Kipua kyljen/selän puolella

mikähän mulla on

Siis pari kk sitten rupesi tuntumaan vas.kyljessä tai selän puolella,munuaisen tai haiman kohdalla pistosta.Se muuttui semmoseks oudoksi tunteeksi jota on vaikee kuvailla...paineentunne ehkä tai kiristys ja polttava tunne.Tuntuu siis selässä alimpien kylkiluiden kohdalla vasemmalla,välillä ylempänä,välillä alempana,välillä keskellä rankaa,välillä tuntuu et hartiasta lonkkaan ja lapaan.Ylävatsan ultrassa ei poikkeevaa,eikä laajoissa verikokeissa(munuais,maksa,haima).

Pelottaa ihan älyttömästi mitä tää on,vetää mielen miinukselle.Onko kellään ollu vastaavaa tai muuten tietoo tälläsesta?

44

102617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sijaitsevat

      oikealla puolella, outoa ettei sitä sinulle kerrottu UÄ:n ym. yhteydessä...

      • aloittaja

        Toki tiedän missä elimet sijaitsee,haima on kylläkin vasemmalla ja sen kipu säteilee usein selkään.Mutta mulla ei kipujen pitäis olla noista elimistä,mistähän sitten.Nytkin polttaa ja kiristää suunnilleen lonkasta lapaan.No,lääkäri soittelee loppuviikosta,katsotaan määrääkö lisätutkimuksia.


    • Karja-Maisa

      Pari viikkoa sitten alkoi särky, oikean lapaluun alla, ensin lähellä selkärankaa, sitten särky siirtyi kylkiin päin. Välillä itkin tuskasta kun jomotus ja polte olivat niin kauheita. Kipu ei tullut sisältä vaan hermosta. Söin monta, monta Burana 800, nukuin välillä pari tuntia ja taas se alkoi.Maanantaina 4.2.kävin ihan tavallisella työpaikkalääkärillä. Nuori lääkäri sanoi, että hermopinne on. Määräsi liikuntaa ja selän painelua sillä tavalla kämmenellä aika kovasti, mieheni toimesta. Venyttelin, tein keppijumpan melontaa, rauhallisen kävelylenkin, pallo selän ja seinän väliin -pyöritystä ja isolla jumppapallolla venyttelyä. Vaiva lähti vuorokaudessa mikä tuntuu ihmeparanemiselta kun ajattelee kiputilaa pari päivää sitten. Vain pieni aristus jäi. Saivat nikamavälit tuoretta verta!

      • TÄÄLLÄ KANS YKSI

        Minulla on kanssa jo neljäs vuosi menossa saman ongelman kanssa ja en uskalla enää mennä lääkäriin kun kaikki kokeet on otettu ja ne ei löydä vikaa, toisinaan on parempi ja toisinaan huonompi, joten kai tässä täytyy elää loppuelämä tämän vaivan kanssa kun ei kuulemma ole vikaa, mutta kipeää se tekee.


      • 4 vuotta tuskaa
        TÄÄLLÄ KANS YKSI kirjoitti:

        Minulla on kanssa jo neljäs vuosi menossa saman ongelman kanssa ja en uskalla enää mennä lääkäriin kun kaikki kokeet on otettu ja ne ei löydä vikaa, toisinaan on parempi ja toisinaan huonompi, joten kai tässä täytyy elää loppuelämä tämän vaivan kanssa kun ei kuulemma ole vikaa, mutta kipeää se tekee.

        Minulla myös kipuja ollut noin neljä vuotta, mutta välillä kipua saattaa olla myös vasemmassa kädessä. Kivut tulee ja menee mutta yleensä tuntemuksia on joka päivä. Lähes kaikki kokeet sydämestä lähtien tehty eikä mitään vikaa löydy. Lääkäriin ei viitsi enää mennä luulevat varmaan luulosairaaksi.


    • uggo...

      virtsaputken tulehdus??

      • makuli

        lantio ympäriinsä"puutunut/lipee lekurin arvelu"eturauhas syöpä"????


    • k

      En saa nukuttua kivuilta, joten lähdin nettiin. Olen ottanut tänä iltana 2 diazepamum tablettia, ei ne auta mitään. Ibuprofen ei ole myöskáan auttanut. Olen 1 1/2 viikkoa olettanut että on joku hermo puristuksessa, enkä ole vielä mennyt lääkäriin. Olen venytellyt, roikkunut hang-up koneessa ylösalaisin että nikamat saisivat tilaa, ei auta. Äsken mieleeni juolahti mitäs jos tämä olisikin jotain muuta, kuten vaikka sisäelimet (isävainaani kävi dialyysissä). Löysin edellisen kirjoittajan viestin, kivut kuvaavat omiani. Itselläni on sanoin kuvaamaton kipu selän puolella vasemmalla ja kyljessä (vyötärön kohdalla). Iho samalta kohdalta on tunnoton. Päivällä kivut eivät tunnu melkein ollenkaan ja illalla ja yöllä sietämättömät enkä voi nukkua enkä maata, vaan kävellä edestakaisin. Huomenna aion mennä lääkäriin.

      • hellu12

        Hermosta se johtuu. Se voi olla pinne. Hermo ärtyy ja tulee ylivilkkaaksi. Tuntopuutos on myös hermosta johtuvaa.


    • Kipua löytyy

      Itselläni on samantyyppinen vaiva. Kipua tuntuu jos hengitän syvään, silloin ympärti yläkroppaa. Jos yskin, nauran, aivastan, huudan tai muuta vastaavaa kipu tuntuu selässä pahalta. Pari päivää sitten kipu oli vain oikealla puolella keskivatsalihaksien kohdalla, nyt se on ns. levinnyt koko yläkroppaan. Kuitenkaan kipua ei tunnu jos teen lihasharjoittelua, mutta jälkeenpäin huomaan että huonommaksi menee sen takia.

    • mipidos

      olisiko virtsatiekivet?

    • Kärsinyt tarpeeksi

      Minulla ollut kuutisen vuotta kylkikipeä ,puristaa , kirvelee, iltapäivää kohden pahenee ennestään,jatkuva särky ,sekä nyt tullut lisävaivaksi samanpuolen jalka erittäin omituisen tuntuinen, jalkapohjan syke jalan tärinä, epävarma kävely, huonontunut sekin, . Lääkkeitä jonkunverran käyttänyt, ei apua niistäkään. Unet nyt repaleiset ollut jo jonkun aikaa. Rajoittaa kokoelämää,sulkee kotiin seinien sisälle., sosiaaliset suhteet nyt olemattomat.viisivuotta tutkittu, ortobedit, kiropraktikot ja fysikaaliset kaikki kokeiltu. Ei mitään tarkkaa diaknoosia ole.Elämä tuntuu helvetiltä! Miten jaksan enää,tälläkin viikolla ollut jokapäivä lääkärissä tai tutkimuksissa,eikä mitään vaan selviä. Ei riitä voimat uskoa enää parempaan huomiseen.

      • Pönöttäjä

        Onko sinun vastasi tutkittu? Tuo vois johtua vaikkapa paksussa suolessa olevasta ulostemassasta.
        Minulla on ummetusta ja siitä johtuu vatsa- ja selkä- ja kylkikivut. Tai yritän uskoa sen syyksi.


      • Pönöttäjä

        Onko sinun vastasi tutkittu? Tuo vois johtua vaikkapa paksussa suolessa olevasta ulostemassasta.
        Minulla on ummetusta ja siitä johtuu vatsa- ja selkä- ja kylkikivut. Tai yritän uskoa sen syyksi.


    • hanski_87

      kanattais mennä vaan sinnikäästi sun lekurille ja vaatii viipalle kuvausta ja munuaisaltaan ultra tutkimusta ja kunon tutkimuksia. mul itel sama juttu ollu kipuja kyljes ja seläs jo montviikoo ja niiten takii juosu labras ja lekkuris mulle tehtii kokko ultra tutkimus ja jotain löyty vasemalta puolelta mitä ei voi määritellä jtkotukimuksii ootelles. Tiijän kyl miltä susta tuntuu noiten kipujen taki sinnikäästi vaan vaadit tutkimuksii eiköhän ne lopulta jotain tee sulle

    • böööbbö

      Voin kertoa, että.. heräsin klo. 4 toissapäivänä alaselän ja alavatsan kipuun. Kipu on sietämätöntä, taukoamatonta ja raastavaa. Tutkivat ja löysivät YHDEN virtsakiven. Tyhmänä lähdin litalgin reseptin kanssa kotiin.. en ole nukkunut 1/2h pidempään koko yönä, kipu on hirvittävä. Liikkuessa helpottaa, mut pitäs saada levättyäkin.Pahoinvointi on kamalaa ja oksennukset on enemmän sääntö kun poikkeus.

      • kaleoks

        "böööbbö kirjoitti"
        "Kipu sietämätöntä...tutkivat,löysivät yhden virtsakiven.Tyhmänä läh-
        din reseptin kanssa kotiin,kipu hirvittävä,pahoinvointia,oksennuttaa,
        liikkuessa helpottaa".

        Mitä ilmeisemmin nuo saamasi pillerit olivat tarkoitettu hajoitta-
        maan tuo virtsakivi.Et kuitenkaan mainitse mihinkä tarkoitukseen
        saamasi reseptilääke oli.
        Aikanaan sain itse aivan yllättäen kovan kipukohtauksen.
        Niin kovan,että hyperventiloin, koska yliheggitin ja olin menettää ta-
        juntani.Sairaalassa hoonasivat virtsatiehyet virtsaputken kautta.
        Kertoivat,että lähelle Munuaisia oli ajautunut halkasijaltaan yhden
        senttimetrin kokoinen kivi,joka rikottiin ultraäänellä.Lisäksi resepti-
        lääkkeen avulla (pillerit) puhdistettiin rikkoutuneen kiven osaset.
        Ei huonovointisuutta tai oksentelua,kivut loppuivat siihen paikkaan


    • Munuaisissa häikkää

      Selän vieressä tuntuu minullakin outo tunne,ihan kuin joka puolelta puristaisi voima joka kohdistuu selän viereen.Tästä syystä olen itse ruvennut miettimään onko minulla munuaisessa jotain häiriötä.Itse olen miettinyt asioita aivan kamalasti.Epäilen sen aiheutuvan Hypokondria nimisestä taudista (tunnetaan myös nimellä luulotauti).Elikkäs luulen olevani kokoajan sairas.

    • voivideo

      Täysin samat oireet täällä! Olen ehtinyt jo itseäni pelottelemaan kaiken maailman haimasairauksien mahdollisuudella. Luulen kuitenkin, että minulla johtuu suolesta..

    • mikävaivaa

      Mikähän voisi olla kun itsellänikin tuntuu vasemman puolen lapaluun ja kylkiluun välissä paineen tunne,ei ole kipeä mutta ärsyttävä tunne ihan kuin lihas olisi jumissa.ei ole koko ajan vaan tulee aika ajoin?

      • Anonyymi

        Minulla kaikki oireet mitä tässä kuvattu. Viikko sitten kaaduin rapuissa ja puenet mustelmat lavan ja pakaran päällä. Oletan että kylkiluu murtunut .
        Mutta sietämätön kipu vaan jatkuu. Yöllä ei saa nukuttua kunnolla. Odotan vaan paranemista.


    • Selkäkö

      Täällä kanssa sama vaiva jo toista vuotta, helvetillinen kun ei vaivaa koko ajan vaan ajoittain pitkin päivää tulee paineen/kiristyksen tunne tuohon sekä vasemmalle että oikealle puolelle kylkiä/selkää.
      Itselleni olen aktiivisesti yrittänyt löytää diagnoosia, sillä tämä kumma kipu häiritsee kovin fyysisen työni suorittamista. Arvauskeskuksesta ei vaan tahdo asiantuntevaa lääkäriä löytyä, luulosairaaksi ovat jo meikäläisen leimanneet.
      Onkos muuten kennelläkääm muulla kanssaolijalla täällä kivulla myös sellaista ominaispiirettä että pahenee maatessa? Itselläni kipu on siinä mielessä jännä että kun makaan mahallani niin selkään/kylkiin tulee vielä erittäin korostuneesti voimskasta paineen tunnetta? Selällään maatessa ei niinkään. Ja pahoinvointi, yhtä ailahtelevaa kun tuo muukin kipuilu.

      Tsemppiä kaikille tän pirullisen vaivan kanssa!

      • nakkisormi

        Samanlaisilla oireilla mennään,. Ootko löytänyt jo selvyyttä tai apua mistä mahtoi olla kyse? Mulla tuon lisäksi että kipua ja painetta tuntuu pitkin päivää, niin tulee myös välillä hengenahdistusta ja sydämentykytystä, sekä iltaisin semmonen tunne kuin sydän pysähtyis kun on juuri nukahtamassa. Kipua tuntuu myös erilaisissa rintakehän ojennuksissa tai köyristyksissä, ja myös niska vaivaa toisinaan samalta puolelta. Vaiva alkoi kun pari vuotta sitten sairastin keuhkokuumeen.
        Kruhkot on kuvattu useaan kertaan eikä näy mitään, fyssarilla käyty hoidattaan yläsenkää ja niskaa, ei apua, sydän on ultrattu ja sieltä löytyikin pieni vuoto joka nyt seurannassa, mutta ei selitä oiretta. salilla treenaan säännöllisesti ja faskiarullalla rullailen selkää. Olispa kiva kun sais avun tai edes helpotusta asiaan.


    • Meikäkäinen

      Mulla on kans iha samanlaisia kipuja, odottelen fysyatriaan kutsua. Otettii keuhkokuvat ultraäänitutkimus, sydänfilmi ja verikokeet. Pariin kertaa. Mitää ei löytyny, täö on todella raastavaa kun ei tiiä mikä on. Ja sitten on aina voimat iha loppu ku tylee duunista himaa siis iha romuna.

    • eppu2

      Eipä mitään varmaa voi sanoa, kun en ole lääkäri.
      Tuli vaan sellainen ajatus, että olisikohan neurologi oikea osoite.

    • Kipuakipua

      Samanlaisia oireita täällä. Ollut reilu kk. Vasemmalla puolella kyljessä alhaalla missä kylkiluut loppuu, siitä kääntyen selkään päin ja syvemmälle sisälle. Ei arista vaikka puristelee siltä kohdin lihasta. Ei jäykkyyttä verraten oikeaan puoleen. Kipu tulee yllättäen ja kestää. Ei voi verrata vatsalihastreenikipuihin tmv. Selällään olo helpottaa. Sekin outoa etten paikallista kipukohtaa vaikka saan suurin piirtein painettua käteni kyljen alle.

      • Myöskipua

        kipuakipua, onko tullut lisätietoa tuosta? Itselläni täsmälleen samanlaista kiputuntemusta ollut kuukauden verran, syviä lihaksia arvailtu, mutta ei niiden manipulaatiolla ollut mitään vaikutusta suuntaan tai toiseen...


      • Kipuakipua

        Myöskipua,
        Ei selvinnyt mitään, pääsin lääkäriin joskus marraskuun lopulla, epäiltiin virtsakivistä palleatyrään, kuvissa eikä kokeissa mitään. Joulukuu oli suht kivuton. Nyt makaan lattialla ja kärsin kivuista, selaan netistä venytys liikkeitä, tuntuu että tuo "kylkikaarelle, alaselänvenytys kurottaen eteenpäin" auttaa, tein 3x30sek venytyksen ja tuntuu että koko kylkilihakset lämpiää, helpottaa. Olen itsekin tullu siihen tulokseen että jotkin syvätlihakset on jumissa, tulehdusta?


      • Diagnoosi

        Itse sain diagnoosin. Kipu alko selän vasemmalta puolen. Jomottava ja viiltävä kipu. Sitten levisi kylkeen ja lopulta vastapuolelle. Siellä kipu säteili myös alavatsaan. Selkään ilmestyi pieniä patteja. Kipu ei tuntunut venytellessä tai kosketuksesta ja tuntui syvällä lihaksissa/kudoksessa. Aattelin kaikkea haimasyövästä sappikiviin.

        Menin lääkärille ja kerroin oireet. Hän kysyi onko ihottumaa ja totesi heti että vyöruusu. No en olis ikinä osannu ees ajatella. Sehän se oli. Jos sairastanut tuhkarokon, voi tää tullaa ja laukeaa esim. Väsystä ja stressistä.


      • Itämaantietäjä
        Diagnoosi kirjoitti:

        Itse sain diagnoosin. Kipu alko selän vasemmalta puolen. Jomottava ja viiltävä kipu. Sitten levisi kylkeen ja lopulta vastapuolelle. Siellä kipu säteili myös alavatsaan. Selkään ilmestyi pieniä patteja. Kipu ei tuntunut venytellessä tai kosketuksesta ja tuntui syvällä lihaksissa/kudoksessa. Aattelin kaikkea haimasyövästä sappikiviin.

        Menin lääkärille ja kerroin oireet. Hän kysyi onko ihottumaa ja totesi heti että vyöruusu. No en olis ikinä osannu ees ajatella. Sehän se oli. Jos sairastanut tuhkarokon, voi tää tullaa ja laukeaa esim. Väsystä ja stressistä.

        Virus vyöruusuun on herpes zoster sama joka aiheuttaa vesirokkoa, ei tuhkarokkoa.


    • kalypson34

      Joko muilla on selvinnyt mikä on dg? Itse olen heräiölyt 1,2v ajan tähän rintarangan ja kylkien alueen aiheuttamaan kipuun. Rasitus lisää jälkeenpäin tulehdusta ja kipua. Tehdessä ei tunnu. Yöt pahimpia. On tutkittu ka mitään ei ole vielä löytynyt. Varmaan löytyy ku on liian myöhästä. Oireet alkoi kun synnyin toisen lapsenI niin kk sen jälkeen. Syvään hengitys kin aiheuttaa kipua, ai vastaisesta puhumattakaan. Auttakkee!

    • teepee71

      liekkö kenellekään syy selvinny vai onko kaikku kuolleet oireisiin..aiheesta useita keskusteluja,muttei vastauksia...nimim.itse samojen oireiden kanssa painiva

    • gggggggg45

      Mites sappikivet?

    • penep

      itselläni on ollut polttava kipu oikeassa kyljessä ainakin kuusi vuotta,,tutkittu on minun ja lääkärin mielestä aika perusteelisesti,,tääsäpä kerron mitä on tehty,,tähystys molemmista päistä,on ultrattu,,on otettu verikokeita muutaman kuukauden välein,,kaikki veriarvot on kunnossa tai ainakin väittävät, kuvattu röntgenillä ja magneetti kuvattu kaksi kertaa,,lääkkeitä olen popsinut periaatteessa kuin ruokaa konsanaan,,suoli toimii moitteettomasti ja muutenkin muute hyvä olo mutta nuo kivun perkeleet ovat tosissaan hermoja raastavia,,lääkärit nostivat kädet pystyyn tässä asiassa,,sanoivat että minun on pärjättävä tämän kivun kanssa,,,olisinkin sitä mieltä että löytyisi semmonen lääkäri joka ottaisi kunniakseen löytää tämä sairaus,,kai niitä tutkimuksia on vaikka mitä,,,olisin erittäin kiitollinen jos saisi tämän helvetinmoisen kivun pois,,,minäkin olen miettinyt kaikki maholliset syövät sun muut,,mut toisekseen tätä on kestänyt ainakin sen kuusi vuotta jos olis vakavaa olis kai se jo tappanut

    • Omakokemus

      Itsellä täysin samat oireet, kun ketjun aloittajalla. Toista vuotta tutkittiin, lääkäristä ei löytynyt apua vaikka ultrattiin ja kokeita otettiin. Lopulta fysioterapeutti löysi syyn oireisiin, yhdeksäs selkänikama oli niin rustottunut että säteili sieltä vasempaan kylkeen ja alaselkään. Oli aika operaatio että saatiin jumit auki ja nikama liikkumaan, mutta nyt on jo suht hyvä. Ohjeistuksena viikottain venyttelyä esim. pallo selkärangan alla, plus fysio käyntejä jos alkaa kivut palaamaan.

      Kyllä ainakin mielenrauha palasi, kun syy selvisi vihdoin ja viimein. Saa taas nukkua yöt rauhassa.

    • Anonyymi

      Enmg tutkimus kannattaa tehdä. Samat oireet, rasituksen(toistuvat kurottavat liikkeet, vetoliikkeet, kiertoliikkeet) jälkeen, ei heti aikana, voimakkaana lihaskipuna ensin vyötärölle, sitten laajemmin kylkeen ja lopulta jalkaan reiden ulkosyrjälle. Myös käteen tulee puutumisoiretta ja kipua. Johtuu omalla kohdalla lavan lihaksiston toiminnan heikentymisestä. Enmg tutkimuksessa löytyi hermovaurio selästä lavan alueelta. Parantuminen saattaa viedä useitakin vuosia. Hoitona kipuun johtavien liikkeiden välttäminen ja mahd. kipulääkitys.

    • Anonyymi

      Kannattaa tutkia netistä sairaus nimeltä kostokondriitti...

    • Anonyymi

      Sairastin juuri koronan. Sen jälkeen mulla sattuu välillä oikealle selän puolelle mihin kylkiluut loppuu välillä vasemmalle samaan kohtaan. Mulla on ollut haimatulehdus 4 vuotta sitten (hepatiitti diagnoosi sillon maksa arvot huiteli lähes 2000) Kivut kestää hetken eikä satu samaan aikaan. Silmät kellertää tuolta kun alaluomen vetää alas ni sen alta, varmaan ylhäällä sama ei kuitenkaan pupillin ympäriltä. Tätä kellerrystä on ollut siitä tulehduksesta asti. Yhdelle lääkärille näytin sen mielestä ei kellerrä läheiset näkee saman. Sillonkin oli samoja kipuja löyty rajalaatuinen kasvain mikä poistettiin ja vähän muutakin ympäriltä.Yritän olla ajattelematta asiaa koska se pelottaa hitosti, kuitenkaan en pysty olla ajattelematta. Toivon että nämä kivut johtuu lihaksista. Tarkkailen ihoni väriä ja kynsien väriä (oli vitivalkoiset kun se tulehus) ja yritän olla sekoamatta. Lääkäriin menen jos nämä muuttuu sietämättömiksi. Eilen poltti viilti koko alaselkää hetken aikaa pitkittäis suunnassa. Taipumusta Mulla on luulosairauteen mikä räjähti käsiin kun vakavasti sairastuin ensimmäisen kerran. Siihen ei taida mitään apua saada Enkä uskalla siitä edes puhua lääkäriin tai mua ei enää ikinä oteta vakavasti.

    • Anonyymi

      Jatkan vielä että kärsin myös jalkojen puutumisesta, turvotuksesta ja pistelystä.

    • Anonyymi

      Jatkan vielä että lupaan tulla tänne kertomaan mikäli syy kipuihin löytyisi, mikäli ensin siis menisin sinne lääkäriin. En jaksaisi pelätä enää, olen kireä ja nukun huonosti. Välillä edes tajua mikä viikonpäivä on. Ajatukset pyörii vaan oman terveyden ympärillä. Pettääkö sisuskalut, leviääkö syöpä sisälläni? Eli kai sitä olen jo seonnut.

    • Anonyymi

      Sama vaiva, vaan oikealla puolella. On paha flunssa/yska samalla. En tieda mita uskaltaa syoda jotta kipu ei pshene.

    • Anonyymi

      Googlettakaa Slipping rib syndrome. Tässäkin keskustelussa monta erittäin todennäköisesti tästä vaivasta kärsivää. Itseni mukaan lukien, on helvetillinen vaiva. Suomessa varmasti erittäin vähän tunnettu vaiva, maailmalla ja euroopassa näitä jopa leikataan menestyksekkäästi.

      Tyypillisesti ihmiset kärsii tästä jopa vuosia ennen diagnoosia, tutkimuksissa ei löydy mitään kun vaivaa ei tunneta eikä näy esim röntgen- tai magneettikuvissa koska vaurio on pehmytkudoksissa. alimmat ja oirehtivat kylkiluut 8-12 kun eivät kiinnity suoraan rintalastaan samalla tavalla ylemmät 1-7 kylkiluuta. Toteaminen vaatii joko lääkärin joka tuntee oirekuvan sekä 3D-mallinnetun TT-kuvan tai ns dynaamisen ultraäänitutkimuksen .

      Lyhyesti siis syystä tai toisesta yliliikkuvat (alimmat) kylkiluut, jotka pääsevät joko "luiskahtamaan" esim ylemmän kylkiluun alle ja painamaan hermoa joka aiheuttaa oireet. ( Kipua joka säteilee myös kylkeen ja selkään, painetta, kipua vatsalla, erilaisia vatsaoireita, jopa rytmihäiriöitä yms). Voi tuntua myös napsahtelua, luiskahtelua tai epämukavaa paineen tunnetta kylkiluissa etupuolella.

      Kokeilkaa joustavaa tukivyötä avuksi, itsellä auttaa jonkin verran pahimpaan mutta ei ole suotavaa pitää jatkuvasti ettei tukilihakset heikkene entisestään.

      • Anonyymi

        No minulla on ollu tuon tyyppistä oiretta. Ollu jo pitkään... Välillä tuntuu että joku naksahtaa /muljahtaa kylessä. Alkaa yleensä jomotuksena keskeltä selkää, pitkästä selkälihaksesta. Ja sit alkaa jollottamaan etupuolelle kylkeen kun pitkään on seisaallaan. Helpottaa ku pääsee pitkälleen.


    • Anonyymi

      Kylki/selkä/vatsa, oiretta riittää. Näiden oireiden kanssa elämä on....en viitsi sanoa, mistä...
      Missään ei ole vikaa, kun verikokeet on ok.
      Kuvissa näkyy haiman atrofiaa, on sidekudosta maksassa, laajenneet sappitiet...
      Vikaa ei ole missään, kuulemma....
      On vähän typertynyt ja turhautunut olo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe