Valikko

Peniksen suurennus

Peniksen pidennys ja paksuntaminen onnistui. Ennen pituus oli 18 cm ja ympäryysmitta 15 cm, nyt pituus 21 cm ja ympäryysmitta 18 cm. Ottivat rasvaa alavatsan seudulta ja ruiskuttivat sitä peniksen varteen. Toivottu pituus on nyt saavutettu ja paksuus myös. Uuden ympäryysmitan saa pidettyä yllä kun käy kaksi 2-3 kertaa vuodessa ruiskututtamassa rasvaa varteen. Peniksen esteettisyys ei kärsinyt yhtään. Suosittelen lämpimästi. Erektio on hyvä, se ei kärsinyt pidennyksestä ollenkaan.

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

24 Vastaustaaivan tosissasi??

Jos joudut 2 kertaa vuodessa käymään klinikalla

jossa ruiskutetaan rasvaa lisää pippelin varteen

on se jonkinlainen kustannus rahallisesti.

Tuon toimenpiteen jälkeen joudut aina olemaan muutaman viikon ilman seksiä,ettei rasvamöykyt

lähde liikkeelle :-)

Tiedän kyllä aiheesta sen verran,että aivan kaikkea en sentään usko!!

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

aihe on erittäin tuttu, koska oma molo tässä on ollut kyseessä.

Kaksi viikkoa ilman seksiä? Onko tuo joku kaverin kaverilta kuultu "fakta"?

Pippeli on siitä ihmeellinen kapistus, että se on käyttökunnossa aivan uskomattoman pian yhden rasvan ruiskutus kerran jälkeen.

Pidennys on se, jonka jälkeen on oltava ilman seksiä 2 viikkoa. Pidennyshän tehdään vain yhden ainoan kerran.

Ilmianna
Jaa

Eipä voi kuin vilpittömästi onnitella. Onnitella siitä, että kaverilla on aivan päivänselvästi vika korvien välissä, ja että saa siihen noin loistavan helpotuksen peniksen rasvasiirrosta. Voisitko ensi kerralla myös siirrättää rasvaa päässäsi olevan urean tilalle?

Ilmianna
Jaa

ympärysmitta 18cm, jees..

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Jaahas, miltei vajaa 6 cm

Ilmianna
Jaa


Ihan liian iso on peniksesi nyt. HArva nainen tykkää mistään jätti-kullista.

Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:

En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.

Ilmianna
Jaa

asiaa! kirjoitti:

En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.

Show more

Aivan totta, eihän tuollainen kulli mahdu kuin vanhan isoäidin löysään reppuun. Mene Reinald rasvaimuun ja opettele, kuinka penistä KÄYTETÄÄN.

Ilmianna
Jaa

rasvaimuun kirjoitti:

Aivan totta, eihän tuollainen kulli mahdu kuin vanhan isoäidin löysään reppuun. Mene Reinald rasvaimuun ja opettele, kuinka penistä KÄYTETÄÄN.

Show more

Terv. Kaiken nähnyt sairaanhoitaja. Tämä on asia, jota muut kovasti hämmästelivät, kun tuli kaljapöydässä puheeksi.

Gynekologia avustaessa niitä joutui näkemään myös sisäpuolelta ja laajimmat näyttivät olevan ihme kyllä nuorilla pienikokoisilla naisilla?! Vanhoilla "kurpilla" taas oli toisin.

Ilmianna
Jaa

asiaa! kirjoitti:

En minäkään halua repiä paikkojani tuollaisella.

Show more

no ei tod ku poitsulla on 15 senttiä ja sekin jo tekee kipeää..

Ilmianna
Jaa

Peniksen pidentäjä - http://su.gneticsextender.com/?utm_source=aff_518d1582054df&utm_medium=link&utm_campaign=shop&utm_nooverride=1&a_aid=518d1582054df&a_bid=c577caca Ostin Gnetics Extender ja jo puolen vuoden kuluttua penikseni oli valtava.

Ilmianna
Jaa


Terve.. itellä kanssa halu siirtää koko kaljamaha munan varteen... Virossa/Venäjällä tuo olisi varmaan halpaa! :) mutta peitetäänkö leikkauksessa myös kaluun tulevat raskausarvet?

Nyt ei näy heppiä kun käy kusella, mutta leikkauksen jälkeen toivottavasti... ;)

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Missä kävit, toimiiko vieläkin, onko tulokset pysyneet ja vieläkö suosittelet? Jos on joku muu operaatiossa käynyt niin kerrotko kokemuksesi. Olen samoissa mitoissa mitä ko. kirjoittaja ja juuri nuot muutamat sentit kiinnostaisi.

Ilmianna
Jaa

Näitä moraalisaarnaamisia ei kiinnosta lukea ketjuista, missä kaveri kertoo tehneensä toimenpiteen mihinkä on tyytyväinen. Enemmänkin kiinnostaisi muittenkin operaatiossa käyneitten kommentit. Tai jostain jotain linkkiä missä keskustellaan aiheesta. Olis mukava jos täällä kommentoisi henkilöt jotka ovat käyneet ko. leikkauksessa.

Ilmianna
Jaa

No moro kaikki peeniskateelliset :)

Oon myös kuullut tosta ketjun aloittajan pidennysmenetelmästä ja yksi kaverikin on sellaisen tehnyt. Toimii.

MUTTA nyt mitään mainostamatta sain täysin samanlaisia tuloksia ilman mitään vippaskonsteja noudattamalla tätä opasta http://www.suuripenis.com/w/2527/ ! Vaikka hinta onkin 5e niin varmasti halvempi kun jotkut "leikkaukset" tai muut kirurgiaan liittyvät jutut. Oikeesti kannattaa koittaa :)!

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Onpas tuossa nimimerkin "kokeillut!" linkissä ihana kalu, todella ilo silmälle. Mutta oikeasti tuollaiset "konstit" ovat tietenkin humpuukia.

Naisena sanon vain sen, että minulle kyllä kelpaa paksu kalu, on se sitten rasvansiirron tulosta tai ei.

Ilmianna
Jaa


Hankkikaa itsetunto

Ilmianna
Jaa

http://peniksenpidentaminen.blogspot.com/ tuolla vinkkejä miten saat peniksen pidemmäksi ilman plastiigakirurgia

Ilmianna
Jaa

mitäs tollanen rasvansiirto kustantaa?

Ilmianna
Jaa

Ehkä viimeinen operaatio johon menisin.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

AIvan oikein kaikki mainokset ja kertomuksen aivan huu haata. yksikään juttu ei pidä paikkansa. ainut millä voit saada muutaman sentin on oikea kirurkinen operaatio eikä siitä saatu tulos ole ollenkaan varmaa ja jos on niin ehkäpä sentin saat lisää,mutta se on varma että joudut maksamaa siitä aika makeesti tyhjästä ,eikä myöskään muutaman viikon toipuminen ole mahdollista.

Ilmianna
Jaa


Tässä asiassa on vain tyytyminen luojan luomaan. Jos ei mittaa löydy, kannattaa kehittää muut erotiikkataitonsa sitä paremmiksi.

Ilmianna
Jaa

kuulostaa ihan pahalta

Ilmianna
Jaa

Jos on jo ennestään ollut tollaset mitat (pituus 18cm, ympärysmitta 15cm), niin ei voi kuin ihmetellä että minkä takia on pitänyt lähteä ko. toimenpiteeseen. Mutta en nyt ala tässä mitään moraalisaarnaa pitämään, kerron vain oman mielipiteeni. Surullista, ettei voi olla tyytyväinen jos luoja luonut tollaset mitat ja silti pitää lähteä muokkailemaan. Ja aito kun on aina aitoa, siitä ei pääse mihinkään. Ja liika on aina liikaa, tässä tapauksessa ei kuitenkaan onneksi ihan överiksi olla vedetty (en tosin tiedä onko se edes ko. toimenpiteessä mahdollista). Mutta jokainen tekee itse omat valintansa ja onneksi ketjun aloittaja on valintaansa tyytyväinen. :) Naisena sanon vaan, että kyllä mulle olisi noi alkuperäiset mitat kelvanneet jo paremmin kuin hyvin!!!! :D

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu