Yhtiöverotus

Pitäisi kommunistien mielestä yhtiöverotusta nostaa vai laskea jotta työt pysyisivät Suomessa eivätkä siirtyisi Kiinaan?

Ja perustellut vastaukset eikä mitään mutua.
Kiitos.

12

669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastauksia uupuu
    • Lauri Katkos

      Jos ne työt ovatkin siirtymässä Kiinan sijasta Etelä-Koreaan tai muualle, kumoaako se kysymyksesi?

      Ja perustellut vastaukset eikä mitään mutua.
      Kiitos.

    • Yhtäkään asiallista vastausviestiä ei ole vielä tullut punikkilasta.
      Eihän tuollaisen rupusakin kanssa pysty käymään minkäänlaista asiallista ja tasa-arvoista keskustelua. Toivottavasti kaikki viisaat punikit ovat vielä olleet jouluvapaalla, ja teräviä sekä asiallisia vastauksia alkaa tulemaan vasta myöhemmin tänään.

      Odotellaan....

    • savupiipputeollisuuden alkutaipaleelta. Niitä olisi pitänyt uusia jo ensimmäisten automaattien tullessa
      käyttöön. Sotu- sa sava-maksut tulisi määräytyä yrityksen voittoon tai liikevaihtoon suhteutettuna sensijaan, eikä maksettuihin palkkoihin. Tällä muu-
      toksella olisi erittäin merkittävä vaikutus PK-yri-
      tysten menestymiseen ja se lisäisi niiden mahdolli- suutta työllistää lisää väkeä. Tässä ensialkuun!

      • "Sotu- sa sava-maksut tulisi määräytyä yrityksen voittoon tai liikevaihtoon suhteutettuna sensijaan, eikä maksettuihin palkkoihin."

        Jep, näin se on. Mutta Suomi ei ole yksin maailmassa ja globalisoituminen estää tämän kaltaiset päätökset. 50- tai 60-luvulla se olisi ollut ehkä mahdollista, mutta ei enään tänään.

        Montakohan paperitehdasta lakkautettaisiin maassa jos sotu-maksut määräytyisivät liikevaihdon eikä palkkasumman mukaan. Kalle ei usko paperimiesten - miten punaisia he sitten olisivatkaan - kannattavan ehdotustasi. Tuskin saisit wäinältäkään puoltavaa ääntä sillä Kallen käsityksen mukaan hän työskentelee raskaassa metalliteollisuudessa.


    • gennadi Suhoi

      Yhtöt olisi lailla kiellettävä siirtymästä esim Kiinaan tuotantoa ja kova sakko joka siirtyy ulkomaille ja sakoilla Suomen työttömyyttä parantamaan!

      Ja Antipunikille veroja lisää,koska kommunismissa verot ovat pieniä,kapitalismissa sitä on kiristettävä valtiolle.

      gennadi Suhoi

    • Wäinä

      Kalle,te olette pihalla kuin Lumi-ukko.

      Lumenluontia ei voi ulkoistaa Kiinaan. Se on tehtävä hinnalla millä hyvänsä.

      Me suomalaiset asumme saaressa. 80% kaikesta tavarasta jonka viemme tai tuomme kulkee laivoilla satamien kautta.Kalle ottaa lähtökohdaksi yhtiöverotuksen,Keskon Pitäjänmäen banaanikypsyttämääkö yhtiöveron alentaminen auttaisi?

      Meidän pulmamme on,että me asumme saaressa. 80% kaikesta tavarasta tulee ja lähtee satamista. Jonkun helvetin se kama pitää traijata sinne satamaan ja sieltä pois.
      Hanko on vapaasatama. Monet eivät sitä tiedäkään. Ne tietävät,jotka ovat ajaneet 6-tietä. Meillä on iso naapuri,sanoi hörökorva-Poutiainen käytyään Leningradissa. Hangosta itään on muutaman vuoden aikana viety 700 000 autoa. Jonkun pitäisi ymmärtää,että meillä on iso naapuri.

      Kuljetusalan ja logistiikan tuntijana pitäisin Auto-Kuljetusalan Ammattiliiton puheenjohtaja Rätyä.
      Räty sanoi vappupuheessaan; Jos emme keskitä töitä,se tarkoittaa että millekään firmalle ei riitä töitä. Räty sanoi,mikään firma ei tänä päivänä kestä sitä,että paluukuorma on tyhjä. Räty sanoi,että jokainen kuljetuksia tarvitseva firma on luonut oman ketjunsa,se maksaa.Jos ylimalkaan aiomme kuljettaa tulevaisuudessa mitään,niin se tarkoittaa koko logistiikkaketjun muuttamista.

      Kalle. Asut saaressa,olet riippuvainen. Ajattelitko ihan oikeasti pysyttää työt suomessa käyttämällä yhtiöverotusta työkaluna? Siinä Tanskan ja Ruotsin välissä on Juutinrauma,siitä 400 km länteen sijaitsee paikka,johon kriisin sattuessa parkkeerataan lentotukialus UZ Nimiz.

      Kommunistien mielestä vähävähältä hivuttaminen pitäisi lopettaa juuri nyt.Vähävähältä hivuttajien ensimmäiselle edusmiehelle, kui just nyt se satui sää olemaa, pitäis antta kuolematuomio kutittamal ja vehkepois kans.


      Mitä helvetin veroa ne yhtiöt ovat koskaan maksaneet. Erittele ensin,valtion tuloveroa maksaa tänäkin päivänä eläkeläinen,jonka eläkkeen määrä kuukaudessa on pienin mahdollinen. Perustoimeen- tuloturva tässä maassa on 537 euroa. Tunge se yhtiöverosi perseesi ja siinä kaupungissa missä nyt satut olemaan,mene sen suurimpaan narikkaan ja kysy sen kassanhoitajalta,milloin he viimeksi maksoivat valtion tuloveroa. Yksityisesti voin sinulle kertoa,että silloin kun kookoomuslainen oli pääministerinä.


      Ja perustellut vastaukset,eikä sitten mitään mutua.

      • Lumiukko?

        Kukas kertoi joskus maksaneensa puolueelle 24% tuloista ja nytten et ole enään puolueen jäsen? Oliko maksu sinulle liian korkea vai oletko turhan määräilevä? Taidat olla käskijä, joka ei löydä käskettäviään! Puolue potkaisi sinut pihalle. Niinkö?
        Motissa Suomi on. Kieltämättä.


      • odotellessa
        Lumiukko? kirjoitti:

        Kukas kertoi joskus maksaneensa puolueelle 24% tuloista ja nytten et ole enään puolueen jäsen? Oliko maksu sinulle liian korkea vai oletko turhan määräilevä? Taidat olla käskijä, joka ei löydä käskettäviään! Puolue potkaisi sinut pihalle. Niinkö?
        Motissa Suomi on. Kieltämättä.

        Eikös tää muuan Wäinä kysellyt: mitä te porvarit ootte tehnyt nuorisolle?
        Eikös tuo liene hyvällä mallilla? Lapsille syötetään kaiken maailman vitolit ja oppia taotaan päähän, että heikkopäistä hirvittää.
        Mutta mitä kommunismi on antanut ihmiskunnalle?


      • "Kalle,te olette pihalla kuin Lumi-ukko."

        Kommunistit ovat todellakin ulkona kuin lumiukot tässä nyky-yhteiskunnassa ja se ilmenee parhaiten poliittisen suojasään tultua kommunistien kannatus pienenee juuri niinkuin lumiukkokin sulaa suojasäässä. Kommunismin kannatus maassamme tarvitsisi kunnon poliittisen pakkaskauden mutta sitä ei ole luvassa. Onneksi.

        "Lumenluontia ei voi ulkoistaa Kiinaan. Se on tehtävä hinnalla millä hyvänsä."

        Näin on. Lumenluontia ei voi ulkoistaa Kiinaan. Onneksi, sillä muuten sitäkin olisi jo kokeiltu.
        Meidän pulmamme on, että me asumme saaressa ja meitä on niin vähän isossa saaressamme – siis pienet ja rajalliset markkinat. Jos siis halutaan saada massatuotannon tarjoamia etuja tuotantoon niin silloin täytyy valmistaa suuria määriä tuotteita, joista vain pieni osa jää kotimaahan ja muut täytyy kuljettaa myytäväksi laivoilla satamiemme kautta. Kallista. Ympäristöepäystävällistä. Siksi valmistajat valitsevatkin mieluummin valmistuksen lähellä markkinoita ja näin vältytään saari-ilmiöltä. Eikö olekin parempi valmistaa kaikki lumikolat Venäjällä ja kuljettaa vain 5% tuotannosta myytäväksi Suomeen kuin valmistaa lumikolat Suomessa ja kuljettaa 95% tuotannosta Venäjälle myytäväksi. Ei siinä tarvita ihmeellistäkään matikkapäätä ymmärtääkseen tuotannon edut valmistettaessa lumikolat lähellä markkinoita – siis Venäjällä. On vain ajan kysymys, että milloin venäläinen lumikolatuotanto tulee korvaamaan suomalaisen tuotannon. Ja syynä on siis, että Suomi on harvaan asuttu suuri saari. Pelkästään Moskovassa ja sen lähialueilla tulee lumikolien kysyntä olemaan suurempi kuin koko Suomessa mutta siihen menee vielä muutama vuosi mutta sekin aika tulee.

        Ylläoleva kuvaus lumikolan tuotantonäkymistä on vain esimerkki siitä, mitä seuraa asumisesta harvaanasutulla suurella saarella ja Kalle toivookin, ettei punikkila tarttuisi liian innokkaasti juuri lumikolaan vaan ymmärtäisi sen symboolisen merkityksen edellä olevassa esimerkissä. Suurella ja harvaan asutulla saarella ei ole minkäänlaisia luonnollisia edellytyksiä minkään tuotteen valmistukseen maailmanlaajuiseen levitykseen. Se on hyvä pitää mielessä Suomen teollisuustuotannosta keskusteltaessa. Vai voitko mainita jonkin kansainvälisessä levityksessä olevan tuotteen, jonka valmistaminen sopisi parhaiten Suomeen - ja Kalle ei tarkoita karjanlan piirakoita tai mämmiä.

        "Kalle. Asut saaressa,olet riippuvainen. Ajattelitko ihan oikeasti pysyttää työt suomessa käyttämällä yhtiöverotusta työkaluna? Siinä Tanskan ja Ruotsin välissä on Juutinrauma,siitä 400 km länteen sijaitsee paikka,johon kriisin sattuessa parkkeerataan lentotukialus UZ Nimiz."

        Kalle asuu saaressa 5 miljoonan muun suomalaisen kanssa ja hän ymmärtää kyllä erittäin hyvin, ettei töiden siirtymistä Kiinaan voida hidastaa yhtiöverotusta muuttamalla. Mutta hän ymmärtää myöskin, että töiden siirtymistä Kiinaan voidaan nopeuttaa yhtiöverotusta muuttamalla.
        Muuten mites luulet - estäisikö lentotukialus UZ Nimiz merenkulun Nato-maihin vai tullaanko se parkkeeraamaan juuri kuvaamaasi paikkaan turvaamaan Nato-maiden merenkulun?
        Minkä luulet sen olevan parkkipaikan valinnan takana?
        Niin, olisiko tässä taas yksi syy liittyä Natoon - mene ja tiedä?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe