Rintojen suurentaminen luonnollisin keinoin?!

Naisenalku84

Täällä pienirintainen nainen ihmettelee, että onko tälläinen mahdollista ja, että miten en ole kuullut siitä ennen. Eksyin surffaillessani nettisivuille, jossa löpistiin tiettyjen luontaistuotteiden (voiteiden ja pillereiden) todella kasvattavan rintoja luonnollisesti. Onko kukaan perehtynyt aiheeseen paremmin? En halua koskaan mennä leikkaukseen, mutta toisaalta häpeän AA-kuppejani niin, että tälläisen vaihtoehdon toiminen ois unelmajuttu mulle. Vähän vaan epäilyttää...Käykää tsekkaamassa ja kommentoikaa:

http://www.rintojensuurennusmaailma.com

32

12149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olla mahdollista

      Luulenpa, että rintojen suurentaminen ei ole mahdollista voiteilla ja pillereillä. Rinnathan ovat pääasiassa rasvakudosta, eli lihominen olisi ainoa luonnollinen keino rintojen kasvattamiseksi. Tosin sitä "läskiä" tuppaa kertymään sitten muuallekkin, kuin vain rintoihin... ;o)

      • Nimetön

        Kannattaako vielä 12.v huolehtia jos ei ole rintoja ollenkaan


      • Anonyymi
        Nimetön kirjoitti:

        Kannattaako vielä 12.v huolehtia jos ei ole rintoja ollenkaan

        Ei kannata


    • oneheart

      Minä myös olen pohtinut, millä muulla keinolla saisi rintoja isommiksi kuin leikkauksella. Mulla on kans AA-kupit, ja olen 20v. Ei järin hauskaa... Olen lukenut Brava -rintojenhoitolaitteesta, mutta se tuntuu täysin humpuukilta. Ja negatiivisia kokemuksia siitä olen kuullut monelta ihmiseltä. E-pillereiden olen kuullut joillakin kasvattavan rintoja yhden kuppikoon, mutta en lähtisi niitä itse syömään, ne vain sekoittaa tunteita ja voi sitten lihottaa kunnolla koko vartaloa. Odottelen tässä, jospa vihdoin markkinoille tulisi todellakin jokin ihmevoide, mikä kasvattaisi rintoja.

    • ?????

      brava hoitoa? minkä luvataan suurentaa rintoja n.kuppikoolla?

    • voiteista tai pillereistä

      oikeasti ole mitään apua, täyttä humpuukkia ja rahat pois tyhmiltä -meininkiä!!!

      Jos jotain haluat ja jaksat itse tehdä, niin treenaa rintalihaksia. Kun ne ovat timmissä kunnossa, niin se pieni rintakin siinä päällä näyttää ryhdikkäältä ja jopa hieman suuremmalta. Esim. liike jossa nostat kädet rinnan korkeudelle eteesi ja painat kämmeniä tiukasti 10-20 sek toisiinsa - juuri se tehoaa noihin lihaksiin.

      Ylipäätään hyvä ryhti tekee ihmeitä, kanna itsesi ylpeänä niin näytät joka suhteessa kauniilta :-)

      • Naisenalku84

        ...rintalihakset ihan kondiksessa. Oon treenannu kuntonyrkkeilyä vuosia. En pyytänyt kuntoiluvihjeitä, kiitos vaan. Mietin, että eikö joku kuluttajansuojalaki turvaa kuluttajia täysin katteettomilta markkinalupauksilta? Yhdessä voiteessa oli vielä rahat takaisin -takuu...ehkä kuitenkin kantsis sitä kokeilla.


      • ihan mitä lystäät
        Naisenalku84 kirjoitti:

        ...rintalihakset ihan kondiksessa. Oon treenannu kuntonyrkkeilyä vuosia. En pyytänyt kuntoiluvihjeitä, kiitos vaan. Mietin, että eikö joku kuluttajansuojalaki turvaa kuluttajia täysin katteettomilta markkinalupauksilta? Yhdessä voiteessa oli vielä rahat takaisin -takuu...ehkä kuitenkin kantsis sitä kokeilla.

        mutta humpuukia nuo on. Noiden palautus on käytännössä tehty niin hankalaksi, ettei se onnistu joten rahojasi et takaisin saa. Katso löydätkö noilta sivuilta kunnollisia yhteystietoja tai ylipäätään mitään tietoa takana olevasta yrityksestä: vaikuttaako luotettavalta?

        Voiteiden teho perustuu puhtaaksi hierontaan, jota voit tehdä yhtä hyvin jollain hierontaöljyllä tai vaikka ruokaöljyllä. Pillereissä saattaa olla jotain hormonin tavoin vaikuttavia aineita, jotka hetkellisesti turvottavat mutta vaikutus loppuu kun pillerit loppuu. Sivuvaikutuksina unettomuutta, päänsärkyä, rasvan kertymistä ei-toivottaviin paikkoihin. Ja mitä nuo hormonin tavoin vaikuttavat ainesosat tekevätkään omalle hormonitoiminnallesi, sitä voi vain arvailla. Ja tuo Brava-laite josta täällä myös kouhkataan... joopa-joo, en uskois ellen itse näkis että tuollaisia ihan oikeasti myydään ja niitä joku ostaakin. Mitä kertoo se että lähes käyttämättömiä paketteja myydään huuto.netissä? Yleisestä tyytyväisyydestä vai?

        Mutta kuten sanottu, tee rahoillasi mitä lystäät.


      • jossi1
        Naisenalku84 kirjoitti:

        ...rintalihakset ihan kondiksessa. Oon treenannu kuntonyrkkeilyä vuosia. En pyytänyt kuntoiluvihjeitä, kiitos vaan. Mietin, että eikö joku kuluttajansuojalaki turvaa kuluttajia täysin katteettomilta markkinalupauksilta? Yhdessä voiteessa oli vielä rahat takaisin -takuu...ehkä kuitenkin kantsis sitä kokeilla.

        olipas tosi kivasti sanottu ''en pyytänyt kuntoiluvihjeitä, kiitos vaan''
        Anteeks vaa muija, mut sä pyysit apua ongelmassa joka liittyy sun tissien pienuuteen ni siinähä sait vastausta joka sattui nyt liittymään urheiluun. Ikävä sun unelmias o pilata, mut su tissit on ja pysyy pienin halusit tai et. Ainoo oikeesti tunnettu keino o implantit et revi siit!


    • -

      Tästä saattaisi olla apua. Joskus pienempänä likkana etsin netistä miten kuppikoon voi määrittää ja päädyin vahingossa sivulle missä kerrottiin miten rintoja voi suurentaa isoäitinsä konstilla.. Ja kun joku tässä mainitsikin että rinnat ovat rasvaa ja lihominen auttaa... No kotikonsti mikä toimi itsellänikin... Eli ennenkun menet saunaan niin ota voita mukaa (ei margariinia vaan voita) ja hiero sitä rinnoille... Kun saunassa hikoilee niin rinnoilla oleva rasva imeytyy rintoihin ja ne suurenevet (en nyt sanoisi että ihan ekasta kerrasta) Mutta itselläni toimi ;) Kunnia sille kenen isoäiti tämän keksi..

      • Mirkkumaria

        Oon kokeillu ja toimii ainakin mulla.


      • Anonyymi
        Mirkkumaria kirjoitti:

        Oon kokeillu ja toimii ainakin mulla.

        kauan kesti et huomas tuloksen ja kui paljo kasvo? haluisin testata koska itellä rinnat ei oo mitenkää iso ja haluisin kokeila ilman leikkausta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kauan kesti et huomas tuloksen ja kui paljo kasvo? haluisin testata koska itellä rinnat ei oo mitenkää iso ja haluisin kokeila ilman leikkausta

        Mun frendi kävi titfitness.fi :ssä teettämässä treeni- ja hierontaohjelman, ja sai vajaa pari kuppikokoa lisää jossai kolmes kuukaudes. Nyt ite täs säästelen että pääsis näistä a-kupin lerpukoista luonnollisin keinoin eroon :s mul on alhanen rasvaprosentti ku treenaan ja silarit ei kiinnosta


    • 80c

      Just joo. Kuulostaa tosi uskottavalta nää pillerit ja muut. Luonnollisesti suuremmat rinnat saa lihomalla tai hankkimalla lapsen. Ihmisiä yritetään käyttää hyväksi, kun heillä on näitä komplekseja. Rintojen koko/peniksen koko yms.

      Selluliittivoiteet, laihdutuspillerit, kaljuuntumisenestolääkkeet... Ihmiset ovat epätoivoisia, silloin heille on helppo myydä mitä vaan. Ehkä joku päivä kehon omaa rasvaa, esim. reisistä voidaan siirtää rintoihin. Tai kenties voidaankin jo, en ole tutkinut. Itsekään en implantteja ottaisi oikeastaan missään tilanteessa, mutta omaa rasvaa saisi ehdottomasti siirtää ei toivotuista toivottuihin paikkoihin :)

    • kuoppatissi

      Voin sanoo ettei lapsen hankkiminen ainakaan isonna rintoja pysyvästi! Vaan raskausaikana ja imetyksen aikana rinnat ovat isommat mutta sitten kun imetys loppuu niin tissi roikkuvat! ainakin mulle. tissini ovat jopa pienemmät kuin olivat ennen raskautta!!

    • Paupovipommi

      Yhtenä vaikuttavana aineena oli mainittu Pueraria Mirifica, jota olen käyttänyt nyt noin 6 kuukautta. kuppikokoni on kasvanut yhtä suuremmaksi. Ennen kuuria kokoni oli C65 nykyisin D65. Itse en yhden koon suurennoksesta vielä hurraisi, sillä tavoitteeni on korkeammalla, mutta ainakin miespuoliset ympärilläni ovat huomanneet selvän eron. Aion jatkaa kuuria vielä toiset 6kk ja kokeilla myös muita fytoestrogeenisiä rohtoja ja yrttejä päästäkseni E tavoitekokoon. Mitään haitallisia sivuvaikutuksia ei ole ilmaantunut ja kaikki tieteelliset tutkimukset näyttävät tukevan fytoestrogeenien terveyttä edistävää vaikutusta.

    • apuajnv

      Voiko rinnat peittää ? Mietin vain kun tuossa saunassa tuli huomattua että onhan ne omat rinnat paria kokoa suuremmat kun muilla sitten kun piti ottaa pyyhe pois nii kyllähän siinä vähän jo alko nolottaa enkä tykkää siitä että mieskään ei pidä silmiään erossa rinnoista -.-

    • jepjep101

      onhan rinnoissa maitorauhaset... näihin ilmeisesti nämä luontaistuotteet vaikuttavat.

    • rouva5

      KUULKAAHAN ROUVAT!
      Syökää habanero chiliä ja käyneitä manteleita.Minulla rintani kasvoivat DD kuppiin AA kupista KOLMESSA VIIKOSSA!!!
      Suosittelen!

    • Fiksu kaveri

      Kaikkea sitä kuuleekin!
      Ei ne E-pillerit itsessään lihota vaan lisää ehkä joillain ruokahalua ja sitä kautta lihoo. Ite oon laiha nainen ja syön kolmatta vuotta pillereitä, ennemmin ne tissit on kadonnu kun kasvanu! :D Joo normaalilla lihomisella ne kasvaa, tuskin muilla hömpötyksillä. Silareita sitten vaan jos isommat haluaa!

    • B:stä C-kuppiin

      Rintojen suurennus luonnollisin keinoin on täysin mahdollista.
      Googlaa breastnexus.com (englanninkielinen sivusto)

      Löytyy foorumi mistä saa paljon tietoa luonnollisesta rintojen suurennuksesta ja mitä muut ovat kokeilleet ja mitä he ovat saaneet aikaiseksi. Jos rekistiriöidyt foorumiin pystyt näkemään muitten jäsenten kuvia heidän tuloksistaan. Itse olen kokeillut rintojen hierontatekniikkaa sekä muutamia ruoka-aineita.

    • Vastakohta

      Mulla on ihan toisinpäin yritän löytää keinoa pienentää rintojani sillä
      Omani ovat 70 c ja olen vain 13v .
      Terkkarikin sanoi niitä normaalia isommiksi ja että niille ei voi mitään ... Ei kiva.

      • juupeli2

        " vastakohta" mitäs sitten täällä teet kommentoimassa, kun täällä aloittaja haki neuvoja rintojen suurentamiseen?


    • 84 nainen

      Talikan rintaseerumi on isontanut koolla! Taisi tehdä nämä turpeammiksi...

      No rinnat isoni siis ilman leikkausta :) Mutta voiteen käyttöä putäisi jatkaa, jotta pysyy yllä. Tässä ei vaan pitkällä käytöllä ole järkeä. Lisää nimittäin syöpäriskiä...

    • amell991

      Voin suositella hyvä tuote, joka auttoi minua:

      tuottaja sivusto: breastfast.cu.cc

    • yuedf45

      Olisikohan kyse myös siitä, että kun alkaa käyttämään tuollaisia kosmeettisia aineita niin samalla alkaa pukeutumaan rintoja korostavammin? Vaikutus saattaa siis olla myös psykologinen.

    • Anniel92

      Voin suositella BreastFast
      verkkosivuilla tuottaja: breastfast.usa.cc

      • Anonyymi

        Taitaa olla valmistajan tai jälleenmyyjän mainos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla valmistajan tai jälleenmyyjän mainos.

        Jos elämä pyörii vaan tissiesi ympärillä sillon s ealkaa mennä hukkaan!
        Etsikää ne mies/poikaystävä jok pitää teistä juuri sellaiena kuin olette.
        Ne miehet jotka tykkää vaan isotissisistä ja pieni perseisistä tytöistä ovat vain lelujen kerääjiä,poikkeuksiakin varmasti on mutta pääsääntösesti imevät naisensa kuiviin nii nrahoista kuin muustakin,että älkää noihin langetko!


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe