Suomalainen kirjakauppa

Näin kävi tänään

Menin tänään kirjakauppaan, portti piippasi. Kolme henkilökuntaan kuuluvaa oli portin vieressä. Kerroin että kassissa on kirjaston levyjä.

Henkilökunta seurasi mihin menin ja mitä tein. Oloni oli tuosta johtuen epämukava, joten päätin lähteä muualle tekemään ostoksiani.

Ulos mennessä portti tietysti taas piippasi, perään juossut henkilökunnan edustaja halusi tutkia kassini. Hän kysyi että huusiko se jo kun te tulitte. Anteeksipyyntöä ei esitetty.

Lähetän Suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakaskorttini takaisin, ja katson ettei lähipiirini enää tee ostoksiaan Suomalaisessa kirjakaupassa.

6

2965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tumpelo

      Elämäni ainoan kerran olen "piipannut" suomalaisen porteilla. Tällöin vika oli kassaneidin, joka ei ollut poistanut hälyjä kirjoista, jotka olin hetki sitten ostanut.

      Olo oli jotenkin koominen, koska olin raskaana (puolivälissä, näkyi selvästi) ja monen kassin kanssa hihittelin siinä porteilla, kun yksi myyjistä tuli kyselemään, mikä piippasi. Annoin ostokseni, myyjä poisti hälyt, pahoitteli ja pääsin pois. Mielestäni tilanne hoidettiin todella hyvin.

      Muutenkin palvelu lähisuomalaisessa on ollut erittäin hyvää, mutta yksi ISO valittamisen aihe tuostakin paikasta löytyy. Opiskelen amk:ssa ja vielä sellaisia aineita, että ne kirjat ovat yleensä loppu tai niitä on pakko tilata. Luonnollisesti tilaan oppikirjani mielelläni tuosta suomalaisesta, koska se on lähellä ja kanta-asiakaskortilla niistä saa sen 10 % alennuksen.

      Tilasinpas tässä 2 vuotta sitten yhden englanninkirjan, jonka toimitusajaksi luvattiin noin 2 viikkoa. En nyt muista miksi, mutta jätin ko. kurssin kuitenkin käymättä ja unohdin, että tämä kirja oli mulla tilauksessa. Meni reilu puoli vuotta, että sain tekstiviestin, jossa kerrottiin, että kirja on vihdoinkin saapunut. Lievästi huvittuneena ajattelin sen kuitenkin hakea, koska ko. kurssi olisi joskus edessä. Meni noin 30 min viestistä, kun tuli uusi, jossa pahoiteltiin virhettä ja todettiin, ettei kirja sittenkään vielä ole tullut. Tuosta viestistä on nyt se 1,5 vuotta, eikä kirja kaiketi ole vieläkään saapunut perille.

      Ja tuo ei ollut ainoa töppäys tilausten kanssa. Koska olen raskaana, en tietystikään pääse kovin kaukaa kirjoja hakemaan ja koulussa niitä luonnollisesti tarvitsee. Tilasin taas pari kirjaa tuonne suomalaiseen, ihan yleisiä kirjoja, joita normaalisti on hyllyssä, mutta jotka nyt sattumalta olivat loppu. Kirjat luvattiin kahdessa päivässä ja lupasivat pistää viestin. Mitään ei kuulunut ja koska käyn koulussa ja töissä, mulla ei ole rajattomasti aikaa taaperella kyselemään kirjoja, pistin mieheni käymään siellä.

      Ensiksi olivat kadottaneet koko tilauksen, mutta toinen kirjoista löytyi lopulta. Toisesta luvattiin pistää viesti. Meni pari viikkoa, eikä viestiä kuulunut, joten kävin itse paikan päällä ja löysin tämän kirjan hyllystä. Hyllyyn asti siis päätyi, mutta ei mun tilaukseeni.

      Vaikka palvelu on aina ollut loistavaa ja henkilökunta ystävällistä, valitettavasti en enää ikinä tilaa yhtään mitään ainakaan tuohon suomalaiseen :) En tiedä, onko vika ollut koneessa vai näppäimistön ja tuolin välissä, mutta eri ihmisiltä olen noita tilauksia kysellyt ja niitä tehnyt.

    • Kirjakaupan

      Henkilöstö on tökköö. Ilmeisesti sinne palkataan vain rakennekynnellisiä hienostoprouvvia tai neitykäisiä jotka odottelee sitä naimisiinpääsyään.

      Palvelutaso on todella heikkoa ja hataraa. Itse olen karttannut kyseistä liikettä jo vuositolkulla, erehdyttyäni kerran pistäytymään ostaakseni jotakin tuikitavallista konttorituotetta ja saatuani kökkö-kertun ja riivinrauta-raijan lähes murhaavat katseet siitähyvästä että kehtasin keskeyttää heidän keskinäisen rupattelutuokinosa.

      Kirjalliseen palautteeseen sain täysin pöljän vastauksen, josta ei kukaan ymmärtännyt hölläyksenpöläystä!

      Sitäpaitsi sielä on järkyttävän huonot kirjavalikoimat mutta hirvittävän kalliit hinnat.

    • hmhhmh

      Lupaavat toimituksen 1-3 päivässä..9 päivää mennyt eikä sähköposteihin edes viitsitä vastata. Soitin 5 päivän kohdalla ja tiedustelin paketin seurantatunnusta, asiakaspalvelija lupasi selvittää sen ja laittaa tiedon spostissa, mitään ei ole kuulunut. En koskaan enää käytä suomalaista kirjakauppaa.

    • Ärsyyntynytmies

      Minulla taas kesti tilaus 6 viikkoa vaikka sanottiin että se tulisi 7-14 päivässä

    • Anonyymi

      Ikinä en tälläsii kirjota, mut nyt on pakko ku oli niin huono asiakaspalvelu. Toimitus piti olla 2-3 päivässä. 1kk meni että saivat laitettua viestiä että kyseinen tuote loppuun myyty. Ennen sitä viestiä laitettu ja pahoitteluja hitaasta lähetyksestä... ikinä en enää tilaa mitään.

    • Anonyymi

      Väkivalta 5uolin myyjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe