Poliisi tutkii Calabrian mafiaa Suomessa

Nimetön

Tällä sivulla esiintyy keskustelun aiheet otsikoiden alla "keskustelua" viesti, joka pistää meidät miettimään. Käykääpä lukemassa. Miksi kyseisestä poliisiyksiköstä ei oteta kantaa asioihin, kun tutkinta viittä virkaa tekevää poliisijohtajaa vastaan on meneillään. Olemme tiedustelleet asiaa useammalta poliisilaitokselta, ja he juoksevat kyseistä asiaa karkuun, kyllä luitte oikein.Suurimpana huolenaiheena tuntuu olevan olevan pelko, jossa kyseisiä poliisijohtajia epäillään yhteydestä Calabrian mafiaan.
On muistettava, että calabrian mafialla on Suomessa kansainvälinen suuryritys omistuksessaan, jonka tarkoitusperiä voi vain arvailla. Huumekartellin liikevaihto kokaiinin osalta pelkästään Euroopassa on 25 miljardia euroa. Rikollisjärjestön koko liikevaihto on lähempänä 50 miljardia euroa. Järjestön mahtavuudesta voi päätellä myös sitä, kun Yhdysvaltain kokoinen maa on erittäin varovainen antaessaan lausuntoja Calabrian mafiasta, joka on ainut rikollinen järjestö maailmalla joka pystyy tuottamaan plutoniumia. (Ydinaseeseen käytettävää raaka-ainetta.)
Ruotsissa tapahtui samanlainen tutkinta korkea-arvoista poliisijohtajaa vastaan mitä Suomessa on nyt meneillään reilu puoli vuotta sitten, kun kyseisen poliisijohtajan yhteys Ruotsissa alkoi näyttää yhä varmemmalta maailman mahtavimpaan huumekartelliin,(Calabrian mafia) niin tutkinta lopetettiin välittömästi.

Joten lukekaapa keskustelun aiheet kohdasta otsikko "keskustelua" On tällä samalla sivulla.

Jos yhteiskuntamme asiat ovat tällä mallilla, niin onko täällä enää mitään järkeä noudattaa lakia ja maksaa veroa.

11

1303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan oikeasti?

      Punnittu ja köykäiseksi havaittu.

      Jos Suomessa oikeasti olisi huippuluokan vuoto, niin miten ihmeessä huippujutun tutkijoiksi olisi nimetty kaksi tavallista suoritusportaan peruspoliisia? Ei ihan natsaa.

      Provo mikä provo, ja ellei muka ole, niin huhun alullepanijan olisi syytä laittaa faktaa kehiin, eikä huutaa ilmaan. Mistäs aloittaja sitten on saanut top seacret -tietonsa? Kyseinen kirjoitus sopisi paremmin salaliittopalstalle.

      • Nimetön

        Monen Suomalaisen kannalta varmasti on parempi jos he ajattelevat kuten sinä. Sillä vanha sananlasku" totuuden puhujalle ei yö sijaa löydy"
        Alapuolella olevasta jo julkaistuista lehtiartikkeleistä voi jokainen ajatella miten parhaakseen näkee.Mutta tulossa on vielä raskaanpaa aineistoa lehtiartikkeleiden muodossa. Se odottaa vain sopivaa ajankohtaa. Viimeistään siinä vaiheessa Kimi räikkösen maailmanmestaruuskin kalpenee tulevien uutisten rinnalla. Valitettavasti.
        Suomi on pieni maa, joten suurissakin asioissa täytyy olla mukana ns. rivipoliiseja.(resussipula). Tässäkin tapauksessa he ovat vanhempia rikostutkijoita, joita ilmeisesti tarkoitit?


        Calabrian Mafiaa epäillään ydinjäteviennistä Somaliaan
        Julkaistu: 12:16
        STT

        LONTOO. Italian viranomaiset epäilevät mafiajärjestöä radioaktiivisten lastien kuljettamisesta Somaliaan, kertoi brittilehti Guardian tiistaina.
        Myrkyllisiä jätteitä haudattiin sisällissodan repimään Somaliaan 1980- ja 1990-luvuilla.
        Guardianin mukaan epäilyt kohdistuvat calabrialaiseen 'Ndranghetan mafiaan ja valtiollisen energian tutkimuslaitoksen kahdeksaan ex-työntekijään. Heidän on väitetty maksaneen gangstereille jätteiden toimittamisesta Afrikkaan.
        Jätteiden uskotaan olevan peräisin Italian lisäksi Sveitsistä, Ranskasta, Saksasta ja Yhdysvalloista, Guardian kertoi.
        Italialaisen
        Il Giornale -lehden mukaan Calabrian mafia on saattanut suunnitella myös plutoniumin myymistä ulkomaisille hallituksille.
        Lisää aiheesta:
        HS 19.12.2005: Calabrian mafia nousi Euroopan mahtavimmaksi rikollisjärjestöksi

        Mafia salakuljettanut ydinjätettä
        9.10.2007 11:45
        Italian viranomaiset tutkivat ydinjätteen salakuljetuksesta ja plutoniumin valmistusaikeista epäiltyä mafiaklaania.
        Ndranghetan mafian, joka järjesti kunnon verilöylyn elokuussa Saksassa, väitetään kuljettaneen laittomasti radioaktiivista jätettä Somaliaan ja yrittäneen valmistaa plutoniumia.
        Viranomaisten tutkinta keskittyy brittiläisen The Guardian -sanomalehden mukaan mafiaklaaniin kahteen jäseneen ja Italian valtion energiatutkimusviraston Enean kahdeksaan työntekijään.
        Enean työntekijöiden epäillään maksaneen mafiosoille siitä, että nämä huolehtisivat 600 ydinjätetynnyrin "loppusijoittamisesta" 1980- ja 1990-luvuilla. Ydinjäte oli peräisin Italiasta, Sveitsistä, Ranskasta, Saksasta ja Yhdysvalloista.
        Jäte oli tarkoitus dumpata Somaliaan. Mafian väitetään kuljettaneen vain 500 tynnyriä Somaliaan ja haudanneen loput Italiaan. Poliisille vasikoineen mafian jäsenen mukaan ydinjätettä ja muita vaarallisia sairaalajätteitä olisi dumpattu myös Kalabrian rannikon merenpohjaan.
        Italialaisen Il Gironale -lehden mukaan mafia olisi suunnitellut lisäksi plutoniumin myymistä ulkomaisille hallituksille.
        Ndranghetan mafia on Euroopan kokaiinin pääsalakuljettajia.

        IL
        Tutkinta lopetettiin Ruotsissa välittömästi kun poliisijohtajan yhteys sotilaallisesti mahtavan Ndranghetan huumekartellin johtoon näytti varmistuvan. Tieto on vahvistettu.

        Iltalehti otsikoi tämän uutisen, jolla on yhteys Suomalaisiin poliisijohtajiin.
        Ruotsalaispoliisi pidätettiin
        21.3.2007 21:21 Iltalehti
        Korkea-arvoinen tukholmalaispoliisi on pidätetty törkeästä lahjusrikoksesta epäiltynä. Pidätyksen yhteydessä poliisin asunnosta takavarikoitiin raskauttavaa Aineistoa. Viestimien mukaan poliisikomissaarin epäillään luovuttaneen salaista tietoa rikollisille.(ndrangheta) Pidätetty toimi pitkään johtavassa asemassa järjestäytyneen rikollisuuden vastaisessa poliisityössä, kunnes hänet vuosi sitten siirrettiin muihin tehtäviin rikosepäilyjen vuoksi.Pidätetty kiistää syyllisyytensä ja pitää syytöksiä loukkaavina.
        STT-TT


      • uutinen

        Ruotsissahan tämä asia on ollut jo esillä, mutta vaimennettu samantien. On olemassa mahdollisuus että kyseisestä asiasta ei tehdä numeroa Suomessakaan, vaikka asiat olisivat kuinka huonosti. Suomalaiset poliisithan joutuisivat kohtaamaan jo sotilaallisen armeijan.

        Muistutuksena!

        Esim. Italiassa kaikki poliisit, noin 14 poliisia, jotka ovat menettäneet henkensä viime vuosien aikana tutkiessaan , nimenomaan tätä mahtavinta ja vaarallisinta huumekartellia. Yksikään poliisi surma ei ole Italiassa selvinnyt, vaikka kaikki Italiassa tietää että toimeksiantaja on ollut Calabrian mafia.
        Valitettavasti näistä ikävistä asioista ei tänne peräpohjolaan tiedoteta, tai ei haluta tiedottaa.

        Niinkuin joku jo kirjoitti täällä, on muistettava että järjestäytynyt rikollisuus omistaa merkittävän osan Italian autoteollisuudesta. Käsittäen Fiatin, että Ferrarin.

        On aika irronnista sanoa, mutta Kimi Räikkönenkin saa palkkansa huumekartelleilta, heidän osaomistuksiensa kautta Italian autoteollisuudesta. Täällä jotkut voivat nauraa asialle, mutta Italiassa eivät.

        Ferrariahan maksaa kuljettajilleen järjetöntä palkkaa, noin 30- 50 miljoonaa euroa per vuosi.
        Tätä voi vain ihmetellä. Italiassa kun on Calabrian mafian lisäksi 3 muutakin ns. maailman luokan huumekartellia, joiden jokaisen järjestön liikevaihto lasketaan kymmenissä miljardeissa euroissa. Esim. Camoran mafian vuotuinen liikevaihto on arvioitu 30 miljardiksi euroksi. Ja tämä on vain yksi näistä kolmesta muusta.

        Joten tarvitaan vähintään Fiatin, ferrarin kokoisia yrityksiä pesemään kyseisiä rahamääriä. Mm. Calabrian mafialla on kaikissa pohjoismaissa suuryritys omistuksessaan, yrityksien suurin tehtävä on pestä valtavia rahamääriä, jotka kokaiini kaupasta irtoaa. Ja siihen he tarvitsevat nimenomaan nimekkäitä yrityksiä. Valitettavasti heillä on myös täällä Suomessa suuryritys omistuksessa.

        Toivottavasti se salapoliisi teoria unohtuu tämän kirjoituksen myötä. Yhteiskunnassamme suurin rikollisuus tapahtuu siellä missä sitä voi vähiten epäillä.


    • Nimetön

      poliittinen johto antaa ymmärtää.

      ´Ndrangheta huumekartelli
      Maanantai 20.8.2007 klo 8:17 - Liisa Väisänen, Matkalehti blogi


      Ndrangheta järjestö on paljon sisilialaista sisartaan sekä Napolin Camorraa vähemmän tunnettu. Sitä siis käsitellään pienempänä ongelmana. Tosiasiassa se on Italian järjestäytyneistä rikollisjärjestöistä mahtavin ja vaarallisin. Ei vain Italiassa, vaan maailmalla. Oudolta kuulostava nimi on perimää kreikan termistä andragatizomai, joka tarkoittaa suunnilleen rohkean miehen käytöstä. Idea on, että siinä puhutaan miehistä, joilla on rohkeutensa kautta tietynlaista arvoa ja arvovaltaa.

      Niille, jotka yhä haluavat puhua paikallisesta ongelmasta Suomenkin tapahtumien jälkeen, on ehkä hyvä miettiä ihan kylmiä lukuja, jotka puhuvat puolestaan. Poliisien arvioiden mukaan ´Ndranghetan vuosittainen liikevaihto on 35 miljardia euroa. Siitä suurin osa eli noin 22,3 miljardia koostuu huumekaupasta, 4,7 miljardia osallisuudesta rehellisesltä näyttävään liiketoimintaan: ravintoloita, pankkitoimintaa jne; 4,6 miljardia näyttää tulevan asekaupasta ja prostituutiosta ja 4,1 miljardia kiristyksestä ja suojelurahoista.
      Liiketoimintayritykset, joista perhe jäi kiinni kertoo, missä he ainakin ovat mukana. Sillä valitettavasti kiinnijääminen kertoo muista, taatusti onnistuneista, vastaavista operaatioista. Saksassa järjestö yritti ostaa pankin avatakseen konttorin Pietarissa. Vuonna 2004, huomattiin, että eräs perhe oli ostanut Brysselistä kokonaisen korttelin: kaupan arvo 28 miljoonaa euroa.Vahvistettu tieto: Järjestö omistaa kaksi pankkia Euroopassa. (Järjestö omistaa myös Suomessa kansainvälisen yrityksen)

      Alberto Cisternan, Italian antimafia komission VT prokuraattorin vertaus Al Qaidaan ei varmasti naurata ketään näiden lukujen jälkeen. Cisterna sanoo haastetattelussaan LA Repubblica -lehdelle seuraavaa: "Kuten Al Qaida järjestö kehittyi heiman primitiivisessä Afghanistanissa, ´Ndrangheta kehittyi primitiivisessä Kalabriassa Molemmat järjestöt ovat osanneet käyttää hyväkseen globalisoitua ja levittäytyneet ympäri maailmaa. ´Ndrangheta on järjestönä, kuten Al Qaidakin hyvin traditionaalinen ja samaan aikaan kuitenkin innovatiivinen. Ne ovat keskiaikaisia sekä moderneja."
      Calabrian Mafiaa epäillään ydinjäteviennistä Somaliaan
      Julkaistu: 12:16
      STT

      LONTOO. Italian viranomaiset epäilevät mafiajärjestöä radioaktiivisten lastien kuljettamisesta Somaliaan, kertoi brittilehti Guardian tiistaina.
      Myrkyllisiä jätteitä haudattiin sisällissodan repimään Somaliaan 1980- ja 1990-luvuilla.
      Guardianin mukaan epäilyt kohdistuvat calabrialaiseen 'Ndranghetan mafiaan ja valtiollisen energian tutkimuslaitoksen kahdeksaan ex-työntekijään. Heidän on väitetty maksaneen gangstereille jätteiden toimittamisesta Afrikkaan.
      Jätteiden uskotaan olevan peräisin Italian lisäksi Sveitsistä, Ranskasta, Saksasta ja Yhdysvalloista, Guardian kertoi.
      Italialaisen
      Il Giornale -lehden mukaan Calabrian mafia on saattanut suunnitella myös plutoniumin myymistä ulkomaisille hallituksille.
      Lisää aiheesta:
      HS 19.12.2005: Calabrian mafia nousi Euroopan mahtavimmaksi rikollisjärjestöksi

      Mafia salakuljettanut ydinjätettä
      9.10.2007 11:45
      Italian viranomaiset tutkivat ydinjätteen salakuljetuksesta ja plutoniumin valmistusaikeista epäiltyä mafiaklaania.
      Ndranghetan mafian, joka järjesti kunnon verilöylyn elokuussa Saksassa, väitetään kuljettaneen laittomasti radioaktiivista jätettä Somaliaan ja yrittäneen valmistaa plutoniumia.
      Viranomaisten tutkinta keskittyy brittiläisen The Guardian -sanomalehden mukaan mafiaklaaniin kahteen jäseneen ja Italian valtion energiatutkimusviraston Enean kahdeksaan työntekijään.
      Enean työntekijöiden epäillään maksaneen mafiosoille siitä, että nämä huolehtisivat 600 ydinjätetynnyrin "loppusijoittamisesta" 1980- ja 1990-luvuilla. Ydinjäte oli peräisin Italiasta, Sveitsistä, Ranskasta, Saksasta ja Yhdysvalloista.
      Jäte oli tarkoitus dumpata Somaliaan. Mafian väitetään kuljettaneen vain 500 tynnyriä Somaliaan ja haudanneen loput Italiaan. Poliisille vasikoineen mafian jäsenen mukaan ydinjätettä ja muita vaarallisia sairaalajätteitä olisi dumpattu myös Kalabrian rannikon merenpohjaan.
      Italialaisen Il Gironale -lehden mukaan mafia olisi suunnitellut lisäksi plutoniumin myymistä ulkomaisille hallituksille.
      Ndranghetan mafia on Euroopan kokaiinin pääsalakuljettajia.

      IL
      Tutkinta lopetettiin Ruotsissa välittömästi kun poliisijohtajan yhteys sotilaallisesti mahtavan Ndranghetan huumekartellin johtoon näytti varmistuvan. Tieto on vahvistettu.

      Iltalehti otsikoi tämän uutisen, jolla on yhteys Suomalaisiin poliisijohtajiin.
      Ruotsalaispoliisi pidätettiin
      21.3.2007 21:21 Iltalehti
      Korkea-arvoinen tukholmalaispoliisi on pidätetty törkeästä lahjusrikoksesta epäiltynä. Pidätyksen yhteydessä poliisin asunnosta takavarikoitiin raskauttavaa Aineistoa. Viestimien mukaan poliisikomissaarin epäillään luovuttaneen salaista tietoa rikollisille.(ndrangheta) Pidätetty toimi pitkään johtavassa asemassa järjestäytyneen rikollisuuden vastaisessa poliisityössä, kunnes hänet vuosi sitten siirrettiin muihin tehtäviin rikosepäilyjen vuoksi.Pidätetty kiistää syyllisyytensä ja pitää syytöksiä loukkaavina.
      STT-TT

    • eerolap

      olenpa varma että kyseiset asiat painetaan villaisella. Asia tuntuu todellakin olevan vakava. Ylipäätään ihmetellään uskltaako tämän kokoluokan asioihin kukaan edes viranomaisista puuttua.
      Ruotsissakin tutkinta lopetettiin välittömästi kun poliisijohtajan yhteys paljastui Calabrian mafiaan, kuten tuolta viesteistä voi sen lukea. Ja on ihan iltalehdessä julkaistu. Joten perää on

    • inform

      Ruotsissahan tämä asia on ollut jo esillä, mutta vaimennettu samantien. On olemassa mahdollisuus että kyseisestä asiasta ei tehdä numeroa Suomessakaan, vaikka asiat olisivat kuinka huonosti. Suomalaiset poliisithan joutuisivat kohtaamaan jo sotilaallisen armeijan.

      Muistutuksena!

      Italiassa toimii 4 suurta huumekartellia.

      1.Calabrian mafia, Nrangheta, liikevaihto 50 miljardia euroa. Mahtavin ja vaarallisin, pystyy tuottamaan plutoniumia. (ydinaseeseen käytettävää raaka-ainetta)

      2.San lucas mafia, liikevaihto 20 miljardia euroa

      3.Cosa nostra, liikevaihto: 30 miljardia euroa

      4. Napolin Camoran mafia, liikevaihto: 35 miljardia euroa.

      Kyseiset liikevaihdot ovat noin, mutta ovat jotakuinkin lähellä totuutta. Kyseiset huumekartellit toimivat italiassa kaikilla alueilla, maantieteellisesti.

      Esim. Italiassa kaikki poliisit, 14 poliisia, jotka ovat menettäneet henkensä viime vuosien aikana tutkiessaan nimenomaan tätä mahtavinta ja vaarallisinta huumekartellia. Yksikään poliisi surma ei ole Italiassa selvinnyt, vaikka kaikki Italiassa tietää että toimeksiantaja on ollut Calabrian mafia.
      Valitettavasti näistä ikävistä asioista ei tänne peräpohjolaan tiedoteta, tai ei haluta tiedottaa.

      Niinkuin joku jo kirjoitti täällä, on muistettava että järjestäytynyt rikollisuus omistaa merkittävän osan Italian autoteollisuudesta. Käsittäen Fiatin, että Ferrarin.

      On aika irronnista sanoa, mutta Kimi Räikkönenkin saa palkkansa huumekartelleilta, heidän osaomistuksiensa kautta Italian autoteollisuudesta. Täällä jotkut voivat nauraa asialle, mutta Italiassa eivät.

      Ferrariahan maksaa kuljettajilleen järjetöntä palkkaa, noin 30- 50 miljoonaa euroa per vuosi.
      Tätä voi vain ihmetellä. Italiassa kun on Calabrian mafian lisäksi 3 muutakin ns. maailman luokan huumekartellia, joiden jokaisen järjestön liikevaihto lasketaan kymmenissä miljardeissa euroissa. Esim. Camoran mafian vuotuinen liikevaihto on arvioitu 30 miljardiksi euroksi. Ja tämä on vain yksi näistä kolmesta muusta.

      Joten tarvitaan vähintään Fiatin, ferrarin kokoisia yrityksiä pesemään kyseisiä rahamääriä. Mm. Calabrian mafialla on kaikissa pohjoismaissa suuryritys omistuksessaan, yrityksien suurin tehtävä on pestä valtavia rahamääriä, jotka kokaiini kaupasta irtoaa. Ja siihen he tarvitsevat nimenomaan nimekkäitä yrityksiä. Valitettavasti heillä on myös täällä Suomessa suuryritys omistuksessa.

      Toivottavasti se salapoliisi teoria unohtuu tämän kirjoituksen myötä. Yhteiskunnassamme suurin rikollisuus tapahtuu siellä missä sitä voi vähiten epäillä.

    • kasv

      Moikka!

      Monelle on varmaan suuri yllätys, kun Italialainen mafia organisaatio omistaa suuryrityksen Suomessa. Kun katsoo noita italian neljän suurimman mafia organisaation tunnunlukuja, en ihmettele. Suomen valtion vuosi budjetti on noin 45 miljardia euroa.

      Pelkästään Calabrian Nrangetan organisaation liikevaihto on suurempi kuin Suomen valtion vuosi budjetti.

      Italian rikollisjärjestöjen toiminta ulottuu kaikkialle maailmaan.

    • Kertova

      Nyt viikonlopun iltalehdessä, sivuilla 10, 11 oli kyseiseen asiaan liittyvätä uutista. Uskomatonta, että poliisijohtajat ovat ottaneet noin suuria lahjuksia.

    • katsoja

      Ihmetystä herättää...

    • Kom8

      Hei!
      Tätä eivät tutki

    • liikaanähnyt

      Mikähän yritys Suomesta kyseessä??

      Calabrian mafia omistaa myös todella runsaita määrin hotelleja ja loma-asuntolaresidenssejä Italian lisäksi Saksassa ja Itävallassa. Kaikissa samat tarvikkeet piirteet kuin tietyillä perheillä, epämääräisen "täysiä" ollessaan oikeasti lähes tyhjiä, halvalla rakennettuja/kunnostettuja ja sen huomaa, samat värit, huono siivous, kiire ajaa maksavat turistit pois etteivät saa tietää liikaa, henk.kunta epäamattimaista aina, pitävät käteisestä koska se ei näy verotuksessa, kaikissa sama sisustus jne.
      ja koko Genova on myös huumeilla pilattu, maahanmuuttajat toimivat lähes ilmaisina muuleina myyden muka laukkuja kaduilla, näin ollen mafia hyötyy heistäkin joista ei muuten olisi hyötyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      85
      3617
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      572
      3397
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3229
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2132
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2031
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1908
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      149
      1574
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1331
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe