suklaakuorrutus?

Millainen suklaakuorrutus on paras?
Tarkoitan kuorrutusta esim. täytekakun päälle, tai sitten kuivakakun päälle.
Mikä ero on kuorrutuksilla, jotka on pelkästään sulatetusta suklaasta, suklaasta jossa on seassa voita ja suklaasta jossa on kermaa?
Ilmianna
Jaa

5 Vastausta


pelkkä sulatettu suklaa on KOVAA kuorrutteena ja se lohkeilee, käy vaikkapa sacher-tyyppisiin kakkuihin.

Voi ja kerma pehmentää kuorrutuksen ja siitä tulee voin ja kermän määrästä riippuen pehmeä, toffeemainen tai lähes "juokseva".
Ilmianna
Jaa
Oma suosikkini suklaakuorrutusohjeista on tämä:

1 taloussuklaalevy
1 prk kahvi- tai vaniljajogurttia
Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää huoneenlämpöinen jogurtti hyvin sekoittaen. Levitä kuorrutus kakun päälle ja laita kylmään jähmettymään.

Tällä reseptillä kuorrutuksesta tulee kauniin himmeästi kiiltävä ja helposti leikattava.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Eikö siitä jää kauhean "tahmainen" tuo päällys? Kuulostaa siltä, että jugurttia on aika paljon yhteen taloussuklaalevyyn.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kysyjä.... kirjoitti:
Eikö siitä jää kauhean "tahmainen" tuo päällys? Kuulostaa siltä, että jugurttia on aika paljon yhteen taloussuklaalevyyn.
Tuo suklaa-jogurttikuorrutus jää pehmeäksi, mutta ei se mitenkään valuva ole. Purkilla tarkoitan siis sellaista parin desin purkkia. Se ei ole ollenkaan paljon 200g suklaalevyä kohti, kuorrutus on silti kauniin tummaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ohje suklaaseen jolla voi kuorruttaa, pursottaa tai käyttää täytteenä..

http://juustokuu.vuodatus.net/blog/845019#comments
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

suklaakuorrutus?

Millainen suklaakuorrutus on paras?
Tarkoitan kuorrutusta esim. täytekakun päälle, tai sitten kuivakakun päälle.
Mikä ero on kuorrutuksilla, jotka on pelkästään sulatetusta suklaasta, suklaasta jossa on seassa voita ja suklaasta jossa on kermaa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta