Uunissa Kuha

Miten viisainta laittaa.Mitä mausteita rykästään ja kaavanko pietään...uunissa.Harmi että pakkasessa tiedän ettei hyvä juttu mutta 1 viikko vaan siellä.Ensin sulatan ja sitten.....
Ilmianna
Jaa

7 Vastausta


pistä matalaan vuokaan ja ripottele hieman valkopippuria ja suolaa päälle ja sitruunamehua. Pidä uunissa 150 astetta 40 minuuttia. Kypsää on, kun evät irtoavat. Jos haluat vähän täyttävämpää, voi pistää muutaman ruokalusikallisen smetanaa päälle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
tuo ohje,kiitokset,,,..huomenna ruppeen riehumaan sen kuhan kanssa,ja pistellään nuamariin.Lisukkeeks laettaa vaekka tuuvinkia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
haiskahtaa kirjoitti:
tuo ohje,kiitokset,,,..huomenna ruppeen riehumaan sen kuhan kanssa,ja pistellään nuamariin.Lisukkeeks laettaa vaekka tuuvinkia.
Tulee myös jos annat sulaa rauhassa leivität
ruisjauhoissa, jossa suolaa..Paistat panulla ja pistät uuniin..Pieni lämpö..Kuha menee minun mielestä pilalle jos siihen laittaa liikaa mausteita
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kalamiehen avokki kirjoitti:
Tulee myös jos annat sulaa rauhassa leivität
ruisjauhoissa, jossa suolaa..Paistat panulla ja pistät uuniin..Pieni lämpö..Kuha menee minun mielestä pilalle jos siihen laittaa liikaa mausteita
miksi se kuha, tai mikään mukaan ruoka-aine, pitäisi leivittää jauhoilla? Itse en edes muikkuja pyörittele jauhoissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kj.mattila kirjoitti:
miksi se kuha, tai mikään mukaan ruoka-aine, pitäisi leivittää jauhoilla? Itse en edes muikkuja pyörittele jauhoissa.
Kyllä paneroinnissa puolensa on:

*jauho muodostaa kalan ympärille eräänlaisen pienoiskattilan, joka estää mehuja tulemasta ulos. Liha säilyy kosteana.
*jauho ruskituessaan ja kerätessään sekä voin että kalan aromit muodostaa herkullisen "toisen ruoan" kalan ympärille
*jauho estää kalaan ripetellun suolan ja mausteen valumasta huutsin tuuttiin kalasta
*rapea pinta ja pehmeä liha on hieno yhdistelmä suussa
*jauho estää kalaa tarttumasta pannun pintaan ja pitää helpommin kalan yhtenäisenä ja koossa paistuessaan

Jauhotettu - paneroitu - kala tulee paistaa alhaisemmalla lämmöllä, hitaasti ja runsaassa rasvassa.

Koitapa vaikka Opperakellarin silakoita - jos niistä ei pidä paneroinnin kanssa, niin ei ymmärrä kaloista mitään. Ja ilman panerointia ne eivät onnistu. Toinen loistava ruoka - Silakat Cattelinin tapaan.

Kuhaa en kyllä laittaisi uunissa - löytyy kymmenen arvokkaampaa tapaa valmistaa niinkin hyvä kala. Kuten haudutetut kuharullat ja valkoviini-voikastike
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kalamiehen avokki kirjoitti:
Tulee myös jos annat sulaa rauhassa leivität
ruisjauhoissa, jossa suolaa..Paistat panulla ja pistät uuniin..Pieni lämpö..Kuha menee minun mielestä pilalle jos siihen laittaa liikaa mausteita
ei ruis vehnäjauhoissa tai mielummis ei missään jauhoissa... suoloo ja maustetta pintaan...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Uunissa Kuha

Miten viisainta laittaa.Mitä mausteita rykästään ja kaavanko pietään...uunissa.Harmi että pakkasessa tiedän ettei hyvä juttu mutta 1 viikko vaan siellä.Ensin sulatan ja sitten.....

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta