Kew painepesuri

apua tarvitseva

Olisikohan kukaan paininut tämmöisen ongelman, kew dynamic 4100 painepesurin kanssa.
Eli pesuri tekee hetken aikaa täyttä painetta, mutta paine putoaa samantie, ja tätä jatkuu niin kauan, että lämpökytkin pysäyttää koneen.
Tarkistettu on että ei saa mistään ilmaa. Oliskohan painekytkin jotenkin viottunut. Olen senkin avannut pari kertaa enkä löydä mitään vikaa.

9

15509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mörkö

      tapahtuuko niin, että 1)koneen ollessa käynnissä "liipasin" painettuna pesusuihku pitää pätkimistä? vai 2)hetken tulee täysi paine ja sitten se katoaa ja paine nousee vasta kun liipasimen päästää?

      ensimmäiseen kohtaan syynä voi olla se painekytkin tai tuloveden liian alhainen paine ja toiseen tuloveden liian alhainen virtaus.

      Tarkemmin en kyseisen mallin sielunelämää tunne, mutta tuollaiset tuli mieleen. Myös pumpun mekaaninen vioittuminen aiheuttaa kummia ilmiöitä toisinaan...

    • minde

      maahantuojalle siellä osaavat neuvoa ja varmasti tunnistaa ongelman heti. Eli ota yhteyttä Tecalemit Puh:09 547701.

    • ei riitä

      Itselläni oli samankaltainen ongelma. Pesuri kyllä käynnistyi ja painetta tuli, mutta hetken kuluttua paine putosi ja pesurin pumpun kierrokset kohosi. Vika oli riittämättomässä vedensaannissa josta johtuen pesuri imi ilmaa tulovesiletkuun pikaliittimistä, jotka oli suunniteltu pitämään vain ylipainetta. Pesemään pystyi kun laittoi pesurin pihamaalla aina alimpaan kohtaan ja asetteli tulovesiletkun suoraksi jolloin ilmakuplat kertyivät letkun korkeimpaankohtaan ja pesuri sai kaipaamaansa vettä.
      Pesuri toimii hyvin kunhan saa riittävästi vettä eikä siinä seassa ole ilmakuplia.

    • kull

      se on varmaan ohikiertoventtili jumissa. se siis estää veden pääsyn mäntien päälle sillon kun et paina liipasimesta että kone jaksaa taas lähteä pyörimään. kannattaa avata ja rasvata siliconirasvalla se.

    • olli

      Kuvaamasi ilmiö voi esiintyä myös silloin kun suutin on mennyt osittain tukoon. Ohikiertoventtiili avautuu ja laskee suutinpaineen alas. Sinulla pitäisi olla koneen mukana saatuna pieni ohut puhdistuspiikki, jolla voit rassata suutireikää puhtaaksi. Tuloveden puute aiheuttaa kierrosten nousun mutta em. vaiva ei. Tuloveden yhteessä voi olla sihti, joka kannattaa tarkistaa jos letkusta tulee muuten riittävästi vettä.

      • apua tarvitseva

        Suutin ei ole tukossa puhdistettu neulalla.
        Tuloveden paine on kanssa riittävä 2,5-3,5 bar, sekä tuloveden letku riittävän suuri halkaisija 19 mm. Tuloveden sihti on myös puhdistettu. Ohivirtausventtiilistä en tiedä onko ko. laitteessa sellaista ollenkaan, koska pumppuhan pysähtyy silloin kun vesi ei virtaa. Painekytkimen olen avannut kaksi kertaa ja voidellut silikonirasvalla. Pumpussa ei myöskään näy vesivuotoja eli ei pitäisi saada ilmaa mistään välistä. Kertokaahan vielä mahdollisia vikoja, jotka voisi aihettaa ko. vaivan. Tukossa oleva painepuolen letku?


      • asentaja
        apua tarvitseva kirjoitti:

        Suutin ei ole tukossa puhdistettu neulalla.
        Tuloveden paine on kanssa riittävä 2,5-3,5 bar, sekä tuloveden letku riittävän suuri halkaisija 19 mm. Tuloveden sihti on myös puhdistettu. Ohivirtausventtiilistä en tiedä onko ko. laitteessa sellaista ollenkaan, koska pumppuhan pysähtyy silloin kun vesi ei virtaa. Painekytkimen olen avannut kaksi kertaa ja voidellut silikonirasvalla. Pumpussa ei myöskään näy vesivuotoja eli ei pitäisi saada ilmaa mistään välistä. Kertokaahan vielä mahdollisia vikoja, jotka voisi aihettaa ko. vaivan. Tukossa oleva painepuolen letku?

        on luultavasti tuossa pesurissa yhdistetty siihen painekytkimeen, jota myös ohjausmännäksi kutsutaan. Ohikiertoa tarvitaan myös pysäytysautomatiikalla olevissa pesureissa, koska pumppu ei jaksa lähteä enää uudelleen pyörimään kun painat liipasimesta jos mäntien päälle jäisi paine. Kannattais varmaan uusia ne ohjausmännän/ohikierron tiivisteet, ne voi olla turvonneet ym. ja mäntä hirttää kiinni. kai sulla on riittävän pitkä syöttövesiletku, vähintään 5m, mieluiten pitempikin?


    • Kew

      Kyseinen vika johtuu pistoolin päässä on pieni
      suutin kanava ja se likaantunut purat suutimen
      ja puhdistat suutimen reijän jollian ohuella
      teräs lagalla, elä riko suutin purku hetkellä
      kuoret on ala reunasta kiinni nolla renkaalla.

    • kokenut2

      kannattaisi tutkia tuloveden juuressa johon vesiletku liitetään on pieni sihti joka saattaa olla tukossa ja se aiheuttaa sen ettei vesi pääse koneeseen sen löytää kun katsoo tuloveden liittimen reikään se on aika tihee ettei tarvitse olla paljoakaan ylimääräistä likaa kun se tökkii itse olen paininut saman riesan kanssa ainakin jos ottaa järvestä tai merestä vettä mut kyllä sitä muustakin saattaa tulla .Kantapään kautta oppinut .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1927
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1589
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1539
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1487
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1435
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1380
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1337
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1167
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1118
    Aihe