kaverin tyttöystävä?

mites on

Ihan uteliaisuudesta kysyn, ajatteletteko miehet koskaan miltä tuntuisi naida jonkun kaverinne tyttöystävää? :P Kertokaa kaikki..

Tai siis, oon parikymppinen nätti tyttö ja mun poikaystävän kaverit tuijottaa mua ihan häpeilemättömästi, tiiä sitten mitä mielessä...

18

7912

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytti

      olen antanut poikakaverini kaverille. Makeaa oli.

      • sluger

        Toivottavasti poikakaveris tietää ja oli sovittu juttu. Muuten ei ois kannattanu kehua.


    • sitä

      tulee tuijoteltua tyttöystävän kavereita sillä silmällä. Välillä sitä miettii,että minkähänlainen pillu tollakin on?

    • kaverinmuijaa

      Nuorena poikana(jotain 19v)tuli nussittuu kaverin muijaa(joka oli 28v) olohuoneessa kaverin sammuttua makkariin..pari kuukautta myöhemmin kaveri sai tietää siitä ja sit enään ei ollut kivaa vaan vitun noloo!

    • kaveria

      Oltiin kaverin ja toisen parin kanssa kesämökillä saunomassa. Oma kaverini lähti uimaan ja toinen nainen istui laiturilla. Mies otti saunassa äkkiä takaa kiinni tisseistäni ja painoi kämmenensä pilluani vasten. Kumarruin eteenpäin ja olin hetkessä valmis. Naiminen kesti varmaan alle minuutin ja tuntui taivaalliselta.

    • EI käy toteen

      No jos ihan oikeasta kaverista puhutaan, niin ehkä joskus oikein
      kovassa puutteessa voi vilahtaa mielessä, että miltä se tyttöystävä
      tuntuisi.

      Sitä EI kuitenkaan koskaan tehdä, koska jos nai oman kaverinsa naista,
      voi samantien vaikka vetää itse itseään turpaan. Paska tyyppi ja
      kunniansa menettänyt sika on se, joka kaverinsa naisiin koskee.
      Minä ainakin sylkisin päin sellaisen kaverin naamaa, joka
      minun naistani yrittäisi saada sänkyyn. Eikä takuulla olisi
      enää minun kaverini.

    • Valitettavasti

      Useiden kaverieni vaimoja, ja tyttöystäviä...
      Olin nuorempana aina se, jota alkuillasta pidettiin "häntäheikkinä", jolle kukaan itseänsä kunnioittava nainen ei antaisi.
      Jostain syystä päädyin aina ym. naisten kanssa sänkyyn...

    • Paras tapa päästä eroon demarihenkisestä kaverista on hypätä sen mimmin selkään et sillei hei!

    • poikakaveri

      Avomieheni kaveri on luokkatoverini, ja olimme jo kouluaikana ihastuneita toisiimme. Nyt hän käy naimassa minua melkein viikoittain, kun mieheni on luennolla tai harjoituksissa. Miehen tyttöystävä ja mieheni eivät kumpikaan tiedä tästä mitään.

      • Ylpeyttä tuntien

        Olettekos ylpeitä, että olette heikkoluonteisia pettäjiä, jotka
        eivät osaa arvostaa ystävyyttä eivätkä parisuhdetta? Onneksi olkoon.


    • naida/panna/nussia jne jne

      Eli parhaan kaverin vaimoo. Siitä on tullut lähes pakkomielle mut ku sen on parhaan frendin vaimo!!! Eikä sillä edes mitenkään tiukka kroppa mut himotaa silti. Ollaan oltu sen kans monesti saunassa... ja sit se on esitellyt pimppiänsä siel. Siis näyttänyt kun se on ajellut karvansa(En tieysti kattellu muuta kun pimppiä)! Kai sitä täytyy vaa tyytyä runkuttaan... silti pikkusen pilkettä silmäkulmassa!

    • Nimetön

      olimme silloisen tyttöystäväni ja hänen veljensä vaimon kanssa vähän juhlimassa Helsingissä. Tyttöystäväni otti vähän liian monta ja nukahti kotona heti. Veljensä vaimo ei...Hän oli ja on edelleen hyvin seksikäs ja kiihkeä nainen. Hän oli vähän huppelissa, kiihottunut ja pyysi minut sänkyynsä ja olin kyllä aika äkkiä valmis. Hän osasi rakastella hyvin ja opin häneltä joitakin jutuja. Olin itse aika nuori silloin eli 22 v

    • Anonyymi

      olimme kaverin perheen kanssa mökillä, lapset ui monesti päivässä. Vaimo lähti uisteleen järvelle kaverini kanssa minä seurailin lasten uintia vaadin että pelastusliivit jokaisella. Kaverin vaimokin tuli uimaan, alkoi paleltaa käskin kaikkia lapsia lämmittelemään saunaan, lämmiteltiin kunnolla ja lapset juoksi rantaan, otettiin koko aamu lonkeroita aikuisten kesken, saunassa katsoin kaverini vaimoa kun katseli ikkunasta järvelle, menin taakse ja otin lanteista kiinni, älä nyt katsotaan lapsia, hyväilin pyllyä ja kehuin kuinka timmi on hyväilin yläosan päältä rintoja,älänyt joku voi tulla en välittänyt laskin yläosan juku mitkä rinnat kuiskasin katso kukaan ei tule huomaatko vene menee rantaan varmaan naivat kun sun ukko on niin pukki huomaatko puristelee pyllystä kun menevät metsään ja samalla taka kautta työnsin sormet pilluun, hei tämähän on kuuma laskin housut ja työnsin kalun sisään kerkisin naida vähä aikaa kun lapset juoksi saunaa kohti, nousin lauteelle, ei haluta enää uida, sanoin menkaa jäätelölle kuului vaan jees ja häipyivät istuin penkille ja vedin Lauran syliin runkkasi vähä aikaa jaistui päälle , ihana antaa pillua on aivan eri kuin ukon kanssa nauroi ja ojenti rintoja imin hurjana nännejä Laura nai kiimaisena kun menin syvälle alkoi huohottamaan ja täriseen ruiskuta ruiskuta kun laskin sisään rutisti lujaa, pestiin ja mentiin sisälle. Vaimo tuli sisään ja kertoi että on paljon ahvenia. Luvattiin vaimon kanssa perata kalat, perkatessa kysyin saitko, saitko mitä kysyi. Kyrpää näin kun menitte rantaan ja Lauri puristeli pyllystä et yhtään estellyt. Peratiin kaloja jonkin aikaa, kyllä kyllä me naitiin. Kulta jos se oli kivaa niin käykää ilta uistelulla niin saat uudestaan jos haluat kerrot sitten, sain suukon olet kyllä nyt outo.
      Illalla noin kahdeksan lapset atkoi jo olla väsyneitä, Lauri ja vaimo laitteli vehkeitä että menevät kalaan vaimo suikkasi suukon, nai sitten kunnolla ja kerro.
      Lapset nukahti menimme lämpimään ranta saunaan , luoja kun on kiihottavaa vieraan vartalo kun pääsin suuteleen rintoja kunnolla ja pillua olin laueta jo siihen Laura laittoi minut lauteille otti kalun suuhun ihanaa imeä kalua tiesin että sinulla on tosi paksu vaimosi kertoi ja kertoi että sinä olet kiimassa minuun. Laura katsoi silmiin vaimosi nai nyt mun miestä vaimosi kertoi että antoi panna pyllyyn. Nostin Lauran lauteen reunale ja nain kunnolla Laura sanoi iahana antaa pillua kunnolla eikä tarvi ujostella suudeltiin ja imin nännejä lauettiin melkein yhtä aikaa. Naurettiin meillä on ainakin lämmin vene kulki vielä järvellä, laitoin viestin " Eka kerran jo". Kohta vene kääntyi saareen tuli viesti " Niii in kohta "
      käytiin katsomassa lapsia ja otettiin juomaa mukaan.
      Pukuhuoneessa rakasteltiin ja hyväiltiin aika pitkään. Laura sanoi että on vähän hellä mutta tykyttää koko ajan. Oltiin olkkarissa ja katsottiin teeveetä kun tulivat kalalta. Käykää pesemässä kädet ja lämmitelkää saunassa. Hyväilin lauran rintoja sievästi ja kuiskasin, naivatkohan mennään katsomaan hiljaa, ei me voida, miksi tule.
      Hiivittiin saunan lähelle, katsottiin kun vaimo oli kontallaan ja imi kalua , voiko vaimosi ottaa noin syvälle voi luoja. Olin takana laskin farkkuja Lauralta ja panin sisään kuikasin vain sievästi. Katsottiin kun vaimo sai takaa, laitoin tekstarin älä suutu katsotaan salaa Lauran kanssa jatka kuin ei mitään. Vaimo katsoi puhelinta nakkasi sängylle ja antoi pillua kuin pornotähti, työnsi kaverini seljälleen ja istui päälle ikkunaan päin ja ratsasti hulluna imetti rintoja ja huusi kunnolla kun sai orgasmin.
      Illalla pienessä humalassa sovittiin että nukutaan ja naidaan aamuun asti, otin Lauraa kädestä ja sanoin aamuun.
      aamulla ulkona tupakalla ollessa kaveri sanoi , aika mukava reissu naurettiin ja lyötiin kättä, ei selän takana vaan yhdessä.

      • Anonyymi

        Etkä miettiny tätä kuin vain 14 vuotta!


      • Anonyymi

        Tekstiä jäsentelemällä olisi ollut mukava luettava.


    • Anonyymi

      H­e­­i! Kutsum­­­me sinu­­t kä­ym­ään u­­udess­­­a chatis­­sa! Mei­­tä on yl­­i mil­­­jo­ona! 👉 http://6450777.com/H/Yt7RA 👈

    • Anonyymi

      Menin hakemaan kaveria ja sen tyttöystävää ravintolasta. Markku oli päissään ja vittuili tyttöystävälleen koko matkan ajan ja joi minun kossua kun löysi penkin taskusta. Istuivat takana pysähdyin jo kerran ja sanoin Markku jos jatkat niin ulos.
      Sössötti jotain, saanko edes juoda sanoin juo vaan. Kun päästiin perille hyvä että jalat kantoi mutta kossu pysyi kädessä. Vietiin sänkyyn, Mira sanoi en jää tuon kanssa samaan huoneeseen. No sitten minun luo pärjääko Markkku laitetaan kyljelleen.
      Mentiin minun luo, sanoin minäkin voin ottaa ja tehtiin juomat ja istuttiin kertoi että melkein aina käy näin. Alettiin katsoa nukkumista, sanoin yksi sänky.
      Mira nauroi pitää kärsiä. Menin seinäviereen, Mira tuli alusvaatteissa viereen sanoi kylmät jalat oltiin peiton alla, Mira liikkui ja koski kaluun pyllyllään kääntyi sulla seisoo. Katsottiin toisia Mira tuli ja suuteli ja pitkään sitten hymyili pitääkö kyydistä maksaa otti liivit ja potkaisi housut pois laskin housut pois kuiskas pane ja heti on meillä aikaa aamuun.
      Antoi halukkaana tuntui että tulee heti, sitten työnsi pois ei ole kumia, hyväilin Miraa, antoi imeä rintoja halukkaasti. Sanoin onhan pillerejä käydään aamulla, mietti hetken ja kuiskas tule haluttaa hirveästi ja olihan halukas kuiskas haluan olla kiimapillu tehdä kaikkea hullua.
      Levitti ja nosti jalat painoin välillä kovaa sanoin panen väkisin Mira khuudahti älä pane työnnin kovaa pidin käsistä Mira sai heti orgasmin työnsi pilluaan kovasti ylös ja rauhottui käänsin vatsalleen levitin jalkojakuin väkisin ja tulin takaa pallo pylly antoi mielellään panna sisään pidin käsistä Mira huokaili en pääse ja nosteli pyllyään huokaili sinä raiskaat oikeastiapuuaa tyrkytti pyllyään ja oli märkä alkoi tulla huokaillen uudelleen laskin sisään kiljui nyyyt tulee pylly vapisi pitkään, olin vieressä Mira sanoi pitää pestä välillä.
      Oltiin keittiössä alasti, Mira nauroi paras reissu ikinä, nukkukoon Markku pitkään. katsoin pomppupyllyä kun joi vettä. Kääntyi ja käveli keimaillen sanoi kiihoittaa olla sun kanssa ja veti kädestä ylös ja meni sänkyyn keskelle odottamaan.
      Levitin jalat muka väkisin, mutta siirryin nuolemaan pidin jalkoja hauis ottella yritti pyristellä pillu maistui hyvältä, sanoin pikku tytön pillu maistuu, huokail älä setä enää, pääsin välillä sormettamaan tuntui että tulee pillu nousi ja laski huudahti eihän setä pane ethän, nousin ja työnnyin sisään huusi ja vapisi, setä ei ei.

      Mira oli vielä märempi kuin ensi kerralla yritti liukua pakoon, käänsin Miran päälle ja painoin pakaroista kuiskasin nyt annat Mira nojasi rintaa vasten setä panee pientä, mutta levitti jalkoja lisää. Sanoin, tyttö anna tissiä, laskeutu hitaasti mutta riuhtoi .
      Imin kovia nännejä. Mira nousi , setä saanko vielä lisää ja alkoi naimaan rajusti huusi kun sai taas orgasmin ja lysähti päälle. Nousi pois kalu oli pystyssä kuiskas kainalossa, setä saako pillu tyttö maistaa la alkoi imeä nuoli ja imi kunnes laukesin.Tuli viereen ja nukahdettiin, aamulla katsoin noin nätti tyttö ja poikakaveri tollo. Toin kahvit sänkyyn oli otettu, nauroi, ensi kertaa näin ihanasti kahvia sänkyyn.
      Hyväilin vartaloa kysyin oliko oikein eilinen sanoi oli sain olla mikä halusin. Kysyin haaveilitko tyttönä miehestä nauroi haaveilin, näin kun setä nai vaimoaan viereisessä pedissä, sen kalu oli iso ainakin silloin näytti siltä.
      Suukottelin Miran jalkoja kun puhelin soi, kuiskas Markku: kuulin kun kysyi ensin missä olet sanoi kaverin luona ja jatkoi olit taas paskamainen ja vittuilit etkö usko, väkevä viina ei sovi sulle, Markku pyysi anteeksi ja sanoi tule tänne kun pääset,
      minä samalla nuoli pillua Mira oikein levitti haroja, Mira kysyi hoidatko minua kun sillai huusit uskallanko tulla ja samalla nosteli kiimaista pilluaan. Markku vaan puhu, nousin ja työnnyin sisään Mira piti silmiä kiinni ja nosti lantiota, sanoi pitää nousta vessaan tulen kohta ja nakkasi puhelimen.
      Sitoi jaloilla ja kuiskas haluttaa hulluna olen vielä ihme turvoksissa eilisestä, naitiin kuin oltaisiin eroamassa iskin syvään ja laukesin. Sanoin pitää muistaa ne pillerit. Mittasin promillet 0,2 sanoin mennään apteekkiin, Mira otti heti ohjeen mukaan, halasi jos tulen paksuksi lapsi on kiva ei niin kuin Markku. Soitin Markulle sanoi heti soita Miralle ja tuo kotia.
      Mentiin kämppään Marrku oli käynyt suihkussa ja siivonnut, Mira halasi noin se minun mies tekee Markku keitti kahvit ja lähdin pois. Mira laitto viestin ihana yö,nyt Markku saa kyytiä ja joskus sinäkin.

    • Anonyymi

      Pysytään nyt aiheessa ja vastataan kysymykseen. Eli kyllä mie ajattelen ja ajattelen monia muitakin

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe