miksi kaunis ja fiksu nainen ei kelpaa?

kukkaistyttö78

Katselin eielen televisiosta kuinka kaunis ja menestyvä malli kertoi olleensa sinkku 10 vuotta koska ei löytänyt miestä! Sitten yli 35:na vihdoin löysin 15 vuotta nuoremman miehen ja ovat nyt onnellisesti yhdessä. En voinut kuin samaistua, olen ollut nyt 3-4 vuotta sinkkuna ja aloin miettimään että onko tuo kohtalo minunkin. Olen itsekin mallina töitä tehnyt ja fiksuksikin kehuttu.

En tiedä mitä teen väärin, vai miksi en vain pääse yhdessäkään suhteessa paria kolmea alkutreffejä pidemmälle. Yleensä miehet ovat alkumetreillä erittäin kiinnostuneita ja suorastaan pommittavat viesteillä. Mutta sitten kun treffeillä on käyty kerran tai pari, heistä kuuluu vain ani harvoin, vähän niinkuin "kaverimielessä".

Tapasin viime kesänä toisessa kaupungissa miehen, johon vähän ihastuinkin, tapasimme 3 kertaa ja pidimme yhteyttä puolivuotta. Mutta kun nyt olemme samassa kaupungissa, hänellä ei tunnu olevan mitään kiirettä tavata. En voi ymmärtää että joku pitäisi yhteyttä puoli vuotta, jos ei sitten olekaan kiinnostunut! Hän tuntuu aina olevan kiireinen, ja en tiedä sitten teenkö siinä virheen että ehdotan itse aina tapaamista. Ovatko miehet vieläkin niin alkukantaisia että pelkäävät aktiivisista naisista?

En yksinkertaisesti tiedä mitä teen väärin, kaikki ympärilläni tuntuvat seurustelevan ja menevän naimisiin, minä en edes pääse seurustelun alkuun.

Kaverieni mukaan teen siinä virheen että tapailen miehiä internetistä, mutta eikö täällä internetissäkin ole ihan tavallisia, samanlaisia miehiä kuin muuallakin? Baareissa notkuminenkaan ei hirveästi sytytä. Saan satoja vastauksia päivässä, ja olen käynytkin monilla deiteillä, mutta edes sieltä ei ole löytynyt loppujenlopuksi ketään. Kuulen usein kommentteja kuten ”onnellinen on se mies joka sinut saa”, mutta missähän ne miehet sitten mahtavat olla?

En harrasta yhdenyön juttuja vaikka ehkä pitäisi, taitaa olla taas puoli vuotta siitä kun viimeksi on edes suudelman saanut.

Yleensä käy niin että mies, josta olen kiinnostunut ei ole kiinnostunut minusta. Onko sitten niin että innostuksissani karkoitan ne, jotaka oikeasti minua kiinnostavat tiehensä. Sitten ne, joille en osoita minkäänlaista huomiota, lähettelevät viestejä.

Minulle on tehty oharit varmaan 7 kertaa, sitten yleensä tullaan myöhässä treffeille, lupaillaan että tavataan, sitten viime minuuteilla peruutetaan. En tiedä olenko liian kiltti kun siedän tuommoista, vai liian kriittinen=? Onko tuo normaalia miesten käytöstä?

En tiedä, pelästyvätkä miehet "kilpailua", kun näkevät että monet muutkin miehet lähettelevät kommentteja? Ajattelevat että parempi löytää joku ihan ”tavallisen” näköinen tyttö niin ei tarviste kilpailla huomiosta?

Tulee vain niin surullinen olo, kun tuntuu että minussa on jotain "vikaa", jota en vain itse näe, ja kaverini eivät myöskään näe tai kehtaa sanoa. Minulla on kyllä hyvin läheisiä tyttöystäviä, jotka sanoisivat jos tekisin jotain väärin mutta toisaalta eiväthän he näe miten käyttäydyn treffeillä.

Minut on "dumpattu" aivan ihmeellisistä syistä kuten esim. kerran sanoin yhdelle miehelle että hänestä tykkään en siis puhunut rakkaudesta tms. (oltiin tavattu n. 3 kertaa), ja tämä pakeni pakokauhun vallassa. Kuulin hänestä seuraavan kerran puoli vuotta myöhemmin. No arvatenkin siinä vaiheessa minulta oli jo mielenkiinto mennyt.

Vai onko niin että minulla ei vaan ole mitään toivoa, miehet vain yksinkertaisesti pelkäävät naista joka on kaunis, mutta myös päänsisällä liikkuukin jotain, uskaltaa sanoa oman mielipiteensä ja on itsenäinen?

Olen 29. Kaverit pitävät minua ”kodinrakentajana”, olen kuulemma hyvä kokkaamaan, ystävällinen, sosiaalinen ja eläinrakas.

Eli mitä teen? Deletoinko kaikki miehiltä tulleet kommentit jotta muut miehet eivät niitä näe? Alanko ”kylmäksi” kaikkia niitäkin miehiä kohtaan jotka minua kiinnostavatkin? Alanko ravaamaan baareissa vaikka se ei hirveästi nappaakaan? Vai tyydynkä vaan vanhanpiian kohtalooni ja odottelen että josko sitten joskus nelikymppisenä jollekin kelpaisin?

70

8531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sarvikuonokas

      Ehkä ripaus nöyryyttä voisi auttaa..

      • kukkaistyttö78

        menen nöyränä nurkkaan häpeämään, josko se elämäni mies sitten tulisi ovelleni kolkuttamaan,.;)


      • sarvikuonokas
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        menen nöyränä nurkkaan häpeämään, josko se elämäni mies sitten tulisi ovelleni kolkuttamaan,.;)

        Ajattelin lähinnä kun et keksinyt mitään vikaa itsestäsi niin ehkä olisit miesten mielestä helpommin lähestyttävissä jos osoittaisit olevasi kuitenkin ihan tavallinen.. eli ns ei täydellinen :)


      • kukkaistyttö78
        sarvikuonokas kirjoitti:

        Ajattelin lähinnä kun et keksinyt mitään vikaa itsestäsi niin ehkä olisit miesten mielestä helpommin lähestyttävissä jos osoittaisit olevasi kuitenkin ihan tavallinen.. eli ns ei täydellinen :)

        Tapanani ei ole "esittää" mitään. Olen semmmoinen kuin olen, joissain asioissa olen ihan tavallinen, toisissa vähemmän tavallinen. Miksi minun pitäisi muuttua joksikin jota en ole? En koskaan esitä olevani täydellinen, on minullakin vikani kuten kaikilla muillakin.


      • sarvikuonokas
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        Tapanani ei ole "esittää" mitään. Olen semmmoinen kuin olen, joissain asioissa olen ihan tavallinen, toisissa vähemmän tavallinen. Miksi minun pitäisi muuttua joksikin jota en ole? En koskaan esitä olevani täydellinen, on minullakin vikani kuten kaikilla muillakin.

        Oletko varma ettet esitä?

        Mutta tosiasiahan tässä on se että tunnen sua just noiden rivien verran että todelliset syyt voivat olla jossain aivan muualla..

        Eli en ihmettele yhtään vaikka olisin täysin väärässä :)


    • sirpamaikkarilta

      jos suhdetta haluaa niin mahtaako siitä suhteesta onnellista tullakkan. Katkeruus ja kateus muiden suhteita kohtaan ei ainakaan auta, oli sitten miten kaunis, aktiivinen ja älykäs tahansa.

      • kukkaistyttö78

        No ei mikään suhde itsestäänkään onnistu, kyllä joka suhteen eteen on töitä tehtävä, ja kummankin osapuolen ei riitä jos yksi on aktiivinen.

        Mistä niin päättelit että olisin kateellinen?


      • sirpamaikkarilta
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        No ei mikään suhde itsestäänkään onnistu, kyllä joka suhteen eteen on töitä tehtävä, ja kummankin osapuolen ei riitä jos yksi on aktiivinen.

        Mistä niin päättelit että olisin kateellinen?

        vaan mieleen kun sanoit kaverien ympärillä pariutuvan ja ittes jäävän yksikseen. En tiiä onko sitten kateellisuutta vai pelkoa siitä että jäät yksin kun kaikilla muilla on perhe.


    • vaikutat juuri

      sellaiselta (sopivan itsevarmalta), josta itsekin saattaisin kiinnostua. Siis siinä tapauksessa jos en olisi omaa kaunista, fiksua ja itsevarmaa naistani jo löytänyt.

      Ensinnäkin, siitä päätellen, miten kerrot deittiesi käyttäytyvän, on pakko hiukan ihmetellä minkä tyyppisten miesten tähtäimeen oikeastaan eksyt. Kannattaisiko kenties miettiä uudestaan, olisiko omassa valintaprosessissa jotain vialla.

      Toiseksi: miehet, erityisesti tällaiset itsevarmat ;-) ja tosissaan liikkeellä olevat, pitävät haasteista. Me haluamme naisen, joka tietää itsekin olevansa kaiken sen vaivan arvoinen. Älä heittäydy kokonaan passiiviseksi, mutta anna kuitenkin vaikutelma että sinä olet se jota saa jahdata. Samalla tulet muuten testanneeksi sen, onko se toinen ihan oikeasti tosissaan ja riittääkö kantti loppuun saakka.

      Ai niin. Lienee sanomattakin selvää, että panosta laatuun, älä määrään. Deittaile siis yhtä kerrallaan. Vaikeasti tavoiteltava ei tarkoita sitä että tuo esiin, kuinka paljon olisi muitakin vaihtoehtoja samanaikaisesti tarjolla, vaan sitä että elämäsi ei ole siitä kiinni tuleeko deittailusta pidempi suhde.

      • itsevarma nainen

        Olipa jotenkin ällöttävä kirjoitus. Itse en aidosti itsevarmana naisena kiinnostuisi kirjoittajan kaltaisesta miehestä.

        Sinulle aloittaja sanoisin, että älä rakenna itsetuntoasi muiden sanomisten varaan. Et vaikuta lainkaan itsevarmalta, sillä et kerro millainen oikeasti olet, olet tehnyt mallintöitä (ulkoinen hyväksyntä ulkonäölle), muut ovat kehuneet fiksuksi (taas ulkopuolelta tullut maininta). Hanki itsevarmuutta miettimällä omat heikkoutesi ja vahvuutesi, ole aidosti oma itsesi. Älä hae hyväksyntää miehiltä tai ylipäätään muilta ihmisiltä, se on passiivisuutta, vaan tiedä itse mitä haluat ja tavoittele sitä. Jos et sitä saa niin mitä sitten, sinulla on itsesi. Ja lyödäänkö vetoa, että kun olet aidosti sinut itsesi kanssa, tuhahdat tälle kirjoituksellesi.


      • kukkaistyttö78

        "Ensinnäkin, siitä päätellen, miten kerrot deittiesi käyttäytyvän, on pakko hiukan ihmetellä minkä tyyppisten miesten tähtäimeen oikeastaan eksyt. Kannattaisiko kenties miettiä uudestaan, olisiko omassa valintaprosessissa jotain vialla. "

        No eikö se ole niin, että kaikki miehet sanovat että "eivät halua seurustella" niin kauan kuin löytävät jonkun jonka kanssa haluavat. Eikö tämä ole ihan sama juttu. Voi olle että nämä miehet osoittavat enemmän vaivaa jonkun muun naisen takia, eivät vain viitsi vaivatua minun takiani, syystä tai toisesta mikä on minulle epäselvä. Olen deittaillut kaikenlaisia miehiä en etsi mitään "pahoja" poikia ainakaan enää, joskus nuorempana ehkä. Ehkä annan tuommoisen käyttäytymisen liian helposti anteeksi, mutta sitten jos huomautan esim siitä, että mies on myöhässä, niin saan kuulla heti olevani vaikka ties mitä. Odotan vain miehiötä samaa kuin odottaisin ystävältäni. Ei ole oikein peruuttaa tapaamista viime minuuteilla tai ilmestyä paikalle yön pikkutunteina.

        "
        Toiseksi: miehet, erityisesti tällaiset itsevarmat ;-) ja tosissaan liikkeellä olevat, pitävät haasteista."

        No en tiedä mutta harvassa tuntuvat olevan nuo itsevarmat miehet ainakin Suomessa. Miehet eivät vain näytä uskovan että joku kaunis ja fiksu nainen voisi olla heistä kiinnostunut. Kuulen usein esim. "mitä noin kaunis nainen näkee minussa" jne. Olet aivan oikeassa tuossa, että ehkä minun pitäisi miesten antaa tehdä se jahtaaminen. Mutta toisaalta, hyvin passiivisia nuo tuntuvat olevan, joten en tiedä jos minä en tee mitään aloitetta, joutuisinko istumaan joka ilta yksin kotona...

        "Lienee sanomattakin selvää, että panosta laatuun, älä määrään. Deittaile siis yhtä kerrallaan. "

        Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään? Päinvastoin kaverini neuvovat minua tapailemaan usemapia miehiä kuin itkemään sen yhden perään 8sen kenestä kerroin). Itse mielelläni deittailisin vain yhtä miestä, mutta eipä hän näytä haluavan tavata minua.


      • kukkaistyttö78
        itsevarma nainen kirjoitti:

        Olipa jotenkin ällöttävä kirjoitus. Itse en aidosti itsevarmana naisena kiinnostuisi kirjoittajan kaltaisesta miehestä.

        Sinulle aloittaja sanoisin, että älä rakenna itsetuntoasi muiden sanomisten varaan. Et vaikuta lainkaan itsevarmalta, sillä et kerro millainen oikeasti olet, olet tehnyt mallintöitä (ulkoinen hyväksyntä ulkonäölle), muut ovat kehuneet fiksuksi (taas ulkopuolelta tullut maininta). Hanki itsevarmuutta miettimällä omat heikkoutesi ja vahvuutesi, ole aidosti oma itsesi. Älä hae hyväksyntää miehiltä tai ylipäätään muilta ihmisiltä, se on passiivisuutta, vaan tiedä itse mitä haluat ja tavoittele sitä. Jos et sitä saa niin mitä sitten, sinulla on itsesi. Ja lyödäänkö vetoa, että kun olet aidosti sinut itsesi kanssa, tuhahdat tälle kirjoituksellesi.

        Ihan vaan yritin välttää itseni "kehuskelua" koska olisi sitten tyypilliseen suomalaiseen tyyliin saanut heti haukkumiset niskaan siitä kuinka olen "itserakas". En välttämättä ole maailman itsevarmin ihmien, mutta eikö pieni epävarmuus ole vain inhimillstä ja aitoa? Sekin on osa minua ja en halua koskaan sitä menettää kokonaan. ja eikö sitä yleensä aina peitellä epävarmuutta semmoisella liialla itsevarmuudella juuri? Kyllä minä pidän itsestäni, ja tiedän olevani hyvä sydäminen ja minulla olisi paljon rakkautta annettavana sille oikealla ihmiselle. Mutta eipä näytä tässä maassa kenellekään miehellä kelpaavan.


      • täällä....
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "Ensinnäkin, siitä päätellen, miten kerrot deittiesi käyttäytyvän, on pakko hiukan ihmetellä minkä tyyppisten miesten tähtäimeen oikeastaan eksyt. Kannattaisiko kenties miettiä uudestaan, olisiko omassa valintaprosessissa jotain vialla. "

        No eikö se ole niin, että kaikki miehet sanovat että "eivät halua seurustella" niin kauan kuin löytävät jonkun jonka kanssa haluavat. Eikö tämä ole ihan sama juttu. Voi olle että nämä miehet osoittavat enemmän vaivaa jonkun muun naisen takia, eivät vain viitsi vaivatua minun takiani, syystä tai toisesta mikä on minulle epäselvä. Olen deittaillut kaikenlaisia miehiä en etsi mitään "pahoja" poikia ainakaan enää, joskus nuorempana ehkä. Ehkä annan tuommoisen käyttäytymisen liian helposti anteeksi, mutta sitten jos huomautan esim siitä, että mies on myöhässä, niin saan kuulla heti olevani vaikka ties mitä. Odotan vain miehiötä samaa kuin odottaisin ystävältäni. Ei ole oikein peruuttaa tapaamista viime minuuteilla tai ilmestyä paikalle yön pikkutunteina.

        "
        Toiseksi: miehet, erityisesti tällaiset itsevarmat ;-) ja tosissaan liikkeellä olevat, pitävät haasteista."

        No en tiedä mutta harvassa tuntuvat olevan nuo itsevarmat miehet ainakin Suomessa. Miehet eivät vain näytä uskovan että joku kaunis ja fiksu nainen voisi olla heistä kiinnostunut. Kuulen usein esim. "mitä noin kaunis nainen näkee minussa" jne. Olet aivan oikeassa tuossa, että ehkä minun pitäisi miesten antaa tehdä se jahtaaminen. Mutta toisaalta, hyvin passiivisia nuo tuntuvat olevan, joten en tiedä jos minä en tee mitään aloitetta, joutuisinko istumaan joka ilta yksin kotona...

        "Lienee sanomattakin selvää, että panosta laatuun, älä määrään. Deittaile siis yhtä kerrallaan. "

        Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään? Päinvastoin kaverini neuvovat minua tapailemaan usemapia miehiä kuin itkemään sen yhden perään 8sen kenestä kerroin). Itse mielelläni deittailisin vain yhtä miestä, mutta eipä hän näytä haluavan tavata minua.

        Tuntuu olevan sama ongelma meillä? Lähdetäänkö joskus bailaamaan yhdessä? :) t. nainen -76 pääkaupunkiseudulta


      • tulossa...
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "Ensinnäkin, siitä päätellen, miten kerrot deittiesi käyttäytyvän, on pakko hiukan ihmetellä minkä tyyppisten miesten tähtäimeen oikeastaan eksyt. Kannattaisiko kenties miettiä uudestaan, olisiko omassa valintaprosessissa jotain vialla. "

        No eikö se ole niin, että kaikki miehet sanovat että "eivät halua seurustella" niin kauan kuin löytävät jonkun jonka kanssa haluavat. Eikö tämä ole ihan sama juttu. Voi olle että nämä miehet osoittavat enemmän vaivaa jonkun muun naisen takia, eivät vain viitsi vaivatua minun takiani, syystä tai toisesta mikä on minulle epäselvä. Olen deittaillut kaikenlaisia miehiä en etsi mitään "pahoja" poikia ainakaan enää, joskus nuorempana ehkä. Ehkä annan tuommoisen käyttäytymisen liian helposti anteeksi, mutta sitten jos huomautan esim siitä, että mies on myöhässä, niin saan kuulla heti olevani vaikka ties mitä. Odotan vain miehiötä samaa kuin odottaisin ystävältäni. Ei ole oikein peruuttaa tapaamista viime minuuteilla tai ilmestyä paikalle yön pikkutunteina.

        "
        Toiseksi: miehet, erityisesti tällaiset itsevarmat ;-) ja tosissaan liikkeellä olevat, pitävät haasteista."

        No en tiedä mutta harvassa tuntuvat olevan nuo itsevarmat miehet ainakin Suomessa. Miehet eivät vain näytä uskovan että joku kaunis ja fiksu nainen voisi olla heistä kiinnostunut. Kuulen usein esim. "mitä noin kaunis nainen näkee minussa" jne. Olet aivan oikeassa tuossa, että ehkä minun pitäisi miesten antaa tehdä se jahtaaminen. Mutta toisaalta, hyvin passiivisia nuo tuntuvat olevan, joten en tiedä jos minä en tee mitään aloitetta, joutuisinko istumaan joka ilta yksin kotona...

        "Lienee sanomattakin selvää, että panosta laatuun, älä määrään. Deittaile siis yhtä kerrallaan. "

        Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään? Päinvastoin kaverini neuvovat minua tapailemaan usemapia miehiä kuin itkemään sen yhden perään 8sen kenestä kerroin). Itse mielelläni deittailisin vain yhtä miestä, mutta eipä hän näytä haluavan tavata minua.

        "Voi olle että nämä miehet osoittavat enemmän vaivaa jonkun muun naisen takia, eivät vain viitsi vaivatua minun takiani, syystä tai toisesta mikä on minulle epäselvä."

        Jos eivät viitsi vaivautua, niin siirry seuraavaan. So simple. Pelin henki pitäisi olla miehillekin selvä. Oikeasti tasokas nainen tietää sen itsekin, eikä suostu ottamaan vastaan minkäänlaista pelleilyä.

        "Ei ole oikein peruuttaa tapaamista viime minuuteilla tai ilmestyä paikalle yön pikkutunteina."

        Juurikin näin. Jos ei makaa letkuissa sairaalassa, on ihan turha selittää että tuli jotain muuta. Yön pikkutunneilla ilmestyjät siivoaa pois poliisi ;-)

        "Miehet eivät vain näytä uskovan että joku kaunis ja fiksu nainen voisi olla heistä kiinnostunut."

        Katselen ja kuuntelen omaani päivittäin miettien ihan samaa. Mutta ei voi mitään, siinähän tuo näyttää olevan.

        "Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään?"

        Totta kai voi, jos ja kun ei kerran ole kiire mihinkään. Itse en ole koskaan deittaillut kuin yhtä kerrallaan. Katsoo ensin yhden kortin, ja jos ei miellytä niin vaikka seuraavana päivänä seuraava kiertoon. Sellainen osoittaa minusta kunnioitusta sitä toista osapuolta kohtaan.


      • itsellesi
        itsevarma nainen kirjoitti:

        Olipa jotenkin ällöttävä kirjoitus. Itse en aidosti itsevarmana naisena kiinnostuisi kirjoittajan kaltaisesta miehestä.

        Sinulle aloittaja sanoisin, että älä rakenna itsetuntoasi muiden sanomisten varaan. Et vaikuta lainkaan itsevarmalta, sillä et kerro millainen oikeasti olet, olet tehnyt mallintöitä (ulkoinen hyväksyntä ulkonäölle), muut ovat kehuneet fiksuksi (taas ulkopuolelta tullut maininta). Hanki itsevarmuutta miettimällä omat heikkoutesi ja vahvuutesi, ole aidosti oma itsesi. Älä hae hyväksyntää miehiltä tai ylipäätään muilta ihmisiltä, se on passiivisuutta, vaan tiedä itse mitä haluat ja tavoittele sitä. Jos et sitä saa niin mitä sitten, sinulla on itsesi. Ja lyödäänkö vetoa, että kun olet aidosti sinut itsesi kanssa, tuhahdat tälle kirjoituksellesi.

        Tuo viestihän sisälsikin peräti yhden kirjoittajaa kuvaavan adjektiivin, ja sekin vielä hymiöllä varustettuna.


      • kukkaistyttö78
        tulossa... kirjoitti:

        "Voi olle että nämä miehet osoittavat enemmän vaivaa jonkun muun naisen takia, eivät vain viitsi vaivatua minun takiani, syystä tai toisesta mikä on minulle epäselvä."

        Jos eivät viitsi vaivautua, niin siirry seuraavaan. So simple. Pelin henki pitäisi olla miehillekin selvä. Oikeasti tasokas nainen tietää sen itsekin, eikä suostu ottamaan vastaan minkäänlaista pelleilyä.

        "Ei ole oikein peruuttaa tapaamista viime minuuteilla tai ilmestyä paikalle yön pikkutunteina."

        Juurikin näin. Jos ei makaa letkuissa sairaalassa, on ihan turha selittää että tuli jotain muuta. Yön pikkutunneilla ilmestyjät siivoaa pois poliisi ;-)

        "Miehet eivät vain näytä uskovan että joku kaunis ja fiksu nainen voisi olla heistä kiinnostunut."

        Katselen ja kuuntelen omaani päivittäin miettien ihan samaa. Mutta ei voi mitään, siinähän tuo näyttää olevan.

        "Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään?"

        Totta kai voi, jos ja kun ei kerran ole kiire mihinkään. Itse en ole koskaan deittaillut kuin yhtä kerrallaan. Katsoo ensin yhden kortin, ja jos ei miellytä niin vaikka seuraavana päivänä seuraava kiertoon. Sellainen osoittaa minusta kunnioitusta sitä toista osapuolta kohtaan.

        "Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään?"

        ""Totta kai voi, jos ja kun ei kerran ole kiire mihinkään. Itse en ole koskaan deittaillut kuin yhtä kerrallaan. Katsoo ensin yhden kortin, ja jos ei miellytä niin vaikka seuraavana päivänä seuraava kiertoon. Sellainen osoittaa minusta kunnioitusta sitä toista osapuolta kohtaan.""

        Hei, no enkai minäkään nyt samana päivä montaa tyyppiä tapaile! Etkö tuossa juuri itsekin sano, että seuraavana päivänä uusi mies?

        Jos en olisi tämän viimeisen puolen vuoden aikana tapaillut ketään muuta kuin tuota yhtä miestä, niin harmittaisi kyllä nyt, kun näytti tuo puoli vuotta yhteydenpitoakin olevan ihan yhtä tyhjän kanssa. Sitäpaitsi miehetkin tapailevat useampia tyttöjä yhtäaikaa, miksi naiset saisivat tapailla vain yhtä!? Sitten on eri asia jos aletaan seurustelemaan, mutta niin pitkällehän minä en näytä edes pääsevän.

        Itselläni on semmoinen periaate myös, että jos miehestä ei kuulu mitään viikkokausiin, tai jopa kuukausiin, niin silloin minä olen kyllä jo siirtynyt elämässä eteenpäin. Ei voi olla elämä niin kiireinen että ei ehdi tekstiviestiin vastata. Se on vain osoitus siitä, että ei kiinnosta tarpeeksi?


      • lisää seuraa...
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "Siis ei kai nyt voi deittailla vain yhtä kerrallaan, jos ei ole edes varma kuuleeko miehestä enää koskaan mitään?"

        ""Totta kai voi, jos ja kun ei kerran ole kiire mihinkään. Itse en ole koskaan deittaillut kuin yhtä kerrallaan. Katsoo ensin yhden kortin, ja jos ei miellytä niin vaikka seuraavana päivänä seuraava kiertoon. Sellainen osoittaa minusta kunnioitusta sitä toista osapuolta kohtaan.""

        Hei, no enkai minäkään nyt samana päivä montaa tyyppiä tapaile! Etkö tuossa juuri itsekin sano, että seuraavana päivänä uusi mies?

        Jos en olisi tämän viimeisen puolen vuoden aikana tapaillut ketään muuta kuin tuota yhtä miestä, niin harmittaisi kyllä nyt, kun näytti tuo puoli vuotta yhteydenpitoakin olevan ihan yhtä tyhjän kanssa. Sitäpaitsi miehetkin tapailevat useampia tyttöjä yhtäaikaa, miksi naiset saisivat tapailla vain yhtä!? Sitten on eri asia jos aletaan seurustelemaan, mutta niin pitkällehän minä en näytä edes pääsevän.

        Itselläni on semmoinen periaate myös, että jos miehestä ei kuulu mitään viikkokausiin, tai jopa kuukausiin, niin silloin minä olen kyllä jo siirtynyt elämässä eteenpäin. Ei voi olla elämä niin kiireinen että ei ehdi tekstiviestiin vastata. Se on vain osoitus siitä, että ei kiinnosta tarpeeksi?

        "Hei, no enkai minäkään nyt samana päivä montaa tyyppiä tapaile! Etkö tuossa juuri itsekin sano, että seuraavana päivänä uusi mies?"

        Käsitit ilmeisesti hiukan pieleen. Minä tarkoitin että yhden kanssa hoidetaan homma päätyyn saakka ja sitten siirrytään seuraavaan. Esimerkiksi, jos olen nähnyt Liisan eilen, ja olen sopinut tapaavani hänet vielä uudestaan vaikka ensi viikolla, niin en siinä välissä lähde Riitan kanssa ulos. Riitan voi viedä ulos siinä vaiheessa kun on Liisan kanssa sovittu ettei ole aihetta jatkotapaamisiin. Capito?

        "Sitäpaitsi miehetkin tapailevat useampia tyttöjä yhtäaikaa, miksi naiset saisivat tapailla vain yhtä!?"

        Missäs noin väitin? Minä (mies) olen aina tapaillut vain yhtä kerrallaan. Kukin toki tyylillään, mutta minusta se on kohteliaampaa ja osoittaa sille toiselle ettei ole vain "yksi muiden joukossa".

        "Ei voi olla elämä niin kiireinen että ei ehdi tekstiviestiin vastata. Se on vain osoitus siitä, että ei kiinnosta tarpeeksi?"

        Juurikin näin. Puheluihin ja viesteihin reagoidaan aina, ihan kuten muussakin sivistyneessä kanssakäymisessä. Itselläni ei ole ollut tapana pitää ketään puolittain roikkumassa, vaan viimeinen puhelu/ viesti on ollut sitten suora "ei aihetta jatkotoimenpiteille".


    • .....................

      jokin piirre, mikä ajaa miehet pois. Saatat olla fiksu, mutta entä ns. tunneälysi? puhutko itsestäsi liikaa, ovatko elämänarvosi "vääriä"? puhutko vain existäsi treffeillä tai haukut heidät kaikki ? Oletko ripustautuva?

      • kukkaistyttö78

        "
           jokin piirre, mikä ajaa miehet pois. Saatat olla fiksu, mutta entä ns. tunneälysi? puhutko itsestäsi liikaa, ovatko elämänarvosi "vääriä"? puhutko vain existäsi treffeillä tai haukut heidät kaikki ? Oletko ripustautuva?"

        En tiedä, mutta en tietääkseni puhu itsestäni liikaa, puhun jos kysytään.

        En puhu existäni enkä hauku, itseasiassa olemme hyviä ystäviä exieni kanssa.

        En ole ripustautuvakaan, mutta tietty epäluottamus minulla on kyllä miehiä kohtaan, ei ole ihmekään sen verran kuraa saanut kasvoilleen...


      • deittaillut suomi24:llä
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "
           jokin piirre, mikä ajaa miehet pois. Saatat olla fiksu, mutta entä ns. tunneälysi? puhutko itsestäsi liikaa, ovatko elämänarvosi "vääriä"? puhutko vain existäsi treffeillä tai haukut heidät kaikki ? Oletko ripustautuva?"

        En tiedä, mutta en tietääkseni puhu itsestäni liikaa, puhun jos kysytään.

        En puhu existäni enkä hauku, itseasiassa olemme hyviä ystäviä exieni kanssa.

        En ole ripustautuvakaan, mutta tietty epäluottamus minulla on kyllä miehiä kohtaan, ei ole ihmekään sen verran kuraa saanut kasvoilleen...

        Kirjoitat siihen tyyliin, ettet kelpaa kennellekään. Et kai sentään tuolla asenteella ole miestä etsimässä, että otat kenet tahansa kenelle kelpaat? Toivottavasti kriteerisi ovat kohdallaan eli et ota ketä tahansa oli minkälainen renttu tai muu, mutta etteivät kriteerit ole toisaalta liiankin korkealla. Kumpikin on yhtä huono juttu...

        Minä uskon että pahin ongelma seurustelukumppanin löytämisessä on se, että miten saisi tuotua oman persoonansa sopivasti esille eli että kumpikin tajuaa mikä toinen on miehiään, mutta ei kuitenkaan revitetä koko sielua ihmiselle, jota ei välttämättä tule enää koskaan tapaamaan. Minkälaisen kuvan luulet, että miehet saavat sinusta -joka tilanteessa täydellisen ja pärjäävän vai inhimillisen ja mielenkiintoisen ihmisen? Kerrotko itsestäsi muuta kuin ulkokohtaisia asioita? Pieni pehmeyden ja herkkyyden paljastaminen on hyvästä, jos aikoo saada miehen kiinnostumaan. Vaikka olisi itsevarma, niin sitä ei kannata ainakaan ylikorostaa.

        Pahin ongelma minulla oli deittailuaikoinani se, että kaikki miehet tuntuivat tylsiltä keskustelukumppaneilta. Se saattoi hyvinkin olla siitä kiinni, etteivät osanneet tuoda persoonallisuuttaan. Asiaa ei parantanut vaikka joidenkin kanssa tavattiin toisenki kerran. Löysin kyllä sittemmin täältä suomi24:ltä upean, älykkään ja mielenkiintoisen aviomieheni:) Siihen ei tarvittu kuin kirjoittelua n. 20 miehen kanssa (suomi24:n sivustolla tapahtuvaa viestittelyä en laske tuohon mukaan) ja tapaaminen 6 miehen kanssa, aikaa kului n. 1,5 v. En halunnut panostaa turhiin tapaamisiin, joten mietin tarkkaan ennen kuin lähdin tapaamaan ketään.

        Kannattaa lukea jotain seurusteluaiheisia kirjoja, jos ei saa muuten vastakkaista sukupuolta kiinnostumaan.

        P.s. Jos et halua korostaa missimäisyyttäsi, mikä voi myös pelottaa joitakin miehiä, niin laita tukka kiinni, äläkä meikkaa korostetun voimakkaasti.


      • kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "
           jokin piirre, mikä ajaa miehet pois. Saatat olla fiksu, mutta entä ns. tunneälysi? puhutko itsestäsi liikaa, ovatko elämänarvosi "vääriä"? puhutko vain existäsi treffeillä tai haukut heidät kaikki ? Oletko ripustautuva?"

        En tiedä, mutta en tietääkseni puhu itsestäni liikaa, puhun jos kysytään.

        En puhu existäni enkä hauku, itseasiassa olemme hyviä ystäviä exieni kanssa.

        En ole ripustautuvakaan, mutta tietty epäluottamus minulla on kyllä miehiä kohtaan, ei ole ihmekään sen verran kuraa saanut kasvoilleen...

        tietämättäsi rakentanut muurin, jota et tällä hetkellä itse näe?

        Tuli vain mieleen, että jos sulla on ajatuksiin päässyt livahtamaan sellaisia juonteita, et "kaikki miehet netissä sitä tai tätä", "kaikilta miehiltä enemmän tai vähemmän kuraa" ja silleen...?

        Tuli vähän kärjistetysti esitettyä, mutta näkyypähän pointti selkeämmin. Eli jospa huomaamattasi olet ajautunut tarkastelemaan miehiä ennakkoluulojen silmälaseilla?


    • mikä tossa sun jutussa mättää mut toi verrokkinaisen juttu on aikalailla selvää pässinlihaa, se on todennäköisesti katellu sitä kermaa kakun päältä sen alkuelämänsä ja sehän on tunnettu fakta että jos miehellä on kysyntää naisten keskuudessa kuin jäätelöllä helvetissä niin ei sitä yks nainen jaksa kiinnostaa. Todennäköisesti se on 35 vuotiaana sit ottanu jonku perus pallinaaman jonka suurin valtti on nuoruus, näin ollen pikkasen vanhempi nainen saa nuoren miehen ja perus pallinaama mies kauniin naisen, win win kummallekkin ja kumpikin voi elää siinä uskossa et sai hyvän yksilön.

      • ....

        kyllä noiden stereotypioidesi vanki...


    • Paniikki iskis sun kanssa, vaikka alkuun vois hyvältä tuntuakin.

      En tiedä mistä johtuu, mutta tekstisi kun luin, ni tuli kuva, että suhde mieheen olis tärkeämpi, kuin se mies kenen kanssa siihen suhteeseen alkaisit.

    • "uskaltaa sanoa oman mielipiteensä ja on itsenäinen?"

      Että jos nuo ominaisuudet menee överiksi, niin se on kyllä aika iso miinus. Liiallinen jyrkkien mielipiteiden laukominen ja itsenäisyyden korostaminen ei ole hyväksi.

      Itse en henkilökohtaisesti pidä ihmisistä joilla on pakottava tarve tuoda joka asiassa esiin omat mielipiteensä. Varsinkaan jos sitä mielipidettä ei osaa ilmaista korrektisti.

      Itsenäisyyttään mainostavat ihmiset taas monesti ovat kykenemättömiä pyytämään ja/tai vastaan ottamaan apua. Pahimmassa tapauksessa avuntarjoa saa täydeltä laidalta paskaa niskaansa....

    • viilisniilis

      Sä etsit hirveästi syytä sille, että miksi suhteista ei tule mitään. Ei sille ole välttämättä mitään syytä. Sä et ole vain tavannut sopivaa miestä. Sitten jos ihana mies kiinnostuu susta tosissaan, ei se välitä vaikka sä olisit yli-innokas tms.

      Kaikissahan meissä on huonoja puolia ja jos sopiva tyyppi löytyy, niin se sietää nekin. Ei sitä varmaan koskaan opi rakastamaan vaikka toisen outoa halua tapella joka perjantai kello 12, mutta sitä oppii sietämään.

      Ihmissuhteista on tehty jotain ihme pelejä nykyään. Meikäläinenkin kyttäs kellon kanssa, että koska tekstaan yhdelle ukolle takaisin, etten vaikuttais liaan innokkaalta... Aika sairasta. Ihme sääntöjä kaikessa, ei saa olla liian innokas, ei saa olla sitä tai tätä.

      • kukkaistyttö78

        Niin en minä itsestäni etsi syitä, mutta ehkä käyttäytymiseni näissä deitti tilanteissa on se syy? En vaan voi käsittää miten tämä voi olla niin vaikeaa... Sitä en ymmärää miksi joku näistä ihanista miehistä joita olen tavannut ei voi kiinnostua minusta? Esim. olin treffeillä erään miehen kanssa, ja pidettiin yhteyttä sen jälkeen, ehdotin pari kertaa tapaamista, mutta tällä oli "aina kiireitä". Sitten hän yhtäkkiä lähetti minulle viestin, jossa sanoi alkaneensa seuruistella. Ihmetyttää vaan mikä tässä toisessa naisessa oli niin ihmeellistä, että hänen kanssaan piti hypätä heti seurustelemaan? Minussa ei tunnu olevan sitä ihmeellisyyttä ainakaan, ainakaan miesten mielestä.


      • viilisniilis
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        Niin en minä itsestäni etsi syitä, mutta ehkä käyttäytymiseni näissä deitti tilanteissa on se syy? En vaan voi käsittää miten tämä voi olla niin vaikeaa... Sitä en ymmärää miksi joku näistä ihanista miehistä joita olen tavannut ei voi kiinnostua minusta? Esim. olin treffeillä erään miehen kanssa, ja pidettiin yhteyttä sen jälkeen, ehdotin pari kertaa tapaamista, mutta tällä oli "aina kiireitä". Sitten hän yhtäkkiä lähetti minulle viestin, jossa sanoi alkaneensa seuruistella. Ihmetyttää vaan mikä tässä toisessa naisessa oli niin ihmeellistä, että hänen kanssaan piti hypätä heti seurustelemaan? Minussa ei tunnu olevan sitä ihmeellisyyttä ainakaan, ainakaan miesten mielestä.

        sen miehen mielestä. Te ette vaan sopineet yhteen. Sun treffikäyttäytymisesi tai mikään muukaan ei ollut syynä siihen, että se valitsi toisen. Se toinen vain oli sille parempi.

        Ja muuten, on aika vaikeaa sanoa täältä käsin, että mikä sun treffikäyttäymisessa olisi vialla, kun ei ole nähnyt sua treffeillä. Jollei nyt ole heti ensimmäisessä lauseessa kertonut, että "Oon muuten keksinyt meidän lapsille nimet: Niistä tulee Erkki-Juhani ja Pirkko Irmeli!" tai sanonut rakentaneensa uhrialttaria miehen kunniaksi, niin en usko, että omalla NORMAALILLA käytöksellä olisi negatiivista vaikutusta. Varmaan jokainen tahtoo antaa hyvän kuvan treffeillä, joten kätöskin on hyvää. Sä oot varmaan ihan hyvä tyyppi niiden mielestä, mutta ne eivät vaan ihastuneet sinuun.


      • hetki-nen
        viilisniilis kirjoitti:

        sen miehen mielestä. Te ette vaan sopineet yhteen. Sun treffikäyttäytymisesi tai mikään muukaan ei ollut syynä siihen, että se valitsi toisen. Se toinen vain oli sille parempi.

        Ja muuten, on aika vaikeaa sanoa täältä käsin, että mikä sun treffikäyttäymisessa olisi vialla, kun ei ole nähnyt sua treffeillä. Jollei nyt ole heti ensimmäisessä lauseessa kertonut, että "Oon muuten keksinyt meidän lapsille nimet: Niistä tulee Erkki-Juhani ja Pirkko Irmeli!" tai sanonut rakentaneensa uhrialttaria miehen kunniaksi, niin en usko, että omalla NORMAALILLA käytöksellä olisi negatiivista vaikutusta. Varmaan jokainen tahtoo antaa hyvän kuvan treffeillä, joten kätöskin on hyvää. Sä oot varmaan ihan hyvä tyyppi niiden mielestä, mutta ne eivät vaan ihastuneet sinuun.

        > Sussa ei ollut mitään ihmeellistä

        :D ei kaikissa ole 'jotain ihmeellistä', usko tai älä. Jotkut ovat jopa tavallisia!

        Uskomatonta, eikö?

        Itsehän bongasin juuri tälläisen hyvällä itsetunnolla varustetun tytön, joka oli vuosia sinkkuillut (ihmettelen edelleen, miksi). Mekin olemme siinä iässä, että ympärillä syntyy kersoja sekä kaikki rakentavat taloja ja hankkivat koiria. En tiedä, onko tytölläni sen tiimoilta jotain kriisiä, ehkä, mutta mulla ei ole elämässä ainakaan minnekään kiire.

        ps. joskus vaan onnistuu deittailee monen idiootin kanssa putkeen, ei siitä kannata huolestua (et ole ensimmäinen)..


      • eri mieltä
        hetki-nen kirjoitti:

        > Sussa ei ollut mitään ihmeellistä

        :D ei kaikissa ole 'jotain ihmeellistä', usko tai älä. Jotkut ovat jopa tavallisia!

        Uskomatonta, eikö?

        Itsehän bongasin juuri tälläisen hyvällä itsetunnolla varustetun tytön, joka oli vuosia sinkkuillut (ihmettelen edelleen, miksi). Mekin olemme siinä iässä, että ympärillä syntyy kersoja sekä kaikki rakentavat taloja ja hankkivat koiria. En tiedä, onko tytölläni sen tiimoilta jotain kriisiä, ehkä, mutta mulla ei ole elämässä ainakaan minnekään kiire.

        ps. joskus vaan onnistuu deittailee monen idiootin kanssa putkeen, ei siitä kannata huolestua (et ole ensimmäinen)..

        Meissä kaikissa on jotain ihmeellistä. Se on ihan eri asia, osaavatko kaikki muut niitä erityisiä piirteitä arvostaa, mutta kaikista meistä niitä silti löytyy.

        Päivän hempeilyannos: ehkä siitä tietää löytäneensä "sen oikean", kun tapaa ihmisen joka osaa arvostaa niitä omia erityisiä piirteitä, ja löytää niitä myös toisesta.


    • Olisitko itse alkanut seurustella jokaisen miehen kanssa, jota olet tapaillut ja jonka kanssa on jollakin tavalla synkannut?

      Jos vastaus on "kyllä", niin ensimmäisenä tulee mieleen, että onko ykkösenä suhde, vai mies?

      Jos vastaus on "ei", niin asetu silloin sen ei-seurustelua haluavan miehen asemaan ja koita myös ymmärtää, että mieskin voi kokea samoin, kuin sinä. Ei se vaan aina natsaa kohdalle miehelläkään.

      Vikaa ei ole sinussa, eikä miehessä, vikaa ei todennäköisesti ole olemassakaan koko jutussa, vaan toisilleen sopivat ihmiset eivät ole vielä edes tavanneet.

      • suhde

        vai mies?

        "Ei."


    • Rikharttia ja Sumia ajatuksella...

      (Kirjota tässä nyt sitten ku taustalla soi "ei yksinäinen unta saa"... tuomittu epäonnistumaan ku ajatus karkailee.)

      Ai nii siis joo. tässä tapauksessa tuskin vuori ei tuu mohammedin luo... Eli jos sie ootat "sen oikeen" yhteyden ottoa, niin harvoin se oikee viittii lähtee jauhamaan ja painamaan läpi sen miestulvan joka pommittaa sinua. Otappa itte se näppis nätisti käteen ja etsi sitä miestä jonka sie haluut. Ei niinkää sitä joka haluaa sinut. Miusta vähän kuulostaa siltä että sie vaan ajaudut passiivisena treffistä toiseen. "No on toi ihan kiva kai sitä vois vilkasta" Sit ku aikaa menee nii sieki varmaan aktivoidut ja alat sit vähän painostaa, eteenpäin...

      Se että ne kattoo sitä hommaa kaverimielellä voi johtua siitä että niiden kantti ei kestäkään sitä tietynlaista kilpailuasemaa. Vaikka se on kumminki aika houkutteleva olla alfa-naaraan puoliso niin se aiheuttaa sit vähän epävarmuutta, "Olenko minä rittävän hyvä" Ja vaikka ne kuinka muuta vakuuttaa, niin se kaveripohjalle siirtyminen on turvallisempi vaihtoehto.

      Ehkä jotain tuommosta.. :D Joo ja sit se aktiivinen tutustumistoiminta kannattaa alottaa minusta :p

      • kukkaistyttö78

        "
        Se että ne kattoo sitä hommaa kaverimielellä voi johtua siitä että niiden kantti ei kestäkään sitä tietynlaista kilpailuasemaa."

        Niin, tuota en ole tullut edes ajatelleeksi. Mutta toisaalta olen kyllä aina olut aktiivinen jos olen itse jostakin ollut kiinnostunut, mutta yleensä se näyttää vain toimivan minua vastaan, jos itse osoitan kiinnostuksen. Sitten jos en näytä mitään kiinnostusta, niin nämä miehet juoksevat kyllä perässä, ainakin siihen asti kun minä huomioin heidät. Sitten varmaan kiinnostus lopahtaakin pian.

        Voi ollakin että minusta on tullut niin skeptinen, että ajaudun passiivisen treffeiltä toiseen, enkä jaksa oikein edes kiinnostua kenestäkään kun ajattelen, että ei se kestä kumminkaan. Saatan jopa katsella "onnellisia" pareja ja ajatella että mitäs siinä nyt naureskelette, huomenna se menee poikki kumminkin. .. :D

        Kyllä minä luulinkin että olin löytänyt sen miehen jonka haluan, mutta tämä ei näköjään halua muuta kuin kirjeenvaihto suhteen, koska ei suostu tapaamaan!


      • kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "
        Se että ne kattoo sitä hommaa kaverimielellä voi johtua siitä että niiden kantti ei kestäkään sitä tietynlaista kilpailuasemaa."

        Niin, tuota en ole tullut edes ajatelleeksi. Mutta toisaalta olen kyllä aina olut aktiivinen jos olen itse jostakin ollut kiinnostunut, mutta yleensä se näyttää vain toimivan minua vastaan, jos itse osoitan kiinnostuksen. Sitten jos en näytä mitään kiinnostusta, niin nämä miehet juoksevat kyllä perässä, ainakin siihen asti kun minä huomioin heidät. Sitten varmaan kiinnostus lopahtaakin pian.

        Voi ollakin että minusta on tullut niin skeptinen, että ajaudun passiivisen treffeiltä toiseen, enkä jaksa oikein edes kiinnostua kenestäkään kun ajattelen, että ei se kestä kumminkaan. Saatan jopa katsella "onnellisia" pareja ja ajatella että mitäs siinä nyt naureskelette, huomenna se menee poikki kumminkin. .. :D

        Kyllä minä luulinkin että olin löytänyt sen miehen jonka haluan, mutta tämä ei näköjään halua muuta kuin kirjeenvaihto suhteen, koska ei suostu tapaamaan!

        Osaat sie olla sen verta herkkä että se kiinnostusen osottaminen on vähän sellanen on-off juttu.

        Jos opettelisit sillai varosti lisäämään sitä painetta Esim, ku joku ehdottaa treffejä niin vasta painoks sie ehdotat treffejä vähän pidemmän kaavan mukaan. Sen jälkeen sit ehdotat "voitas vaikka syödä mun luona" sillai, yritä saada käyntiin sellanen lumipalloefekti jota molemmat pyörittää.

        Jotenki mulla on sellanen kuvitelma siusta että sie oot vähän jokotai tyyppiä eli sellanen hienovaraisuus ja herkkyys noissa asioissa auttaa. Sellanen ihminen joka sanoo niiku asiat on, saattaa aiheuttaa vähän tunnelmia että tässä ollaan niiku joko tai...


    • perusteella

      fiksulta nuorelta naiselta. Olet saanut aika paljon negatiivisia kommentteja, luultavasti johtuvat kateudesta.

      Mielestäni sinun ei pitäisi haluta suhdetta niin kovasti. Keskity elämääsi ja deittaile vain niitä miehiä, joissa on sitä jotakin. Älä hae miestä, koska muillakin on, vaan hae jotain erityistä, joka sinuun oikeasti kolahtaa. Tuskin haluat ketä tahansa, sillä aivan varmasti sinä jonkinlaisen miehen saisit.

      Ei kannata "opetella nöyryyttä" tai laskea rimaa, vaikka jotkut täällä niin neuvovatkin. Sinussa tuskin on mitään vikaa. Sinä et vaan löydä haluamaasi niin helpolla. Ei kukaan löydä, joka on tosimielellä liikkeellä ja tahtoo tietyn tason kumppaniehdokkaita.

      Älä ainakaan ala notkumaan baareissa. Silloin tällöin voi käydä, muttei turhan usein.
      Äläkä ala harrastamaan yhden illan juttuja. Ne eivät ole tasokkaita, tuskin saat niistä irti mitään, mitä sinunlaisesi nainen on hakemassa. Miehet tosin olisivat tyytyväisiä, ainakin sen yön.

      Mitä jos hankkisit jonkun harrastuksen jossa tapaisi molemman sukupuolen edustajia?

      Olen myös huomannut että kun lakkaa yrittämästä, asiat loksahtavat kohdilleen kuin itsestään.

      Kaikkea hyvää sinulle :)

      • kukkaistyttö78

        Kiitos...Niin tuotakin mietin että jos alkaisi käydä vaikka jonkun yhdistyksen tapaamisissa tms. niin siellä saattaisi tavata ihan oikeasti fiksuja miehiä- :)

        En minä hae miestä siksi kun muillakin on, mutta olen vaan kyllästynyt AINA olemaan yksin. Olen sitäpaisti ainut kavereistani joka haaveilee lapsista ja kotielämästä, ja minä olen ainut jolla ei ole edes miestä!


    • Z6vbQ

      Kiinnitä tarkemmin huomiota siihen, millaisten tyyppien kanssa alat kommunikoimaan. Vaikuttaa jotenkin siltä, ettet osaa nähdä kovin helposti, millainen persoona siellä kirjoittelee takaisin.

      Minulle tuli ainakin mieleen ongelmistasi lausahdus "miksi naiset rakastuvat aina renttuihin". Joillekin tuntuu olevan vaan ylivoimaisen vaikeaa ymmärtää millainen henkilö on parisuhdekelpoinen ja millainen ei.

      Käy lävitse millaisten henkilöiden kanssa olet lähtenyt tai meinannut lähteä treffeille, ja etsi niistä yhteneväisyyksiä, joiden perusteella voisit olettaa myös tulevaisuudessa vastaavanlaisten tyyppien kanssa treffaamisen epäonnistuvan. Tämä helpottanee laadukkaamman materiaalin esiinkaivamista.

    • Asiasta.huvittunut

      3-4 vuotta sinkkuna ei ole pitkä aika. Veikkaisin, että väärän foorumin (netti) lisäksi ongelma on siinä, että olet epätoivoinen, mistä puolestaan seuraa, että näytät epätoivoiselta. Vai haluaisitko itse epätoivoisen miehen?

      Paras lääke tuohon luultavasti olisi, että lakkaisit pitämästä miehen löytämistä elämäsi päätavoitteena ja etsisit elämääsi muuta sisältöä. Kaunis ja mukava nainen löytää seuraa helposti myös ihan elävästä elämästä, ei siihen nettiä tarvitse.

    • Tod. näk.

      Mallit ja kaikenlaisilla messuilla minihameessa keikistelevät naiset on itseään täynnä olevia prinsessoja. Monessa naisessa tämä prinsessa"geeni" on, mutta vain kauniilla naisilla on varaa käyttäytyä sen mukaisesti.

      Toisin kuin miehiltä, niin naisilta ei vaadita kummoistakaan ulkonäköä jotta he voisivat mallintöitä tehdä joten en menisi varmaksi sanomaan että olisit sen kauniimpi kuin muutkaan. Ehkä tuo on vain omaa pätemisen tarvettasi jolla voit selitellä itsellesi sen, että miehet muka pelkää sua koska olet universumin kauneimpia naisia? Itsepetos on kummallinen juttu.

      Yleensä naiset jotka tiedostaa ulkonäkönsä eli juuri nämä edellä mainitut mallit ja PR-tytöt ei osaa olla luonnollisesti miesten seurassa vaan koko ajan on pieni näytös menossa, eli keimaillaan ja ollaan kuin jossain privaattinäytöksessä. Tämä luonnottomuus varmasti karkottaa miehet, koska et ole oma itsesi.

      Yhden yön suhteeseen miehet voivat keimailevan naisen ottaa koska kyse on pelkästä panemisesta, mutta pidempään suhteeseen ei kelpaa nainen, joka päivittäin henkisesti masturboi oman peilikuvansa edessä.

      • kukkaistyttö78

        Huomaa kyllä että on taas naisen kirjoittama. Ensiksikin malli ja joku pr tai porno tähti on ihan eri asia. Malliksi ei ole asiaa kuin kriteerit täyttävillä. Seksialalle tai pr:n pääsee kuka vaan... ;)

        Pieni flirtti ja keimailu on elämän suola. Ei ole kukaan mies valittanut, joskus on sanottu että en tarpeeksi keimaile mutta se on niiltä miehiltä jotka eiväy ole minua kiinnostaneet muutenkaan.

        Ja oletko sokea mutta sanoin että en yhdenillan juttuja harrasta.


      • skärme
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        Huomaa kyllä että on taas naisen kirjoittama. Ensiksikin malli ja joku pr tai porno tähti on ihan eri asia. Malliksi ei ole asiaa kuin kriteerit täyttävillä. Seksialalle tai pr:n pääsee kuka vaan... ;)

        Pieni flirtti ja keimailu on elämän suola. Ei ole kukaan mies valittanut, joskus on sanottu että en tarpeeksi keimaile mutta se on niiltä miehiltä jotka eiväy ole minua kiinnostaneet muutenkaan.

        Ja oletko sokea mutta sanoin että en yhdenillan juttuja harrasta.

        Kun mikään näistä syistä, joita sulle luetellaan, ei sulle kelpaa? Haetko vain hyväksyntää tässä?

        Ja muuten, mallin hommiin ei tarvitse olla varsinaisesti kaunis. Pitää olla vain pitkä ja hoikka ja kasvojen tulee olla helposti "muokattavissa". Mallit ovat useasti aivan tavallisen näköisiä, jopa erikoisen. Malli ei ole synonyymin kauniille. Katso vaikka Saimi Nousiaista.


      • kukkaistyttö78
        skärme kirjoitti:

        Kun mikään näistä syistä, joita sulle luetellaan, ei sulle kelpaa? Haetko vain hyväksyntää tässä?

        Ja muuten, mallin hommiin ei tarvitse olla varsinaisesti kaunis. Pitää olla vain pitkä ja hoikka ja kasvojen tulee olla helposti "muokattavissa". Mallit ovat useasti aivan tavallisen näköisiä, jopa erikoisen. Malli ei ole synonyymin kauniille. Katso vaikka Saimi Nousiaista.

        "   Kun mikään näistä syistä, joita sulle luetellaan, ei sulle kelpaa? Haetko vain hyväksyntää tässä? "

        Miten niin ei kelpaa, en jaksa vain kuunnella negatiivista/kateellista valitusta, that's all. Todella paljon hyvää kommenttia on muuten tullut, paria poikkeusta lukuunottamatta.


      • skärme
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "   Kun mikään näistä syistä, joita sulle luetellaan, ei sulle kelpaa? Haetko vain hyväksyntää tässä? "

        Miten niin ei kelpaa, en jaksa vain kuunnella negatiivista/kateellista valitusta, that's all. Todella paljon hyvää kommenttia on muuten tullut, paria poikkeusta lukuunottamatta.

        Áina jos epäilee vaikka kirjoittajan kauneutta, onkin yhtäkkiä kateellinen. Miten voi olla kateellinen ihmiselle, jota ei edes tunne? Emme tiedä, oletko oikeasti malli, mallina työskentely ei ole oikeasti todiste siitä. Emme tiedä, oletko oikeasti edes työskennellyt mallina.

        Huomaatko itse ollenkaan, että miten negatiivisesti vastaat, jos joku väittää, että syy olisi sinussa?


      • skärme
        skärme kirjoitti:

        Áina jos epäilee vaikka kirjoittajan kauneutta, onkin yhtäkkiä kateellinen. Miten voi olla kateellinen ihmiselle, jota ei edes tunne? Emme tiedä, oletko oikeasti malli, mallina työskentely ei ole oikeasti todiste siitä. Emme tiedä, oletko oikeasti edes työskennellyt mallina.

        Huomaatko itse ollenkaan, että miten negatiivisesti vastaat, jos joku väittää, että syy olisi sinussa?

        emme tiedä, oletko oikeasti kaunis, mallina työskentely ei ole todiste siitä.


      • kukkaistyttö78
        skärme kirjoitti:

        Áina jos epäilee vaikka kirjoittajan kauneutta, onkin yhtäkkiä kateellinen. Miten voi olla kateellinen ihmiselle, jota ei edes tunne? Emme tiedä, oletko oikeasti malli, mallina työskentely ei ole oikeasti todiste siitä. Emme tiedä, oletko oikeasti edes työskennellyt mallina.

        Huomaatko itse ollenkaan, että miten negatiivisesti vastaat, jos joku väittää, että syy olisi sinussa?

        "Áina jos epäilee vaikka kirjoittajan kauneutta, onkin yhtäkkiä kateellinen.Miten voi olla kateellinen ihmiselle, jota ei edes tunne? "

        Eli sinulla on tapana epäillä muidenkin Suomi24 kirjoittajien ulkonäköä, koska sulla on siitä oikein kokemusta?

        Miten muuten voi epäillä jonkun kauneutta jos ei ole nähnyt?! ;)

        "
        Huomaatko itse ollenkaan, että miten negatiivisesti vastaat, jos joku väittää, että syy olisi sinussa?"

        Minä tiedän että syyn on minussa! Siksihän tämän koko ketjun kirjoitinkin. Mutta se syy ei ole se, mitä vihjasit. En vastaa negatiivisesti rakentavaan ja älykkääseen kommentoitiin, mutta tuollaiset vittuilevat jätän omaaan arvoonsa.


      • skärme
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "Áina jos epäilee vaikka kirjoittajan kauneutta, onkin yhtäkkiä kateellinen.Miten voi olla kateellinen ihmiselle, jota ei edes tunne? "

        Eli sinulla on tapana epäillä muidenkin Suomi24 kirjoittajien ulkonäköä, koska sulla on siitä oikein kokemusta?

        Miten muuten voi epäillä jonkun kauneutta jos ei ole nähnyt?! ;)

        "
        Huomaatko itse ollenkaan, että miten negatiivisesti vastaat, jos joku väittää, että syy olisi sinussa?"

        Minä tiedän että syyn on minussa! Siksihän tämän koko ketjun kirjoitinkin. Mutta se syy ei ole se, mitä vihjasit. En vastaa negatiivisesti rakentavaan ja älykkääseen kommentoitiin, mutta tuollaiset vittuilevat jätän omaaan arvoonsa.

        miksi pillastua jonkun tuntemattoman ihmisen kommentista, joka ei ole sinua nähnyt, jos hän ei usko sinun olevan kaunis? Ja kuten edellä mainitsin, mallintyöt eivät vielä ihmisestä kaunista tee, koska mallintöitä tekevät aivan normaalin näköisetkin ihmiset. Olisiko sinulle kova paikka, jos oikeassa elämässä joku ei viehättyisikään sinusta? Onko mahdoton ajatus, etteivät tapaamasi miehet pitäneetkään ulkonäöstäsi?

        On se vain on niin huvittavaa, jos näillä palstoilla kirjoittaa, ettei kirjoittaja ole välttämättä kaunis, on syynä heti kateus. Miksi edelleenkään olla kateellinen tuntemattomalle ihmiselle jota ei ola nähnyt?

        Kukaan ei ole sinulle erityisen pahasti vittuillut, miksi oikeasti tyrmäät heti ne negatiiviset syyt? Voit ihan oikeasti olla itsekeskeinen, mutta et vain huomaa sitä. Kukaan ei vain voi perustella väitteitään, koska ei tunne sinua. Mutta, onnea jokatapauksessa. Kirjoita vaikka Maajussi Ristolle, siinä olisi ainakin lupsakka mies tarjolla.


    • maeles

      että etsisit vastauksia täältä. Koska täältä sä et niitä välttämättä löydä.

      Törmäät sen sijaan kaikennäköisiin ja kielteissävyisiin kommentteihin.

      No mut mitäs jos sinä et ole luonnollisen näköinen (erään toisen kirjoituksen mukaan), niin minä olen mutta minulla on sama ongelma kuin sinulla. Ensin näyttäisi olevan kiinnostus, sen jälkeen se mitä todennäköisemmin häviää.

      Kai sinun täytyy odottaa, että joskus flaksi käy. Näin ilkeästi sanottuna.

    • ...tämä kirjoitus...

      tekee "Miehen logiikka" -osastolla?
      osoite on totaalisen väärä.

    • jos on

      OIKEASTI kaunis ja fiksu. Jos ei kelpaa, niin on syytä miettiä onko itsearvioinnissa jotain häikkää...

      • kukkaistyttö78

        "OIKEASTI kaunis ja fiksu. Jos ei kelpaa, niin on syytä miettiä onko itsearvioinnissa jotain häikkää..."

        uskomatonta... ai että jos ei ole NIIN kaunis ja fiksu, niin on tuomittu olemaan yksi koko elämänsä? :DDD


      • et ainakaan ole
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        "OIKEASTI kaunis ja fiksu. Jos ei kelpaa, niin on syytä miettiä onko itsearvioinnissa jotain häikkää..."

        uskomatonta... ai että jos ei ole NIIN kaunis ja fiksu, niin on tuomittu olemaan yksi koko elämänsä? :DDD

        tuon kommentin perusteella. pointti taisi mennä sulta ihan ohi.


    • Mangusti.

      yhdeltä mun kaverilta, joka on kaunis ja muutenkin mukava nainen. Jostain syystä suhteet kuitenkin kariutuvat melko nopeasti tai sitten jatkuvat vaivaalloisina vähän pitempään.

      Syy on se, että sulla on huono itsetunto, ainakin miesten suhteen. Ja se, että mies on elämän keskipiste. Sillä mun kaverilla on kyllä elämää ihan mukavanlaisesti, on harrastuksia, ystäviä jne. Silti pää menee sekaisin kun kiinnostava mies ilmestyy näköpiiriin. Jos miestä ei ole, niin silloinkin menee pää sekaisin.

    • prinssi-25v

      Mielenkiinnolla luin kukkaistyttö78 sun kirjoitusta ja siihen tulleita kommenttaja. Vaikea on nyt äkkiseltään löytää mitään yhtä ja yleispätevää yleistystä, mutta yritän kuitenkin tuoda oman mielipiteeni mukaan keskusteluun.

      Luulen, että ”kaikki” miehet haaveilevat ja ”haluaisivat” todella kauniin naisen, huomaahan sen netistä kuinka paljon on kuvia naismalleista, enkä puhu nyt vain aikuisviihteestä vaan ylipäänsä. Jos näin ei olisi nettihän olisi siisti ja asiallinen paikka. Luen itseni kuuluvan myös tähän miesten joukkoon, joka ihailee naiskauneutta ja jolle kävisi tällainen todella kaunis nainen.

      Luulen, että mitä tapahtuu on se, että mies, joka tapaa todella kauniin naisen ja joka on mahdollisesti vielä kiinnostunut miehestä. Tapahtuu tiedostettu ja/tai tiedostamaton haaveet, unelmat vastaan todellisuus törmäys. Joka varmasti aiheuttaa pelkoa ja hämmennystä miehelle. Miehellä ja varmaan myös naisillakin on tapana nähdä toiset ihmiset joko livenä tai kuvista niin, että niihin yhdistetään joitakin asioita, jotka kuvastaa miehen tai naisen ajatuksia, haaveita, unelmia tai fantasioita, joista ei oikeasti ole mitään fakta tietoa. Kaunis nainen nähdään objektina käytännössä katsoen elokuva- ,tv-hahmona, julisteena tai kuvana. Joka tekee juuri niitä asioita mitä se tekee elokuvissa tai tv-sarjoissa. Julisteeseen tai kuvaan voi taas itse kasata juuri niitä ominaisuuksia mitä haluaa kyseisen henkilön kuvassa omistavan. Siinä sitten menee pää sekaisin kun tuommoinen kuva ”herää” henkiin.

      Ja se mikä on suuri harmi ja häpeä, että media on tehnyt suuresta osasta kauniita naisia täysin bimboja, pieni osa varmasti myös onkin, mutta eniten siitä kärsii ne naiset ketkä ovat oikeasti fiksuja tai tai muuten kouluttautuneita. Sitten kun tavallinen mies tapaa tällaisen kauniin naisen. Tapahtuu mieltä repivä ristiriita minä kuvan suhteen. Toisaalta haluaa kauneutta ja älyä samassa paketissa, mutta mihin laittaa ne mielikuvat mitkä ovat eläneet mahdollisesti kymmeniä vuosia omaa elämää median ja kaveriporukoiden ohjatessa niitä naista ”esineellistämisen” suuntaan. Eli omat asenteet ja ennakkoluulot vaikeuttavat todellista elämää, koska ei haluta ottaa riskiä, että kaunis nainen olisi myös fiksu ja saattaisi sanoa jotain vastaan. Kauniin naisen oletetaan olevan ei niin fiksu, se on harmittava fakta tästä meidän yhteiskunnasta.

      Toinen juttu, mikä voi olla syy tilanteeseesi on, että miehillä kuten lähestulkoon kaikilla ihmisillä on kilpailuvietti, halu olla voittaja, halu päättää tärkeistä asioista. Etenkin jos nainen pystyy kyseenalaistamaan miehen henkisillä ominaisuuksilla, kuten väittely ja älykkyys. Se voi olla kova paikka miehen itsetunnolla, koska taas tämä iki ihana media on taas tehnyt kepposensa, että miehen täytyy olla vahva ja se joka vie suhdetta eteenpäin ja että roolit suhteessa on selvät. Taaskin molemmat tiedostetut ja tiedostamattomat viestit katsojalle etenkin miehelle, pönkittävät tätä miesuhoamista. Harvat miehet jaksavat tai viitsivät oikeasti kahlata kaiken tuon median tuoman kuvan taakse ja pohtia kriittisesti onko asia noin ja voiko/kannattaako sitä muuttaa? Siihen kun vielä lisää sen, että millaisessa perheessä ja ympäristössä on kasvanut. Valtaosa tällä hetkellä yli 20 vuotiasta miehistä on elänyt aikaa, jolloin lapsena on ollut esillä miehen yksiselitteinen oikeus olla aina oikeassa ja olla se oikea MIES suhteessa. On mahdollista muuttua lapsuuden jälkeen kun kasvaa aikuisuuteen, mutta kuinka moni on jaksanut kasvaa ns. toista polkua, kun on valmiiksi tehty latu vieressä.

      Tälläisiä ajatuksi mulla, hyviä jatkoja sulle kukkaistyttö78. Omasta mielestä ei kannata tukahduttaa ja peittää omia tunteita, siis olla ”kylmä” , että tapahtuisi jotain. Itse pidän tärkeänä rehellisyyttä ja aitoutta, teennäisyys on mielestä tosi ikävä asia.

      • kukkaistyttö78

        Hassua puhuin juuri tästä asiasta pari päivää sitten erään miespuolisen ystäväni kanssa, ja hän sanoi juuri tuota samaa. Että miehet haluavat kauniin naisen, mutta kun treffeillä tuleekin vastaan kaunis nainen, joska on kaiken lisäksi myös älykäs, tulee monelle miehelle pupu pöksyyn.

        Ja samoin, minulla on kokemusta tuosta miehen "fantasiasta" ja kun se tulee toteen niin tuleekin pakokauhu. Pyysin kerran lukiossa erästä poikaa kahville. No tapasimme pari kertaa mutta sitten miehen mielenkiinto näytti lopahtavan, tai niin luulin. No kerran humalassa tapasinmme jossain illanvietossa, ja kysyin häneltä, että eikö hän ollut tykännyt minusta vai mikä hänelle tuli. No poika vastasi, että oli unelmoinut minusta kymmenvuotiaasta lähtien, ja kun vihdoin olisi "saanut" minut, hän pelästyi!

        Kolmanneksi tuosta sinun kirjoituksesta (joka oli muuten tosi mielenkiintoista luettavaa), minulle tuli mieleen seikka, että juuri näiden stereotypioiden takia, monelle miehelle, kuten myös naiselle on todella vaikea hyväksyä, että nainen voi olla sekä kaunis että älykäs. Tässä ketjussakin näitä "epäilijöitä" on riittänyt. Moni mies jota olen tapaillut, on yrittänyt "kyseenalaistaa" älykkyyteni, ja poiminut mitä ihmeellisempiä "todisteita" sille että olen oikeasti ihan yhtä blondi älykkyydeltäni kuin hiusteni väriltä. Mutta sitten ne ystävänit, jotka ovat itse hurjan älykkäitä, ovat niitä, jotka pitävät minua älykkäänä. Eli miksi "vähemmmän älykkkäät" eivät "näe" älykkyyttäni, mutta oikeasti älykkäät näkevät!?

        Usein minulla onkin vähän "blondi" esitys päällä, koska annan ihmisille sitä, mitä he haluavat. Tekeydyn mielelläni "hieman avuttomaksi" ja extra naiselliseksi. Se näyttää tehoavan, kun taas moni mies ärsyyntyy siitä jos uskallan sanoa olevani erimieltä jostain keskustelemastamme asiasta. Ilmeisesti miehet haluavat juuri sellaisen "jees" naisen, joka vain sanoo "mitä sinä vain haluat kulta". ;)


        Minulle tuli myös eräänlainen herääminen luettuasi tuon kirjoituksen. Olen viime aikoina tapaillut aika paljon ns. "duunari" miehiä jostain syystä. Kuitenkin kaksi pisintä seurustelu suhteistani ovat olleet akateemisten, todella älykkäiden (valehtelematta mensan tasoisten) miesten kanssa. Vaikka en varmaan itse Mensaan pääsisikään, jostain syystä nuo suhteet olivat tasavertaisia.

        En sano missään nimessä että duunareissa ei olisi fiksuja miehiä, mutta hyvin usein vähemmän koulutetuilla, ei niin kunnianhimoisilla miehillä on kova tarve laittaa minua alas, arvostella, ja kai sillätavalla "kohottaa" omaa egoaan. Tai sitten toinen mahdollisuus, passivoitua ihan täysin, kuten tämä puoli vuotta tapailemani mies jonka mainitsin aloituksessani.

        Eli, minulla on kaksi vaihtoehtoa... Siirtyä hengailemaan luovien/akateemisten miesten lähettyville... missä? Tai löytää itselleni se toy boy 18v, (kuten tämä aloituksessa mainitsemani malli). Nuori mies, jolla miehinen itsetunto ei ole edes vielä kehittynyt,joten ego/ miehisyys ongelmia ei voi olla... ;)


      • prinssi-25v
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        Hassua puhuin juuri tästä asiasta pari päivää sitten erään miespuolisen ystäväni kanssa, ja hän sanoi juuri tuota samaa. Että miehet haluavat kauniin naisen, mutta kun treffeillä tuleekin vastaan kaunis nainen, joska on kaiken lisäksi myös älykäs, tulee monelle miehelle pupu pöksyyn.

        Ja samoin, minulla on kokemusta tuosta miehen "fantasiasta" ja kun se tulee toteen niin tuleekin pakokauhu. Pyysin kerran lukiossa erästä poikaa kahville. No tapasimme pari kertaa mutta sitten miehen mielenkiinto näytti lopahtavan, tai niin luulin. No kerran humalassa tapasinmme jossain illanvietossa, ja kysyin häneltä, että eikö hän ollut tykännyt minusta vai mikä hänelle tuli. No poika vastasi, että oli unelmoinut minusta kymmenvuotiaasta lähtien, ja kun vihdoin olisi "saanut" minut, hän pelästyi!

        Kolmanneksi tuosta sinun kirjoituksesta (joka oli muuten tosi mielenkiintoista luettavaa), minulle tuli mieleen seikka, että juuri näiden stereotypioiden takia, monelle miehelle, kuten myös naiselle on todella vaikea hyväksyä, että nainen voi olla sekä kaunis että älykäs. Tässä ketjussakin näitä "epäilijöitä" on riittänyt. Moni mies jota olen tapaillut, on yrittänyt "kyseenalaistaa" älykkyyteni, ja poiminut mitä ihmeellisempiä "todisteita" sille että olen oikeasti ihan yhtä blondi älykkyydeltäni kuin hiusteni väriltä. Mutta sitten ne ystävänit, jotka ovat itse hurjan älykkäitä, ovat niitä, jotka pitävät minua älykkäänä. Eli miksi "vähemmmän älykkkäät" eivät "näe" älykkyyttäni, mutta oikeasti älykkäät näkevät!?

        Usein minulla onkin vähän "blondi" esitys päällä, koska annan ihmisille sitä, mitä he haluavat. Tekeydyn mielelläni "hieman avuttomaksi" ja extra naiselliseksi. Se näyttää tehoavan, kun taas moni mies ärsyyntyy siitä jos uskallan sanoa olevani erimieltä jostain keskustelemastamme asiasta. Ilmeisesti miehet haluavat juuri sellaisen "jees" naisen, joka vain sanoo "mitä sinä vain haluat kulta". ;)


        Minulle tuli myös eräänlainen herääminen luettuasi tuon kirjoituksen. Olen viime aikoina tapaillut aika paljon ns. "duunari" miehiä jostain syystä. Kuitenkin kaksi pisintä seurustelu suhteistani ovat olleet akateemisten, todella älykkäiden (valehtelematta mensan tasoisten) miesten kanssa. Vaikka en varmaan itse Mensaan pääsisikään, jostain syystä nuo suhteet olivat tasavertaisia.

        En sano missään nimessä että duunareissa ei olisi fiksuja miehiä, mutta hyvin usein vähemmän koulutetuilla, ei niin kunnianhimoisilla miehillä on kova tarve laittaa minua alas, arvostella, ja kai sillätavalla "kohottaa" omaa egoaan. Tai sitten toinen mahdollisuus, passivoitua ihan täysin, kuten tämä puoli vuotta tapailemani mies jonka mainitsin aloituksessani.

        Eli, minulla on kaksi vaihtoehtoa... Siirtyä hengailemaan luovien/akateemisten miesten lähettyville... missä? Tai löytää itselleni se toy boy 18v, (kuten tämä aloituksessa mainitsemani malli). Nuori mies, jolla miehinen itsetunto ei ole edes vielä kehittynyt,joten ego/ miehisyys ongelmia ei voi olla... ;)

        Hienoa huomata, että olimme "jossakin" määrin samoilla linjoilla ja vielä hienompaa, jos vielä koit saavasi jonkinlaisen varmistuksen omille selityksillesi, että miksi sinulle on käynyt noin. Kuten toitkin ilmi, että olit saanut samanlaisia selityksiä muualtakin, niin varmasti se tuntuu hienolta saada myös joltain täysin ulkopuoliselta ihmiseltä samanlaisia mielipiteitä.

        Täytyy tässä vaiheessa sanoa, että itse olen yliopisto-opiskelija ja pidän itseäni huomattavasti enemmän akateemikkona kuin duunarina. Tarkkaan en tiedä mistä se ajatus on tullut päähän, että naisen pitäisi ehdottomasti olla älykäs ja ok ulkonäöltään. Se että jos nainen on vielä todella kaunis niin se on sit pelkkää plussaa. Ehkä tuo ajatus pohjautuu siihen, että ihmiset kyllästyy tosi helposti toisiinsa parisuhteessa. Itse koen, että suhde jossa nainen passaa miestä ja ei tuo omia ajatuksia esille eli ei osallistu aktiivisesti parisuhteeseen. Kuolee siihen, että mies alkaa elämään uutta elämää "uuden äidin" kanssa. Sit ihmetellään, että miksi toista ei kiinnosta yms ja miks toinen lähtee pettämään. Ehkä sille toiselle ei riitä pelkkä äidinrakkaus parisuhteessa. Ehkä tuollainen on saattanut toimia joskus vuonna yks ja kaks (1900-luvun alkupuolella), mutta silloinkaan ei ehkä ole voitu puhua täysin molemmin puolisesta romantiikka-rakkaus-seurustelusuhteesta.

        Luulen, että yksi suurimmista ongelmista on, että nuorten naisten ja miesten on tosi vaikeaa löytää se oma paikka yhteiskunnassa ja parisuhteessa. Ainakin vielä parisuhde on POP eli hieno juttu ja yhdyn siihen myös itsekin. Ennen kaikkea keskenäinen kommunikaatio on se juttu, joka mielestäni ratkaisee, että onnistuuko parisuhde vai ei. Siinä ongelmana voi olla se, että jos toinen on duunari ja toinen on akateemikko, niin yhteisen kielen löytäminen voi olla iso ongelma. Kuulostaa niin hassulta, että miten ihmeessä kaksi normaalia suomalaista ei voisi ymmärtää toisia. Mutta se miten sitä kieltä käyttää saa aikaan tosi paljon eroja. Millainen keskustelutapa, asioiden selvittämistapa on opittu elämän aikana. Ja myös se, että mitä kautta peilaa asioita omaan elämään ja parisuhteeseen ja niistä ympäristöön. Omasta mielestä yksi isoimmista kulmakivistä on naisen ja miehen epätasa-arvo. Naisesta tulee hyvä nainen vasta kun nainen on saavuttanut jotain, mutta mies on "kuningas" heti ilman tekemättä mitään. Nämä jutut näkyvät sitten joka ikisellä elämän osa-alueella. Mutta sitten kun siihen yhdistää vielä sen, että naisen pitäisi oikeasti olla naisellinen ja miehen miehinen. Eli pitäisi kuitenkin hyväksyä tietyt sukupuolinormit. Toiseen suuntaan kumarrus on toiseen suuntaan pyllistys, aika vaikeeta tasapainoilua ja jos joku tietää ratkaisun niin ilmottakaan heti...

        Nyt meni jo asian ohi, ihan jonkun verrankin, mutta jotenkin luettuani vastaustasi minun viestiini sain sellasen kuvan, että kappas tuossa on juuri sellainen nainen joka ainakin osaa ilmaista itteään mielenkiintoisella ja oikealla tavalla eli on fiksu. Ulkonäöstä en voi tässä vaiheessa sanoa mitään, koska en ole nähnyt sinua tai kuvaasi. Tekstien perusteella saa tosin sen kuvan, että sinun "on oltava" kaunis, koska useimmilla naisilla on kompleksi kauneuden kanssa. Siis ovat kauniita, mutta kieltävät sen itseltään tai ainakin vähättelevät sitä. Sinulla ei ainakaan tunnu olevan sitä ongelmaa, joten itseluottamus ainakin on kohdallaan.

        Nyt tämä prinssi lähtee saunomaan ja myöskin miettimään mistä

        "Siirtyä hengailemaan luovien/akateemisten miesten lähettyville... missä?"

        niitä luovia/akateemisia, nättejä naisia voisi löytää.


    • miksikaikkinimimerkitonjova...

      "pelästyvätkö miehet kilpailua...miehet pelkäävät naista, joka on kaunis..."

      Enpä usko, että mikään noista on oikeita syitä.

      Omalla kokemuksella, olen mies, sanoisin, että syy liittynee siihen, että miehet tuntevat olonsa tukalaksi seurassasi. Olet ehkä ujo, hiljainen ja varautunut. Vaikka naisella noi piirteet ei ole läheskään yhtä pahat kuin miehellä, silti on miehiä, jotka "ahdistuvat", jos treffeillä on liikaa hiljaisia hetkiä. Ja usein varautuneisuutta pidetään tylsyytenä. Netissä on tietysti se paha puoli, että siellä ei oikein malteta tutustua toiseen kunnolla. Jos alussa on vähän varautuneempi, niin monet jättää homman heti siihen.

      Ongelma ei voi olla se, että olet kaunis, en ollenkaan usko, että miehet siitä syytä alkaisivat pelätä. Voi tosin olla, että ovat hiukan varovaisia alussa, joten itse kannattaa olla aloitteellinen, koska mies saattaa ajatella, ettei noin kaunis kuitenkaan ole kiinnostunut.

      Miehen saa myös tehokkaasti karkotettua, jos alkaa liian nopeasti puhumaan sitoutumisesta jne. Deittailun pitäisi ennen kaikkea olla hauskaa.

      • miksikaikkinimimerkitonjova...

        ...Vaikka kaikki aina sanoo, naiset varsinkin, että kun vaan on kaunis, niin heti on kaikki miehet pörräämässä ympärillä, niin ei se ole ihan niinkään. Miehet haluavat naista, jonka kanssa tuntevat olonsa hyväksi. Ehkä olet treffaillut liikaa, ja homma tuntuu ikävältä. Ymmärrän kyllä, on ihmisiä, joiden treffit ei vaan onnistu, itse olen yksi sellaisista. Kaikki treffini ovat olleet vähän ikäviä, jälkeenpäin tuntuneet jotenkin niin teennäisiltä. Se on vaikeaa, kun koko ajan tuntuu, että pitäisi puhua jotain, ettei vaan olisi hiljaista ja kumppani tylsistyisi, niin sitä puhuu sellaista, joka ei kuulosta omalta itseltään, tuntuu, kun esittäisi jotain roolia. En tiedä, se on vaikeaa. Onko kaikilla treffit yhtä vaikeita, vai olenko se vaan minä, ja kourallinen muita epäonnisia, jolla ei treffit onnistu.


      • miksikaikkinimimerkitonjova...
        miksikaikkinimimerkitonjova... kirjoitti:

        ...Vaikka kaikki aina sanoo, naiset varsinkin, että kun vaan on kaunis, niin heti on kaikki miehet pörräämässä ympärillä, niin ei se ole ihan niinkään. Miehet haluavat naista, jonka kanssa tuntevat olonsa hyväksi. Ehkä olet treffaillut liikaa, ja homma tuntuu ikävältä. Ymmärrän kyllä, on ihmisiä, joiden treffit ei vaan onnistu, itse olen yksi sellaisista. Kaikki treffini ovat olleet vähän ikäviä, jälkeenpäin tuntuneet jotenkin niin teennäisiltä. Se on vaikeaa, kun koko ajan tuntuu, että pitäisi puhua jotain, ettei vaan olisi hiljaista ja kumppani tylsistyisi, niin sitä puhuu sellaista, joka ei kuulosta omalta itseltään, tuntuu, kun esittäisi jotain roolia. En tiedä, se on vaikeaa. Onko kaikilla treffit yhtä vaikeita, vai olenko se vaan minä, ja kourallinen muita epäonnisia, jolla ei treffit onnistu.

        ...Ehkä kannattaisi myös kokeilla treffeillä jotain muuta kuin kahvilassa tai baarissa käyntiä. Jotain yhteistä harrastusta. Tuollainen kulostaisi musta ainkin paljon paremmalta. Siinä kun on jotakin puuhaa, niin ei tarvitse koko ajan puhua pälistä...mikä helpotus.

        Ei mulla muuta.


      • kukkaistyttö78
        miksikaikkinimimerkitonjova... kirjoitti:

        ...Ehkä kannattaisi myös kokeilla treffeillä jotain muuta kuin kahvilassa tai baarissa käyntiä. Jotain yhteistä harrastusta. Tuollainen kulostaisi musta ainkin paljon paremmalta. Siinä kun on jotakin puuhaa, niin ei tarvitse koko ajan puhua pälistä...mikä helpotus.

        Ei mulla muuta.

        Joo olet oikeassa olen itsekin miettinyt että olisi paljon kivempaa mennä treffeille vaikka luistelemaan kuin baariin juomaan liikaa...

        En ole ujo tai hiljainen treffeillä, mutta moni suomalainen mies tuntuu olevan. Kyllä minulta juttua tulee, kun on niin "kokenut" deittailija kuin minä, juttu tulee jo rutiinilla. ;D


      • miksikaikkinimimerkitonjova...
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        Joo olet oikeassa olen itsekin miettinyt että olisi paljon kivempaa mennä treffeille vaikka luistelemaan kuin baariin juomaan liikaa...

        En ole ujo tai hiljainen treffeillä, mutta moni suomalainen mies tuntuu olevan. Kyllä minulta juttua tulee, kun on niin "kokenut" deittailija kuin minä, juttu tulee jo rutiinilla. ;D

        "En ole ujo tai hiljainen treffeillä, mutta moni suomalainen mies tuntuu olevan."

        Onko tuo sinusta huono asia, menetätkö kiinnostuksen mieheen, joka on hiljainen?

        Jos mies on hiljainen, ennemmin kuin itse alkaa puhua senkin edestä, kannattaisi ehkä käydä itsekin hiljaisemmaksi, mikäli siis ylipäätään on miehestä kiinnostunut. Itselle on käynyt, hiljaisempi kuin olen, että toinen on vain lisännyt puhetulvaansa, jolloin silloin kun jotain sanottavaa on tullut mieleen, ei ole löytynytkään tyhjää hetkeä, jolloin sen olisi voinut toiselle sanoa...sitten se on jo hetken päästä unohtunut, että mitä olikaan sanomassa.

        Vaikka hiljainen olen, en myönnä olevan ujo, hiljaisuus on vain luonteenpiirteeni. Kerran treffien jälkeen, treffikumppanini lähetti meilin, jossa sanoi, ettei ole musta kiinnostunut, koska muka vähättelen itseäni. Se on kumma kun jotkut luulee, että kun on hiljainen, niin heti täytyy olla joitain itsetunto-ongelmia tai muuta.


      • kukkaistyttö78
        miksikaikkinimimerkitonjova... kirjoitti:

        "En ole ujo tai hiljainen treffeillä, mutta moni suomalainen mies tuntuu olevan."

        Onko tuo sinusta huono asia, menetätkö kiinnostuksen mieheen, joka on hiljainen?

        Jos mies on hiljainen, ennemmin kuin itse alkaa puhua senkin edestä, kannattaisi ehkä käydä itsekin hiljaisemmaksi, mikäli siis ylipäätään on miehestä kiinnostunut. Itselle on käynyt, hiljaisempi kuin olen, että toinen on vain lisännyt puhetulvaansa, jolloin silloin kun jotain sanottavaa on tullut mieleen, ei ole löytynytkään tyhjää hetkeä, jolloin sen olisi voinut toiselle sanoa...sitten se on jo hetken päästä unohtunut, että mitä olikaan sanomassa.

        Vaikka hiljainen olen, en myönnä olevan ujo, hiljaisuus on vain luonteenpiirteeni. Kerran treffien jälkeen, treffikumppanini lähetti meilin, jossa sanoi, ettei ole musta kiinnostunut, koska muka vähättelen itseäni. Se on kumma kun jotkut luulee, että kun on hiljainen, niin heti täytyy olla joitain itsetunto-ongelmia tai muuta.

        ei en minä menetä kiinnostusta jos joku on ujo tai hiljainen. Mutta helpompaa se kommunikointi on joka mielessä jos kumpikin osallistuu. Mielestäni semmoisille j´hiljaisille ihmisille sopii hyvin vähän puheliaampi kumppani, muutenhan sitä on kaksi ihmisä jotka eivät kumpikaan saa mitään sanottua. Jos joku on vähän hiljaisempi, niin yritän saada häntä ouhumaan, teen kysymyksiä jne. Ei yksinpuhelu ole kovin kivaa ainakaan minusta.

        On tuossa osa kyllä tottakin, että olipa sukupuoli kumpi tahansa, itsevarmuus on kiehtovaa, kun taas itsensä mollaamisella tai vähättelyllä on negatiivinen vaikutus. On toki suomalaisille hyvin tyypillistä "vähätellä" itseään, ja liikaa itsekehuskelua meidän kulttuurissamme ei usein katsota hyvällä.


      • miksikaikkinimimerkitonjova...
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        ei en minä menetä kiinnostusta jos joku on ujo tai hiljainen. Mutta helpompaa se kommunikointi on joka mielessä jos kumpikin osallistuu. Mielestäni semmoisille j´hiljaisille ihmisille sopii hyvin vähän puheliaampi kumppani, muutenhan sitä on kaksi ihmisä jotka eivät kumpikaan saa mitään sanottua. Jos joku on vähän hiljaisempi, niin yritän saada häntä ouhumaan, teen kysymyksiä jne. Ei yksinpuhelu ole kovin kivaa ainakaan minusta.

        On tuossa osa kyllä tottakin, että olipa sukupuoli kumpi tahansa, itsevarmuus on kiehtovaa, kun taas itsensä mollaamisella tai vähättelyllä on negatiivinen vaikutus. On toki suomalaisille hyvin tyypillistä "vähätellä" itseään, ja liikaa itsekehuskelua meidän kulttuurissamme ei usein katsota hyvällä.

        Mitä ovat miehet itse sanoneet syyksi, ettei ole kiinnostuneet? Itse olen naisilla huomannut, etteivät he koskaan sano oikeaa syytä. Olen kuullut myös tällaisen "syyn": "Et ollu tarpeeksi räiskyvä" - tää oli aika hauska.

        Nuo vastaukset täytyy sitten osata tulkita. Samoin kuin itseäni vähätteleminen, missään kohdi treffeillä en vähätellyt itseäni millään tavalla.

        Todellinen syy, mielestäni olen sen saanut selville, os se, että yksinkertaisesti olen liian hiljainen. Kummallinen juttu on se, miksei naiset voi sanoa sitä suoraan, luuleeko ne, että se hajottaisi mun maailman. Tämän sijaan ne keksii mitä kummallisimpia ja huvittavimpia kiertoilmauksia, "en ole tarpeeksi räiskyvä." jne.

        Ehkä joku nainen osaisi avata minulle tämän naisen logiikan tässä taustalla.

        No tämä nyt ei paljon liittynyt asiaan. Mutta on niillä syillä useimmiten joku totuuspohja, vaikka ne äkkiä ajateltuna tuntuvatkin aivan älyttömiltä.


      • kukkaistyttö78
        miksikaikkinimimerkitonjova... kirjoitti:

        Mitä ovat miehet itse sanoneet syyksi, ettei ole kiinnostuneet? Itse olen naisilla huomannut, etteivät he koskaan sano oikeaa syytä. Olen kuullut myös tällaisen "syyn": "Et ollu tarpeeksi räiskyvä" - tää oli aika hauska.

        Nuo vastaukset täytyy sitten osata tulkita. Samoin kuin itseäni vähätteleminen, missään kohdi treffeillä en vähätellyt itseäni millään tavalla.

        Todellinen syy, mielestäni olen sen saanut selville, os se, että yksinkertaisesti olen liian hiljainen. Kummallinen juttu on se, miksei naiset voi sanoa sitä suoraan, luuleeko ne, että se hajottaisi mun maailman. Tämän sijaan ne keksii mitä kummallisimpia ja huvittavimpia kiertoilmauksia, "en ole tarpeeksi räiskyvä." jne.

        Ehkä joku nainen osaisi avata minulle tämän naisen logiikan tässä taustalla.

        No tämä nyt ei paljon liittynyt asiaan. Mutta on niillä syillä useimmiten joku totuuspohja, vaikka ne äkkiä ajateltuna tuntuvatkin aivan älyttömiltä.

        No toisaaltahan se on hyvä että jonkinnäköistä rakentavaa kommenttia on kuitenkin tullut. Sitten ainakin tietää missä voi parantaa. ;) Ei tietenkään kaikkien tarvitse olla räiskyviä, tai puheliaita, joten on varmaan semmoisiakin naisia jotka arvostavat rauhallisia ja hiljaisempia miehiä. Oma isäni on tämmöinen, ja ei näytä olevan naisista puutetta.

        Minä en saa koskaan mitään syitä, tai jos saan niin se on jotain tyyliin: "kun minä menin paniikkiin"... Ehkä voisi seuraavalla kerralla kysyä en tiedä. Tuskinpa sitä miehiltäkään rehellistä vastausta saisi.


      • miksikaikki...
        kukkaistyttö78 kirjoitti:

        No toisaaltahan se on hyvä että jonkinnäköistä rakentavaa kommenttia on kuitenkin tullut. Sitten ainakin tietää missä voi parantaa. ;) Ei tietenkään kaikkien tarvitse olla räiskyviä, tai puheliaita, joten on varmaan semmoisiakin naisia jotka arvostavat rauhallisia ja hiljaisempia miehiä. Oma isäni on tämmöinen, ja ei näytä olevan naisista puutetta.

        Minä en saa koskaan mitään syitä, tai jos saan niin se on jotain tyyliin: "kun minä menin paniikkiin"... Ehkä voisi seuraavalla kerralla kysyä en tiedä. Tuskinpa sitä miehiltäkään rehellistä vastausta saisi.

        Olet 29, treffaat kai samanikäisiä, tai vähän vanhempia miehiä, joilla pitäisi jo olla elämänkokemusta takana, ja silti menevät paniikkiin, kun näkevät kauniin naisen. Joo, ei musta vaikuta kovin uskottavalta syyltä, ei edes vihjettä. Mitä kamalaa siinä nyt on, jos vaikka kävisikin niin, että menee paniikkiin, ei se ole mikään syy jättää hommaa sikseen.

        On tää kyllä sitten aika mysteeri täytyy myöntää. Sulla on ollut tosi huono säkä.


    • mies vm 86

      Pakko kommentoida vaikka onkin vanha ketju. Mutta. AP on aloittanut seksuaalisen haluttavuutena ja parisuhdehaluttavuutensa keskenään. Valitettavasti jos nainen on hyvin kaunis niin hän omaa korkean seksuaalisen haluttavuuden, mutta samalla tuo nainen on antanut ulkonäön nousta päähän eikä ymmärrä ettei seksuaalinen haluttavuus ole sama kuin parisuhdehaluttavuus miesten taholta. Se ei nyt varsinaisesti ole suurikaan saavutus että nainen kuin nainen saa baarista panoseuraa. Ei kukaan mies halua alkaa olemaan naisen kanssa jolla nämä kaksi haluttavuutta on mennyt lennokkaasti sekaisin (huomasi hyvin sinkkulaiva-ohjelmassa) kun naisen asenne on "saan miehen kuin miehen" - Juu kyllä saat, mutta vain hetkeksi.

      • olipa ihanaa että joku osaa perustella vaikka aihe ei ole ajankohtainen mutta mielenkiintoinen 8)


    • sinkkumies vm86 esuomi

      Siksi jospa sillä kauniilla "fiksulla" naisella sattuu olemaan kylmä ja ylimielinen luonne. Ylimielisyyden voi hetkeksi alkuun peitellä mutta kyllä fiksu mies sen huomaa rivien välistä. Ja sitten niillä komeilla ja fiksuilla miehillä on muutenkin vientiä naismarkkinoilla, joten miksi tuhlata aikaa ylimieliseen naiseen? Minä ainakin etsin pidemmällä tähtäimellä itselleni hyvää ja kilttiä vaimoa sekä tuleville lapsilleni hellää ja rakastavaa äitiä. Ei se ulkonäkö todellakaan ole naisessa tärkein jos etsii parisuhdettä eikä hetken huumaa. Minä en ala kenenkään naisen kynnysmatoksi koska tiedostan omaavani lähes kaikki turn-onit miehessä; pitkä, tumma, komea, miehen kokoiset vahvat kädet ja salilla käytetty kroppa. Pidän lapsista ja eläimistä ja osaan käyttäytyä herrasmiehen tavoin ja kohtelen naistani kuin kukkaa kämmenellä jos hän tekee samoin. Pidän huolta toisen hyvinvoinnista. Käyn hyväpalkkaisessa työssä ja omistan asunnon ja auton. Noh puitteet on kunnossa mutta kyllä sen sopivan naisen löytäminen on vaikeaa, sellaisen kenen kanssa voisi olla loppuiän ja perustaa perheen omakotitaloineen ja farmarivolvoineen. Mä olen suhteessa mies ja nainen on nainen ja kunnioitan tietyssä mielessä perinteisiä arvoja parisuhteessa, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että naisen paikka olisi vain keittiössä. Ehkä vaadin liikaa, mutta jospa se oikea rakkaus löytyisi jonkin puun takaa.

    • Avatar79

      Vanha ketju jo, mutta kirjoitan silti tähän. Olisko ideoita mistä minulle löytyisi mies? Vapaa-aika kuluu urheillessa ja baareissa en juurikaan käy. Urheilen tutussa kaveriporukassa ja sieltä ei ole sitä oikeaa löytynyt. Työkaverit on poissuljettuja ja ystävien kautta ei ole tärpännyt. Asun suht pienessä kaupungissa ja täältä taitaa olla vaan kunnolliset miehet loppu. Netissä on samat naamat vaikka selais vaan kerran vuodessa ja muutamien kanssa kirjoiteltuani ja tavattuani olen huomannut, ettei sekään taida olla minua varten. Tuntuu, että omassa kaupungissa nettipalstoilla on kaikki erityisen ujoja tai muuten estyneitä.

    • treffimaailmatsucks

      Miehet pelkää kauniita/nättejä naisia, eivät kaikki mutta monet. Näkeehän sen jo siitä kun julkkisnaisia käydään haukkumassa vähän siitä sun tästä, näin yhtenä esimerkkinä.

      Netissä on hyvin vaikea tavata ketään ns. tasapainoista ja täysijärkistä ihmistä, koska netin treffimaailmat ovat täynnä: 1. juuri eronneita miehiä joita pelottaa tutustua kehenkään uuteen naiseen ja tarvitsevat 10000 kuukautta ennen kuin uskaltavat treffeille, muuten voisivatkin olla hyviä ihmisiä mutta kun se ero 2. Pelimiehiä jotka pyörittävät useaa naista kerralla valheissa kierien 3. Ei kiinnosta oikeasti -miehet jotka vain huvikseen ovat vuodesta toiseen treffimaailmoissa mutta eivät vaan oikeasti ole kiinnostuneita, kotona on jo puoliso, ovat sitoutumiskammoisia tai sitten etsivät Täydellistä naista jota ei ole olemassa/löytynyt. 4. Ne loput miehet jotka ovat joko hiljaisia tai muuten vaan vaikeammin löydettävissä, kun eivät pidä suurta meteliä itsestään toisin kuin nuo edellisten kohtien.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe