa itsetuntoa ja aloitekyvyttömyyttä ja kehtaisin väittää, että se johtuu tasan siitä kun mies ei saa yleensä naisilta minkäänlaista positiivista palautetta. Paitsi ehkä ne TOP3 parhaimman näköiset miehet joilla nyt muutenkin kusi loiskuu päässä. Jokapaikassa vaan hehkutetaan miten naisia pitäisi kehua ja heidän itsetuntoaan pönkittää, miksi? Eihän heidän tarvitse edes miehiä lähestyä. Joka nainen kun vaikka FB:ssä päivittää profiilikuvan, oli sitten vaikka vähän vaatimattomamman näköinen tapaus niin aina on joku kehumassa, vähintään joku likkakaveri. Mies kun tekee samoin niin eipä juuri kehuja näy, hyvä jos edes tykkäyksiä muilta kun äidiltä ja iskältä.

    • gsdfgsdgsdg

      Vittu ap ootko ihan idiootti tynnyrissä kasvanut aivoton paska? TIETENKÄÄN TOI ASIA EI KATSO SUKUPUOLTA JA KAIKKI PITÄÄ ERI ASIOISTA.

      Joskus miettii että onko ihan kaikkien ihmisten pitäny syntyä

    • yleensäkkin

      Tykkään vais siitä jos osaamistani kehutaan. Olen käsityöläinen.

    • taitojaan

      oikeastaan vain yksi on minua kehunut ja vähän jäi kaiveleen kun en enää häntä (A) näe että mitä hän ylistämisellään tarkotti. ehhkä olis opettanut mulle

    • 116

      "Miehekäs" on aika imarteleva kehu.

    • 6plus1

      Kyllä tykkään. Silloin harvoin, kun kehuja olen saanut, niin ovat tuntuneet hyvältä. Aivan sama ovatko tulleet taidoista, ominaisuuksista, ulkonäöstä tai vaatteista. Ehkä kehut tuntuvat erityisen hyvältä juuri sen takia, että niitä satelee naisten suusta niin harvoin.

      Hyvältä kehut tuntuvat aina, mutta parhaalta ne tuntuvat, kun kehun antaa ihminen kenestä itsekin pitää eli onko se nyt sitten flirttinä :)

    • Anonyymi

      Vanha keskustelu mut aina ajankohtainen . Miestä kehutaan baareissa komeaksi. Tästä hän on tehnyt päätelmän että kehuja tai tässä tapauksessa kehujat on ihastunut häneen,kaikki .
      Mitä miehen päässä liikkuu vaikka kehujalla ei olisi iskuyritystä ,sanoo vain ystävällisyyttään ns.small talkina.

    • Anonyymi

      Naiset eivät juurikaan kehu miehiä joten se että joku kehuu on yleensä aika helvetin outoa. Jos kyse on imartelusta jolla en koe että olisi mitään perää ja vaikkapa nainen kehuu älyäni vaikka en ole sitä edes osoittanut mitenkään erityisesti niin pidän tyhjästä imartelijaa lähinnä tyhmänä tai manipulaatiohaluisena.

      Totuus kuitenkin on että esim. itse olen pohjattomassa positiivisen kohtaamisen vajeessa, mutta koska tätä positiivista kannustinta ei yksinkertaisesti ole - lainkaan - missään - niin se että sellaista jostain saa on tosi outoa ja minusta on vaikeaa edes kohdata kehuja, lähinnä että mitä helvettiä, onko tämä nyt jotain piilovittuilua? Tai vähintään erehdys.

      Joten kehujen on tultava aiheesta, jostain sellaisesta minkä itsekin osaan mieltää (jotta ymmärrän että tämä koskee ihan oikeaa aihetta ja puhumme samasta asiasta) ja mielellään vielä kirjallisen selityksen kera.

    • Anonyymi

      En noteeraa kehuja, kun ei oo selvinny mikä hyöty on? Turhaa sanan helinää, ei varmaankaa mitää muuta.

    • Anonyymi

      Vähän miestyypistä kiinni minkätyyppinen kehu noteerataan, merkkitennareissa keekoilevaa nuorta miestä voi huoleti kehua asusteista ja näkeehän nyt tuon kenelle se ulkoinen olemus on tärkeä vanhemmissakin ikäluokissa.
      Sitten löytyy löytyy tämmöinen ulkoisesti hiukan "brutaalimpi" versio mille paras kehu löytyy lähinnä ruumiinkulttuurin puolelta tai sitten sanomalla "v*ttu sä olet hyvä jätkä" ja joka toteaa vaatteita kehuttaessa että höpöhöpö 😁.
      Nörtismiä , sekä valopäisyyttä harrastavaa kehut kannattaa suunnata kohti mielen toimintaa 🕯, muuta valaisevaa ?

    • Anonyymi

      Fiksut kehut kannattaa, esim. kehut nyt vaikka sitä paitaa, kenkiä, pukeutumista, tai kehut ulkonäköä tai kutsut älykkääksi/fiksuksi, -herrasmieheksi, olet hyvä tanssimaan jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe