Ostokset NYCissä

kohtareissuun

Moi,

NYCin reissu edessä maaliskuun alkupuolella ja muutamia vinkkejä kaipailisin:

1. Voiko naisihminen liikkua siellä yksin esim. ostoksilla turvallisesti? Lähden reissuun mieheni kanssa, mutta haluaisin yhden päivän tehdä "rauhassa" ostoksia.

2. Paljon ollut juttuja outlet-myymälöistä, ja ne olenkin varmaan saanut hyvin kasattua Wordiin (toki, jos sinulla on vinkata hyvä ostoskeskus, niin laita ihmeessa tietoa siitä).. Mutta, onko kenelläkään vinkata hyvää ja edullista kenkäkauppaa? Kun olen hieman kenkäfriikki, joten vähintään yhdet kengät per reissu tulee hankittua..

3. Mineraalimeikit myös kiinnostavat, millä hintatasolla liikutaan siellä ja miklä voisi olla hyvä "merkki"?

4. Hiustenhoitotuotteet ovat myös ostoslistalla, löytyykö merkkituotteita ihan supermarketeista vai pítääkä mennä kampaamokauppaan?


Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille :)

7

8475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Topdog

      1. En näe mitään syytä miksei voisi, ainakin päiväsaikaan. NYC taitaa olla turvallisempi kuin Helsinki.

      2. Century21:stä löytyy runsaasti myös kenkiä. Ja onhan noissa Outleteissakin kenkäkauppoja. Paras Outlett taitaa olla Woodbury Common Outlet. Bussi 39USD/meno-paluu. Kestää noin tunnin, tullessa yleensä enemmän ruuhkista riippuen. Googleta lisätietoja.

    • matkailija x

      Aivan turvallisesti voit shoppailla yksin. Yleeensä ottaen rauhallista ja poliiseja on todella paljon. Kaupungissa asuu myös miljoonia naisia, jotka kulkevat yksin kaupungilla.

      Kenkiä löytyy edullisesti outlemyymälöistä, mutta pelkästään kenkiin ja laukkuihin erikoistunut outlet-myymäläketju on DSW;

      UNION SQUARE
      40 E. 14TH ST, 3RD FLOOR
      NEW YORK, NY 10003
      212-674-2146
      Sun 9am-9pm, Mon-Thurs 8am-10pm, Fri-Sat 8am-11pm

      BATTERY PARK
      102 NORTH END AVE
      NEW YORK, NY 10282
      212-945-7419
      Sun 11am-7pm, Mon-Sat 9am-8:30pm

      Mineraalimeikkejä on monilla merkeillä, katsasta vaikka jonkun tavaratalon kosmetiikkaosasto ja Sephoran kosmetiikkaliikkeet, joita on toistakymmentä Manhattanilla.

      http://www.sephora.com/help/stores/index.jhtml;jsessionid=FO0XQUHPF3FPBLAUCKDRXCQ

      Broadwayn varrealla on n. 30. kadusta alaspäin Sohoon asti erilaisia edullisia kosmetiikkaliikkeitä, jotka myyvät myös kampaamotuotteita. Joitain meillä myytäviä kampaamosarjoja muistan nähneeni esim. Duane Readilla, niitä on kymmenittäin joka puolella kaupunkia.

    • - - - -

      Kävin viime keväänä New Yorkissa, ja tosiaan Matkailija X:n sanoma Duane Read ja Rite Aid myyvät kampaamotuotteita. Tigin tuotteita oli jommassa kummassa ketjussa paljon myynnissä, esim. 500 ml:n shampoo hoitoaine n. 18 dollaria (olisin itsekin ostanut jos vain laukkuun olisi mahtunut :)). Toisessa (en tosiaankaan muista kummassa) ketjussa oli ihan mielettömät meikkivalikoimat kaikissa myymälöissä! Siellä oli mineraalimeikit jo viime keväänä tosi iso juttu, oli todella monia merkkejä tarjolla. Hintataso näissä ketjuissa oli tosi halpa: luomivärit 2-8 dollaria (siis ihan Maybellinen, Max Factor yms. "tunnetut" merkit), meikkivoiteet 4-15 dollaria ja kajalit yms. 1-5 dollaria. Nyt ei kuulosta välttämättä halvalta, mutta siellä se hulluus iskee :)

      Kenkäkauppalistan löydät täältä, 86 kenkäkauppaa. http://www.citidex.com/2531.htm#C838

      Täältä löysin ehdottomasti hienoimmat ja halvimmat kengät, keskimäärin hinnat 7,99 - 19,99 dollaria!
      http://www.payless.com/

      Toivottavasti oli apua, hyvää matkaa! :)

    • imelta:)

      Olin tammikuussa nykissä ja sain paikallisilta vinkin tosi loistavaan kenkäkauppaan. Se sijaitsee 5. ja 6. avenuen välissä 23. kadulla. Liikkeen nimi on ShoeOrgasm... Muuten tosta shoppailusta: olin kahden miehen kaa liikenteessä joten en juuri päässyt pörräilee liikkeissä, mutta kuulin muutamalta Suomalaiselta metrossa, että New Jerseyssä on mieletön outlet-keskus. Sinne pääsee bussilla (39$) ja löytyy myös miesparkkeja (kaljakuppiloita). Ihana paikka, pakko päästä uudelleen. Mukavaa lomaa!

    • Ms Rockefeller

      Tulin noin viikko sitten New Yorkista melkein kahden viikon matkalta. Manhattanilla ja New Jerseyssä voi kävellä sekä metroa käyttää vuorokauden ympäri. Olen itse hento naisihminen, enkä kohdannut yhtään ahdistelijaa, pultsaria tai rikollista kummissakaan paikoissa. Manhattanilla poliisiauton, poliisin, ratsupoliisin tai "golfautoisen poliisin" näkee joka korttelissa. Turvatarkastukset esim. Empire State Buildingiin, Vapauden patsaalle& Ellis Islandille ovat kattavat, joten niihinkään ei pääse minkäänlaiset aseiden yms. kantajat.

      New Jerseyssä kannattaa käydä sekä Woodburyssä että Newportissa. Erityisesti Newportista löytyy paremmin vaatteita hoikalle 0-4-kokoiselle normaalipituiselle naiselle. Tämän kokoiselle on hyvin vaikeaa löytää vaatteita New Yorkista esim. Macy'sistä, mutta onneksi on olemassa lastenvaatteita.

      Macystä voi ostaa laadukkaita Philosophyn ja Originsin tuotteita. DWS:ää suosittelen minäkin kenkäkauppana. Suurijalkaisille yli 7 kokoisille löytyy erityisen hyvin kenkiä. Pienijalkaisille taas heikommin New Yorkista, varsinkin kun nyt on vielä monissa kaupoissa alennustuotteita tilaa viemässä kevätuutuuksien tiellä.

      • shoe store

        on varsinainen halpiskauppa.


      • Westpoint

        Woodbury on New Yorkin osavaltiossa ei New Jerseyssä. NJ:stäkin löytyy saman puljun outlet, mutta se on jo huomattavasti kauempana etelässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe