Haluan laiduttaa nopeasti 10 kg. Ehdotuksia?

lateläskilaihduttaja

Täällä kun teillä on tuota tietoa niin sanokaa nyt minulla, olkaa kilttejä, että mikä näistä painonhallinta menetelmistä tai miksi niitä nyt hienosti kutsutaan, on kaikkein tehokkain?

On kaikkia trend life:ja, weight wise;ja yms.
mutta kun en tajua niistä mitään, siis millä laihtuu nopeiten tuon 10 kg. Ja älkää sanoko että ei ole terveellistä laihtua nopeasti, kyllä minä sen kestän.

Haluan laiduttaa nopeasti 10 Kg. en enempää enkä vähempää.

SEn pitäisi olla sellainen, että minun ei tarvitse olla nälässä. Että saisin vetää kokolihapihviä naamaan.

Kiitän jo etukäteen mahdollisista vastauksista.
Läskit löllyvät ja sisäelimet rasvoittuvat

T: 109 kg miehistä läskiä ja lihaa

14

7649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lihansyöjille

      No, itse en ole Atkinsin kannattaja mutta duunikaveri miehet on laihtuneet hyvää vauhtia Atkinsin tyyppisellä ruokavaliolla eli hiilihydraatteja karttaen. Vetävät kermassa haudutettua pihviä jne ja läski lähtee. Itse kun en voi leipää jättää niin tulen kaukana perässä pisteitä laskien :)

      Osoitteesta http://www.fineli.fi/ valitset ruoka-aineita, joissa mahdollisimman vähän hiilihydraatteja niin johan sällillä rupeis läski lähteen.... ja tietenkin liiku, liiku ja liiku !

    • Päiviö_

      Trend life on ainakin helppo, turvallinen ja varma tapa laihtua. Lisäksi siinä saa syödä kerran päivässä normaalisen, terveellisen aterian. Olen mies ja en jaksa sellaisia juttuja joissa lasketaan kaloreita. Olen erittäin tyytyväinen enkä tunne laihtuvani. 3,5 viikossa on silti mennyt pois 6,3 kg. Laskin että päiväkustannus on 3,65 euroa, sillähän rahalla ei saa edes kahvia ja sämpylää. Saan vitamiinit, hivenaineet, mineraalit, entsyymit aamu- ja ilta-aterian korvikkeet ym. Lisäksi ne ovat täysin luonnosta olevia tuotteita, ilman synteettisiä aine-osia, joka on mulle tärkeää. Ota yhteyttä sinne.

      • Päivö_

        Trend Life ohjelman ja konseptin sähköposti on:
        [email protected]
        www sivut tulevat kuulemma piakkoin. Että silleen.


      • lenilii

        ja tietoa saa netistä vaikka kuinka paljon. Googleta "karppaus" ja sieltä löytyy eväät lihansyöjille


    • valttia

      Mutta mitenköhän on tuon painon pudotuksen kanssa. Itsellä on 15 kg:n tavoite parissa kuukaudessa. Valitsin tavaksi hiilihydraatteja välttelevän dieetin. Nyt on toinen viikko menossa ja paino on pudonnut sellaset 5 kg, mutta vauhti on tästä hidastunut selkeästi - ja siihen on syynsä.

      Eräänä syynä hitaaseen vauhtiin on se, että kroppa pystyy polttamaan maksimissaan 150 g läskiä vuorokaudessa (vastaa noin 1155 kcal). Jos perusaineenvaihdunta liikunta vaatii esim 3155 kcal vuorokaudessa, niin siitä pois tuo 1155 jolloin voit syödä 2000 kcal/vrk. Vähemmän syömisestä ei juuri ole hyötyä!

      Painonpudotus ei ole helppo juttu, joten pidän omasta projektistani päiväkirjaa:
      http://keskustelu.suomi24.fi/terveys_show.fcgi?category=97&conference=601&posting=22000000032172854

      Tsemppiä!

      • Kokenut paljon....

        Valitettavast painosi tulee takaisin enemmin tai myöhemmin. Tyypillinen dietti jossa ei puututa perussyihin. Valitettevasti.


    • -6.5kg

      mieheni kanssa 13 päivää kestävällä aineenvaihduntadietillä. Se on aika rankka mut useana päivänä saa syödä suuren pihvin. Mieheni ei ole ainakaa diettiä moittinut...en tiedä löytyykö ohjetta netistä mut jos kiinnostaa voin sen sulle kertoa

      • johanna_92_

        Moi,voitko kertoa sen minullekkin :D


      • ole hyvä

    • rinsessa811

      Että jos sulla ei ole sen vertaa kärsivällisyyttä että pudottaisit painosi hitaasti ja ennenkaikkea VARMASTI, ei kannata laihduttaa ollenkaan. "pikainen" laihuttaminen vain lihottaa. ja kaikenmaailman atkinsit, sun muut pikadieetit ei ole terveellisiä ja sitten kun/jos olet päässyt tavoitteeseesi, huomaat että lähtenyt paino on lähes pelkkää nestettä ja voi tulla melkein tuplana takaisin. Jos haluat laihtua nuo 10kg pysyvästi, tulee sinun muutta elämäntapojasi pysyvästi! tarkoittaa n. viittä pientä mutta ravitsevaa ateriaa päivässä. ja itseasiassa hiilareiden osuus tulee olla n. 50% päivän ravinnosta, n. 25% rasvaa jaloput proteiinia. Kovat rasvat, esim. just rasvanen liha, ranskikset, roskaruoka, leivonnaiset ja suklaa ovat epäterveellisiä elimistölle ja sydämelle, joten mielestäni Atkinsin diettit ja muut kannattaa unohtaa ja syödä kevuttä ruokaa, paljon vihanneksia ja kasviksia, sekä vettä ja liikuntaa paljon!

      • otetaan rennosti

        Olen itse muutaman viimeisen vuoden aikana laihtunut siten, että olen saanut vaatekokoni muuttumaan 54 koosta 44-46 kokoon. Olen tehnyt laihdutuspyrähdyksiä, testaillut erilaisia proteiinivalmisteita, jne., välillä olen vain ollut enkä ole laihduttanut ollenkaan. Painoa on näinä ei laihdutusaikoina tullut hiukan takaisin, mutta ei enää sitä 30 kiloa joka on poissa. Olenkin todennut että omalla kohdalla pienin askelin kohti alempaa painoa toimii.

        Nyt olen tuolla marttojen dieetillä, lähinnä siksi että olen menossa leikkaukseen 13 päivän päästä ja sitä varten vedän dieetin, jotta olisin taas hiukan sutjakampi.

        En mitenkään väheksy niitä jotka hokevat sitä vain pysyvillä muutoksilla ja hitaasti mantraa. Kyllä minäkin uskon pysyviin muutoksiin, pikku hiljaa olen oppinut pois syöpöttelystä, mutta jotta se olisi mielenkiintoista, minun mielestäni siihen voi hyvinkin liittää kausilaihduttamisen.

        Syön kaikkia ruokia, juonkin. Tosin nyt lähes tipattomalla vuoden alusta, ja sekin on vaan yksi vaihe, sairaslomalla pidän edelleen tiukkaa linjaa, mutta sitten kesällä taas elän niin että ylläpidän saavutettua painoa, ja jatkan sitten taas jollain kivalla kokeilulla.


    • Despred

      Mulla on ihan sama juttu ja haluisin 10kg pois mahdollisimman nopeesti kaikki neuvot olis tervettulleita! Olen ylipainonen ja nopeasti haluan laihtua! Auttakaa siis! Kiitos jo etukäteen (:

    • dansku557

      älkää syökö

    • elämäntapamuutos

      Itselleni on helpoiten onnistunut liha-kasvis dieetti. Paljon kalorittomia juomia ja lisänä hedelmä ja tuoreita kasviksia wokin ja lihan/kalan/kanan lisänä. Vähähiilarisen ruokavalion ainoa juju on siinä, että nälkä pysyy proteiinilla, nesteillä ja kasviksilla helpoiten poissa, eikä tule sorruttua syöpöttelyyn.
      Kaikkien dieettien idea on sama, eli kun syöt vähemmän, kuin kulutat, niin laihdut. Paino vaihtelee päivittäin ylös alas muutamia satoja grammoja, mutta pistän kalenteriin ylös aina uuden alimman painon. Näin voin myöhemmin katsoa, paljonko paino on kuukaudessa tippunut. Itsellä paino alenee noin ½kg / viikko.
      Paino on pudonnut nyt 19kg.
      Kun pääsen tavoitepainoon, niin lisään ruokavalioon kohtuudella täysjyväruisleipää ja aamupuuron. Tarkoitus on olla palaamatta vanhaan syömistapaan, ettei tarvitse taas lihoa entiseen kokoon.
      Ps kaapista pois ne herkut, joihin tuli ennen sorruttua.
      Vähähiilarisen yksi idea on siinä, etten voi sortua makeisiin tai TV:n ääressä syöpöttelyyn, koska en syö leipää, perunaa, karkkia, sipsiä, poppareita, sokerilimuja ym hiilaripitoisia juttuja. Wokista ja tuorevihanneksista hedelmästä niitä tulee, mutta kohtuudella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe