Nyt sitten toivomuksia/ tietoa/ ..

SK.KJ

..ym

Katsokaas rakkaat karaokelaulajat, ongelmana on miten saada karaokekansa takaisin laulamaan paikkaan missä karaoken avulla on saatu kansa kaikkoamaan.

Aloitimme (meille) aivan uudessa paikassa karaokeillat tammikuun alusta ja paikka onkin aivan tyhjä, ei näy laulajia ei. Tiesimme että karaokeiltojen on käynyt siellä hassusti, mutta että aivan näin pahasti ei uskottu olevan tilanteen.

Väitän että meillä on äänentoisto kohdallaan sekä listat ja muissa paikoissa ihmiset tykkäävät käydä laulamassa.

Eli, kertokaa nyt sitten mitä, miten ja millä tulisitte tuollaiseen paikkaan takaisin laulamaan sen takia että laulaminen on nautinnollista ja jokaisen viihtyminen on tärkeää.

Ja sen verran viellä, että ohjelmapalvelun tarjoajana en ole velvollinen mainostamaan ravintolan puolesta.

16

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KJ & markkinoinnin amma...

      Jos jotain aktiivista pitäisi tehdä, niin sitten ravintolan itsensä pitäisi mainostaa karaokea ja sillä painotuksella, että on uusi, parempi ohjelmantarjoaja paikalla. :)

      Itsehän et voi tehdä muuta kuin sitä, mitä osaat, eli vetää hyvää karaokea ja tarjota laadukkan illan myös pienemmällekin yleisölle.

      Jos laatu on hyvää, niin ajan kanssa ihmiset palaavat kyllä laulamaan, kuuntelemaan, ja muutenkin viihtymään.

      • Vielä vanhempi vetäjä

        Tuo meille niin ikävä ilmiö tekee valitettavasti hallaa ravintoloiden toiminnalle. Ei siis kannata vaipua synkkyyteen jos tammikuussa on hiljaista, niin on monessa muuten menestyvässäkin paikassa selvästi hiljaisempaa.
        Kuten edellä todettiin, ravintolan on mainostettava ja KJ:n oltava hyvä niin kyllä se porukka valuu paikalle jos on valuakseen. Mikäli poket eivät ole ilkeitä monstereita ja tarjoilijat penseitä sitruunansyöjiä.


    • Jirppu

      laulajien katoamiseen. Itse lopetin käynnin kantakuppilassani, koska siellä siirryttiin Melplayeriin ja tarjoilijavetoiseen karaokeen.

      Ennen siellä veti kj, jolla oli hyvä valikoikoima Finnkaraoken, Magnumin ja Powerin biisejä.

      En mee enää kun hommasta meni maku muutoksen myötä.

      • Vielä vanhempi vetäjä

        Juuri tuollaisia ihmisiä ohjelmatoimistot arvostavat. Kyllä syö karaokepalveluyrittäjää, kun panostaa kaikkensa hyvän levystön laatimiseen, laitteiston hankintaan ja ylläpitoon, niin ei kun vaan pannaan pihalle ja otetaan playerit käyttöön ja valjastetaan tarjoilijarukka ns. vetämään karaokea. Kiitos teille jotka tällöin äänestätte jaloillanne!


      • meitäkin kiinnostaa

        eikä niinkään määrä. Kyllä noita eri firmojen levyjä saisi olla mukana. Kun on erilaisia niin löytyy laulettavaa pienemmästäkin kasasta.


      • korjaussarjat käyttöön
        Vielä vanhempi vetäjä kirjoitti:

        Juuri tuollaisia ihmisiä ohjelmatoimistot arvostavat. Kyllä syö karaokepalveluyrittäjää, kun panostaa kaikkensa hyvän levystön laatimiseen, laitteiston hankintaan ja ylläpitoon, niin ei kun vaan pannaan pihalle ja otetaan playerit käyttöön ja valjastetaan tarjoilijarukka ns. vetämään karaokea. Kiitos teille jotka tällöin äänestätte jaloillanne!

        On kuitenkin aika harvassa ne karaokeyrittäjät jotka todella panostavat levyihin ja laitteisiin.
        200 - 500 ilta pyydetään ravintoloitsijalta ja saatetaan vielä vedellä keikkaa jopa laserlevyillä ja soittimilla.
        Karaokekansa kuitenkin vaatii uusia biisejä ja hyviä soundeja.
        Siinä syy siihen että ravintola joutuu tinkimään siitä kalliista karaokefirmasta kun pitkän päälle saa omalla henkilökunnalla hoidettua vastaavan homman ja saa itse ostaa myös oman mielensä mukaan uusia levyjä.
        Miksi ravintoloitsijan pitäisi maksaa erilliselle karaokefirmalle jos tarjonnan taso ei kata hintaa.
        Kunnon juontajia kun ei tahdo löytyä. Sen toteavat itse nämä karaokepalveluja tarjoavat yritykset.
        Nostakaa tasoa hyvät karaokeyrittäjät niin kyllä töitä piisaa.
        Ravintolat on aika kovilla nyt kun tupakkakielto tuli voimaan. Ei voi jäädä kitisemään niinkuin täällä nyt tehdään, vaan on pakko yrittää keksiä uusia kuvioita asiakkaiden edut huomioiden.
        Tehdään töitä eikä valiteta.


    • niin...

      tiedän,että et saa mainostaa paikkaa mistä,nyt on kyse,mutta jos edes vihjaisisit missä päin paikka sijaitsee,niin olisin ainakin ensimmäinen asiakas.
      Haen nimittäin aina jotain uutta ja siksi mielelläni kiertelen eri paikoissa. Saa mukavan yleiskuvan vetäjästä ja listoista, sekä tietysti paikasta muutenkin.
      Anna pieni vinkki,niin saavun paikalle varmasti.

    • Vanha juontaja

      Kyllä siihen varmasti menee 2-3 kuukautta jotta sana kiertää että meno on muuttunut.
      En kyllä tiedä paikkakunnasta joten en voi baarin mainostustakaan ajatella.
      Ravintola voisi mainostaa uudella vetäjällä ja menon muuttumisella.Sinulla kun ei ymmärrettävistä syistä sitä mainosbudjettia ole.
      Jos sieltä todella karaoken avulla on saatu kansa kaikkoamaan niin toivon vain onnea sinulle.
      Ja jaksamista.
      Sillä vanha totuus on: Kaikki on karaokevetäjän vika.

      • SK.KJ

        .. ihan pääkaupunkiseudulla ollaan.

        Ja olen muuten kuullut että joku joskus, harvoin tosin, sanoo että kyllä se on tuon karaoken ansiota ;o)


      • Se yx toinen Doris
        SK.KJ kirjoitti:

        .. ihan pääkaupunkiseudulla ollaan.

        Ja olen muuten kuullut että joku joskus, harvoin tosin, sanoo että kyllä se on tuon karaoken ansiota ;o)

        sen verran mainostaa, että paikka on Itä-Helsingissä, Kontulassa, siis metroradan varrella. Ajankohta on sunnuntai-iltaisin. Lisäksi se, että levystö on hyvä sekä laitteisto on oikeasti pro-laatua, juontajat ovat aikuisia, työstään tykkääviä ja parhaansa tekeviä, antaa karaokeilloille kaikki mahdollisuudet onnistua.

        Ravintola on ehkä vielä nykyisellä asiakasmäärällä hieman iso, mutta kunhan sinne saadaan meitä asiakkaita lisää, niin sekin puoli toimii ja siellä on siistiä. Siis kaikki on kohdallaan, kunhan vain olisi lisää asiakkaita. Ravintolalla on kaikki oikeudet, siis myös oikeudet tarjota kahvia, limua, alkoholittomia drinkkejä. ;o)

        Minäkin tulen taas heti kokeilemaan uusia biisejä, kun vaintöiltäni pääsen.
        Tulehan sinäkin!

        PS. Kukaan ei ole lahjonut minua, kenenkään ei ole tarvinnut. :O)


    • tilletalle

      mitä tilaa. Myös karaokejärjestäjät. Ihmiset todellakin lukevat näitä sivuja ja monet ovat kauhistuneita täälläkin viljellystä ruokottomuudesta. Laulajia on parjattu mitä uskomattomista asioista. Itse olen harrastanut kohta 12 vuotta karaokea ja näen selvästi alamäen, joka on alkanut karaokessa jo muutama vuosi sitten. Mutta täällä se tulee esille jälkijunassa ja härskimmin. Tehokas mainosväline on, miten sitä käyttää on oman lantin puolen valinta!

      Olen käynyt tänä vuonna esimerkiksi muutamissa kilpailuissa ihan uteliaisuuttani. Isoissakaan kaupungeissa ei ole kuin hävettävän vähän kilpailijoita. Ihmiset yksinkertaisesti ovat kyllästyneitä feikkaamisiin. Kiusaan, ylimielisyyteen. Viimeisin kisa missä kävin oli huippuparas; Meitä kilpailijoita kusetettiin ihan härskimmin, mitä minäkään olen aikoihin nähnyt, vai oliko kyseessä vain minun kohdallani olevan kusetus? Tiedä häntäkään. Mutta kyllä kameralla kuvattaessa, kameran tulee olla päällä, eikö? No minä kyllä kysäsen tuon kisojen järjestäjältä em. asiaa - miksi? Mutta myös yleisö on alkanut tajuta juttuja...

      Tässä ei tullut kysymykseesi ratkaisua suoranaisessa muodossa, mutta miettimällä syitä, miksi on tultu tähän tilaan, saattaisi selvittää, mitä voitaisiin karaoketarjonnassa TODELLISUUDESSA parantaa, kuin vain listat ja äänentoisto, ym tekniset asiat. Mitä kilpailuihin tulee, ne ovat olleet yksi karaoken pahimmista syövistä! Olen surullinen, että iloinen. Minulta karaoke tälläisenaan ei saa mitään myötätuntoa. Karaoken perusajatus, hengentuotoksina on unohdettu, liiskattu, naurettu maahan, laulettu suohon. Mutta toivon, että uudet yrittäjät hiffaisivat ajatella pikkuisen syvemmin, minkä asian kanssa ovat oikeasti tekemisissä ja - asiakaskeskeisyys, - palvelu, innoitus, tuki asiallisuus ovat asioita, joilla voidaan vaikka markkinoida karaokea uudestaan! Jospa veden alla upoksissa ollut hengenpelastusnukke vielä sittenkin virkoaisi!! Niin - käyttökuntoon ja symboliseksi henkiinheräämisen merkikiksi!

      Ps. Yksi juttu, kuunnelkaa yleisöä, heidän kommenttejaan. Olkaa yleisön seassa, tiedätte missä mennään. Ottakaa palaute vastaan myös karaokeharrastajilta ja - kilpailijoilta, ilman että he sen jälkeen leimataan! Tiedän valitettavasti muutamia todella hyviä karaokepaikkoja, vetäjiä ja jopa kisoja, mutta valitettavasti kaikki ovat nyt ihmeissään, jotkut ovat litkineet kermat kupista ja ottaneet kupposenkin mukaan... Vielä sen verran, jos kirjoitukseni suututtaa, niin se ei ole tarkoitus, mutta suoraa puhetta olen oppinut harrastamaan, laulun ohella. Ja totuus on siinä, että kaikki mikä suututtaa, osuu omiin puutteisiin ja se, mikä tuntuu rakentavalta ja hyvältä, kertoo että vastaanottajalla on keskimäärin enemmän ammattitaitoa lajissa asiakaspalvelu, nimeltään karaoke. Onko vielä joitakin jotka uskovat, että karaoke on hengentuotetta ja sitä on kohdeltava samalta aaltopituudelta?

      • ....

        nyt puhuit vhän, mutta pelkkää asiaa. Olen huomannut eräissä vetäjissä piirteen,joka kyllä saa vaihtamaan paikkaa ja se on se,että vetäjä luulee asiakkaan olevan häntä varten eikä hän asiakasta varten.
        Yhdelle kaverille sanoin,kun hän kävi raivokkaasti isotteemann,että ellei meitä laulajia olisi ei häntäkään tarvittaisi.


      • Kyllä on kärsimystä
        .... kirjoitti:

        nyt puhuit vhän, mutta pelkkää asiaa. Olen huomannut eräissä vetäjissä piirteen,joka kyllä saa vaihtamaan paikkaa ja se on se,että vetäjä luulee asiakkaan olevan häntä varten eikä hän asiakasta varten.
        Yhdelle kaverille sanoin,kun hän kävi raivokkaasti isotteemann,että ellei meitä laulajia olisi ei häntäkään tarvittaisi.

        Kun siellä on niitä karaokejuontajia. Karaoke olis tosi kivaa jos niitä ei olis ollenkaan. Eihän ne mitään osaa eikä tee ja kuittaavat vaan isot palkkiot.


    • tilletalle

      Sulla on yksinkertaisen v...mäinen tapa kuitata kaikki asiat typerällä lauseella, joka on kaikkia vastaan. Kehitystä, ajatuksia, toivomuksia, mielipiteitä jne. Ja oot helvetin viisas!

      Kaikkein pahinta karaokessa on s...n omahyväiset ohjelmatoimistot, kilpailujen järjestäjät, karaokeinhoavat ravintolahenkilökunnat ja karaokea inhoavat asiakkaat, sekä kollegojaan vihaavat harrastajat!

      Totta, karaoke on suomalaisten huumetta. Me ei eletä ihan ( monessakin suhteessa hyvä) Japanilaisten tasolla - mutta voisi niiltä ottaa itselleen opiksi työhulluuden ja kunnianhimon lisäksi taiteellisuuden kunnioittamisen. Missä em. kohdissa me eroamme heistä, mieti!

      Kuka muuten huumetta eniten suosivat,puolustavat paskuudessaan - ne jotka sitä tarjoavat - maksusta! Eli tollaisia vastauksia ei voi saada muilta kuin yksinkertaisilta tämänpäivän karaokekulttuurin kätyreiltä! Olkoon he em. kulttuurin vetäjiä, imuttajia tai sumuttajia. Paskat, taas yksi vähävillanen leuhkii kirpuillaan!

      • tilletalle

        Lähden taas ettii paikkaa, josta saan aiheita painajaisiini, tai unelmiini...


    • kekekekekekekeruusperi

      Nostan tään jollain vuodella ja oon sitä mieltä että pitäis saada viimein UUSIA KAPPALEITA eri esittäjiltä, Kaiken ikäisille (Timo Rautiainen? neljää ruusua, useampia kappaleita ku hikiset 2? Apulantaa? Kiuas? Tehosekoittimelta useampia kappaleita?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe